🔹پيكرتراش عشق و مرگ
#مسعود_فراستي
به مناسبت تولد #اينگمار_برگمان
▫️ برگمان تنها #فيلمسازي است كه تا آخر عمرش توانست در ميان دورنماي كودكي خود گردش و همچنان نورها، بوها، اشيا، اتاقها، آدمها و تاريكي را تجربه كند. اين تجربه به نزد او فقط تثبيت نشده، بلكه غني و بارور و به يك جهان تبديل شده؛ يك جهان يكه رويايي.
▫️ برگمان در -و با- آثارش به يك #مولف بزرگ #روشنفكر تبديل شده كه از روشنفكري عبور كرده و به سوژه خود منحصربهفرد رسيده. برگمان تنها روشنفكر سينما -به معني خوب و غايياش- است كه دنيا و آثارش را همچنان دوست ميدارم. تنها روشنفكر مدرني كه جهانش سبكمند است و جهاني دارد پرگنجايش و سرشار از #فرم. فرمي كه به زندگي هنري جان ميبخشد و تنها در ضمير فعال ناخودآگاه آدمي ريشه و ماوا دارد.
▫️ فيلمهاي او در عين خودنگاره - و اتوبيوگرافيك- بودن، قائم به ذاتند و زنده و با وجود تثبيت جهان تجربي-زيستي او، هر يك منشي خاص و مستقل دارند؛ نه وابسته به مولف اما رد پاي واقعي او. فيلمسازي براي برگمان، شيوه و نحوه زندگي كردن است و زندگي برايش تمرين فيلمسازي است. در سينماست كه زندگي ميكند؛ زندگي را تحمل كرده و ميتواند دوام يابد و تا 84 سالگي #فيلم بسازد.
▫️ سينما برايش هم نياز مبرم است به برونريزي خود و هم مكاشفه است. مكاشفه خود، ديگري و جهان. #سينما براي او مديومي است براي شناخت و درك لابيرنتهاي انسان: اندوه، عذاب، تنهايي، دلتنگي و هجوم اشباح و «جنهاي» درونش را با آن كنترل ميكند و التيام ميبخشد. سينما برايش اصل لذت است: شور، سودا و هيجان. شوري كه در زندگياش وجود ندارد.
سوال قديمي او: «آيا خدا هست؟» نه از اطوارها و آلودگيهاي روشنفكري و #فلسفه زدگيهاي مد روز كه از بطن زندگياش، از كودكي تا مرگ برآمده و به پرسش كليدي «آيا عشق هست؟» بدل شده و #مرگ كه ذهنمشغولي هميشهاش بوده، شكل ديگر به خود گرفته. مرگ ديگر يك مفهوم مجرد نيست. مرگ از پس مردن و آدم عزيز از دست رفته برميخيزد. مرگ پايان نيست؛ گذار است. به كجا؟ نميداند - نبايد هم بداند.
▫️ اگر مرگ نبود قطعا برگمان به عنوان #سينماگر نيز نبود، زيرا به علت مرگ است كه به جنبش درميآييم و به آفرينش. مرگ تعين زندگي است. بدون مرگ، زندگي بيمعناست. اگر مرگ نبود، نه #عشق بود نه #هنر. عشق و هنر با مرگ ملازمند و با برگمان.
منبع: روزنامه اعتماد
📽🎥
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔹نشست تخصصی آینده پژوهی #فضای_مجازی
با حضور رئیس و کارشناسان مرکز تحقیقات و #آینده_پژوهی سازمان فضای مجازی سراج
چهارشنبه 9 مرداد
ساعت 10
سالن رضوان دفتر تبلیغات اسلامی
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🎥📱چند ویدیوی جدید در رابطه با #شبکه_های_اجتماعی و #زندگی_سایبری از دکتر عبدالرسول علم الهدی:
نشست علمی گونه شناسی کاربران شبکههای اجتماعی سایبری در ارتباط عفیفانه.
🔹زندگی سایبری (1)
https://www.aparat.com/v/r82Fc
🔹زندگی سایبری (2)
https://www.aparat.com/v/yYfPq
🔹ارتباط عفیفانه در شبکه های اجتماعی
https://www.aparat.com/v/sGbdL
🔹انگیزه های حضور در شبکه های اجتماعی
https://www.aparat.com/v/7U5HK
🔹ساخت هویت مجازی
https://www.aparat.com/v/GjzdR
🔹گونه شناسی کاربران در ارتباط عفیفانه
https://www.aparat.com/v/PtEy7
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔹عیدانه
از عید قربان تا عید غدیر
40% تخفیف
برای اشتراک یکساله نشریات
سنجاقک، پوپک، سلام بچهها و پیام زن
ارسال کلمه عیدانه به 3000144095
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
#سواد_رسانه و #فضای_مجازی
برای تماشای ویدیوهای سواد رسانه با موضوعات
#سینما، #نقد_فیلم، #اینترنت، #فضای_مجازی ، #شبکه_های_اجتماعی و...
به آدرس زیر در کانال #اشراق در سایت #آپارات مراجعه نمایید:👇👇
https://www.aparat.com/video/video/listuser/username/Eshragh_Tv/usercat/77684
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
در جستجوی فریده نماینده ایران در #اسکار شد
🔹با اعلام روابط عمومی #سازمان_سینمایی پس از رایگیری و تجمیع نظرات، از ۳ #فیلم قصر شیرین، در جستجوی فریده و متری شش و نیم اعضای هیات انتخاب #مستند در جستجوی فریده به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی را به عنوان گزینه نهایی و نماینده #سینمای_ایران در اسکار انتخاب کردند.
منبع: فارس
🎥📽
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📌 #معرفی_کتاب:
رویکردهایی به #سواد_رسانه_ای
نویسندگان: آرت سیلور بلات، جین فری، باربارا فینان
مترجم: امیر یزدیان
ناشر: مرکز پژوهشهای اسلامی #صدا_و_سیما
🔹رويكردهايي به سواد رسانهاي، رويكردهايي براي مطالعه سواد رسانهاي ارائه ميدهد. از اين روي، كتاب به دنبال رويكردي فراگير است و نه تقليلگرا. هدف از آشناسازي دانشجويان با اين رويكردهاي متنوع، نشان دادن راهبردهايي متنوع به ايشان براي فهم و درك مطالب رسانهاي است. در حالتي ايدهآل، اين رويكردها، شما را قادر ميسازند تا از دريچههايي متنوع به مطالب رسانهاي بنگريد. هر يك از اين رويكردها ميتواند در رشتهاي خاص، مفيدتر باشد.
🔹 نميتوان گفت كه مطالب رسانهاي تنها يك حقيقت دارند. اينكه در هر حوزه، يك حقيقت وجود دارد، اهميت ندارد، بلكه مهم اين است كه شما رويكردهايي انتقادي در پيش بگيريد و نگرشي تازه به مطالب رسانهاي به دست آوريد. با وجود اين، آشنايي شما با رويكردهاي انتقادي متنوع (به عنوان ابزار) از اهميت بسزايي برخوردار است؛ با بهرهگيري از همين رويكردها قادر خواهيد بود تا مطالب رسانهاي را به طور نظاممند (با حمايتِ «متن» رسانهاي) تحليل كنيد.
مطالعه کتاب بصورت دیجیتالی در:
http://yon.ir/1lApF
#کتاب_بخوانیم
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔴اکران مردمی مجموعه #مستند «خلیل آفریقا»
🔻سخنرانان:
▫️دکتر شجاعیفرد، نماینده #شیخ_زکزاکی در #ایران
▫️روحالله رفیعی، تهیهکننده و کارگردان مستند (استاد مستند سازی با موبایل انجمن سواد رسانه طلاب)
▫️به همراه رونمایی از سایت سه زبانه دفتر سید زکزاکی در ایران
▪️زمان: چهارشنبه ۶ شهریور، ساعت ۱۷
▪️نشانی: #قم، بلوار غدیر، انتهای کوچه ۸، مجتمع آموزشی تربیتی هدایت، سالن شهید رجایی
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🆔 @Mazloom_Nigeria
هدایت شده از انجمن سواد رسانه طلاب
🔰 مجموعه سخننگاشت | ۱/۱۲
🏷 مطالبه رهبرانقلاب از #وزارت_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی
👈 به فرهنگ عمومی، جهتِ ارزشی بدهید
❌ تلاش زیادی شده تا جریان های #فرهنگی و عاملهای فرهنگی - #هنر و #ادبیات و #شعر و #سینما و بقیه - در جهت غیر ارزشی حرکت کنند.
🌷 #هفته_دولت
💻 @Khamenei_ir
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
SPBA_Volume 6_Issue 14_Pages 101-127.pdf
945.7K
🔹مقاله: بررسی راهبردهای رسانهای و فرهنگی دشمن درنبرد نرم علیه انقلاب اسلامی از منظر حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی)
نویسندگان: علیرضا نجاتی منفرد، محمدرضا کمالی، سید کاظم دلخوش
🔹منبع: دوفصلنامه علمی پژوهشی مطالعات قدرت نرم، دوره 6، شماره 14، بهار و تابستان 1395.
🔻چکیده:
انقلاب اسلامی ایران را میتوان الگوی تجلی و تحقق #قدرت_نرم اسلام در عصر حاضر محسوب نمود. این انقلاب از رهگذر اندیشه و آرمان عدالتخواهانه برخاسته از نگرش اصیل اسلامی و بینش والای بنیانگذار آن حضرت #امام_خمینی (رحمتالله علیه) درصدد برآمد با روشهای مسالمت جویانه به نتیجه دلخواه و مطلوب خود یعنی #بیداری_اسلامی دست یابد.
به همین دلیل دشمنان #انقلاب_اسلامی در تلاشاند با بهرهگیری از شیوهها و ابزار گوناگون از جمله ابزار #رسانه و #تهاجم_فرهنگی به طور مداوم و به انحای مختلف به مقابله فرهنگی با این نهضت الهی بپردازند. رهبر بیدار و فرزانهمان حضرت #امام_خامنهای در فرازی از فرمایشات گهربارشان فرمودهاند، اولویت آن چیزی است که به آن میگویند نبرد نرم؛ یعنی نبرد به وسیله ابزارهای فرهنگی، بهوسیله #نفوذ ، بهوسیله دروغ، بهوسیله شایعه پراکنی، با ابزارهای پیشرفتهای که امروز وجود دارد. ابزارهای ارتباطی که ده سال قبل و پانزده سال قبل و سی سال قبل نبود.
در این تحقیق با در نظر گرفتن شیوهای نبرد نرم #دشمن به بررسی راهبردها و شیوههای نرم رسانهای و #فرهنگی دشمن علیه انقلاب اسلامی پرداخته میشود ...
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
✅ رضایت 94 درصدی مخاطبان از عصر جدید
در نظر سنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما مسابقه استعدادیابی «#عصر_جدید» رضایت ۹۴ درصدی مخاطبان این برنامه را به همراه داشته است و بیش از ۶۵ درصد مردم در سراسر کشور پای این برنامه نشسته و ۹۷.۲ درصد از مخاطبان این برنامه هم اجرای احسان #علیخانی را خیلی خوب ارزیابی کردهاند.
در نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان #صداوسیما از جامعه آماری با جمعیت ۸۱۸ نفر از افراد ۱۵ سال و بالاتر در تهران و ۳۲ شهر دارای مرکز صداوسیما ۶۵.۳ درصد پاسخگویان به نحوی بیننده «مسابقه عصر جدید» بودهاند که ۹۴ درصد از این بینندگان در حد زیاد از این مسابقه رضایت داشتهاند. از این تعداد، زنان با آمار ۶۷.۵ درصد و مردان با آمار ۶۲.۹ درصد بیننده این مسابقه بودهاند. همچنین در میان گروههای سنی مختلف نوجوانان با ۸۴.۹ درصد بیشتر از سایر گروههای سنی بیننده «عصرجدید» بودهاند.
مطابق این نظر سنجی ۸۲.۳ درصد بینندگان «مسابقه عصرجدید» مهمترین هدف این مسابقه را کشف و معرفی استعداهای ناشناخته دانسته اندو اکثریت مخاطبان این برنامه را در این زمینه موفق ارزیابی کرده اند.
در ارزیابی بینندگان در این #نظرسنجی ۹۰.۱ درصد فضاو دکور این مسابقه در حد زیاد موفق بوده و عواملی چون جالب و جذاب بودن با ۸۹.۷ درصد، حضوراستعدادهای متنوع از سراسر کشوربا ۸۶.۱ درصد، جدید و بهروز بودن با ۸۶ درصد، هیجانانگیز بودن با ۸۲.۶ درصد و گروه داوران مسابقه با ۷۳.۶ درصد در جذب مخاطب این برنامه مؤثر بوده است.
بر اساس نظر شرکت کنندگان این نظر سنجی اجرای احسان علیخانی با آمار ۹۷.۲ درصد در حد خیلی خوب بوده است.
۶۰.۶ درصد بینندگان نیز گروه داوری انتخاب شده برای این مسابقه را در حد زیاد مناسب دانستهاند.
مرکز تحقیقات در این نظر سنجی اعلام کرده است ۹۸.۷ درصد بینندگان این مسابقه داوران را از نظر پوشش و ظاهر مناسب، ۹۴.۶ درصد از نظر نحوه بیان در حد خیلی خوب یا خوب ارزیابی کردهاند. تخصص و آگاهی مرتبط با اجراها، قضاوت عادلانه درباره اجراها و استدلال مناسب و مرتبط با رأی ارائه شده در رتبههای بعدی این بخش از نظر سنجی هستند.
۳۳.۳ درصد از بینندگان «مسابقه عصرجدید» داوری امین حیایی و ۲۶.۲ درصد داوری آریا عظیمینژاد را بیش از سایر داوران پسندیدهاند. سید بشیر حسینی با ۱۱.۸ درصد، رویا نونهالی با ۱. ۵ درصد در رتبههای بعدی هستند.
براساس این نظرسنجی، ۷۹.۲ درصد با شیوه انتخاب نفرات برتر توسط مردم در حد زیاد ۱۷.۸ درصد درحد کم موافق هستند و ۳ درصد نیز اصلا با این شیوه موافق نبودهاند. درحالیکه ازنظر ۵۴.۷ درصد بینندگان این مسابقه اصلا بدآموزی نداشته است، ۱۶.۱ درصد نیز اعلام کردند که برخی از اجراهای مسابقه عصرجدید در حد زیاد بدآموزی داشته و ۲۹.۲ درصد بینندگان نیز بدآموزی آن را برای کودکان و نوجوانان در حد کم دانستهاند.
۹۵.۴ درصد از بینندگان در حد زیاد و ۳.۷ درصد در حد کم موافق ادامه پخش مسابقه عصر جدید هستند. ۹ درصد نیز اصلا موافق ادامه پخش این مسابقه نیستند.
بنا بر نظر بینندگان این مسابقه درخصوص اینکه کدامیک از فینالیستها باید به عنوان نفر اول انتخاب میشدند ۴۸.۱ درصد فاطمه عبادی، را شایسته کسب عنوان اول مسابقه دانستهاند.«پارسا خائف »با ۱۹.۱ درصد محمدزارع با ۱۶.۷ درصد، گروه دختران نینیجا با ۵.۸ درصد و سعید فتحی روشن با ۲.۶ درصد به ترتیب نفرات دوم تا پنجم از نظر بینندگان این برنامه در این نظر سنجی بودهاند. بر اساس این نظر سنجی۴۵.۹ درصد بینندگان مسابقه عصر جدید را فاقد هرگونه نقطه ضعفی دانستهاند.
از نظر ۸.۶ درصد از بینندگان مهمترین نقطه ضعف مسابقه عصر جدید«رأی دادن داوران بر اساس احساس» بودهاست. «خطرناک بودن بعضی اجراها» با ۶.۴ درصد، «عدم ارتباط تخصصی داوران با اجرای شرکت کنندگان » با ۵.۶ درصد در مراتب بعدی قرار دارند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔹انگیزه های حضور در شبکه های اجتماعی،
سخنرانی دکتر عبدالرسول علم الهدی در نشست علمی گونه شناسی کاربران #شبکههای_اجتماعی #سایبری در #ارتباط عفیفانه.
معاونت #فضای_مجازی، #هنر و #رسانه دفتر تبلیغات اسلامی #حوزه_علمیه قم
تماشای ویدیو در کانال #آپارات #اشراق:
https://www.aparat.com/v/7U5HK
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh