انجمن سواد رسانه طلاب
#نقد_بازی | #اختصاصی
🎮نقدبازی Mobile Legends
▫️بخش اول: روانشناسی اومانیستی
▪️بازی موبایل لجندز در سبک مُبا، از بازیهای معروف موبایلی است که در نرم افزار بازار، یک میلیون و در کل جهان، یک میلیارد دانلود داشته است.در بازی موبایل لِجِندز، شخصیتهای بازی که در بسیاری موارد، همنام خدایان مشرکانه هستند، جملاتی مخصوص به خود دارند که بعضا بسیار عمیق و مهم است؛ یعنی در هنگام بازی، شخصیت انتخاب شده دائم جملات خاصی را تکرار میکند.
مثلا یکی از شخصیتها میگوید:
➖تو باید برای اینکه اتکاء به نفست نداری، از خودت خجالت بکشی. یا:
➖همه حق دارند خودِ واقعیِشان را بپذیرند. یا:
➖با درونت به صلح برس.
▫️همان شعارهایی که در قانون جذب و روانشناسیهای اومانیستی میشنویم؛ به خودت اتکا کن، دقیقا مقابل توکل است. انسان چیزی از خود ندارد که بخواهد بر خودش اتکا کند، انسان از درون تهی است و هر چه دارد، هر لحظه از سمت وجود بینهایت به وی افاضه میشود. ما وقتی مشغول بازی هستیم، معمولا به صورت خودآگاه متوجه دیالوگها نمیشویم، اما دائما این جملات در گوش ما تکرار میشود و گزارههای اومانیستی را به بازیکن تلقین میکند.
▪️جملات عمیقترِ فلسفی هم مثل «زندگی ابدی یک موهبت نیست، بلکه یک نفرین است.» گفته میشود که در بخش بعدی به آن میپردازیم.
✍️نویسنده: مسیح عرفان
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘با هوش مصنوعی لوگو برند خودتو خلق کن…!
▪️یک وبسایت عالی برای طراحی لوگو
logoai.com
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘آیا گوشیمون حرفامونو شنود میکنه؟
▪️شاید تا حالا براتون پیش اومده باشه که توی یه کافه در مورد خرید یه محصول صحبت کنین و بعد توی گوشیتون با کلی تبلیغ از همون محصول روبهرو بشین. همیشه فکر میکردیم شرکتهای بزرگ مثل گوگل و فیسبوک دارن این مسئله رو تکذیب میکنن، ولی حالا یه گزارش ثابت کرده که گوشیها واقعاً دارن مکالمات ما رو شنود میکنن!
▫️شرکت کوکس مدیا، که با غولهای فناوری مثل مایکروسافت و آمازون کار میکنه، فاش کرده که از نرمافزار "Active Listening" استفاده میکنه تا به مکالمات نزدیک گوشیها گوش بده و بر اساس حرفهامون تبلیغات هدفمند بفرسته. این تکنولوژی با ترکیب صدای ما و اطلاعات رفتاری، به شرکتها کمک میکنه تا علاقههامون رو پیشبینی کنن.
▪️ چطور این اطلاعات جمع میشه؟
توی گزارشی که توسط رسانه 404 منتشر شده، این نرمافزار از بیش از 470 منبع مختلف اطلاعات ما رو جمعآوری میکنه، از مکالمات تا رفتارهای آنلاین. اما مشکل اینجاست که خیلی از ما بدون اینکه بدونیم، موقع نصب اپلیکیشنها موافقت کردیم که این اطلاعات رو بدن!
▫️ واکنش غولهای فناوری
متا در حال بررسی شرایط استفاده از خدمات این شرکت هست و آمازون هم هرگونه همکاری رو تکذیب کرده و گفته اگه نقض حریم خصوصی ثابت بشه، اقدامات قانونی انجام میده.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 همه کشورها درگیر حکمرانی فضای مجازی هستند
▪️دبیر شورای عالی فضای مجازی: حکمرانی در فضای مجازی پیچیدگیهایی دارد که همه کشورها درگیر آن هستند؛ مانند بازداشت پاول دوروف در فرانسه یا تشکیل دادگاه تیکتاک در آمریکا.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘چرا سایت های مبتذل در اسرائیل فیلتر است؟
◾️کمپانیهایی که فیلمهای مبتذل را میسازند همه یهودی هستند. همه سایتهای مبتذل در اسرائیل فیلتر است.
▫️حجتالاسلام راجی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘سیاستهای جدید گوگل برای هوش مصنوعی در آستانه انتخابات آمریکا
▪️گوگل سیاستهای انتخاباتی خود را به مجموعه گستردهتری از محصولات هوش مصنوعی گسترش میدهد. در فاصله حدوداً دو ماهه به انتخابات آمریکا، این شرکت در حال اعمال تدابیر حفاظتی جدیدی برای ابزارهای هوش مصنوعی مولد خود است تا از اشاعه اطلاعات نادرست و سوءاستفاده از ابزارهایش جلوگیری کند.
▪️این سیاستها شامل هوش مصنوعی در نتایج جستجو، خلاصههای تولید شده توسط هوش مصنوعی یوتیوب، و تولید تصویر در جِمینای میشود. اگرچه برخی از ابزارهای هوش مصنوعی مولد گوگل، مانند تجربه جستجوی مولد (SGE) و جِمینای، پیش از این هم محدودیتهایی داشتند، این محدودیتها اکنون به صورت گستردهتری در سراسر پلتفرم هوش مصنوعی این شرکت اعمال میشوند.
▪️طبق این قوانین جدید، محصولات هوش مصنوعی گوگل دیگر پاسخهایی برای موضوعات انتخاباتی، مانند کاندیداها، روندهای رایگیری و نتایج انتخابات ارائه نخواهند داد. گوگل در این خصوص بیان کرد: «ما با احتیاط پیش میرویم زیرا میخواهیم این کار را به درستی انجام دهیم.»
🗄متن کامل خبر
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#نقد_فیلم | #اختصاصی
🔘مهاجرت یا اعتیاد
▪️فیلم سینمایی "ستاره بازی" با کارگردانی "هاتف علیمردانی" اثری است که میخواهد از معضلات اعتیاد و مهاجرت بگوید. این فیلم سینمایی دوست دارد دغدغهمند عمل کرده و از معضلات بگوید ولی توانایی این کار را نداشته و در نهایت توانسته از مشکلات یک پدر تنها در قبال دختر معتادش حرف بزند.
▪️در شروع فیلم قرار است کارگردان از مشکلات کسانی که مهاجرت کردهاند برای ما بگوید، اما هنوز برای مخاطب این مشکلات جا نیافتاده است که معضل بعدی یعنی اعتیاد را شروع میکند. هرچند که در نهایت هم کارگردان از معضلات مهاجرت چیزی را بیان نمیکند.
▪️امریکا در فیلم به عنوان مقصد مهاجرت، جای بدی به تصویر کشیده نشده، خانوادهای که کار میکنند و خانهای خریدهاند و به راحتی از پس مخارج خود و درمان دخترشان برمیآیند و می توانند دخترشان را بیمه هم بکنند، این مباحث که در کشور خودمان بیشتر و سختترش دیده میشود و ربطی به مهاجرت ندارد.
▪️و اما اعتیادی که به تصویر کشیده شده هم نیازی به مهاجرت ندارد، در همین کشور خودمان هم به گفتهی مسئولین به راحتی میتوان مواد مخدر را تهیه و مصرف کرد. این فیلم به لحاظ داستان و کارگردانی حرفی برای گفتن ندارد و نمیتواند مخاطب را با خود همراه کند و شاید یکی از دلایل این امر این است که آقای علی مردانی چند سالی است با خانواده خود به امریکا مهاجرت کرده است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#پارا_کتاب | #باز_نشر
🔘شبکههای تلویزیونی
▪️رساترین تعریفی که تاکنون درباره تلویزیون شده، عبارتی است که در دائرة المعارف آمریکا در سال ۱۹۸۰ ثبت شده است: «تلویزیون در عصر حاضر چشم و گوش آدم هاست.» آنچه درباره سینما به عنوان یکی از ابزارهای اجرایی اهداف و برنامههای صهیونیسم جهانی گفته شد، درباره شبکههای تلویزیونی جهان هم صادق است.
▫️اگر بگوییم اهمیت تلویزیون از سینما حتی از خبرگزاریهای بین المللی در اجرای دسیسههای شیطانی صهیونیسم بیشتر نیست حتماً هم کمتر نمیباشد. این اهمیت به دلیل تأثیری است که این جعبه جادویی بر افکار عمومی بینندگان خود دارد. این رسانه در حال حاضر به دلیل راه یابی به تمام خانهها مهمترین کانال ارتباط با مردم است. به همین خاطر صهیونیسم جهانی در راستای اجرای اهداف و دسیسههای شیطانی خود تلاش کرده تا به هر نحو ممکن از این ابزار به نحو مطلوب استفاده کند و بر شبکههای تلویزیونی جهان به ویژه شبکههای تلویزیونی غرب سیطره یابد.
▪️بحث در مورد تسلط و سیطره صهیونیسم جهانی بر شبکههای تلویزیونی جهان به ویژه غرب را از «رابرت مردوخ» این غول رسانههای جهان شروع میکنیم:
رابرت مردوخ در اواسط دهه ۱۹۶۰ سهام برخی شرکتهای تلویزیونی را در استرالیا خرید تا بتواند «زلاندنو» و «هنگ کنگ» را تحت پوشش خبری و برنامههای تلویزیونی خود قرار دهد. در اوایل دهه ۱۹۸۰ نیز شبکههای تلویزیونی بیشتری را در استرالیا خریداری کرد. وی سپس شروع به خریداری شبکههای تلویزیونی در غرب کرد و در دهه ۱۹۸۰ علاوه بر شرکتی که مالکیت مطلق آن را در دست داشت، دست کم ۳۰ شرکت جدید پراکنده بین الملل را خرید و خدمات رسانی شبکه تلویزیونی ماهواره ای آسمان (Sky) را آغاز کرد که براساس برنامه ریزی وی این شبکه میبایست هسته اولیه یک شبکه تلویزیونی بین المللی در سرتاسر جهان باشد.
▫️مردوخ همچنین گروه سه شرکت آمریکایی به نام تراینگل (Triangle) که مالک شبکه تلویزیونی گاید (Guide) بود را خریداری و آنها را در هم ادغام کرد و همه را به عنوان چهارمین شبکه ملی تلویزیونی یعنی شبکه فاکس (Fox) در آورد. این شبکه به زودی توانست به بزرگترین شبکه تلویزیونی جهانی تبدیل شود و حتی شبکههای عمده اصلی آمریکا همچون ABC ، CNN و NB.C را پشت سر گذارد و به عنوان یک شبکه مهم تلویزیونی جهانی درآید.
📚کتاب صهیونیسم و رسانه صفحه ۱۱۵
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
223A7593_1.mp3
8.32M
#صوت | #دکوپاژ
💢 نشست تخصصی «نسبت سینما با انقلاب، گذشته _ حال _ آینده»
▪️دکتر محمد حسنی _ پژوهشگر و تحلیلگر سینما
▪️محمد حسین بنی احمدی _ نویسنده و کارگردان
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#گزارش_تصویری
🔘اختتامیه دوره سواد رسانه و تولید محتوای دختران
▪️هویت یابی دختران در رسانه
▫️با حضور استاد وافی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام