سطلیات
تمام افراد منتسب به سید صادق شیرازی در بی بی سی باید با حجاب حاضر بشن! پیدا کنید پرتقال فروش را!😉 با
🚨 #چندی پیش در یکی از برنامه های خبری شبکه بی بی سی از ترانه فتحعلیان، نماینده جمعیت امام علی (ع)در سازمان ملل دعوت شده بود که وی نیز با روسری در این برنامه شرکت کرد!
این درحالی است که ترانه فتحعلیان هیچ گونه اعتقادی به #حجاب ندارد ولی در این برنامه مجبور به استفاده از پوشش اجباری شده بود! چرا که بنابر دستور مدیر شبکه بی بی سی، افرادی که منصوب به #سید_صادق_شیرازی هستند باید با پوشش حجاب در برنامه حضور داشته باشند که این نیز در نوع خود جالب است!
گفتنی است جمعیت امام علی (ع) در ایران نیز مشغول به فعالیت است
و در جمع آنها خدانابورها هم حضور دارند
🌐 @adyan8
سطلیات
گفته میشود مهمترین درگیری داخلی خاندان آل سعود را امام موسی صدر حکم و داور بودند و رفع شد
ظاهرا داستان از این قرار بوده که در قضیه ترور ملک فیصل توسط برادزاده اش بین آل سعود اختلاف جدی رخ داد و تا مرز فروپاشی رفتند و آل سعود امام موسی صدر را داور و حکم کردند برای رفع اختلاف و ایشان موفق به حل اختلاف شدند
در زمان اجلاس سران کشورهای اسلامی در ایران سال های دولت آقای خاتمی، ملک عبدالله درخواست دیدار با خانواده و فرزندان امام موسی صدر رو کردند و بسیار هم ایشان را تکریم کردند
هدایت شده از گنجه آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میهمانی و نحوه ی غذا خوردن شیخ زاید امیر امارات در چهل سال پیش. شیخ زاید همان کسی است که در انتها دست و دهان خود را می شوید. https://eitaa.com/ganjeonline
🔴 تدبیر اقتصادی با تشدید تحریمها
📝دکتر موسی غنینژاد
1⃣ از 2⃣
خروج پرهیاهوی دولت ایالاتمتحده آمریکا از برجام آشکارا هدفی جز تشدید تحریمهای اقتصادی علیه ایران و در تنگنا گذاشتن آن ندارد. موضع دولتهای اروپایی حفظ برجام و تشویق ایران به ماندن در آن است و برای این منظور تلاش دارند به هر ترتیبی که میتوانند با تحریمهای ثانویه آمریکا مقابله کرده و حتیالامکان آنها را خنثی سازند.
اما اروپاییان بهخوبی میدانند که ابزار کارآمدی برای این کار درخصوص بنگاههای بزرگ چندملیتی یا دقیقتر بگوییم فراملیتی ندارند. منافع چنین بنگاههایی قاعدتا در گرو حفظ روابط دوستانه و نزدیک با دولت ایالاتمتحده آمریکا بهعنوان بزرگترین قدرت اقتصادی دنیا و شاید مهمتر از آن حاکم بلامنازع روابط مالی و بانکی بینالمللی است. از این رو میتوان گفت وادار کردن چنین بنگاههایی به همکاری اقتصادی با ایران به قیمت از دست رفتن منافع اقتصادیشان در رابطه با آمریکا، با استفاده از روشهای اداری و سیاسی عملا ناممکن است. با در نظر گرفتن این ملاحظه است که رهبران سیاسی کشورهای اروپایی و مسوولان اتحادیه اروپا برای حفظ منافع اقتصادی برجام برای ایران و خنثی کردن تکروی غیرقانونی دولت آمریکادر عرصه بینالمللی، بیشتر روی حمایت و تشویق بنگاههای کوچک و متوسط اروپایی برای کار و سرمایهگذاری در ایران متمرکز شدهاند. این روش واقعبینانه و کاملا عملی است، اما موفقیت آن علاوهبر تدابیر کارسازی که اروپاییان باید اتخاذ کنند، بستگی بهشرایط اقتصادی داخل کشور ما نیز دارد؛ بنابراین مسوولان ایرانی برای حفظ برجام و استفاده از منافع اقتصادی و سیاسی آن در دو عرصه باید تلاش کنند: یکی دیپلماسی برای وادار کردن اروپاییان و دیگر اعضای توافق هستهای بهمنظور انجام تعهداتشان بهمنظور تامین منافع اقتصادی ایران و دیگری ایجاد فضای کسبوکار مناسب در داخل کشور بهمنظور فراهم آوردن شرایط لازم برای جذب سرمایهگذاری خارجی. با توجه به تجربه و مهارت مسوولان دیپلماسی کشورمان و نیز اراده و علاقه دیگر اعضای برجام برای حفظ این توافق، موفقیت در این عرضه دور از دسترس بهنظر نمیآید. اما درخصوص اصلاح شرایط داخلی جای تامل بیشتری است که باید دقیقا مورد موشکافی قرار گیرد.
واقعیت این است که دولت تدبیر و امید پس از کسب موفقیت تحسینبرانگیز در مذاکرات هستهای، در عرصه اصلاحات اقتصادی داخلی دچار بیعملی و اشتباهات تاسفباری شد. در شرایطی که کاروانهای هیاتهای اقتصادی و تجاری خارجی برای بررسی شرایط و مذاکره با همتایان داخلی وارد ایران میشدند عملا هیچ اقدامی از سوی دولتیان برای بهبود فضای کسبوکار داخلی و جذب سرمایهگذاری مستقیم خارجی صورت نگرفت. ظاهرا دولتیان برای جذب سرمایهگذاری خارجی بیشتر روی بنگاههای بزرگ خارجی که طرف تجاری آنها در ایران بخشهای دولتی یا شبهدولتی بودند متمرکز شدند و توجهی به جذب بنگاههای کوچک و متوسط نکردند. پروژههای بزرگ نفت، گاز، پتروشیمی و خرید هواپیما از شرکتهای بزرگی مانند بوئینگ و ایرباس در اولویت قرار گرفت که به جای خود کار ضروری و درستی بود، اما در کنار آنها مسائل مربوط به جذب بنگاههای کوچک و متوسط کاملا نادیده گرفته شد. بهنظر میرسد مطابق معمول بوروکراسی ذینفع در حفظ اقتصاد دولتی و نیز برخی مدیران بنگاههای دولتی و شبهدولتی علت اصلی این وضع بودهاند. دیوانسالاران دولتی مخالفان سرسخت آزادسازی اقتصادی هستند؛ چراکه چنین کاری موقعیت شغلی و اساسا موجودیت برخی از آنها را توجیهناپذیر میکند.
از سوی دیگر، بسیاری از مدیران بنگاههای دولتی و شبهدولتی به هر طریق ممکن بر سر راه سرمایهگذاری مستقیم خارجی در کشور سنگاندازی میکنند؛ چراکه فعالیت بنگاههای رقیب خارجی در ایران، ویژهخواری ناشی از شرایط انحصاری یا شبه انحصاری آنها را بهخطر میاندازد و ناکارآمدی مزمن و اسفناکشان را برملا میسازد. در این خصوص یادآوری پیشنهاد شرکت رنو برای خرید پارسخودرو بسیار آموزنده است. این پیشنهاد بسیار مهم و کارساز که میتوانست راه را برای سرمایهگذاری مستقیم خارجی بیشتر در این صنعت باز کند، با مخالفت رقبای داخلی روبهرو شد و به نتیجه نرسید! اگر فکری برای حل معضلاتی از این دست که کاملا منشأ داخلی دارد نشود، امیدی به موفقیت پیشنهادهای اروپاییان برای استفاده اقتصادی ایران از حفظ برجام نخواهد بود. مضافا اینکه به بهانه مقابله تبعات تشدید تحریمها و مقابله با «گرانی» دوباره ماشین مخرب نهادهای سرکوبگر بازار مانند سازمان حمایت و سازمان تعزیرات با تمام توان به کار افتاده است.
@satliyat
سطلیات
🔴 تدبیر اقتصادی با تشدید تحریمها 📝دکتر موسی غنینژاد 1⃣ از 2⃣ خروج پرهیاهوی دولت ایالاتمتحده آمر
🔴 تدبیر اقتصادی با تشدید تحریمها
📝دکتر موسی غنینژاد
2⃣ از 2⃣
به سخن دیگر، در شرایطی که عقل حکم میکند فضای کسبوکار آزادتر و بازتر باشد تا سرمایهگذاری و اقتصاد ملی رونق بگیرد عملا مسوولان اقتصادی در جهت محدودتر و بستهتر کردن فضای کسبوکار گام نهادهاند. در چنین شرایطی که سرمایهگذاران داخلی دیگر هیچ انگیزهای برای سرمایهگذاری بیشتر ندارند چگونه میتوان انتظار داشت سرمایهگذاران خارجی وارد این بازار شوند؟ آیا وقت آن نرسیده با اتخاذ تدبیر اقتصادی جدی و سازگار با منطق علمی، اقتصاد ملی را از دست دیوانسالاران تنگنظر و مدیران دولتی و شبهدولتی ویژهخوار که آن را به گروگان گرفتهاند، رها ساخت؟
@satliyat
سطلیات
🔴 تدبیر اقتصادی با تشدید تحریمها 📝دکتر موسی غنینژاد 2⃣ از 2⃣ به سخن دیگر، در شرایطی که عقل حکم
واقعا این نئولیبرال های وطنی حرص آدم را در میارن با این دلایل مریخی شان😡
رونمايي از بسته پيشنهادي براي چارچوب مذاكرات ادامه برجام با عنوان "توافق واقعي(Real Deal)"روز شنبه ٥ خرداد در دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران
https://www.isna.ir/news/97030100607
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان دانشمند ایرانی مقیم آلمان که باعث جذب سامانه های بارشی به ایران شده و بارش های فروردین و اردیبهشت رو باعث شده.
@satliyat
درسهايي از پرونده ZTE
1️⃣آمريكايي ها از قطعي شدن جريمه ١.٣ ميليارد دلاري براي شركت چيني ZTE سخن گفتند و در يك اتفاق جالب خواستار تغيير مدير عامل و هيئت مديره آن شده اند و در بعدي جديد از لزوم به كار گرفتن افسر هاي آمريكايي به عنوان ناظر مي گويند. اين كه كار اين پرونده به كجا خواهد رسيد و روايي اين حكم تا چه حد است را بايد منتظر نشست و ديد ولي خود اين پرونده حاوي درس هاي مهمي براي ما ايرانيان است.
2️⃣نقطه ضعف ZTE در اين پرونده نه انتقالات مالي بلكه نياز به فناوري امريكايي بود. يعني بر خلاف ساير اشكال تحريم كه نقطه اثر اول ان محروميت از فضاي مالي امريكا بوده در اين پرونده ريسك عدم دسترسي به ماژول ها و خدمات آمريكايي ، موثر تر از ريسك قطع مجدد از چرخه دلار و پرداخت جريمه - و شايد حتي موثرتر از ريسك عدم امكان فروش در امريكا- عمل كرده و عملا خط توليد را به محاق برده است. دقت كنيد كه ZTE يكبار چرخه مالوف قطع از سيستم مالي و پرداخت جريمه را گذرانده بوده است.
3️⃣در معامله جايگزين برجام با هر بخش از توافق قبلي( چين، روسيه و اروپا) بايد دقت كرد انچه طرف مقابل به عنوان امتياز به ما مي فروشد را خود در أختيار دارد يا خير؟ اين امر حياتي با عنوان لزوم هماهنگي تعهدات با توانايى ها يكي از ستون هاي بسته پيشنهادي توافق واقعي است كه ديروز رونمايي شد.
4️⃣تا اينجا يك چيز تا حد زيادي معلوم است:بخش هايي از نظام مالي چين در عرصه انتقالات مالي تا حد زيادي از فرايند تحريم مصون است( بخصوص درباره فرايند تسويه خرد و تسويه به أسعار غير دلار) ولي چين لزوما همين مصونيت را در عرصه تكنولوژي ندارد. معماري توافق با چين بايد شامل فناوري هايي باشد كه چين در ان تقريبا بي نياز امريكاست و اين نياز به فهرست بندي و شناسايي توسط طرف ايراني دارد نه چيني.
از کانال اقتصاد سیاسی
@satliyat
✋️ فقط از بعد از عید چهقدر پول به حوزههای علمیه دادهاند؟
▪️۲۹ فروردین:
▫️مرکز خدمات حوزههای علمیه: ۸۰میلیارد تومان
▫️شورای عالی حوزههای علمیه: ۲۲میلیارد و ۷۰۶میلیون تومان
▫️جامعه المصطفی العالمیه: ۸۲۸میلیون تومان
▪️۳۰ فروردین:
▫️دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: ۸۹۲میلیون تومان
▪️۲ اردیبهشت:
▫️شورای برنامهریزی مدیریت حوزههای علمیه خراسان: ۵میلیارد و ۷۳۰میلیون تومان
▪️۵ اردیبهشت:
▫️شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران: ۹میلیارد و ۲۹۳میلیون تومان
▪️۳۰ اردیبهشت:
▫️مرکز خدمات حوزههای علمیه: ۹۰میلیارد و ۲۷۸میلیون تومان
▫️دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: ۷میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان
▫️شورای عالی حوزههای علمیه: ۲۰میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان
▫️جامعه المصطفی العالمیه: ۱۶میلیارد تومان
▪️۲ خرداد:
▫️شورای برنامهریزی مدیریت حوزههای علمیه خراسان: ۶میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان
▫️شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران: ۱۲میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان
👈جمع: ۲۷۲میلیارد و ۵۲۱میلیون تومان
منبع: روزاروز
✅چرا بقیه بودجه خبرش منتشر نمیشه؟
شاید علت اصلی سواد ناچیز دوستان حزب اللهی در استفاده از این نوع اطلاعات باشد
@satliyat
📣تحریمشدگان جدید وزارت خزانهداری آمریکا: از صداوسیما تا گروهفشار
1️⃣عبدالعلی علی عسگری، رئیس صدا و سیما
2️⃣ حسین اللهکرم، (انصار حزبالله)
3️⃣ عبدالحسن فیروزآبادی- دبیر شورای عالی امنیت ملی
4️⃣عبدالصمد خرم آبادی، قاضی دیوان عالی- معاون دادستان کل کشور و دبیر کمیته فیلترینگ
5️⃣ عبدالحمید محتشم (انصار حزبالله)
6️⃣ حمید استاد، (انصار حزبالله)
7️⃣انصار حزبالله
8️⃣ زندان اوین
9️⃣گروه برنامهنویسی هانیستا که موبوگرام از جمله تلگرامهای غیررسمی است، از تولیدات این گروه است.
منبع:روزاروز
@sstliyat
http://rezadavari.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=700:-9-1397-&catid=39:2013-11-09-12-03-54&Itemid=78
گفتگوی روزنامه اعتماد با رضا داوری اردکانی
«گره کار ما توسعه است»
👆👆
@satliyat
#دام_ناظم
✔️تازه "سی دی" جا پای فیلم های "وی اچ اس" گذاشته بود .
میدیدیم که بچه های ده یازده ساله ، سی دی های مستهجن رد و بدل میکنند ... حرفهایی میشنیدیم... کم کم که اینترنت راه افتاد ، میدیدیم که اسم سایتهای مستهجن را توی کاغذ مینوشتند و کشفیات جدیدشان از اینترنت را رد و بدل میکردند .
اینها و خیلی بیشتر از اینها را از بیست سال پیش یادمان هست ...
✔️خب ما بچه آخوند بودیم ، نزدیک ما نمیشدند ، و الآن که یادم میآید [فکر میکنم که اگر] هر کدام به ما نزدیک میشدند ، قطعا ما را بلعیده بودند و امروز شاید سرنوشتمان چیز دیگری بود ...
✔️ یک نوجوان در دنیای امروز با این همه وسايل ارتباط جمعی در معرض بلعیده شدن است...
همه چیز جنسی را کم و بیش میداند و چیزی که بلد نیست، راه کنترل غریزه است .
اگر راه کنترل غریزه را بلد نباشد ، مدرّس مسائل جنسی هم باشد ، باز در دام میافتد ... دام #ناظم نشد ، دام های بسیار متداول دیگر ...
سید مهدی صدرالساداتی
@satliyat
مخاطرات اقتصاد سياسي دلار٤٢٠٠ توماني
❗️اعلام و اصرار دولت بر نرخ ٤٢٠٠ تومان براي همه چيز، به سرعت آثار وسيع منفي خود را در همه ابعاد اقتصاد ايران نشان داده است:
1️⃣صف بلند پشت صرافي ها براي اسكناس به صف بلند پشت سامانه ثبت سفارش براي حواله تبديل شده است و فقط ظرف يك هفته پنج ميليارد دلار سفارش جديد ثبت شده!
2️⃣تفاوت تقريبا ٤٠ درصدي بين نرخ ٤٢٠٠تومان( در بازار ارز به مطايبه اين نرخ را دلار نذري مي خوانند) باعث شده دريافت كنندگان ارز به جاي مصرف ان براي واردات و پذيرش ريسك احتمالي قيمت گذاري روي كالاي خود و تحمل گير و گرفت هاي گمركي، حواله ان را در تهران بفروشند و اكنون تهران پر است از فروشندگان حواله. تفاوت بين نرخ ازاد و نذري انقدر بالاست كه وقوع هر فسادي را در اين فرايند توجيه پذير مي كند( چه در طرف دريافت ارز و چه در بخش هاي ديگر زنجيره) فرايندي كه بنا بود مانع از خروج سرمايه شود يك كانال بسيار وسيع خروج ساخته است.
3️⃣همزمان با تبديل نرخ ٤٢٠٠ به يك ابزار قدرتمند خروج سرمايه باعث كاهش واردات هم شده است و خطر جدي تورم ناشي از كمبود عرضه را به ذهن متبادر مي كند.
4️⃣وارد كنندگان واقعي نيازمند ارز براي واردات كالاي واسطه اي ميانه اين صف شلوغ گم شده اند و خط توليد انها در خطر است.
5️⃣صادركننده چون كمابيش قانع شده ناچار از فروش ارز ناشي از صادرات خود به قيمت ٤٢٠٠ است تا با ثبات شدن اوضاع دست از صادرات كشيده است و استفاده اي كه بايد از افزايش نرخ ارز براي رونق صادرات ميشد عملا به محاق رفته است. باز صادر كننده نمي داند كه علاوه بر تحمل فروش ارز خود ٢ هزار تومان زير نرخ بازار بايد تبعات احتمالي تحريمي واريز به حساب معرفي شده بانك مركزي يا حساب خريدار روي سامانه نيما را بپذيرد و احتمال سوختن حساب را بدهد يا خير؟
6️⃣در شرايطي كه در بلند مدت پايداري چشم انداز حجم و محل تخصيص ارز ٤٢٠٠ توماني، روشن نيست دم به دم به طول صف متقاضياني كه ناگهان هوس واردات، دعواي حقوقي در خارج!،... كرده اند، افزوده مي شود و دارايي ارزي كه با صعوبت از ان محافظت مي شود به راحتي هر چه تمامتر در حال تخليه است بدون ان كه حتي كسي كه واقعا قصد واردات دارد اراده اي براي قيمت گذاري كالاي وارداتي خود با اين نرخ داشته باشد و تضميني براي دستيابي به هدف كنترل تورم وحود داشته باشد.
❌پيش از اين حيات سياسي دو رييس جمهور بدليل وقوع توأمان جهش ارزي و تورمي در دوره دومي خود براي مدت طولاني به محاق رفته است. اقاي رييس جمهور با دست كشيدن از سياست ٤٢٠٠ براي همه چيز، اقتصاد ايران و حيات سياسي خودتان را از جهش توأمان ارز و تبعا تورم نجات دهيد. اقتصاد يك علم است.
چهارچوب پيشنهاد:
1️⃣نرخ ٤٢٠٠ را صرفا براي كالاهاي اساسي محدود كنيد و با شيب مناسب واردات كالاهاي اساسي را محدود به شركت بازرگاني دولتي( ان هم فعال و نه منفعل) كنيد.
2️⃣در دلتان بپذيريد دلار بالاي شش تومان شده.
3️⃣سامانه نيما را تعطيل كنيد و از متوليان ان بخواهيد أهداف غير اقتصادي خود را به نحو ديگري پي بگيرند.
4️⃣دست از فشار بر صرافي ها برداريد و به جاي به تعطيلي كشاندن انها، روي ثبت همه معاملات انها در سنا و واقعي شدن سنا ريت متمركز شويد. با نصف فشار امنيتي اي كه براي تعطيلي صرافي ها وارد كرديد اين امر شدني است.
5️⃣پيمان سپاري پيچيده و بي حاصل با نرخ بي ارتباط به بازار را رها كنيد. يك الگوي پيمان سپاري مبتني بر اوراق صادراتي شبيه به دولت اقاي خاتمي هم شما را مطمئن مي كند كه معادل صادرات واردات داريد، هم مانع از سوختن حساب ها مي شود و هم شما را از نرخ گذاري بي نياز مي كند.
منبع:کانال اقتصاد سیاسی
@satliyat
🔴دیدار با رهبر احتمالی تندوران ایران(1)
📝المانیتور- روح الله فقیهی- روزنامه نگار ایرانی المانیتور
💢 به نظر میرسد روزهایی که آیت الله مصباح یزدی رهبری تندروهای ایران را بر عهده داشت به سر آمده اند و او قصد دارد در 83 سالگی جایش را به یک آیت الله جدید بدهد.
🔸خبرگزاری های محلی اخیرا گزارش کرده اند که آیت الله خامنه ای قصد دارد سیدمحمدمهدی میرباقری 57 ساله را به امامت جمعه تهران منصوب کند. جالب این که میرباقری این شایعات را رد نکرده است.
🔸رسانه های تندرو زمینه را برای انتصاب احتمالی وی که گام بزرگی برای رییس کنونی فرهنگستان علوم اسلامی قم محسوب می شود آماده می کنند.
💢سیدمنیر الدین حسینی الهاشمی، از طرفداران انقلاب اسلامی فرهنگستان علوم اسلامی قم را در 1979 بعد از انقلاب و متاثر از دیدگاه های سیاسی امام خمینی و افکار پدر خود که معتقد به ضرورت علم بومی در برابر علم غربی بود بنیان نهاد.
🔸آن گونه که در کتاب عبدالوهاب فراتی " روحانیت و مدرنیته با تمرکز بر جریانات سیاسی و فکری آمده است، سیدمنیر معتقد بوده روحانیت باید مستقل از خارجی ها، تجار بازار و نظام سیاسی باشد. از این رو تلاش داشت نظام استقلال حوزه را طرح ریزی کند. در همین راستا قبل از انقلاب شرکت تولید لوازم خانگی ژرف را تاسیس کرد که در نهایت شکست خورد. او این شرکت را مبتنی بر این ایده خود که مردم نباید به سمت تکنولوژی غربی بروند بنیان گذاری کرد.
🔸در 1967 سیدمنیر به نجف عزیمت کرد و در درس های حکومت اسلامی امام خمینی شرکت کرد که بسیار از آن درس ها تاثیر گرفت. بنا به خاطرات سیدمنیر، وی پیش از شرکت در کلاس های امام خمینی، بر این باور بوده روحانیت برای استقلال از دیگران و تاسیس حزب باید به صنعت ورود کند. در این امر او متاثر از پدرش بود که حزبی را برای تاثیرگذاری بر تصمیمات حکومت و انتخابات تاسیس کرد.
🔸شرکت در کلاس های امام خمینی اما موجب شد وی طرفدار تاسیس نظام سیاسی اسلامی شود. در تاسیس فرهنگستان، سیدمنیر به دنبال ایجاد حلقه ای بود تا علوم اسلامی تولید کرده و مانع از ورود علوم غربی به نظام آموزشی ایران شود.
🔸در کتاب "اندیشه منیر" به قلم مهدی مظفری نیا، سید داوود ساجدی از شاگردان سیدمنیر به انگیزه تاسیس فرهنگستان می پردازد و می گوید: ما فکر می کردیم باید فرهنگستانی تاسیس شود تا تولید علوم اسلامی را ساماندهی کند و به توسعه نرم افزارها و سخت افزارهای لازم برای اداره نظام سیاسی بپردازد.
🔸سیدمنیر در سال 2000 درگذشت و از آن وقت شاگرد برجسته وی میرباقری فرهنگستان را رهبری می کند.
🔸میرباقری کاملا به دیدگاه سیدمنیر وفادار است و در سیاست مواضع تندی اتخاذ می کند.
💢هم فرهنگستان و هم میرباقری به عناصری اثرگذار در ایران بدل شده اند.
🔸از دوره دوم احمدی نژاد، میرباقری بیشتر درگیر سیاست شد. او به حمایت و دفاع از احمدی نژاد ادامه داد. حتی وقتی مصباح یزدی به علت این که احمدی نژاد از جریان انحرافی مشایی حمایت کرد، از او کناره گرفت، این حمایت ادامه داشت تا این که مواضع احمدی نژاد بعد از اتمام دوره ریاست جمهوریش رهبر ایران را به چالش کشید. این جا بود که میرباقری نیز از او فاصله گرفت.
🔸در انتخابات ریاست جمهوری 92 وی آشکارا از سعید جلیلی حمایت کرد.
🔸همراستا با طرح های سیاسی خود، میرباقری در انتخابات خبرگان رهبری به کمک تندروها شرکت کرد و به مجلس خبرگان که موظف به انتخاب رهبر ونظارت بر عملکرد وی است راه یافت.
🔸وی در سخنانی که در وطن امروز انتشار یافت و در آن به بررسی افکار سیاسی میرباقری می پرداخت، جمله ای را از وی نقل کرد که می گوید: اگر میخواهیم ساختار خبرگان را فعال کنیم باید به جای تمرکز بر نظارت بر رهبری وی را حمایت کنیم. خبرگان باید بر پاسخگویی خبرگان به خواست های رهبری نظارت کند.
🔸در انتخابات 96 میرباقری با سخنرانی در همایش جامعه مدرسین از ابراهیم رییسی حمایت کرد. در انتخابات 96 جامعه مدرسین از رییسی در برابر روحانی دفاع کرد.
🔸به مانند دیگر تندروها، میرباقری منتقد هرگونه ارتباط با غرب است موضعی که در اندیشه سیدمنیر ریشه دارد.
🔸وی پارسال در یک سخنرانی از کسانی که طرفدار اتصال اقتصاد ایران به اقتصاد جهانی هستند انتقاد کرد و گفت: این یعنی اقتصاد ما باید جهانی شود. ارتباطات ما جهانی باشد و از مقاومت دست بکشیم.
🔸او منتقد اصلاح طلبانی است که معتقدند انقلاب اسلامی به بیراهه رفته است. وی در آشوب های 88 گفته بود: آن ها به دنبال برگرداندن کشور به مسیر اصلاحات بودند.
Eitaa.com/satliyat