🔘 چرا مشارکت در این دوره بالاست؟
✍ عباس بابائی
▪️ناکارآمدیهای فراوان دولت قبل در کنار جنگ جهانی رسانه علیه ملت، باعثشد نصاب شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی که در تاریخ انقلاب حدود ۵۸ درصد بود، به حدود ۴۰ درصد تقلیل یابد! تکرار مشارکت زیر ۵۰ درصد در انتخابات ریاستجمهوری با ميانگين ۶۶ درصد، نگرانیها را نسبت به انتخابات پیشرو بهطرز قابلتوجهی افزایش داد.
اما با اندکی تأمل میتوان فهمید، حوادث مبارکی در حال وقوع است که نوید «مشارکت حداکثری» را میدهد:
۱) پایان قیمومیت پدرخواندهها؛
یکی از تلخیهای گزنده در دورههای مختلف انتخابات، قیممآبی عدهای در جناحهای متعدد کشور بود که مجالی برای عرضاندام به باقی ظرفیتها بهویژه جوانان نمیداد.
طیفی با ترساندن از رقیب موهوم و طیفدیگر با تحکمهای روشنفکرمابانه، هر صدایی را در قامت «صدایملت» در جناح متبوع خودشان خفه میکردند؛ «اما اینبار فرقمیکند!»
آنانکه «نهضت مردمسالاری دینی» را در راستای «نهضت بزرگ خمینی» میدیدند، با «ائتلاف مردمی عدالت» به مبارزه با پدرخواندههای سیاسی آمدند تا «هوالمطلوب»های واقعی، در میان تعدد لیستهای مردمی انتخاب شود نه با زدوبندهای سیاسی در شب انتخابات!
نکتهی زیباتر آنجاست که اینروزها حتی در پایتخت، بعضی از احزاب در برابر تعدد لیستها نتوانستند «پایداری» کنند تا در یک جبهه نیز شاهد لیستهای مختلف باشیم!
۲) تنها نسخهی شفابخش؛
نزدیکشدن افکار و گفتار و رفتار مجریان دولت و ناظران شورای نگهبان به منظومهی سیاسی-اجتماعی «امامخامنهای» باعث تأیید صلاحیت گستردهای از طیفهای مختلف شد که محصول ارزشمند آن، «مردمیترشدن» انقلاب و نظام و «مشارکت حداکثری» خواهد بود.
۳) دولت مردمی؛
خیز بلند دولت برای برگزاری انتخاباتی «آسان و امن»، نویدبخش لیلةالقدری مبارک است. مصوبشدن قوانینی همچون استفاده از انواع کارتهای شناسایی جهت رایدادن، در کنار جلوگیری از تکرارنشدن اتفاقاتی چون تخلفات انتخاباتی ناجوانمردانهی برخی مدیران در دولتهای گذشته، انتخاباتی پررونق را نوید میدهد.
این اقدامات ارزشمند و بهنگام، وقتی در کنار خدمات فراوان دولت(بهویژه ریشهکنی کرونا) آن هم بعد از بحرانهای فراوان هشتسال دولت غربگرایان قرار میگیرد، هر انسان منصفی را نسبت به انجام وظیفهی مکتبیاش در قبال اسلام و انقلاب و میهن شائق میکند.
۴) صداوسیمای ملی؛
صداوسيما که مدتهای مدید تبدیل به «جعبهی جادویی سلبریتیساز» شده بود، در سالیان دراز با نشاندادن احزاب تکراری و پیرمردان سیاسی، داد انقلابی و غیرانقلابی را درآورده بود!
امسال اما در تغییری ماهوی فقط در یک برنامهی تراز انقلاب حدود یکمیلیون نفر از مخاطبانش، عهد کردند تا «بهاضافهیک» شوند و یکنفر را که با صندوق رأی قهر کرده، پای صندوق رأی بیاورند!
راهاندازی کانالهای متعدد انتخاباتی در تلویزیون، مناظرات فراوان و پرچالش سلایق گوناگون، به همراه برنامههای متنوع و گسترده که زیبا و هنرمندانه در حال تولید و پخش است، ثمرهای مبارک بهدنبال خواهد داشت.
۵) سرداران جوان گام دومی؛
این دوره از انتخابات مصادف شده با تولد طیفهای گستردهای از گروهها و کنشگران جوان حوزوی و دانشگاهی در سراسر کشور که در آوردگاه جهاد کنشگری، فضای حقیقی و مجازی را عالمانه و هنرمندانه به دست گرفتهاند تا بازنشستگان سیاسی اینبار مجبور شوند صحنهی پرتکرار «احساس تکلیف» را به «جوانان گام دومی» بسپارند!
۶) دانشگاه تراز؛
انتخابات امسال، دانشگاه را نیز تکان داده است؛ البته نه دانشجویان دغدغهمند را؛ بلکه استادان دانشگاههای مختلف کشور را تا جاییکه نه تنها وارد کارزار «دعوت به انتخابات» شدهاند، بلکه در اقدامی انقلابی، اسامی خود را بهصورت علنی در فضای مجازی برای پاسخگویی به شبهات انتخاباتی اعلام کردند!
۷) ای لشکر صاحبزمان...
در کدام دوره از انتخابات سراغ دارید که اصناف و اقشار مختلف مردمی اینگونه نسبت به سرنوشت انقلاب، احساس تکلیف کنند! از جملهی این اصناف، پزشکان هستند که اینروزها بهصورت کاملاً خودجوش در نسخههای غالباً ناخوانایشان، بسیار خوانا بیماران را به شرکت در انتخابات دعوت میکنند!
۸) امام بیدارِ جبههی حق؛
سایهی پربرکت «امامخامنهای» عزیز مستدام که هرآنچه از اقدامات مبارک در میان ملت محقق میشود، از افکار و گفتار و رفتار انقلابی اوست؛ به لطف الهی دعاهای خالصانهی ایشان بار دیگر به اجابت خواهد رسید و همچون راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن شاهد «حضوری انقلابی» در انتخابات خواهيم بود.
▪️فارغ از هر نتیجهای که در این انتخابات حاصلشود، حضور پررنگ مردم به عنوان «صاحبان اصلی انقلاب» در میدان کنشگری، قدم بزرگی است در راه رسیدن به جامعهیاسلامی و تمدناسلامی.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از فکرت
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸#انتخابات ا #من_شرکت_میکنم
☑️ به چه کسی رأی دهیم؟!
🎙حجتالاسلاموالمسلمین نجف لکزایی، رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✔️خداوند کریم در قرآن میفرماید: «إِنَّ اللَّهَ يَأمُرُكُم أَن تُؤَدُّوا الأَماناتِ إِلىٰ أَهلِها» امانتها را به کسانی بسپارید که صلاحیت و شایستگی لازم را دارند.
✔️بنابراین ضمن شرکت در انتخابات باید کسی کنیم به کسی رأی دهیم که از شایستگیهای لازم برخوردار باشد.
امانتدار و متعهد و متخصص باشد.
✅ در یک کلام به کسی رأی دهیم که برای اقامه دین تلاش کند.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی
📲وبگاه| فکرت | مدرسه فکرت
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی| #کلیپ
💢یکی از مهمترین اشتباهات صدا و سیما در دو دهه اخیر
▪️دکتر محمد حسنی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی| #کلیپ
💢رای ندادن هیچ فایده ای نداره
💢در رای دادن احتمال فایده وجود داره
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
🔘واردشوندگان به صنعت سلبریتی
✍️دکتر حوریه بزرگی
▪️واردشوندگان به صنعت سلبریتی، ابتدا باید در برابر #قوانینی که نامورسازان وضع میکنند، سر تسلیم فرود آورند. کوچکترین فرمانناپذیری از سوی سلبریتیها، تبعاتی سخت برایشان بههمراه داشته باشد.
▫️در #صنعتِ_شهرتِ_کُره، این قوانین شامل رژیمهای فشرده غذایی سخت، خودبهینهسازی مستمر و در صورت لزوم جراحی زیبایی، ورزشهای خاص برای اجرای بهینه رقصآرایی و ارائه بدنی جذاب، آموختن زبانهای خارجی، نظم شدید و عدم ارتباطگیری با دیگرانی که شرکت اجازه نمیدهد و هر چیزی است که بازنمایی رسانهای سلبریتی را در قالب یک #آیدُل (بت) باورپذیر کند.
▪️پژوهشها ثابت کرده است، میان دینداری و هواداری از یک سلبریتی رابطه معکوس وجود دارد. این یعنی هر قدر باورمندی و اتصال ما از معبود اصلی دور شود، بهدنبال ارضای حس پرستشمان در نمونههای جایگزینش در معبودهای مادی و انسانی خواهیم بود.
▫️سلبریتیها را آیدل میخوانند و میدانند؛ چون در زمانهی غیاب، طرد و غفلت بشری از خالق خویش، #بتهایی جذاب برای پرستشاند. این روزها، اما یکی از آیدلهای کرهای، بتِ درون را شکسته و به هوادارانش از جهان بیبتپرستی و خداپرستی میگوید که برنامه و قوانینی دقیق اما #آرامشبخش دارد... (از اینجا تماشا کنید)
▪️اما #نکته_ مهم آن است که صنعت سلبریتی، #دین را نیز به مسلخ نمایشیشدن میبرد تا برندِ سلبریتی را تقویت کند؛ پیت وارد، در کتاب خدایان بدکردار برای تبیین فرایند استحاله دین در فرهنگ سلبریتی، از کلیدواژه خوب و دقیق «چرخش سوژهای» استفاده میکند. #چرخش_سوژهای یعنی سلبریتی در مقام سوژه مختاری است که میان منابع دینی و غیردینی گزینههای خود را دارد و این منابع در فرهنگ حل شدهاند. در این فرایند سوژه احساس نمیکند با مرزهای سنت محدود میشود، بلکه او در راستای هدف و ساخت برند خود، به هرچیز دینی یا غیردینی که بخواهد، متوسل میشود و در چنین شرایطی تمایز میان گفتمانهای سکولار و دینی فرومیپاشد.
▫️در چرخش سوژهای، مردم دیگر خود را در رابطه با فرمانهای استعلایی نمیبینند، بلکه آنچه مهم و استعلایی است، خود فرد و اموری مانند «آگاهی، ذهن، خاطرات، عواطف، احساسات، شور و حال، تجربههای بدنی، رؤیاها، حسها، وجدان درونی و گرایشها» هستند. بدینسان پرسش «چگونه میتوانم رستگار شوم؟» به «چطور میتوانم حس خوبی درباره خودم داشته باشم؟» مبدل میشود.
▪️نظر به پیشگفتهها، در مواجهه با سلبریتیهایی مانند #داوود_کیم مدیریت مواجهه با او مهم است؛ تمرکز و برجستهسازی وجوهی از شخصیت او که منادی رهایی از بت درون و پرستش خالق است و نقد وجوهی از دینداری او که همبسته با نمایشی شدن و #دین_خودساخته_مجازی است، بسیار مهم است.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از رادیو فکرت
دوباره ایران .نهایی.mp3
5.67M
#صوت | #نمایش_نامه
🎧 با جمهوری اسلامی تا ابد...
✍️نویسنده: محمدحسین نجفی فتح دهقان
🔰گویندگان:
🔻علی عسگری
🔻مجید رنگی
🔻مهدی غفاری
🔻الیاس فلاحتی
🔻میثم شهردمی
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘دقایقی قبل؛ لحظه ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری
▪️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز جمعه یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ در اولین دقایق آغاز رأیگیری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری با حضور در حسینیه امام خمینی(ره)، آراء خود را به صندوق انداختند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از فکرت
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸#کلیپ ا #بنیان_قانون
✔️گزیدهای از جلسه سوم از سلسله نشستهای بـنیـان قـانـون؛ جریانشناسی فکری قانونگذاری در دورهی معاصر
☑️ جریانشناسی فکری قانونگذاران مجلس خبرگان قانون اساسی
🎙حجت الاسلام دکتر محمدی کرجی
✔️یک از مواردی که ابر قدرتها در همه جای دنیا تا جایی که بتوانند سعی در دخالت در آن را دارند «قانون اساسی» است. قانون گذاری ریل گذاری است. اگر در ریل گذاری خللی وجود داشته باشد مصداق همان ضرب المثل است که گفت: خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
17.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی| #کلیپ
💢دکتر محمد حسنی از بلایی که نظام رسانهای بر بیحسی مردم آورده،میگوید.
💢چرا همه نسبت به مجلس بی حس هستند؟؟
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
May 11
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 ا #انتخابات
☑️ با شمام که نمیخوای رای بدی!
✅ رای مردم سوخت لازم برای موفقیت کشوره.
@savad_rasaneh
🔘نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد...
▪️من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش میکنم که نگذارید #انقلاب به دست #نااهلان و #نامحرمان بیفتد. نگذارید #پیشکسوتانِ شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند. اکیداً به #ملتعزیزایران سفارش میکنم که #هوشیار و #مراقب باشید
▪️صحیفه امام، ج ۲۱، ص ۹۳
منبع: وبسایت روح الله (ره)
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh