هدایت شده از خبر فوری
♦️ تا سه سال دیگر فیلترینگ اینترنت ممکن نیست/ اتصال ۹۲ میلیون تلفن همراه به پیامرسان های ماهوارهای
🔹 انتظار میرود تا پایان سال ۲۰۲۳، نزدیک به ۹۲ میلیون دستگاه موبایل با قابلیت پیامرسانی ماهوارهای، در اختیار مردم باشد در حالی که این رقم در سال ۲۰۲۱ کمتر از ۲ میلیون دستگاه بود. آماری که در ۲۰۲۷ به حدود ۵ میلیارد می رسد و با این زنجیره امکان فیلترینگ تقریبا به صفر میرسد./ دیجیاتو
@AkhbareFori | Link
هدایت شده از کتابخوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کشف دستخط امام رضا علیهالسلام در شهر ساوه
⭕️ یک پژوهشگر خطوط و اسناد و کتیبههای تاریخی به طور اتفاقی هنگامی که از مسجد جامع ساوه دیدن میکرد با یادگار نوشتهای مواجه شد که پس از تحقیقات علمی روی آن دریافت که این یادگار نوشته میتواند به احتمال قوی دستخط علیابن موسیالرضا علیهالسلام، امام هشتم شیعیان است.
خط کوفی هست که خط رایج اون زمان بوده
خیلی برام جالب بود😍
@ketabbkhani
هدایت شده از أخٌفيالله
روزهای تهران2.pdf
3.15M
بخشی از ترجمه کتاب «روزهای تهران»
✳️بهمناسبت انتشار خبر مرگ یعقوب نیمرودی
🔹زمانی كه در حال نگارش مقالهای برای معرفی روزهای تهران در شماره قبل بوديم، فكر نمیكرديم كه آمادهسازی و طی كردن مقدمات چاپ كتاب تا اين حد طول بكشد.
🔸از آنجايی كه بسياری از علاقهمندان در انتظار انتشار اين اثر هستند، بر آن شديم كه تا زمان انتشار كتاب، از فرصت چاپ فصلنامه استفاده كرده و به صورت پياپی بخشهايی از كتاب را منتشر نماييم.
🔹شايان ذكر اســت بنياد تاريخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در نظر دارد تا سه عنوان كتاب نيمرودی را پس از ترجمه منتشر نمايد...
ضمیمه: مقاله «روزهای تهران(ترجمه کتاب/بخش اول»، علیرضا سلطانشاهی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره 74-73، پاییز و زمستان 1401.
#یعقوب_نیمرودی
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
@bonyadtarikh
هدایت شده از خبرگزاری فارس
35.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند کوتاه| تاریخچۀ پیادهروی اربعین؛ از سال ۶۱ قمری تا امروز
🔹پیادهروی اربعین از آیینهای امروز و دیروز نیست؛ قصههای فراوانی دارد از همان اولین اربعین ۶۱ قمری تا امروز که ۱۳۸۴ سال میگذرد. در این مستند کوتاه گذری کردهایم بر همین قصهها.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست داشتم خاله نرگس را کسی بشناسد
«آزاده آلایوب» در گفتوگو با برنامه «منتهی»:
🔹وقتی پای امام حسین(ع) در میان است من گمشدن را دوست دارم نه دیده شدن؛ یعنی اصلاً دلم نمیخواهد کسی مرا بشناسد و اصلاً دوست ندارم کسی مرا ببیند.
🔹آن پستهایی که میگذارم به گونهای مروج راه امام حسین(ع) باشم نه برای اینکه خودم را نشان بدهم.
🔹در این مسیر یکطوری هستم که کسی مرا نمیشناسد و البته اصلاً دلم نمیخواهد که شناخته بشوم.
📺 فیلم کامل این برنامه را اینجا http://tn.ai/2947892 ببینید
#اربعین۱۴۰۲
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثبت چنین صحنه ای تابحال دردنیاسابقه نداشته است !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لباس با قیمت 365 میلیون تومان!!!!
#تازه_های_نشر
✅گفتمان تمدن اسلامی در ایران دوره پهلوی/ تالیف رسول جعفریان/ نشر علم (تهران)/ چاپ اول: 1402/ 783 صفحه.
👈در فاصله میان دو انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی حس تمدن خواهی، بخشی از احساساتی بود که در مسلمانان و از جمله ایرانیان پدید آمد. این حس به تدریج سبب پدید آمدن گفتمانی شد که بویژه از حوالی سال 1300 خورشیدی به این سوی شکل گرفت و آثار فراوانی با گرایش های مختلف نوشته شد؛ آثاری که هر کدام روی بخشی از مباحث و مولفه های تمدن اسلامی و از جمله نقد تمدن غرب تمرکز داشت. بخشی از این آثار ترجمه و شماری تألیف بود.
👈گفتمان یاد شده در ساختن اندیشه های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی جامعه ایران پیش از انقلاب بسیار موثر و از عوامل حرکت جامعه به سمت انقلاب 1357 بود. سعی نگارنده در اثر حاضر بر این بوده است که این گفتمان بر اساس نوشته های موجود شامل کتاب و مقاله بررسی شده و نشان داده شود که این نویسندگان چگونه در درون این گفتمان راه خود را در تعقیب اهدافی که داشتند، دنبال می کردند.
#تمدن_اسلامی
#ایران_دوره_پهلوی
#تمدن_غرب
#تاریخ_پهلوی
#گفتمان_تمدن_اسلامی_در_ایران
🆔 @libisca
#اربعین
#مشایه
#پیاده_روی_اربعین
#هویت_شیعه
❇️ متن بیانات استاد عابدی در مورد پیاده روی و زیارت اربعین
🔰بسم الله الرحمن الرحیم
🔸پیاده روی به کربلا سیره علمای شیعه در طول تاریخ بوده و معمولا علمای نجف روزهای پنجشنبه این پیاده روی را داشتند.
چهارشنبه درس که تمام می شد حرکت می کردند و شب جمعه را پیاده می رسیدند به کربلا برای زیارت سیدالشهداء علیه السلام 👈یعنی در طول بیش از هزار سال این متعارف بوده که علمای شیعه این پیاده روی را داشتند.
🔹 غیر از این، در روایات هم داریم رفتن به زیارت امام حسین «راجلا».
🔹 اگر هیچکدام از این ها نبود، فعلا شعار شیعه است و اینکه ما شیعه ها هم کم نیستیم، درست است که در عالم اسلام شیعه مثلا یک مذهب حساب می شود و اسلام واقعی همین تشیع است ولی خوب مردم دنیا که نمی دانند کدام اسلام واقعی است؟ غربی ها و اروپایی ها و شرقی ها اینطوری نگاه می کنند که مسلمان ها اکثریتشان سنی ها هستند.
🔸یک آقایی هست در آمریکا که خیلی متدین نیست، کتابی نوشته و در ان ذکر کرده که من پسرم را مجبور کردم حتما در این زیارت اربعین و این پیاده روی شرکت کند و هدفم فقط این بود که فرزندم برود آنجا، بفهمد که ما شیعیان هم کم نیستیم، ما هم یک جمعیت بسیار زیادی هستیم.
🔸 کسی که مسلمان شیعه بوده و در آمریکا زندگی کند نگاه می کند سه چهار تا آدم شیعه می بیند چون همه بی دین هستند یا مسیحی اند یا یهودی اند. اما وقتی در مراسم اربعین شرکت کند و ببیند که بزرگ ترین راهپیمایی در تمامی ادیان برای شیعه است آن هم در اربعین، این خودش خیلی قوت قلب و اعتماد به نفس می آورد برای شیعیان، با زیارت اربعین شیعیان خیلی احساس هویت می کنند.
💠 لذا اگر هیچ دلیلی شرعی هم برای آن نداشتیم، از نظر اجتماعی بسیار بسیار کارپسندیده و خوبی است و ترغیب به این کار هم خوب است که انجام شود.
🆔 @ahmad_aabedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کربلا ۹۴ سال قبل
🔹قدیمیترین فیلم از کربلا بهعنوان جدیدترین اثر نویافته از حرم حضرت سیدالشهدا و حضرت عباس منتشر شد.
🔹این فیلم کوتاه توسط فردریک گادمر در سال ۱۹۲۷ میلادی تهیه شده، او یک عکاس و فیلمبردار فرانسوی بوده که به کشورهای مختلفی سفر کرده و تصاویر بسیاری را ثبت کرده است.
هدایت شده از کاروان حج و عمره کوثر ولایت قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از زیباییهای پیادهروی اربعین ببینید
🔹جوانی که دست در بدن ندارد و کودکانی که یکی عرق او را خشک می کند و دیگری برایش آب می آورد.
هدایت شده از کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از قتل عام گسترده شیعیان در دوره صدام چه میدانید؟
توضیحات شنیدنی دکتر مصطفی خرمآبادی
@Sabeti ✅
هدایت شده از 🕌 مسجد مدرسه حضرت طه(صلی الله علیه و آله)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 «عند قبر الحسین» در مواقع ازدحام در کربلا کجاست؟
🔹انتشار بیانات کمتر شنیده شده آیت الله بهجت در این زمینه به مناسبت راهپیمایی میلیونی اربعین
#اربعین
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📝 مدرسه مسجد محور حضرت طه (ص) 👇
https://eitaa.com/joinchat/834666550Cdca8acc2a4
هدایت شده از تخریب چی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ابراز احساسات خاص یک «کودک کار» به #امام_حسین علیهالسلام که توسط دوربینهای مداربسته شکار شد!
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
چرا ارزش پول ملی عراقی بالاتر از پول ایران است و ارزش آن کاهش نمی یابد؟
⁉️ پاسخ به یک #شبهه_رایج در راهپیمایی اربعین
🔹 از سال ۱۹۳۲ تا قبل دهه ۱۹۹۰ در دوره استعمار بریتانیا، که واحد پول #دینار در عراق شکل میگیرد، ارزش این پول، با کمک ارزهای خارجی، همچون روپیه هند در دوره استعمار آن توسط بریتانیا و یا با پوند استرلینگ، میخکوب میشدهاست.
🔸 در ابتدای دهه ۱۹۹۰ عراق بابت هزینههایی که دولت صدام به علت جنگ با ایران و کویت، برای این کشور به وجود میآورد، با کسری بودجه شدید مواجه میشود که دولت صدام حسین را مجبور به #چاپ_پول بسیار زیاد برای جبران کسریهای بودجه میکند. به همین خاطر، این کشور #تورمهای سه رقمی (٪۳۰۰ و ٪۴۰۰ و ٪۵۰۰ و....) را تجربه و در سالهای متوالی ارزش پولاش بهشدت کاهش پیدا میکند و ارزش هر دینار که تا قبل از این معادل با یک سوم دلار بوده(یعنی هر ۳ دینار معادل یک دلار بوده است) هزار برابر کم میشود.( ارزش هر دلار در بازار آزاد معادل ۳۰۰۰ دینار عراقی میشود.)
🔹 این مسئله ادامه پیدا میکند تا زمانیکه عراق تصمیم میگیرد با بدهکاری و گرفتن #وام آن را جبران کند؛
از کشورهایی همچون عربستان و ژاپن و چین و...برای تامین کسری بودجه خود وام میگیرد که این اقدام، بدهکاری سنگینی را برای این کشور به ارمغان میآورد.
🔸 در همین حین، آمریکا در سال ۲۰۰۳ به قصد #غارت_نفت عراق، ولی با بهانه وجود سلاحهای کشتار جمعی در این کشور، حمله کرد درحالیکه میدانست که در صورت اشغال نظامی آن، موظف خواهد شد بدهی عراق را از درآمد نفت این کشور به طلبکارانش بپردازد. در اینصورت سهم کمی از نفت به آمریکا میرسید؛ به همین خاطر آمریکا تصمیم میگیرد با اعمال فشار سیاسی به طلبکاران عراق، آنان را مجبور به بخشیدن مبلغ اعطاییشان به عراق کرده و از این طریق توانسته کل نفت عراق را تصاحب کند.
🔹 با این کار بحران بدهکاری سنگین عراق در پی کاهش شدید ارزش پول آن برطرف میشود اما مشکل همچنان از طریق دیگری باقی میماند و آن وابستگی شدید پول عراق به ارزهای میخکوب شده خارجی است.
🔸 مشکلی که این ارزهای میخکوب شده خارجی در عراق همانند کشور امارات و عربستان، به وجود میآورد این است که نرخی که برای ارزها تعیین میشود برای اینکه معیشت مردم حفظ بشود، پایین تر از نرخ واقعی است و این کار مانند آن است که دمای بدن یک بیمار با یک قرص تببر پایین نگهداشتهبشود. این که قیمت ارز با یارانه دولت یا با دستور دولت پایین نگه داشتهشود، منجر به این میگردد که تولید گرانتر از واردات برای کشور تمام شود. قیمت کالای وارداتی ارزانتر و بهصرفهتر از کالای تولیدی خود کشور تمام میشود. در نتیجه رغبت مردم به خرید کالای وارداتی بیشتر میشود و در نتیجه تولید تضعیف میگردد.
این مسئله معادل با تضعیف سیستم ایمنی بدن فرد بیمار برای مقابله با بیماری است که درنهایت نیاز بدن به قرص تببر برای مقابله با ویروس را تشدید میشود.
🔹 این اتفاقی است که در عربستان و امارات نیز به صورت #وابستگی بودجه کشور تا ٪۹۰ درصد به فروش نفت و ضعف در تولید و واردات حتی اقلام غذایی و... میتوان مشاهده کرد که این مسئله آینده این کشورها را به شدت دچار مشکل خواهد کرد و وابستگی دولت به فروش نفت را افزایش داده و هزینههای دولت رشد صعودی داشته و کسری بودجه نیز تشدید خواهد شد.
🔸 پایان این مسئله قطع به یقین، #سقوط این کشورها در بحران بدهی خواهد بود.
و این میخکوب بودن کنونی پول این کشورها، قطعا در بلند مدت به ضررشان تمام خواهدشد و مشکلات زیادی علیالخصوص در صورت تحریم شدن یا درگیر جنگ شدن مشابه به جنگهای این کشور با ایران و یا کویت( که ارزش پول عراق را تا ۱۰۰۰ برابر کاهش داد) برایشان به دنبال خواهد داشت.
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخای بگی حسین رو نمیشناسی؟؟
🌹حضرت اﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ میفرﻣﺎﯾﻨﺪ:
♦️ﯾﮏ ﻣﺆﻣﻦ ﭼﻬﺎﺭ ﭼﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ:
1. ﺧﺎﻧﻪ ﻭﺳﯿﻊ
2. ﺳﻮﺍﺭﯼ ﺧﻮﺏ
3. ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ
4. ﭼﺮﺍﻍ ﭘﺮ ﻧﻮﺭ
♦️ﺷﺨﺼﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﻣﺎ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﭼﻪ ﮐﻨﯿﻢ؟
ﺣﻀﺮﺕ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ:این حدیث ﺑﺎطنی ﻫﻢ ﺩﺍﺭﺩ:
1⃣ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﺯ ﺧﺎنه ﻭﺳﯿﻊ؛
ﺻﺒﺮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯿﺎن گر ﺭﻭﺡ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ.
2⃣ ﻣﺮﮐﺐ ﺧﻮﺏ، عقل ﺍﺳﺖ.
3⃣ ﻟﺒﺎﺱ ﺯﯾﺒﺎ، ﺣﯿﺎ ﺍﺳﺖ.
4⃣ ﻭ چراغ پر نور، ﻋﻠﻢ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺛﻤﺮﻩی
ﺁﻥ ﺑﻨﺪﮔﯽ ﺍﺳﺖ.
📚اصول کافی، جلد 6، صفحه 525
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سایمون شرکلیف سفیر انگلیس در تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عجب عادتی 😭
⭕️ بمیرم برات حسین💔😭
هدایت شده از تأملات (گاه نوشته های محمد دادسرشت)
ابو علی میگفت زمان صدام که مشایه ممنوع بود یکی از دوستانش با همراهی ۳ نفر دیگه یک ماشین خراب رو از بغداد تا کربلا هل دادند و هر وقت شرطه های صدام میپرسیدند دارید چه میکنین میگفتند ماشینمون خراب شده داریم هلش میدیم ...
کربلایی بودن و حسینی بودن درجاتی دارد. یکی تمام سال کار میکند تا خرج زوار حسین علیه السلام کند و یکی در این مسیر قدم میگذارد و راه می رود. هر کس سهمی از حب حسین دارد و هر کس سهم بیشتری داشته باشد برنده دنیا و سرافراز آخرت است.
امیر مومنان فرمود قدر هر کس آن چیزی است که خشنودش میکند. قدر ما چقدر است؟ از چه خشنود میشویم؟ چه میخواهیم؟ پول؟ خانه؟ رفاه؟ امکانات؟ مقام؟مدرک؟ یا ...
استادی داشتم که مکاشفه ای از علما را نقل میکرد. میفرمود جمعی از محبین و اهل معرفت متوسل بر اباعبدالله علیه السلام شدند تا در مکاشفه جمعی محضر حضرت رسیدند. حضرت فرمود بخواهید آنچه میخواهید و همه در فکر فرو رفتند. از میان جمع کسی گفت به کم قانع نباشید و از حسین، حسین بخواهید.
فقط خودش را!
خوش بحال آنانکه رفتند و با گام زدن در مشایه حسینی به حسین رسیدند که آنکه حسین دارد همه چیز دارد ...
تأملات را در ایتا دنبال کنید
@mdadseresht