🔰کارهای خوب باید در رسانهها دست به دست شود
💠بچههای هیأت ثارالله زنجان روز پنجشنبه در جلسه روضه هفتگی خودشان، استاندار و مردم را دعوت کردند تا مردم انتقادات خودشان را بکنند و استاندار جواب دهد. این است #هیأت_طراز_انقلابی
💠انشاالله تمامی هیأتها از کارهای خوب هیأت ثارالله بتوانند به خوبی الگو برداری کنند. هیأتهای مذهبی از ارکان مهم جامعه اسلامی به شمار میرود؛ که اگر شیوهی صحیحی برای کار در این مجالس وجود نداشته باشد، انقلاب اسلامی به هدف خود نخواهد رسید.
💠اینگونه کارهای زیبا باید در سطح #رسانه مورد توجه و در بین مردم و مسئولان مورد تشویق قرار بگیرند تا نمونههایی اینچنین بیشتر دیده شود.
📝آنتی روباه
🆔 @savad_rasaneh
🔻 دیدگاه اقتصاد سیاسی
🔘 استاد و فعال رسانهای به نام رابرت مک چزنی، رابطه الگوهای مالکیت کمپانیهای رسانهای را در اوایل دهه ۲۰۰۰ مورد بررسی قرار داد. او در کتاب سال ۲۰۰۴ خود به نام《مشکل رسانه》(The Problem of the Media) این نتیجه را گرفت که ما به یک عصر 《فرا- تجارتگرایی》رسیدهایم، یعنی عصری که رسانهها بیشاز آنکه به فکر فراهم کردن سرگرمی و خبری برای مخاطبان باشند که آنها را در فهم جامعه و متعهد شدن آنها در جامعه یاری رساند، بیشتر نگران راضی کردن تبلیغکنندگان و سهامداران هستند.
🔘 مک چزنی، قانونگذاران حکومتی را بهشدت سرزنش میکند که اجازه ظهور چنین غولهای بزرگ رسانهای را دادهاند چرا که اینموضوع باعث شدهاست که حجم وسیعی از درآمدهای صنایع رسانهای برای اهداف فروش تبلیغات بهکار گرفته شود. او ادعا میکند که یکی از پیامدهای خطرناک این وضعیت، آن است که سیستم ژورنالیستی به جای آنکه قصد ساخت جامعهای مطلع و آگاه را داشته باشد، تنها هدفش جلب توجه مخاطبان خواهد بود.
🔘 تورو (۲۰۱۴) دراینرابطه بیان میکند که شرکتهای رسانهای آمریکایی به دلیل قدرت بینالمللی خود، این دیدگاه تجاری خود درباره ژورنالیسم را به سرتاسر جهان گسترش دادهاند.
🔘 مک کینزی و یک اقتصاددان سیاسی بنام ادوارد هرمان در کتابی به نام 《رسانههای جهانی》 این ایده را بهطورخلاصه بیان کردهاند: نتیجه تمرکز قدرت رسانهها در سازمانهایی که به حمایت تبلیغکنندگان وابسته میباشد و در درجه اول در مقابل سهامداران مسئول است، یک خطر واضح و حاضر برای مشارکت شهروندان در امور عمومی، فهم مسائل عمومی و در نتیجه خطری جدی در مقابل انجام کارهای مؤثر برای دموکراسی خواهد بود.
📚 نظریههای رسانه (همراه با رویکردهای نوین)
🖋 دکتر سیدمهدی شریفی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)
🖋 افشین امیدی
🆔 @savad_rasaneh
🖇این روزها بازار اخبار جعلی داغ است از انتشار فیلم مربوط به اعتراضات سال ۹۷ شیراز تا کارت نان و حالا اخبار جعلی کشته سازی اعتراضات سوسنگرد این روز ها ضعف سواد رسانه ای بیش از پیش به چشم میآید.
👤دکتر موسوی
🆔 @savad_rasaneh
🔺 وحشت اینستاگرام از سرود نوجوانان ایرانی!
🔹 شبکه اجتماعی اینستاگرام در اقدامی عجیب و مخالف با اصول آزادی بیان مخاطبانش، هشتگ #سلام_فرمانده که مربوط به سرود نوجوانان ایرانی میباشد را حذف کرد.
✔️آنها میخواهند کودکان ونوجوانان ما، با شعر های مبتذل خواننده های آنها خو بگیرند و نسل های بعدی را بسازند وفرزندان ما مثل سالهای گذشته شعرهای بی محتوا با آموزه های غلط و غیر اخلاقی را زمزمه کنند.اما افسوس...
📝پونز
🆔 @savad_rasaneh
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️گوشی بچهام رو چک کنم یا نه؟!
🔹بسیاری از مادر و پدرها می پرسند که اگر موبایل بچه مون رو چک کنیم کار درستیه یانه؟
🔹توضیحات مهم دکتر احسان کفشدار رو حتما ببینید.
🆔 @savad_rasaneh
⭕️اصل رسانه: اگر حمله با چاقو باشد و منجر به مرگ ۱ نفر شود اما مهاجم کوچکترین ربطی به اسلام داشته باشد حمله حتما «تروریستی» است، اما اگر یک امریکایی با یک سلاح اتومات در شهر ۱۰ نفر را بفرستد قبرستان اسمش فقط همان «تیراندازی» است
🆔 @savad_rasaneh
🔸خبرنگاران هدف شلیک اسرائیل؛ کشتن ۳۵ روزنامهنگار از سال ۲۰۰۰
◽️روزنامه لوموند فرانسه در گزارش اختصاصی خود در زمینه کشتار خبرنگاران توسط رژیم صهیونیستی، اعلام کرد بر اساس آمار گزارشگران بدون مرز، ۳۵ روزنامهنگار از سال ۲۰۰۰ تاکنون در حین انجام کار خود در سرزمینهای فلسطینی اشغالی کشته شدند. بر اساس این گزارش، ارتش رژیم اسرائیل هرگز به هیچ مسئولیتی در این زمینه اعتراف نکرده است./ایرنا
🆔 @savad_rasaneh
🔸نتفلیکس در یک نگاه
▫️#نتفلیکس (۲۹ اوت ۱۹۹۷) یک شرکت آمریکایی و بزرگترین سامانه پخش آنلاین فیلم در جهان است.
◽️با یک خط #اینترنت پر سرعت و با هر دیوایسی که صفحه نمایش داشته باشد، میتوان به نتفلیکس وصل شد. نتفلیکس حالا علاوه بر عرضه فیلم در حال تبدیل شدن به یکی از مهمترین تولیدکنندگان فیلم در جهان است.
◽️این شرکت که وارد سومین دهه فعالیت شده از اواخر دهه ۹۰ با آمدن #دیویدی به جای نوارهای #ویاچاس جان گرفت: توزیع فیلمهای سینمایی بر روی دیویدی.
◽️بنیانگذاران نتفلیکس #مارک_راندولف مدیر بازاریابی و #رید_هیستینگز ریاضیدان در سال ۱۹۹۷ تصمیم گرفتند این شرکت را برای فروش و کرایه نسخه دیویدی و ارسال پستی فیلمها در آمریکا تاسیس کنند. فعالیت نتفلیکس از #سانتاکروز در ایالت #کالیفرنیا شروع شد.
◽️نتفلیکس در ۲۵ فوریه سال ۲۰۰۷ یکمیلیاردمین دیویدی خود را ارسال و پس از آن رسما سرویس #رسانه_جاری (Streaming media) را راهاندازی کرد.
🆔 @savad_rasaneh
🔸 نقض تعهد حقوقی از سوی ایلان ماسک
◽️گروه حقوقی توییتر #ایلان_ماسک را به نقض یک تعهد حقوقی متهم کرد. اتهام او نقض پیماننامه عدم افشا است. او نمیبایست اطلاعات مربوط به حجم نمونه برای بررسیهای پلتفرمهای رسانههای اجتماعی بر روی حسابهای جعلی (پنج درصد) را افشا میکرد.
#خبر
#توییتر
🆔 @savad_rasaneh
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اتاق پژواک چیست؟
🆔 @savad_rasaneh
🔸رسانههای مغرض
⚡️کتاب رسانههای مغرض؛ چگونه رسانهها به ما میآموزند عاشق سانسور باشیم و از روزنامهنگاری متنفر، نوشته #شریل_اتکیسون با ترجمه دکتر #علی_شاکر از سوی #نشر_خزه منتشر شده است.
⚡️اتکیسون در این کتاب که پرفروشترین کتاب #یواسای_تودی بوده، یک کیفرخواست علیه رسانهها مطرح میکند، علیه رسانههایی که با نادیدهانگاشتن #اخلاقحرفهای و استانداردهای #روزنامهنگاری، فقط میخواهند #روایت دلخواه خود را ارائه کنند.
📝عرصههای ارتباطی
#معرفی_کتاب
🆔 @savad_rasaneh