سطلیات
🔴 تدبیر اقتصادی با تشدید تحریمها 📝دکتر موسی غنینژاد 2⃣ از 2⃣ به سخن دیگر، در شرایطی که عقل حکم
واقعا این نئولیبرال های وطنی حرص آدم را در میارن با این دلایل مریخی شان😡
رونمايي از بسته پيشنهادي براي چارچوب مذاكرات ادامه برجام با عنوان "توافق واقعي(Real Deal)"روز شنبه ٥ خرداد در دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران
https://www.isna.ir/news/97030100607
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان دانشمند ایرانی مقیم آلمان که باعث جذب سامانه های بارشی به ایران شده و بارش های فروردین و اردیبهشت رو باعث شده.
@satliyat
درسهايي از پرونده ZTE
1️⃣آمريكايي ها از قطعي شدن جريمه ١.٣ ميليارد دلاري براي شركت چيني ZTE سخن گفتند و در يك اتفاق جالب خواستار تغيير مدير عامل و هيئت مديره آن شده اند و در بعدي جديد از لزوم به كار گرفتن افسر هاي آمريكايي به عنوان ناظر مي گويند. اين كه كار اين پرونده به كجا خواهد رسيد و روايي اين حكم تا چه حد است را بايد منتظر نشست و ديد ولي خود اين پرونده حاوي درس هاي مهمي براي ما ايرانيان است.
2️⃣نقطه ضعف ZTE در اين پرونده نه انتقالات مالي بلكه نياز به فناوري امريكايي بود. يعني بر خلاف ساير اشكال تحريم كه نقطه اثر اول ان محروميت از فضاي مالي امريكا بوده در اين پرونده ريسك عدم دسترسي به ماژول ها و خدمات آمريكايي ، موثر تر از ريسك قطع مجدد از چرخه دلار و پرداخت جريمه - و شايد حتي موثرتر از ريسك عدم امكان فروش در امريكا- عمل كرده و عملا خط توليد را به محاق برده است. دقت كنيد كه ZTE يكبار چرخه مالوف قطع از سيستم مالي و پرداخت جريمه را گذرانده بوده است.
3️⃣در معامله جايگزين برجام با هر بخش از توافق قبلي( چين، روسيه و اروپا) بايد دقت كرد انچه طرف مقابل به عنوان امتياز به ما مي فروشد را خود در أختيار دارد يا خير؟ اين امر حياتي با عنوان لزوم هماهنگي تعهدات با توانايى ها يكي از ستون هاي بسته پيشنهادي توافق واقعي است كه ديروز رونمايي شد.
4️⃣تا اينجا يك چيز تا حد زيادي معلوم است:بخش هايي از نظام مالي چين در عرصه انتقالات مالي تا حد زيادي از فرايند تحريم مصون است( بخصوص درباره فرايند تسويه خرد و تسويه به أسعار غير دلار) ولي چين لزوما همين مصونيت را در عرصه تكنولوژي ندارد. معماري توافق با چين بايد شامل فناوري هايي باشد كه چين در ان تقريبا بي نياز امريكاست و اين نياز به فهرست بندي و شناسايي توسط طرف ايراني دارد نه چيني.
از کانال اقتصاد سیاسی
@satliyat
✋️ فقط از بعد از عید چهقدر پول به حوزههای علمیه دادهاند؟
▪️۲۹ فروردین:
▫️مرکز خدمات حوزههای علمیه: ۸۰میلیارد تومان
▫️شورای عالی حوزههای علمیه: ۲۲میلیارد و ۷۰۶میلیون تومان
▫️جامعه المصطفی العالمیه: ۸۲۸میلیون تومان
▪️۳۰ فروردین:
▫️دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: ۸۹۲میلیون تومان
▪️۲ اردیبهشت:
▫️شورای برنامهریزی مدیریت حوزههای علمیه خراسان: ۵میلیارد و ۷۳۰میلیون تومان
▪️۵ اردیبهشت:
▫️شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران: ۹میلیارد و ۲۹۳میلیون تومان
▪️۳۰ اردیبهشت:
▫️مرکز خدمات حوزههای علمیه: ۹۰میلیارد و ۲۷۸میلیون تومان
▫️دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: ۷میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان
▫️شورای عالی حوزههای علمیه: ۲۰میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان
▫️جامعه المصطفی العالمیه: ۱۶میلیارد تومان
▪️۲ خرداد:
▫️شورای برنامهریزی مدیریت حوزههای علمیه خراسان: ۶میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان
▫️شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران: ۱۲میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان
👈جمع: ۲۷۲میلیارد و ۵۲۱میلیون تومان
منبع: روزاروز
✅چرا بقیه بودجه خبرش منتشر نمیشه؟
شاید علت اصلی سواد ناچیز دوستان حزب اللهی در استفاده از این نوع اطلاعات باشد
@satliyat
📣تحریمشدگان جدید وزارت خزانهداری آمریکا: از صداوسیما تا گروهفشار
1️⃣عبدالعلی علی عسگری، رئیس صدا و سیما
2️⃣ حسین اللهکرم، (انصار حزبالله)
3️⃣ عبدالحسن فیروزآبادی- دبیر شورای عالی امنیت ملی
4️⃣عبدالصمد خرم آبادی، قاضی دیوان عالی- معاون دادستان کل کشور و دبیر کمیته فیلترینگ
5️⃣ عبدالحمید محتشم (انصار حزبالله)
6️⃣ حمید استاد، (انصار حزبالله)
7️⃣انصار حزبالله
8️⃣ زندان اوین
9️⃣گروه برنامهنویسی هانیستا که موبوگرام از جمله تلگرامهای غیررسمی است، از تولیدات این گروه است.
منبع:روزاروز
@sstliyat
http://rezadavari.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=700:-9-1397-&catid=39:2013-11-09-12-03-54&Itemid=78
گفتگوی روزنامه اعتماد با رضا داوری اردکانی
«گره کار ما توسعه است»
👆👆
@satliyat
#دام_ناظم
✔️تازه "سی دی" جا پای فیلم های "وی اچ اس" گذاشته بود .
میدیدیم که بچه های ده یازده ساله ، سی دی های مستهجن رد و بدل میکنند ... حرفهایی میشنیدیم... کم کم که اینترنت راه افتاد ، میدیدیم که اسم سایتهای مستهجن را توی کاغذ مینوشتند و کشفیات جدیدشان از اینترنت را رد و بدل میکردند .
اینها و خیلی بیشتر از اینها را از بیست سال پیش یادمان هست ...
✔️خب ما بچه آخوند بودیم ، نزدیک ما نمیشدند ، و الآن که یادم میآید [فکر میکنم که اگر] هر کدام به ما نزدیک میشدند ، قطعا ما را بلعیده بودند و امروز شاید سرنوشتمان چیز دیگری بود ...
✔️ یک نوجوان در دنیای امروز با این همه وسايل ارتباط جمعی در معرض بلعیده شدن است...
همه چیز جنسی را کم و بیش میداند و چیزی که بلد نیست، راه کنترل غریزه است .
اگر راه کنترل غریزه را بلد نباشد ، مدرّس مسائل جنسی هم باشد ، باز در دام میافتد ... دام #ناظم نشد ، دام های بسیار متداول دیگر ...
سید مهدی صدرالساداتی
@satliyat
مخاطرات اقتصاد سياسي دلار٤٢٠٠ توماني
❗️اعلام و اصرار دولت بر نرخ ٤٢٠٠ تومان براي همه چيز، به سرعت آثار وسيع منفي خود را در همه ابعاد اقتصاد ايران نشان داده است:
1️⃣صف بلند پشت صرافي ها براي اسكناس به صف بلند پشت سامانه ثبت سفارش براي حواله تبديل شده است و فقط ظرف يك هفته پنج ميليارد دلار سفارش جديد ثبت شده!
2️⃣تفاوت تقريبا ٤٠ درصدي بين نرخ ٤٢٠٠تومان( در بازار ارز به مطايبه اين نرخ را دلار نذري مي خوانند) باعث شده دريافت كنندگان ارز به جاي مصرف ان براي واردات و پذيرش ريسك احتمالي قيمت گذاري روي كالاي خود و تحمل گير و گرفت هاي گمركي، حواله ان را در تهران بفروشند و اكنون تهران پر است از فروشندگان حواله. تفاوت بين نرخ ازاد و نذري انقدر بالاست كه وقوع هر فسادي را در اين فرايند توجيه پذير مي كند( چه در طرف دريافت ارز و چه در بخش هاي ديگر زنجيره) فرايندي كه بنا بود مانع از خروج سرمايه شود يك كانال بسيار وسيع خروج ساخته است.
3️⃣همزمان با تبديل نرخ ٤٢٠٠ به يك ابزار قدرتمند خروج سرمايه باعث كاهش واردات هم شده است و خطر جدي تورم ناشي از كمبود عرضه را به ذهن متبادر مي كند.
4️⃣وارد كنندگان واقعي نيازمند ارز براي واردات كالاي واسطه اي ميانه اين صف شلوغ گم شده اند و خط توليد انها در خطر است.
5️⃣صادركننده چون كمابيش قانع شده ناچار از فروش ارز ناشي از صادرات خود به قيمت ٤٢٠٠ است تا با ثبات شدن اوضاع دست از صادرات كشيده است و استفاده اي كه بايد از افزايش نرخ ارز براي رونق صادرات ميشد عملا به محاق رفته است. باز صادر كننده نمي داند كه علاوه بر تحمل فروش ارز خود ٢ هزار تومان زير نرخ بازار بايد تبعات احتمالي تحريمي واريز به حساب معرفي شده بانك مركزي يا حساب خريدار روي سامانه نيما را بپذيرد و احتمال سوختن حساب را بدهد يا خير؟
6️⃣در شرايطي كه در بلند مدت پايداري چشم انداز حجم و محل تخصيص ارز ٤٢٠٠ توماني، روشن نيست دم به دم به طول صف متقاضياني كه ناگهان هوس واردات، دعواي حقوقي در خارج!،... كرده اند، افزوده مي شود و دارايي ارزي كه با صعوبت از ان محافظت مي شود به راحتي هر چه تمامتر در حال تخليه است بدون ان كه حتي كسي كه واقعا قصد واردات دارد اراده اي براي قيمت گذاري كالاي وارداتي خود با اين نرخ داشته باشد و تضميني براي دستيابي به هدف كنترل تورم وحود داشته باشد.
❌پيش از اين حيات سياسي دو رييس جمهور بدليل وقوع توأمان جهش ارزي و تورمي در دوره دومي خود براي مدت طولاني به محاق رفته است. اقاي رييس جمهور با دست كشيدن از سياست ٤٢٠٠ براي همه چيز، اقتصاد ايران و حيات سياسي خودتان را از جهش توأمان ارز و تبعا تورم نجات دهيد. اقتصاد يك علم است.
چهارچوب پيشنهاد:
1️⃣نرخ ٤٢٠٠ را صرفا براي كالاهاي اساسي محدود كنيد و با شيب مناسب واردات كالاهاي اساسي را محدود به شركت بازرگاني دولتي( ان هم فعال و نه منفعل) كنيد.
2️⃣در دلتان بپذيريد دلار بالاي شش تومان شده.
3️⃣سامانه نيما را تعطيل كنيد و از متوليان ان بخواهيد أهداف غير اقتصادي خود را به نحو ديگري پي بگيرند.
4️⃣دست از فشار بر صرافي ها برداريد و به جاي به تعطيلي كشاندن انها، روي ثبت همه معاملات انها در سنا و واقعي شدن سنا ريت متمركز شويد. با نصف فشار امنيتي اي كه براي تعطيلي صرافي ها وارد كرديد اين امر شدني است.
5️⃣پيمان سپاري پيچيده و بي حاصل با نرخ بي ارتباط به بازار را رها كنيد. يك الگوي پيمان سپاري مبتني بر اوراق صادراتي شبيه به دولت اقاي خاتمي هم شما را مطمئن مي كند كه معادل صادرات واردات داريد، هم مانع از سوختن حساب ها مي شود و هم شما را از نرخ گذاري بي نياز مي كند.
منبع:کانال اقتصاد سیاسی
@satliyat
🔴دیدار با رهبر احتمالی تندوران ایران(1)
📝المانیتور- روح الله فقیهی- روزنامه نگار ایرانی المانیتور
💢 به نظر میرسد روزهایی که آیت الله مصباح یزدی رهبری تندروهای ایران را بر عهده داشت به سر آمده اند و او قصد دارد در 83 سالگی جایش را به یک آیت الله جدید بدهد.
🔸خبرگزاری های محلی اخیرا گزارش کرده اند که آیت الله خامنه ای قصد دارد سیدمحمدمهدی میرباقری 57 ساله را به امامت جمعه تهران منصوب کند. جالب این که میرباقری این شایعات را رد نکرده است.
🔸رسانه های تندرو زمینه را برای انتصاب احتمالی وی که گام بزرگی برای رییس کنونی فرهنگستان علوم اسلامی قم محسوب می شود آماده می کنند.
💢سیدمنیر الدین حسینی الهاشمی، از طرفداران انقلاب اسلامی فرهنگستان علوم اسلامی قم را در 1979 بعد از انقلاب و متاثر از دیدگاه های سیاسی امام خمینی و افکار پدر خود که معتقد به ضرورت علم بومی در برابر علم غربی بود بنیان نهاد.
🔸آن گونه که در کتاب عبدالوهاب فراتی " روحانیت و مدرنیته با تمرکز بر جریانات سیاسی و فکری آمده است، سیدمنیر معتقد بوده روحانیت باید مستقل از خارجی ها، تجار بازار و نظام سیاسی باشد. از این رو تلاش داشت نظام استقلال حوزه را طرح ریزی کند. در همین راستا قبل از انقلاب شرکت تولید لوازم خانگی ژرف را تاسیس کرد که در نهایت شکست خورد. او این شرکت را مبتنی بر این ایده خود که مردم نباید به سمت تکنولوژی غربی بروند بنیان گذاری کرد.
🔸در 1967 سیدمنیر به نجف عزیمت کرد و در درس های حکومت اسلامی امام خمینی شرکت کرد که بسیار از آن درس ها تاثیر گرفت. بنا به خاطرات سیدمنیر، وی پیش از شرکت در کلاس های امام خمینی، بر این باور بوده روحانیت برای استقلال از دیگران و تاسیس حزب باید به صنعت ورود کند. در این امر او متاثر از پدرش بود که حزبی را برای تاثیرگذاری بر تصمیمات حکومت و انتخابات تاسیس کرد.
🔸شرکت در کلاس های امام خمینی اما موجب شد وی طرفدار تاسیس نظام سیاسی اسلامی شود. در تاسیس فرهنگستان، سیدمنیر به دنبال ایجاد حلقه ای بود تا علوم اسلامی تولید کرده و مانع از ورود علوم غربی به نظام آموزشی ایران شود.
🔸در کتاب "اندیشه منیر" به قلم مهدی مظفری نیا، سید داوود ساجدی از شاگردان سیدمنیر به انگیزه تاسیس فرهنگستان می پردازد و می گوید: ما فکر می کردیم باید فرهنگستانی تاسیس شود تا تولید علوم اسلامی را ساماندهی کند و به توسعه نرم افزارها و سخت افزارهای لازم برای اداره نظام سیاسی بپردازد.
🔸سیدمنیر در سال 2000 درگذشت و از آن وقت شاگرد برجسته وی میرباقری فرهنگستان را رهبری می کند.
🔸میرباقری کاملا به دیدگاه سیدمنیر وفادار است و در سیاست مواضع تندی اتخاذ می کند.
💢هم فرهنگستان و هم میرباقری به عناصری اثرگذار در ایران بدل شده اند.
🔸از دوره دوم احمدی نژاد، میرباقری بیشتر درگیر سیاست شد. او به حمایت و دفاع از احمدی نژاد ادامه داد. حتی وقتی مصباح یزدی به علت این که احمدی نژاد از جریان انحرافی مشایی حمایت کرد، از او کناره گرفت، این حمایت ادامه داشت تا این که مواضع احمدی نژاد بعد از اتمام دوره ریاست جمهوریش رهبر ایران را به چالش کشید. این جا بود که میرباقری نیز از او فاصله گرفت.
🔸در انتخابات ریاست جمهوری 92 وی آشکارا از سعید جلیلی حمایت کرد.
🔸همراستا با طرح های سیاسی خود، میرباقری در انتخابات خبرگان رهبری به کمک تندروها شرکت کرد و به مجلس خبرگان که موظف به انتخاب رهبر ونظارت بر عملکرد وی است راه یافت.
🔸وی در سخنانی که در وطن امروز انتشار یافت و در آن به بررسی افکار سیاسی میرباقری می پرداخت، جمله ای را از وی نقل کرد که می گوید: اگر میخواهیم ساختار خبرگان را فعال کنیم باید به جای تمرکز بر نظارت بر رهبری وی را حمایت کنیم. خبرگان باید بر پاسخگویی خبرگان به خواست های رهبری نظارت کند.
🔸در انتخابات 96 میرباقری با سخنرانی در همایش جامعه مدرسین از ابراهیم رییسی حمایت کرد. در انتخابات 96 جامعه مدرسین از رییسی در برابر روحانی دفاع کرد.
🔸به مانند دیگر تندروها، میرباقری منتقد هرگونه ارتباط با غرب است موضعی که در اندیشه سیدمنیر ریشه دارد.
🔸وی پارسال در یک سخنرانی از کسانی که طرفدار اتصال اقتصاد ایران به اقتصاد جهانی هستند انتقاد کرد و گفت: این یعنی اقتصاد ما باید جهانی شود. ارتباطات ما جهانی باشد و از مقاومت دست بکشیم.
🔸او منتقد اصلاح طلبانی است که معتقدند انقلاب اسلامی به بیراهه رفته است. وی در آشوب های 88 گفته بود: آن ها به دنبال برگرداندن کشور به مسیر اصلاحات بودند.
Eitaa.com/satliyat
🔴دیدار با رهبر احتمالی تندوران ایران(2)
📝المانیتور- روح الله فقیهی- روزنامه نگار ایرانی المانیتور
💢هم فرهنگستان و هم میرباقری به عناصری اثرگذار در ایران بدل شده اند.
🔸از دوره دوم احمدی نژاد، میرباقری بیشتر درگیر سیاست شد. او به حمایت و دفاع از احمدی نژاد ادامه داد. حتی وقتی مصباح یزدی به علت این که احمدی نژاد از جریان انحرافی مشایی حمایت کرد، از او کناره گرفت، این حمایت ادامه داشت تا این که مواضع احمدی نژاد بعد از اتمام دوره ریاست جمهوریش رهبر ایران را به چالش کشید. این جا بود که میرباقری نیز از او فاصله گرفت.
🔸در انتخابات ریاست جمهوری 92 وی آشکارا از سعید جلیلی حمایت کرد.
🔸همراستا با طرح های سیاسی خود، میرباقری در انتخابات خبرگان رهبری به کمک تندروها شرکت کرد و به مجلس خبرگان که موظف به انتخاب رهبر ونظارت بر عملکرد وی است راه یافت.
🔸وی در سخنانی که در وطن امروز انتشار یافت و در آن به بررسی افکار سیاسی میرباقری می پرداخت، جمله ای را از وی نقل کرد که می گوید: اگر میخواهیم ساختار خبرگان را فعال کنیم باید به جای تمرکز بر نظارت بر رهبری وی را حمایت کنیم. خبرگان باید بر پاسخگویی خبرگان به خواست های رهبری نظارت کند.
🔸در انتخابات 96 میرباقری با سخنرانی در همایش جامعه مدرسین از ابراهیم رییسی حمایت کرد. در انتخابات 96 جامعه مدرسین از رییسی در برابر روحانی دفاع کرد.
🔸به مانند دیگر تندروها، میرباقری منتقد هرگونه ارتباط با غرب است موضعی که در اندیشه سیدمنیر ریشه دارد.
🔸وی پارسال در یک سخنرانی از کسانی که طرفدار اتصال اقتصاد ایران به اقتصاد جهانی هستند انتقاد کرد و گفت: این یعنی اقتصاد ما باید جهانی شود. ارتباطات ما جهانی باشد و از مقاومت دست بکشیم.
🔸او منتقد اصلاح طلبانی است که معتقدند انقلاب اسلامی به بیراهه رفته است. وی در آشوب های 88 گفته بود: آن ها به دنبال برگرداندن کشور به مسیر اصلاحات بودند.
💢 رده بندی هایی روحانیت به شدت سیاسی شده اند و یکی ازعلایم این که یک روحانی دارد به فردی موثر بدل می شود رشد او در سلسله مراتب روحانیت است.
🔸او دو سال پیش به آیت الله ارتقا یافت در حالی که تا مدتی پیش حجت الاسلام بود.
🔸علاوه بر این، رسانه های تندرو شدیدا اظهارات و سخنرانی های وی را پوشش می دهند.
🔸روزنامه فرهیختگان اخیرا یک صفحه تمام را به سخنان وی اختصاص داد. این رسانه ها وی را به عنوان نظریه پرداز اسلامی معرفی می کنند و او را مصباح جدید می نامند
http://Eitaa.com/satliyat
✳ کارشکنی هایی که کَمر مونوریل قم را شکست!
اختصاصی خبرقم (قم نا؛)
🚝 کارشناسان ترافیک و شهرسازی بر این باورند که در مسئله حمل و نقل شهری، به جای توسعه "مترو" که راهحل پر هزینه ای است، توسعه ریل سبک و مونوریل در کلانشهرها جایگزین مناسب و کم هزینه تری است.
طول کل مسیر مونوریل قم ۱۸ کیلومتر و فاز نخست این پروژه به طول ۶.۲ کیلومتر است.
مخالفت های سیاسی یکی از نمایندگان پرنفوذ قم در مجلس شورای اسلامی با دولت قبل و به دنبال آن، اعتراض برخی از مراجع تقلید نسبت به عبور مونوریل از مقابل حرم مطهر حضرت معصومه(س)، به چالش اصلی اجرای پروژه مونوریل تبدیل شد.
در نهایت بعد از روی کار آمدن دولت حسن روحانی و با تصمیم مسئولان استانی، تنها فاز نخست مونوریل قم (به صورت ناقص) تا میدان مطهری و با کاربری توریستی! به بهره برداری خواهد رسید!
طول مسیری که قرار است منوریل راهاندازی شود ۴.٧ کیلومتر است. این در حالی است که اجرای ناقص این پروژه با مخالفت برخی کارشناسان امر مواجه است.
رئیس کمیسیون وقت برنامه و بودجه شورای شهر قم در اردیبهشت ۹۴ در خصوص هزینه مونوریل قم گفته بود: ساخت هر ۱ کیلومتر مونوریل قم با کلیه تجهیزات ۴۵ میلیارد تومان هزینه دارد و ۸ دستگاه واگن برای مونوریل قم خریداری شده است.
این در حالی است که برای احداث هر کیلومتر متروی زیرزمینی، ۴ برابر ساخت مونوریل هزینه میشود.
قابل توجه است که از سال ۶۶ تا کنون بیش از ۷۰۰۰ میلیارد تومان برای متروی زیرزمینی تهران هزینه شده است!
لازم به ذکر است که چندی پیش شهردار قم با اشاره به مشکلات حقوقی مونوریل قم، گفته بود: در صورت حل مشکل حقوقی مونوریل بدنبال آن هستیم که مسیر "فرهنگیان" تا "میدان شهید مطهری" را با "کاربری توریستی" تا پایان سال جاری راه اندازی کنیم!
سقائیان نژاد بر این باور است «مونوریل نیاز قم نیست!»
@satliyat
هدایت شده از علی بیاتانی
تبلیغات علیه امام خمینی(ره) در بیلبوردهای خیابانهای #آمریکا
توضیحاتی پیرامون عکس:
آمریکایی ها بعد از #تسخیر_لانه_جاسوسی، اقدام به نصب پوسترهایی کردند که شعارشان این بود «برای مبارزه با این مرد با سرعت ۵۵ کیلومتر برانید!»
نادر #طالب_زاده که شاهد این ماجرا بوده است: با مبتکر این تابلو صحبت کردم و از او پرسیدم چرا عکس #امام_خمینی را در اتوبان های ۲۰ ایالت آمریکا نصب کردی و این جمله را نوشتی؟ گفت: «ما با این کارمان قصد داشتیم نفرت مردم آمریکا را نسبت به این مرد زیاد کنیم؛ خواستیم غیرت آنها را بیدار کنیم و بگوییم بیشتر از ۷۵ مایل سرعت، رانندگی نکنید تا در مصرف نفت خام وارداتی از ایران و کشورهای مسلمان خاور نزدیک صرفه جویی شود»!
👥بازخوانی بدون تحریف مواضع امام خمینی
☑️ @EMAM_COM🔴
فلسفه - «خیر و شر»
درباره اصطلاح «خیر» و «شر» باید گفت که این دو، معنی مثبتی ندارند. زیرا شیئی واحد ممکن است در عین حال هم بد و هم خوب و هم نه بد و نه خوب باشد. مثلأ موسیقی برای مبتلایان به مالیخولیا خوب است و برای سوگواران و عزاداران بد است و برای مردگان نه خوب است و نه بد ..
▫️باروخ اسپینوزا
▫️کتاب: اخلاق
🤔جواب این دقت از پایگاه منطق نسبت به بنیادی ترین اصل اخلاق چیست؟
@satliyat
💠 ده کتاب برتر حوزه جامعه شناسی از نظر اعضای انجمن جامعه شناسی آمریکا
🔸انجمن جامعه شناسی آمریکا (ISA)، در سال 1998، نتایج نظرسنجیای را درباره 10 کتاب جامعه شناسی و جامعه شناس برترِ قرن بیستم، در کنفرانسی ارائه و سپس در سایت رسمیاش منتشر کرد.
🔸در نظرسنجی از مشارکت کنندگان که اعضای انجمن هستند، خواسته شده است تا 10 کتاب برتر در جامعه شناسی را معرفی کنند.
💠 ده کتاب برتر عبارتند از:
۱ . اقتصاد و جامعه اثر ماکس وبر
۲. تخیل جامعه شناختی اثر چارلز رایت میلز
۳. نظریۀ اجتماعی و ساختار اجتماعی اثر رابرت کی. مرتون
۴. اخلاق پروتستانی و روح سرمایهداری اثر ماکس وبر
۵. ساخت اجتماعی واقعیت اثر برگر و لاکمن
۶ . تمایز: نقد اجتماعی قضاوتهای ذوقی اثر پیر بوردیو
۷ . فرایند متمدنشدن اثر نوربرت الیاس
۸ . نظریۀ کنش ارتباطی اثر یورگن هابرماس
۹. ساختار کنش اجتماعی اثر تالکوت پارسونز
۱۰. نمود خود در زندگی روزمره اثر اروینگ گافمن
@satliyat