🔘بارزترين ويژگيهاي جنگ سايبري عبارتند از:
▪️- جنگ سايبري به بازيگران اين امكان را ميدهد كه بدون توسل به جنگ مسلحانه، به اهداف سياسي و راهبردي خود دست يابند.
▪️- فضاي مجازي قدرت غيرواقعي به بازيگران كوچك و كماهميت ميدهد.
▪️- با استفاده از آدرس IP اشتباه، سرورهاي خارجي و اسامي مستعار، مهاجمان ميتوانند در عين ناشناس بودن و مصونيت نسبي براي مدت كوتاهي فعاليت كنند.
▪️- در فضاي مجازي، مرز بين نظامي و غيرنظامي و نيز فيزيكي و مجازي چندان روشن و شفاف نيست، از اين رو قدرت يا از طريق دولت ها، بازيگران غيردولتي اعمال ميشود يا از طريق پروكسي.
▪️- در كنار ساير ميدان هاي سنتي نبرد مثل زمين، هوا، دريا و فضا بايد فضاي مجازي را «پنجمين ميدان نبرد» دانست؛ جنگ سايبري از اجزاي جديد اين محيط چند بعدي است، اما كاملاً جدا از آن در نظر گرفته نميشود.
▪️- در فضاي مجازي، اقدامات شبهجنگي به احتمال زياد همراه با ساير اشكال زور و منازعه رخ ميدهد، اما روش ها و ابزارهاي جنگ سايبري قطعاً متفاوت از ساير جنگ ها خواهد بود.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘 علائم مجروحین جنگ رسانهای دشمن
1⃣ اگر کسی بیشتر به اخبار منفی کشور، مثل فسادها و مشکلات علاقه دارد و اخبارش را برای دیگران هم می فرستد، بدون آنکه پاسخ به شبهات را توجه کند و عاقلانه و منطقی برخورد کند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
2⃣ اگر در دور هم نشینی ها و مهمانی ها بیش از آنکه از موفقیتها و پیشرفتهای کشور بگوید و بشنود، از نقاط منفی کشورش می گوید و می شنود، تیر خورده ولی متوجه نیست.
3⃣ اگر سخنرانی دیگران یا زاویه داران و مخالفین با نظام را با دقت گوش می دهد، اما سخنرانی رهبری را نه، تیر خورده ولی متوجه نیست.
4⃣ اگر به جای حمایت و بیان دستاوردهای نظام، فقط روی فسادهای ریز و درشت دست می گذارد، تیر خورده ولی متوجه نیست.
5⃣ اگر پیشرفتهای کشورهای بیگانه را با ضعفهای کشورش مقایسه می کند و با این مقایسه جُک می سازد و می خندد و می خنداند و به جای تعریف از پیشرفتهای کشورش، اعتراض و انتقاد به اشکالات ریز و درشت برایش مُد شده و به گفتن آنها افتخار می کند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
6⃣ اگر بدون تفکیک میان مسئولان خدوم، و خائن نظام، همه را متهم کرده و می گوید «مسئولان چنین و مسئولان چنان»، تیر خورده ولی متوجه نیست.
7⃣ اگر مقابله بی امان قوه قضاییه با فساد را که با به سامان رساندن سالانه 15 میلیون پرونده رکورد زده، نمی بیند، اما اخبار فساد در این قوه را بیشتر و پررنگتر می بیند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
8⃣ اگر نمیبیند که قوه قضاییه، توانسته معاون اول رییس جمهور، رییس دفتر رییس جمهور، معاون رییس جمهور، برادر رییس جمهور، پسر و دختر رییس جمهور، وزیر، دختر وزیر، داماد وزیر، معاون وزیر، معاون رییس قوه قضاییه، پسر معاون رییس قوه قضاییه و مسئولان دیگر ... را محاکمه و مجازات کند، اما فقط کسانی را که به هر دلیلی هنوز محاکمه نکرده، می بیند و جیغ می کشد که چرا قوه قضائیه به فساد مسئولان رسیدگی نمی کند؟ ، تیر خورده ولی متوجه نیست.
9⃣ اگر رویشهای مذهبی و انقلابی متعدد جوانان را نمی بیند و فقط فاسد شدن عده ای از جوانان را می بیند، تیر خورده ولی متوجه نیست.
▪️ اگر همه یا بخشی از اینها را با هم دارد، نه تنها تیر خورده، بلکه در میدان مین دشمن گرفتار شده است. اسیر میدان جنگ رسانه ای، دیگر سرباز دشمن است نه مجروح جبهه خودی. هرچند مجروحین این جنگ هم بازیکن زمین دشمنند!
▫️ و اما چرا در دام رسانهای دشمن افتاده و ناخواسته سرباز دشمن شده ؟
▪️ خدا در قرآن پاسخ میدهد : «اِنْ تَتَّقوا الله یَجْعَلْ لَکُمْ فُرقانا. اگر اهل تقوا شوید و از دستورات الهی اطاعت کنید، خدا به شما بصیرت و قدرت تشخیص حق از باطل می دهد» بنابراین کسیکه این قدرت تشخیص را نداشت و در دام رسانههای دشمن افتاد و سر باز آنها شد، باید بداند که اهل تقوا نبوده و پایش در انجام واجبات و ترک محرمات لنگ بوده و باید با مراقبه خود را نجات دهد.
▫️ مراقبه؛ یعنی، انجام واجبات و ترک محرمات
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از فکرت
🌙#ماه_رمضان | #کتاب_خوانی
☑️ بازخوانی تحلیلی کتاب طرح کلی در اندیشه اسلامی در قرآن
🔸«پخش اختصاصی در ماه مبارک رمضان»
با ارائه:
👤حجتالاسلام نجف لکزایی
✔️زمان انتشار: روزهای فرد از کانال فکرت بهصورت فایل صوتی.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت
27.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘اصول تربیت رسانهای در خانواده اسلامی (اصل حاکمیت قانون، قسمت دوم)
▪️ سخنران : سید علیرضا آلداود
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘نماهنگ | بشارت شعبان، برکات رمضان
▪️ماه شعبان ماه بشارتها است، ماه شادیها است، ماه تطهیر دلها و نورانی کردن دلها است با استغفار، با دعا، با مناجات؛ ماه آماده شدن برای ورود در برکات بینهایت و بیپایان ماه مبارک رمضان است. آنچه از خدای متعال در این ماه انسان مطالبه میکند، یک نوع خاصّی است؛ هَب لی کَمَالَ الِانقِطَاعِ اِلَیک؛ «هَب لی قَلباً یُدنیهِ مِنکَ شَوقُهُ وَ لِساناً یَرفَعُهُ الَیکَ صِدقُه». این درخواستها سراپا نورانیّت است، سراپا لطف است، سراپا معنویّت است. خب بخش مهمّی از این ماه سپری شده؛ باید عرض کنیم «اَللهُمَّ اِن لَم تَکُن غَفَرتَ لَنا فیما مَضی مِن شَهرِ شَعبانَ فَاغفِر لَنا فیما بَقیَ مِنه» انشاءالله. خداوند کمک کند از این چند روزی که باقی مانده استفاده کنیم، شاید انشاءالله خدای متعال تفضّلی به ما بکند.
۱۴۰۲/۱۲/۱۷
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘تعریف برخی دوستان از سینمای مستقل چیست؟
▪️سهرابی، مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش سازمان سینمایی در یادداشتی به ادعاهای مطرح شده در خصوص سینمای مستقل در ایران واکنش نشان داد:
▪️تعریف برخی دوستان از سینمای مستقل چیست؟ منظورشان احیانا فیلمهایی نیست که بودجهاش را سفارتخانهها و واسطهها در قالب به اصطلاح «fund» و به بهانههای مختلف در اختیار تهیهکنندگان و فیلمسازان قرار میدهند؟!
چراکه هر چه سوابق درخواستها و تقاضاها را مرور کردم با اثر مستقلی که واقعا مستقل اما موفق به دریافت مجوز نشده باشد مواجه نشدم. الا آن دسته آثاری که منشا پولشان ناپیدا و طبق شواهد و قراین مشکوک است.
▪️سینمای مستقل سینماییست بدون وابستگی به هیچ گروه، جریان، جبهه و تفکری!
کلاه خودتان را قاضی کنید و ببینید چه تعداد از آثاری که با عنوان «مستقل» از آنها یاد میشود از خطوط وطندوستی و شرف عبور نکردهاند؟!
▪️پیشنهاد میشود متن کامل این یادداشت را حتماً مطالعه بفرمایید.
🖇پیوند خبر:
http://roubesh.ir/post/1518
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
▫️إذَا طَلَعَ هِلاَلُ شَهْرِ رَمَضَانَ فُتِحَتْ أَبْوَابُ اَلسَّمَاءِ وَ أَبْوَابُ اَلْجِنَانِ وَ أَبْوَابُ اَلرَّحْمَةِ وَ غُلِّقَتْ أَبْوَابُ اَلنَّارِ
▫️چون هلال ماه رمضان پدید آید درهای آسمان و درهای بهشت و درهای رحمت گشوده شود و درهای دوزخ بسته گردد.
📚الکافي ج۴ص۶۷
🌸 حلول ماه مبارک رمضان، ماه میهمانی خدا مبارک باد🌸
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘حکمرانی مجازی آنها و حکمرانی مجازی ما!
▫️آمریکایی ها دست از سر "تیک تاک" بر نمی دارند!
▫️طرح جدید آمریکایی ها برای به صلابه کشیدن "تیک تاک" را مشاهده کنید.
▫️ببینید که آنها چقدر نسبت به فضای مجازی خود حساسیت دارند آنگاه ما سال ها فضای مجازی کشور را در اختیار سکوهای دشمنان خود قرار دادیم.
▫️ قاطعیت و حساسیت آمریکایی ها را بگذارید کنار مصوبه مضحک شورای عالی فضای مجازی که به پوسته ها اجازه می دهد تا سکوهای آمریکایی صهیونیستی را به کشور ما بیاورند و بعد برخی نامش را می گذارند حکمرانی کردن!!!
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘دعای روز اول ماه مبارک رمضان
▫️ خدایا روزه مرا در این روز مانند روزه روزه داران حقیقی قرار ده و اقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی مقرر فرما و مرا از خواب غافلان هوشیار ساز و هم در این روز جرم و گناهم را ببخش ای خدای عالمیان و از زشتیهایم عفو فرما ای عفو کننده گناهکاران عالم.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘اهمیت پلتفرم ملی در زیست مجازی مردم
◽️پلتفرمها قوانین بیرحمانهای دارند. راه فرار هست؛ اما هر کسی نمیتواند آن را پیدا کند. بعضی مواقع هم که حساسیتها آنقدر زیاد میشود که راهی برای سرکار گذاشتن هوش مصنوعی باقی نمیماند.
◽️پلفترمها برای هر فردی که وارد ساختارشان میشود، برنامهی جداگانهای دارند. هر شخص باید در مارپیچی که برایش تعریف شده حرکت کند. برای جوامع هم همینگونه ریلگذاری میشود تا به سمت اهداف صاحبان آن پلتفرم برسند.
◽️اغتشاشات و انتخابات ثابت کردند که پلتفرمها عنصر مهم در تصمیمگیری اقشار جامعه هستند و این حاکمیت بر عقول و قلوب را باید از دشمن گرفت.
@FarajNezhad110
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘بازتاب منشور روحانیت در قاب تلویزیون
▪️ نیمنگاهی به سریال «سرزمین مادری»
✍️ سید محمدحسین دعائی
▪️فصل دوم سریال موفق «سرزمین مادری» هم به پایان رسید؛ سریالی پُرمضمون و خوشساخت که نه بهدرستی دیده شد، نه ضریب رسانهای پیدا کرد و نه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
▪️از توفیقات «سرزمین مادری» در عرصۀ کارگردانی، انتخاب بازیگر، چهرهپردازی و طراحی صحنه که بگذریم، باید بر این نکته تأکید کرد که این سریال، بدون فروغلتیدن در ورطۀ نمادزدگی، دلالتهای نمادین فراوانی داشت. یعنی در ضمن برخورداری از یک داستان جذاب و بهدنبال یک شخصیتپردازی قوی، توانست حجم قابلتوجهی از مطالب را نیز با نمادسازیهای زیرکانه و ظریفانۀ خود به مخاطب منتقل کند:
▪️ شخصیت اصلی داستان ـ یعنی «رهی» ـ در واقع نماینده شخصیت سیال و ممتد جامعۀ ایرانی در طول تاریخ ـ خصوصا دوران معاصر ـ است: یتیم، مظلوم، مهربان، متشخص، معنویتگرا، هوشمند، هنردوست، جسور، پویا، خستگیناپذیر، آرمانخواه، عدالتطلب، حقجو و ظلمستیز. بهعلاوه آنکه انتخاب نام «رهی» ـ بهمعنای راهرو، آزادشده یا هواخواه ـ برای این شخصیت را هم میتوان در همین راستا تحلیل کرد.
▪️ حضور «رهی» در میان «بهادریها» ـ بهعنوان یک خانوادۀ امروزی، با سبک زندگی مدرن ـ ، ارتباط او با «پروانه» و در نهایت دلکندنش از این فضا، میتواند استعارهای از نسبت جامعۀ سنتی ایران با عالم تجدد باشد.
▪️ همچنانکه حملۀ نیروهای ساواک ـ بعد از ماجراهای پانزده خرداد ـ به منزل «رهی»، دستگیری او و سقطشدن فرزندش نیز پرداختی نمادین از افول موقت نهضت و به ثمر نرسیدن تلاشهای انقلابیون در آن مقطع زمانی است.
▪️یکی دیگر از وجوه مثبت سریال «سرزمین مادری»، تبیین هنرمندانۀ بخشهایی از تاریخ معاصر ایران است؛ همان امر مهم و در عین حال مهجوری که اساسیترین سلاح جبهۀ فکری و فرهنگی انقلاب در نبرد جاری این روزها، یعنی نبرد روایتهاست. برخی از واقعیتهای تاریخی روایتشده در این سریال از این قرارند:
▪️ فراز و فرود مبارزات مردم ایران بر ضد سلطنت پهلوی
▪️ دستهبندیهای سیاسی قبل از انقلاب
▪️ فساد درباریان، خصوصا اشرف
▪️ نفوذ بهائیان در دستگاه حاکم
▪️ جنایات ساواک
▪️ فقر عمومی و شکاف طبقاتی
▪️ ناکامی گروههای غیردینی ـ مثل حزب توده و ملیگراها ـ در مواجهه با رژیم
▪️ نقش عالمان دینی ـ مثل آیة الله کاشانی، شهید نواب صفوی و امام ـ در پیشبرد مبارزات
✔️ متن کامل در این صفحه
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از مدرسهی علوم انسانی فکرت
lakzaee_tarhkoli_1.mp3
20.69M
🌙#فصل_برکت | #طرح_کلی
☑️ بازخوانی تحلیلی کتاب طرح کلی در اندیشه اسلامی در قرآن
🔸 جلسه اول
با ارائه:
👤حجتالاسلام نجف لکزایی
📚||مدرسـهی علـوم انسـانی فکـرت||
📲@Fekrat_Net @Fekrat_sch
🔘 #رسانه #قدرت دارد؛
▪️ ذهنیت
▪️ اعتقادات
▪️ علایق
▪️ سلایق
▪️ سبک زندگی
▪️ و..
فرزندان ما را شکل دهد و #مدیریت کند.
▫️ رسانه قدرت دارد
در #ذهن فرزندان ما بدی را خوبی و #شیطان را فرشته بسازد.
▫️ سریال #ونزدی که نوجوانان دختر ما به شدت با آن ارتباط گرفته اند
دختری
▪️از یک خانواده #جادوگر
▪️ با اعتقادات #فمنیستی_رادیکال
▪️ و ارتباط گیری با دستی که الهام گرفته از #هیولای_فرانکشتاین ( شیطان) است
▪️ عادی بودن ارتباطش با #اجنه
▪️ اجنه را منبع قدرت و راه رسیدن به قدرت و نجات میداند؛
▪️ و دخترانی که علایقشان را بر مدار این فیلم تنظیم میکنند از تم های تولد و کیک تولد و پوشش و آرایش و فضاسازی اتاق و..
همه و همه نشان از قدرت رسانه در #تسخیر_اذهان دارد.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘تحمیل فشار تربیتی بر نسل z
▪️ «به گزارش نیوزویک، براساس تحقیقات انحصاری انجام شده توسط این پایگاه اطلاعاتی-خبری، بخش قابل توجهی از نسل z، با ماندن پدران در خانه موافق نیستند. به عبارت بهتر این افراد معتقدند که وضعیت کودکان در شرایطی که مادر بیرون از خانه شاغل باشد و پدر در خانه به امورات خانه و خانواده رسیدگی کند بدتر است. »
▪️میتوان گفت بسیاری از نحلههای فمینیستی (به جز نحلهی فمینیسم رومانتیسم و فمینیسم پست مدرن) بر این باور بودند که برای رهایی زن از انقیاد و فرودستی تحمیل شدهای که پدرسالاری بر آنان وارد میکند و در نهایت داغ جنس دومی بودن را بر پیشانی آنان میزند آن است که تقسیم نقشها را برآمده از ساختارهای اجتماعی بدانیم. بر این اساس نیاز است تا تغییرات محسوسی در جابهجایی نقشها اتفاق بیفتد. زنان به اشتغال خارج از خانه مشغول شوند و مردان به خانه و خانه داری اشتغال یابند. آنان معتقد بودند که در صورت ایجاد این تغییر نقشها زنان قابلیت دستیابی به پول و قدرت را دارند و از انقیاد، جنس دومی شدن میرهند.
▪️بر اساس پژوهش های عدیده ای که در راستای بررسی میزان صحت این مفروض در غرب اتفاق افتاده است، نتایج ماحصل ارائه شده، ارتقاء جایگاه زنی که در خانواده تغییر نقش را تجربه کرده نشان نمیدهد. این امر در جامعه نیز به همین صورت است! در کتاب «تفاوتهای جنسیتی را جدی بگیریم» ارائه شده از استون ای.رودز مجموعه ای مبسوط از این پژوهشهای انجام شده ارائه شده است.
▪️در این کتاب به تفاوتهای عمیقی که میان بروز و شدت خشونتهای زنان و مردان در خانه، میادین ورزشی، رانندگی، درگیریها وجود دارد پرداخته شده است. در تمام این موارد خشونتهایی اعمال شده از جانب مردان بیشتر و شدید تر از زنان است. در بررسیهای انجام شده یکی از علتهای این شدت و سرعت اعمال خشونت از جانب مردان میل به برتری خود و به کرسی نشاندن نظر و میل خودشان است درحالی که زنان کمتر و در زمان بیشتری میتوانند خشونت خود را سرکوب کرده و با محیط منعطفانه برخورد کنند. بر این اساس دور از انتظار نیست که نتیجهی نظر سنجی ارائه شده نیوزویک میگوید که نسل z مخالف این جابهجایی نقشها و ماندن پدر در خانه هستند. اصطکاک رخ داده میان کودک و والدین برای مادر قابل پذیرش تر است زیرا انعطاف درونی زنی که در مقام مادری قرار دارد برای فرزند خود بیشتر از سایرین و خصوصا پدر کودک است.
▪️نکته دیگر این گزارش ارائه شده از نیوزویک آن بود که مادرانی که خارج از منزل اشتغال دارند و همسرشان در داخل خانه از فرزندان مراقبت میکنند غالبا خانواده ای با ضعف مالی قابل توجهی دارند. در گزارشات متعددی که از بسیاری از کشورهای دنیا خصوصا کشورهای غربی چون سوئد که بهشت فمینیسم سوسیال محسوب میشود شکاف دستمزدی قابل توجهی میان زنان و مردان شاغل در شغلی همسان و درجهای همسان مشاهده میشود، به طوری که دستمزد زن از مرد کمتر است. نتیجهی این امر در مخارج خانوار و هزینه کردها قابل ملاحظه است. طبیعتا زمانی که درآمد خانواده ای کم تر است، محدودیتهای خرج کردی نیز بر آن خانواده تحمیل میشود.
▪️این امر نشان میدهد جا به جایی نقشها و ورود زن به دنیای اشتغال خارج از خانه، دسترسی به پول و شغل و قدرت، نتوانسته او را در ظواهر امر حتی با مردان برابر کرده. حتی میتوان گفت فشارهای مضاعفی بر زنان تحمیل کرده که نشات گرفته از نارضایتی خانواده از درآمد خود، محدودیتهای بیشتر در هزینه کردها و همچنین اصطکاک زیاد میان فرزندان و پدر خانه دار آنان میباشد.
|@asrezanan_ir|
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘نزاع زن و روحانی
▫️خلسه ابهام و یکهتازی دشمن
✍️سید عبدالله هاشمی در فکرت نوشت:
▪️ متاسفانه داستان درگیری خواهر محترم کم حجاب با یک روحانی حافظ قرآن، مثل گذشته، ابتدا از زبان دشمن روایت شد. بسیاری رفتار هتاکانه را محکوم کردند به گونهای که در توییتر #روحانی_مظلوم پرشمارترین هشتک شد و نشان داد حتی در فضایی مانند توییتر نیز رفتار پرخاشگرایانه این خانم با نجابت مومنانه این روحانی حافظ قرآن زشت و زننده دانسته شده است.
▪️در عین حال در این باره توجه به چند نکته لازم است:
▪️نکته اول؛ باز هم اردوگاه دشمن در جنگ روایتها، از فضای ابهام واقعیت، بهترین استفاده را کرده و به مهندسی ذهن مردم پرداخت. لازم و بایسته بود در اولین اقدام، صحیحترین روایت از ماجرا در سطح گسترده منتشر میشد تا دشمن از این خلسه ابهام برای اغمای ذهن مردم استفاده نکند.
▪️نکته دوم؛ بخش زیادی از جبهه خودی، بر خطای تصویربرداری از جرم متمرکز شدند و در نهایت صداقت و راستی به نادرستی رفتار روحانی پرداختند و همه کاسهها را بر سر او شکستند.
باید توجه داشته باشیم که در جنگ روایتها هر حرف #راستی «درست» نیست. نباید به سخنی ضریب دهیم که روایت دشمن از ماجرا را تقویت میکند. در شرایط عادی و معمولی انسان برخی موضوعات را میتواند مطرح کند اما وقتی امپراتوری رسانهای دشمن به دنبال فتح ذهن جامعه است، نباید نقاط ضعف و نفوذ را فریاد زد، بلکه باید به ترمیم ضعفها و مقابله با جنبههای روشن و قابل دفاع جبهه خودی پرداخت. برخی از عالمان و فضلای وارسته با سلامت نفس و صداقت خود و گمان نادرستی کار روحانی این موضوع را بررسی نمودند که لازم است به فضای حاکم بر موضوع و مقتضیات مساله نیز توجه داشت و با رعایت همه قیود موثر در موضوع، حکم داد.
▪️نکته سوم؛ حوزه علمیه در یک کارزار سخت قرار دارد و یکی از هدفهای اصلی دشمن در جنگ شناختی است. مجموع حوادث در این دو سال اخیر به روشنی تمرکز دشمن بر نفرت پراکنی نسبت به روحانیت را نشان میدهد. اما در مقابل حوزه علمیه رفتار شناخته شده و سیاست روشنی در این باره اتخاذ نکرده است. بدون شک در عرصه جنگ شناختی وقتی ایجاد تنفر از روحانیت در دستور کار دشمن است و مدام برای آن روایت سازی میکند، حوزه باید با هوشیاری ذهن جامعه خود را مراقبت کند و نگذارد روایتهای نادرست به پمپاژ نفرت در دل مردم بپردازد و رابطه ریشهدار و کهن مردم و روحانیت را دچار چالش نماید.
▪️نکته چهارم؛ همه طلاب و روحانیت در شرایط فعلی باید به رفتار کریمانه امام حسن مجتبی علیه السلام با مردم عادی در مقابل جنگ رسانه ای معاویه تاسی نمایند و با هوشیاری در مقابل نفرت پراکنی رسانهای دشمن مهر و امید را در جامعه تقویت نماید.
▪️اکنون در دوگانه «امید و نفرت» و «مهر و قهر» باید بر طبل امید کوبید و بر شانههای مهر تکیه کرد تا دشمن نتواند مردم را تنها و روحانیت را تنها گیر بیاورد و از میدان به در کند آنگونه که در داستان مشروطه همین روایتها و نفرت پراکنیها توانست مرجع اصلی تهران را در میدان پایتخت شیعه بر دار آویزان کند و مقلدان به تماشای پیشوای سر به دار خود اجتماع کنند.
▪️همه روایتهای حوزه و روحانیت باید به تقویت «امید و مهر»با مردم منتهی شود و نباید با روایت دشمن مخرج مشترک پیدا کرد. اکنون زمان بازکردن سفره دل و فریاد غصهها نیست.در شرایط فعلی باید با «دلپرخون، لب خندان» به میان آورد تا سرمایه اصلی نظام و انقلاب و دین مردم یعنی ذهنیت و شناخت مردم ترمیم شود و زمینه رشد دشمن را گرفت شاید زمان گفتن برخی دردها فرا برسد.
▪️یک سینه حرف موج زند در دهان ما
از بیم دین اگر چه خموشیم چون حباب
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘قدردانی سردار قاآنی از تلاش رسانه ملی برای پیشبرد اهداف نظام
▫️پیمان جبلی رییس صداوسیما در دیدار با سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، با اشاره به شرایط حاکم بر فلسطین، ماه مبارک رمضان و روز قدس، امسال را بیسابقهترین ماه مبارک در سالهای پس از انقلاب دانست و گفت: باید الگویی برای کشورهای دیگر در روز قدس باشیم و یاد مردم مظلوم غزه را زنده نگه داریم.
▪️رییس رسانه ملی در ادامه به برنامهریزی رسانه ملی و تدارک مقدماتِ برگزاری باشکوهترین راهپیمایی روز قدس اشاره کرد و گفت: نباید در حمایت معنوی و کمک مردمی به بیپناهان غزه کم بگذاریم. باید خشم انباشته و عزم مردم برای حمایت از مظلومان فلسطین را به میدان آورده و تمرکزمان را در ماه مبارک بر روز قدس بگذاریم و برای آن روز آماده شده و با تمام توان در میدان باشیم.
▫️سردار اسماعیل قاآنی نیز ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و قدردانی از تلاش رسانه ملی در پیشبرد اهداف عالیه نظام بهویژه در تبیین مسایل فلسطین، گفت: جغرافیای این حادثه بزرگ، غزه، اما شعاع اثرگذاریاش جهانی است. یک ویژگی مشخص عملیات طوفانالاقصی این بود که یک بار همه کشورها چه دوست و چه دشمن امتحان شدند.
▪️فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران عملیات طوفان الاقصی را نشانهای بر تغییر آرایش قدرت در جهان دانست و گفت: "بهرهبرداری مفهومی در رسانه ملی از آنچه در غزه گذشته حایز اهمیت است. در این میان شبهه افکنیهای بسیاری هم رخ میدهد که تحلیل مسایل و رفع شبهات در رسانه ملی اثرگذار بوده و میتواند در ادامه مسیر نیز روشنگر باشد. هرچقدر ظرفیتهای رسانهای مان را توسعه دهیم میتوانیم موفقتر و اثرگذارتر ظاهر شویم".
▫️قاآنی رسانه ملی را معیار و مبنایی برای روایت مسایل فلسطین دانست و گفت: امیدواریم صدای رسای رسانه ملی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در همه جهان شنیده شود.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از رادیو فکرت
زیاده روی در انتقاد.mp3
164.6K
🔘«مدرن بودن عدالت اجتماعی»
▪️اگر می گوییم عدالت اجتماعی مفهومی مدرن است، بدین معنا نیست که به طور کل در تاریخ اسلام یا در زمان نزول قرآن اساسا مسأله عدالت اجتماعی وجود نداشته است یا قرآن مطلقا بدان بی توجه بوده است. بلکه بدین معناست که با تشکیل دولت مدرن و تغییر الزامات حکمرانی، مفهوم عدالت اجتماعی کمی متغیر شده است.
▪️شاید بهتر است بگوییم آنچه قدمت بیشتری دارد عدالت فردی ست که در حوزه اخلاق و فقه از آن صحبت می کنیم و ناظر به رعایت انصاف و عدالت در مناسبات فردی ست. یا از تبلور و عینیت عدالت در یک فرد مانند شاهد و قاضی سخن می گوید. دیگر چیزی که می توان رد پای آن را در تاریخ یافت، عدالت توزیعی است که ناظر به توزیع امکانات و مواهب است. اما عدالت اجتماعی قدمت چندانی ندارد. در تفاوت عدالت توزیعی و عدالت اجتماعی بسیار می توان سخن گفت که مورد بحث ما نیست.
▪️در همین حد کافی ست بدانیم که عدالت اجتماعی از اواخر قرن نوزدهم با نوشتن کتاب social justice نوشته وستل ویلوگبی به عناوین کتاب ها اضافه شد. مکاتبی مانند مارکسیسم نیز با عدالت اجتماعی میانه چندانی نداشتند چرا که عدالت اجتماعی را دستاویز سرمایه داری برای بقای خود می پنداشتند. آن ها معتقد بودند نظام سرمایه داری از اساس مبتنی بر استثمار طبقه کارگر است و باید فرو بپاشد.
▪️بهر حال مواجهه های چندگانه مفاهیمی مانند رفاه، دولت، بیمه، سرمایه، پول، آزادی های فردی، شایستگی، برابری، دموکراسی، ساختار، مالیات و .... با یکدیگر، مفهوم عدالت اجتماعی را پیچیده تر کرد. عدالت اقتصادی، عدالت کیفری، عدالت آموزشی، عدالت جنسیتی و ... همه ذیل عدالت اجتماعی می گنجند و در «توزیع» خلاصه نمی شوند.
✍️احمد اولیایی
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از مدرسهی علوم انسانی فکرت
lakzaee_tarhkoli_2.mp3
23.69M
🌙#فصل_برکت | #طرح_کلی
☑️ بازخوانی تحلیلی کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
🔸 جلسه دوم
با ارائه:
👤حجتالاسلام نجف لکزایی
📚||مدرسـهی علـوم انسـانی فکـرت||
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت
🔘دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘موضوع زن، حمله یا دفاع؟
▪️رمزگشایی از علت اصلی هجوم رسانههای دشمن به موضوع #زن و #حجاب
▪️به روایت امام خامنه ای
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 نماهنگ "بخشش"
📿 عارفانه ای برای لحظه های دلتنگی من و خدا...
🔥جدیدترین اثر قرارگاه تربیتی خشت اول
🎨 برای دریافت فایل باکیفیت این اثر به آدرسhttps://www.aparat.com/v/n3FES مراجعه کنید (لایک یادتون نره👍)
#بخشش
#التماس_دعا
📌قرارگاه تربیتی خشت اول
📌مجموعه فرهنگی ندای بهشت
🆔 @kheshteaval
👇به [مدرسه تولید محتوا] وارد شوید👇
@toolid_mohtava
🔘محوریت جادوگر در ارباب حلقهها
1️⃣ #جی_آر_آر_تالکین با تخصّص در ادبیات غربی، فولکلورهای اروپایی و شناخت کافی از مسیحیت، اثری را خلق کرده که میتواند موضوع پایاننامههای متعددی باشد.
2️⃣ اگر بپذیریم نیّت تالکین از نگارش کتاب، ترویج الگوهای صلیبی بوده است، باید گفت علیرغم زحمات زیاد، به خبطی بسیار مهم دچار شده و مؤلفههای زیادی از اساطیر مشرکانهٔ اروپایی در کتاب و به تبع، در فیلم دیده میشود.
3️⃣ نتیجهٔ کتابهای تالکین، ارائهٔ شخصیت و فضائل اخلاقی #منجی_مسیحی، در یک جهان غربی با قهرمانان چشمرنگی، در قامت عدهای غیرمسیحی است!
4️⃣ جذابترین قهرمان تالکین یک #جادوگر است؛ جادوگری که شبیه به #اودین، خدای خدایان نورس بوده و با عصای خود کارهای خارقالعاده انجام میدهد.
5️⃣ #گندالف دیالوگهایی اخلاقی دارد، امیدبخشی وی نسبت به جهانهای پس از مرگ ارزشمند است و مبعوثشدن وی از طرف یک قدرت ماورائی و بازگشت وی به سرزمین میانه، مؤلفههای دینگرا و توحیدی است.
6️⃣ اما باید دقت کرد که یک جادوگر تمام این سخنان را گفته و هدایتها را بهعهده دارد. علیرغم ممانعت شدید مسیحیت نسبت به #جادوگری، جای تعجب است که چرا تالکین چنین شخصیتی را به یک جادوگر داده است.
7️⃣ در مجموع، نتیجهٔ #ارباب_حلقهها، نه ساختن یک جهان مسیحی، بلکه ساختن جهانی مخلوط از عناصر مسیحی و اسطورهای در اثری مسیحی-نئوپاگان است.
8️⃣ جهانی که موجودات عجیب و غریب اسطورهای با انسانها علیه شیاطین متحد شده، هدف رسیدن به پادشاهی دنیوی است و جادوگر، مهمترین نقشِ #هدایت را بر عهده دارد.
9️⃣ #ارباب_حلقهها نگاهی التقاطی داشته و بهجای آنکه مبلّغ مسیحیت باشد، مبلّغ فرقههای کفرکیش جدید شده است. به همین علت است که محققین #نئوپاگانیسم بهدنبال مصادره و استفاده از اثر تالکین به نفع گسترش گفتمان خود هستند.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh