گزارش تصویری
اختتامیه دوره سواد رسانه و تولید محتوای دختران
با حضور استاد وافی
موضوع هویت یابی دختران در رسانه
انجمن سواد رسانه طلاب
#نقد_بازی | #اختصاصی
🎮بازی خانه ما
➖بازی مناسب: 12+
➖ژانر: داستانی/ ماجراجویی
▪️«مهدی فنایی» بازیساز موفق ایرانی که همه ما او را با بازیهای «1:011» و سری بازیهای «41148» میشناسیم، بهتازگی از بازی خودش به نام «خانۀ ما» در روز ۲۳ تیرماه رونمایی کرد.
▫️در این بازی، همچون آثار دیگر این سازنده با یک بازی دوبعدی و بهشدت تأثیرگذار طرف هستیم. نکته قابلتوجه بازی این است که تمام تصاویر و انیمیشنهای آن بهصورت دستی کشیده شدهاند.
▪️در ابتدا وقتی با تصاویر و محیط بازی روبهرو میشوید، شاید فکر کنید که این بار آقای مهدی فنایی از ساخت بازیهای اکشن همراه با کمی خشونت، دست برداشته و سراغ ساخت یک بازی گوگولی رفته است اما اگر اینطور فکر میکنید بدانید که سخت در اشتباهید؛ چرا که بعد از انجام قسمتی از بازی، به شما اخطار داده میشود که اگر کمتر از 18 سال سن دارید، بازی را رها کنید و از انجام ادامه آن بپرهیزید!
▫️روند بازی از این قرار است که دختر خانمی در یک محیط سرسبز و زیبا قرار گرفته است. او را میتوانید به کارهایی از جمله آب دادن به گلها، چای خوردن، محبت کردن به پدر و مادرش و یا کارهایی ازاینقبیل وادار کنید.
▪️اما در ادامه با زدن بر روی دکمه تک چشم که نماد «ایلومیناتی» و «چشم جهانبین» است، میتوانید کارهای فجیعی را انجام دهید و این طبیعت زیبا و دلنشین را به بدترین حالت ممکن تبدیل کنید؛ مثلاً اعضای خانواده را با اسلحه بکشید یا با گوشی موبایل آنها را بیهوش کنید و...
▫️همچنین بازی به این اشاره دارد که جهان در حال سوق پیداکردن به سمت یک نظم جهانی است و در حال حاضر هم بخش عظیمی از این نظم جهانی بهواسطه فضای مجازی محقق شده است.
▪️در نتیجه بازی خونۀ ما، دنیایی شبیه نقاشیهای کودکان دارد؛ بهطوریکه شاید فکر کنید این بازی برای بچهها ساخته شده است ولی وقتی جلوتر میروید متوجه میشوید داستانِ بازی روایتگر سادگی زندگی انسانها درگذشته بوده که با بلاهایی که انسان به علت قدرتطلبی بر سر کرۀ زمین و مردم آورده، آن را به سمت نابودی کشانده است.
✍️نویسنده: احمد قطبی(عضو کارگروه نقد بازی مرکز تبلیغ مجازی حوزههای علمیه)
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
31.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🔘استفاده سرویس های اطلاعاتی از پوشش NGOها
▪️بر اساس یک پرونده واقعی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘چرا وب۳ آینده اینترنت را رقم خواهد زد؟(بخش اول)
▪️از زمان شروع، اینترنت بهطور قابلتوجهی تکامل یافته است و اکنون با ظهور پدیده web3 در آستانه یک تحول بزرگ دیگر هستیم. برای درک اینکه چرا وب۳ توجه زیادی را به خود جلب کرده است، لازم است نگاهی به تکامل اینترنت بیندازیم.
▪️وب۱: روزهای اولیه و وب استاتیک
در اوایل دهه ۱۹۹۰، اینترنت در مرحله اول خود بود که به عنوان وب۱ شناخته میشود. وبسایتهای این دوره عمدتاً ثابت و استاتیک بود یعنی کاربران میتوانستند محتوای وبسایتها را بخوانند، اما تعاملات بسیار محدود بود. وبسایتها مانند بروشورهای دیجیتال عمل میکردند و محتوای تولید شده توسط کاربران بسیار کم بود. تنها تعداد معدودی از افراد با تخصص فنی توسعه وب میتوانستند به وبسایتها محتوا اضافه کنند.
▫️وب۲: وب تعاملی و شبکههای اجتماعی
اوایل دهه ۲۰۰۰، دوره وب۲ را به همراه داشت که تعاملات پویای کاربران را معرفی کرد. مردم اکنون میتوانستند به صورت آنلاین محتوا ایجاد کنند، به اشتراک بگذارند و با آن تعامل داشته باشند. شبکههای اجتماعی، تجارت الکترونیک، وبلاگها و سایتهای وردپرس به شدت محبوب شدند و پلتفرمهایی مانند فیسبوک و یوتیوب امکان تعامل گسترده را فراهم کردند. با این حال، این دوره همچنین منجر به تمرکز قدرت در دست چند شرکت بزرگ شد که کنترل دادههای کاربران را در اختیار داشتند و نگرانیهایی درباره حریم خصوصی به وجود آوردند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#نقد_فیلم | #اختصاصی
🔘سینمایی "رسیدگی با مردگان"
▪️ردّ پای نهیلیسم (پوچگرایی) یا هیچانگاری در بسیاری از آثار سینمای غرب بهصراحت یافت میشود. از مالیخولیای "لارس فون تریه" و زیرپوستِ "جاناتان گلیزر" گرفته تا کاراکتر جوکر در شوالیه تاریکی. در حقیقت این تئوری به دنبال ساخت چشماندازی برای معنادار کردن زندگی انسان است.
▪️حالا اینجا در "سرکردن با مردگان" این مطلب به شدت دیده میشود. القای تصویری با موضوعِ پایانپذیری تمام حیات پس از مرگ، حاصل این اثر است. کشمکش و منازعهای که افراد (با خودشان) بعد از مرگ عزیزانشان دارند، در روزمرهی آنها تأثیر بسزایی دارد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘پهنای باند اختصاصی چیست؟ 5 مزیت مهم برای کسبوکارها (بخش اول)
▪️ازآنجاییکه نوسان در کیفیت اینترنت و افت سرعت میتواند موجب اختلال در زیرساختهای سازمانی شود و زمینهساز نارضایتی در میان کارکنان و مشتریان خواهد بود، اینترنت پرسرعت پهنای باند اختصاصی تبدیل به یک راهکار پرطرفدار در میان کسبوکارهایی شده که خواستار اینترنت نامحدود هستند. برخلاف اینترنت ADSL و سایر سرویسهای پهنای باند اشتراکی و حجمی، پهنای باند اختصاصی تمام منابع را به یک کسبوکار اختصاص میدهد و در نتیجه کاربران با افت سرعت و محدودیت در حجم ترافیک روبهرو نخواهند شد.
▫️در سرویسهای اینترنت اشتراکی، پهنای باند بین چندین کاربر به اشتراک گذاشته میشود؛ به عبارت دیگر، با افزایش مقدار مصرف هر یک از کاربران، سرعت اینترنت سایر کاربران تحتتاثیر قرار میگیرد و کاهش مییابد. علاوهبر این، اشتراکی بودن پهنای باند باعث آسیبپذیر شدن کسبوکار در برابر نفوذهای امنیتی میشود. این در حالی است که در سرویس پهنای باند اختصاصی، پهنای باند بهصورت کامل در اختیار یک کاربر قرار میگیرد و به همین دلیل کاربر هرگز با افت سرعت روبهرو نخواهد شد. بااینوجود، شرکتها و سازمانهایی که میخواهند بودجه محدودی را برای سرویس اینترنت در نظر بگیرند، از پهنای باند اشتراکی که سرویسی بهصرفهتر است استفاده میکنند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
piroozmand-elm_va_tecnolgoy-1.m4a
36.61M
#بشنوید
🔘درس گفتار رابطه علم، دین و تکنولوژی
▫️جلسه اول
▪️حجتالاسلام والمسلمین دکتر علیرضا پیروزمند (عضو هيئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی)
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
49.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🔘انواع نبردهای جدید
◽️در این ویدئوی کوتاه پنج نوع از انواع جنگ اعم از جنگ نرم، #جنگ_شناختی، جنگ ترکیبی، جنگ اطلاعاتی و عملیات روانی اجمالاً معرفی شده است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام