فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی خونگی باسه قلم
ملون یا طالبی
شکر
خامه صبحانه
شیر
#بستنی
🌟
19.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی ترد و خوشمزه🐟
مواد لازم :
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه
فلفل قرمز
پودر سیر
پاپریکا
پولبیبر
آبلیمو
گلپر
⤹༢➥ 🍕🍰🍗
45.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ساچر
شکلات ۱۳۰ گرم(از شکلات سکه ای تلخ کارات استفاده کردم)، کره نرم به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم، پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم، تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۶ عدد، وانیل ۱/۴ ق چ، شکر ۱۰۰ گرم، آرد سه صفر ۱۴۰ گرم، مارمالاد زردآلو ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم برای فیلینگ
#گلیز_شکلاتی :
شکلات شیری سکه ای کارات ۳۰۰ گرم، خامه صبحانه ۲۵۰ گرم، گلوکز ۵۰ گرم(اگه میخواید گلیز براق بشه و روی کیک به صورت یکنواخت پخش بشه حتما باید از گلوکز استفاده کنید، کره نرم به دمای محیط رسیده ۳۰ گرم
(هر چقدر از گلیز اضافه اومد در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و برای تزئین رویه کیک های دیگه ازش استفاده کنید کافیه قبل از استفاده از یخچال خارج کنید و بذارید روی بخار کتری تا دوباره روان و قابل مصرف شود)
👈قالب ۲۵ سانت با ارتفاع ۹ سانت کف قالب کاغذ بیندازید و اصلا دیواره قالب را چرب نکنید
👈کیک را در فر 180 درجه از قبل گرم شده ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان از داخل کیک تمیز خارج شود بپزید
👈دمای فر برقی یا توستر ۲۰ درجه کمتر
⤹༢➥ 🍕🍰🍗
توی گوگل هر چیزی رو جستجو کنی همون مدلی بهت جواب میده مثلا اگه جستجو کنی معایب آفتاب چیست؟!
کلی برات معایب میاره
یا اگر بزنی مزایای آفتاب چیست؟!
برات کلی مزایا میاره
ذهن هم دقیقا مثل گوگل میمونه، اگه ازش بپرسی چرا من بدبختم؟!
واست کلی دلیل میاره که چرا بدبختی
اگه ازش بپرسی بابت چه چیزی خوشبختم ؟!
چیزایی رو نشون میده که بابتش خوشبختی...
پس از ذهنت سوالای خوب بپرس🌸
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کئی
خورشت محلی مازندرانی
مواد لازم
دون انار تازه ۱۰۰ گرم
عدس ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم
باقالی ۱۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
زردچوبه /فلفل سیاه/نمک
حبوبات رو بعد از یک شب خیساندن در آب و هم باقالی رو میپزیم
کدو حلوایی که با کمی آب کاملا پخت با حبوبات ترکیب میکنیم
پیاز سیر دون انارتازه گردو را هم تفت میدیم و زردچوبه و فلفل
سیاه میزنیم و بعد به کدو اضافه میکنیم
با بلندر حسابی پوره میکنیم
در مازندران کمی شیرین استفاده میکنن که من در این پست نمکی درست کردم
⤹༢➥ 🍕🍰🍗
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیاز_ترشی_خلالی
پیاز قرمز ۱عدد درشت
سیر ۲ الی ۳ حبه
سرکه سفید ۳/۴پیمانه
آب جوشیده ولرم ۱پیمانه
شکر نصف ق چ
نمک ۱ق غ
پیاز ها رو پوست بکنید و بشویید و مانند تصویر خرد کنید وداخل ظرف شیشه ای تمیز وخشکشده بریزید.
سیرهارو ورقه ای خرد کنید و روی پیازها بریزید.
آب ولرم و سرکه سفید و نمک و شکر را باهم مخلوط کرده و روی پیازها بریزید.
در ظرف رو محکم ببندید وبرای اینکه ترشی تُردی داشته باشید در بخچال نگهداری کنید.
یک هفته تا ۱۰روز بعد تُرشیتون آماده ست
⤹
🌟
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر دمنوشی برای چی خوبه؟!🧐
#دمنوش
🌟
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این همبرگر امتحانش نکنی ضرر کردی🫰🤚
مواد لازم:
گوشت چرخ شده مخلوط گوساله و گوسفند:۳۰۰گرم
پیاز یدونه:۱۵۰گرم
پودر سوخاری:۱ق غ
پنیر پارمزان:۲ق غ
پودر چدار:۱ق غ میتونید پنیر چدار جایگزین کنید
ادویه شامل:پودر سیر؛فلفل سیاه؛فلفل قرمز؛ رزماری خشک هرکدام نصف ق چ
نمک؛۱ق چ
پنیر گودا
نون برگر
طرز تهیه:پیاز گوشت ادویه و پنیر پارمزان و پودر پنیر جدار و باهم مخلوط کنید ده دقیقه ورز بدید یه ساعت توی یخچال یا نیم ساعت فریز استراحت بدید بعد قالب زدن بعد روی صفحه گریل هرطرفشو ۸الی ده دقیقه سرخ کنید نوش جونتون❤️
🌟
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بار مرغ رو به این شکل درست کن 😍🤗
یه خوراک فول خوشمزه ، متنوع و لذیذ ، که می تونید در کنارش از پوره سیب زمینی ، پاستا ، برنج و ... هم استفاده کنید ☺️😋
برای ۴ عدد
گوشت مرغ ۳۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ تا ۳ ق غ
نمک ، فلفل ، پاپریکا ، زنجبیل ، آویشن به میزان لازم
سیر ۱ حبه (یا پودر سیر)
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ ۵ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
پنیر پیتزا به میزان لازم
گوشت مرغ رو به صورت نازک برش دادم . من نصف سینه مرغ رو به ۴ برش تقسیم کردم . برای مزه دار کردن ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زنجبیل ، روغن زیتون ، سیر له شده یا پودر سیر استفاده کردم و گوشت مرغ رو به این مواد آغشته کردم و روش رو پوشوندم ، یکی دو ساعت یخچال بمونه . بعد در تابه کمی روغن ریختم و روی حرارت ملایم دو طرفش رو سرخ کردم و کنار گذاشتم .
توی همون تابه پیاز خلالی شده رو تفت دادم ، فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ ورقه ای شده هم اضافه کردم و تفت دادم . گوجه فرنگی رنده شده و پوره شده رو هم ریختم . نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و رب گوجه هم اضافه کردم ، آرد اضافه کردم و تفت دادم . شیر گرم رو هم ریختم و مرتب هم زدم تا به غلظت برسه و بعد از حرارت برداشتم .
توی ظرفی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه ، مرغ ها رو چیدم و روش از این سس سبزیجات ریختم و روش پنیر پیتزا قرار دادم . در فر ۱۷۰ درجه ،حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بدون فر هم می تونید داخل تابه روی حرارت گاز بزارید حرارت کم باشه و در تابه رو بذارید و اجازه بدید تا پنیر آب بشه .
#مرغ_با_سس_سبزیجات
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سری کلیپ های #سبزی_آرایی🍠
🌟