HooshMasnoei.mp3
12.2M
#بشنوید
🔘صوت کامل نشست تخصصی هوش مصنوعی و علوم اجتماعی محاسباتی
▪️با حضور:
▫️علیرضا قائمی نیا
▫️قاسم بابایی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘علی نصیریان: نوید محمدزاده بازیگر بسیار درخشانی است/ از انرژی و قدرتش روی صحنه حیرت کردم
▪️علی نصیریان روز گذشته در آیین رونمایی از فعالیت های موزه سینما گفت:
▫️من نمایش سیصد را در کاخ سعدآباد تماشا کردم و ما یک جوان بازیگری داریم به نام نوید محمدزاده که بسیار درخشانه و به قدری روی صحنه پر انرژی و پرقدرت بود که آدم حیرت میکرد و من که این همه تجربه دارم گفتم چقدر کارش زیباست.
▪️در همین سینما اصغر فرهادی رفت اسکار یا بچههای ما رفتند کن و این افتخار کمی برای سینمای ما نیست. همچنین بازیگران زن بسیار خوبی پس از انقلاب رشد کردند. سینمای ما سینمای سربلندی است و آنطور که باید و شاید بهش توجه نشده
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘درگذشت ۵۱ نفر از هموطنان عزیزمان در حادثه غم انگیز انفجار معدن زغال سنگ طبس تسلیت باد🖤🏴
▪️برای شادی روحشان #فاتحه و صلوات قرائت کنیم.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘سایتها و شرکتهای کاریابی خارجی، بستری برای سوء استفاده سرویس های اطلاعاتی...
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘رایانهها وارد جامعه میشوند!
▪️شناختگرایی در روانشناسی اجتماعی
▫️با مقایسهای اجمالی میان روانشناسی اجتماعی و شناخت اجتماعی، میتوان گفت که ایجاد تمایزی واضح و بنیادین، امر دشوار و نامطلوبی است؛ زیرا موضوعات آنها دارای اشتراکهای فراوانی است. این اشتراکها را میتوان در حدی دانست که گویا شناخت اجتماعی و نگاه شناختی، توانسته بسیاری از موضوعات را از دریچۀ شناختی بررسی کند.
▫️روانشناسی شناختی نیز پیوندی جدی و اساسی با معرفتشناسی مدرن دارد و لذا خود روانشناسی شناختی با مفروضههای فلسفی غرب پیوند عمیقی دارد که بعضاً مورد انتقاد متفکرین انتقادی قرار گرفته است.
▫️نکتۀ مهمی که ممکن است ما را گمراه کند، این است که گمان کنیم منظور از شناخت در روانشناسی، لزوماً شناخت آگاهانه و هشیارانه و در کنترل انسان است؛ اما این تصور ناقصی از شناخت در روانشناسی اجتماعی و شناختی است؛ زیرا تحقیقات دربارۀ شناخت ضمنی و پردازشهای خودکار، نقش مهمی در روانشناسی دارد و این منافی شناختگرایی نیست؛ زیرا در نهایت هر دو را فرایندهای شناختی انسان میدانند که حال یکی کنترل شده و یکی خارج از کنترل و اراده است.
✍️احمد کاتب، پژوهشگر روانشناسی اجتماعی
جهت خرید شماره پنجم خردورزی با ارسال رایگان، به ادمین پیام دهید:
@ErfanKhalilifar
#خبر | #باز_نشر
🔘افزایش بهره وری شبکه با فناوری POE
▪️فناوری Power over Ethernet (POE) یک نوآوری مهم در زمینه شبکههای کامپیوتری است که امکان انتقال همزمان داده و برق از طریق کابلهای اترنت را فراهم میآورد. این فناوری به کاربران این امکان را میدهد که دستگاههایی مانند دوربینهای مداربسته، تلفنهای VoIP، و نقاط دسترسی بی سیم را بدون نیاز به منبع برق جداگانه، تنها با استفاده از یک کابل اترنت، راهاندازی کنند. POE به دو استاندارد اصلی تقسیم میشود: IEEE 802.3af که تا 15.4 وات توان را تأمین میکند و IEEE 802.3at (معروف به POE+) که میتواند تا 30 وات توان را ارائه دهد.
▪️فناوری Power over Ethernet (POE) به طور قابل توجهی به افزایش بهره وری شبکهها کمک میکند و این امر به چندین دلیل اصلی برمیگردد. نخست، با حذف نیاز به کابل کشی جداگانه برای تأمین برق، POE به سازمانها این امکان را میدهد که زمان و هزینههای نصب را به طور چشمگیری کاهش دهند. این کاهش هزینهها به ویژه در پروژههای بزرگ و در محیط های تجاری که نیاز به نصب تعداد زیادی دستگاه دارند، مشهود است.
▪️همچنین POE به افزایش انعطافپذیری در طراحی شبکهها کمک میکند؛ زیرا کاربران میتوانند دستگاهها را در مکانهای مختلف و بدون نگرانی از وجود پریز برق نصب کنند. این قابلیت به ویژه در فضاهای اداری و تجاری که نیاز به تغییرات مکرر در چیدمان دارند، بسیار ارزشمند است.
🗄متن کامل خبر
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 عملیات روانی فریب(اغوا) روی خواص
▪️یکی از سنگین ترین جنگ های نرم تاریخ کشور
▫️اگر در هرجنگی، هدف و راهبرد دشمن شناسایی شود، پیروزی دست یافتنی و نزدیکتر خواهد شد. در واقع هدف دشمن این است که مردم را از پشتیبانی جمهوری اسلامی ناامید کند.«وقتی مردم حضور داشته باشند، یک کشور و یک ملّت هیچ غمی نخواهد داشت، هیچ هراسی از کسی نخواهد داشت.»
▪️ اگرچه هدف دشمن ناامیدسازی توده مردم از نظام اسلامی است؛ اما یکی از مهمترین راههای دستیابی به این هدف شوم، اغوای خواص است(۱۴۰۰/۱۲/۱۹)
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘پدرم را خدا بیامرزد
مرد سنگ و زغال و آهن بود...
▪️شعرخوانی «موسی عصمتی» از شاعران روشندل مشهدی درباره پدران زحمتکشی که برای کسب روزی حلال سختی کار در معدن را به جان میخرند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘احساسات و رسانه
▪️احساسات ما رو داره کجا میبره؟
@orooj_org
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘 عوامل و جامعهپذیری
▪️عوامل جامعهپذیری گروهها یا زمینههای اجتماعی هستند که فرایندهای مهم جامعهپذیری در آنها به وقوع میپیوندد. مهمترین این عوامل عبارتند از:
1️⃣خانواده:
▫️خانواده مسؤولیت جامعهپذیری کودکان را در سالهای اولیه و حیاتی زندگی به عهده دارد. ارزشهایی که فرد میپذیرد و نقشهای گوناگونی که از او انتظار میرود انجامشان دهد، نخست در چارچوب محیط خانواده آموخته میشود.
2️⃣گروه همسالان (Peer Group):
▫️گروه همسالان بیشترین نفوذش را در دوره نوجوانی اعمال میکند. در این دوره مورد پسند دیگران قرار گرفتن معرف اصلی نوجوانان میشود و پذیرش و نمایش ارزشهای گروه همسالان در پذیرش ارزشهای اجتماعی از سوی فرد، نقشی تعیین کننده دارد. عضویت در گروه همسالان کودکان را برای نخستین بار در زمینهای قرار میدهد که بیشترین قسمت جامعهپذیری بدون هیچگونه طرح سنجیدهای در آن اتفاق میافتد.
3️⃣رسانه های ارتباط جمعیت:
▫️رسانههای جمعی مانند تلویزیون، فیلم، کتاب و ... نقش بسیار مهمی در القای ارزشهای جامعه به افراد دارند. نگرشها و الگوهای رفتاری ما از اطلاعات داده شده و شیوههای ارائه شده توسط این رسانهها تاثیر میپذیرد.
4️⃣ مدرسه:
▫️مدرسه عاملی است که به طور رسمی توسط جامعه موظف به اجتماعی کردن نوجوانان در زمینه مهارتها و ارزشهای خاصی گردیده است.
✍️ محمد رضا انواری
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘جنگ شناختی و استعمار پلتفرمی
▪️جنگ شناختی به عنوان سلاح افکار عمومی با هدف دستکاری گفتمان عمومی توسط عناصر خارجی تعریف میشود که به دنبال تضعیف وحدت اجتماعی یا آسیب رساندن به اعتماد عمومی به نظام سیاسی، بی ثبات سازی و عادی سازی موضوعات متضاد با ارزشها و هنجارهای یک کشور هستند، در این جنگ پاشیدن بذر بی اعتمادی بر روی افکار عمومی از اهداف اصلی به حساب می آید.
▪️ جنگ شناختی تلاش می کند ادراکات و سپس رفتار مردم را تغییر دهد، ادراک محصول شناخت است که «مکانیسمی» است که تلاش می شود در این جنگ از آن بهره ببریم.
▪️برای درک جنگ شناختی، شروع با مفهوم شناخت مفید است، که احتمالاً به عنوان «فرایند ذهنی کسب و درک دانش، که متضمن مصرف، تفسیر و درک اطلاعات است» تعریف میشود (اتول، 2020). در نتیجه، یک درک ممکن این است که حوزه شناختی شامل «ادراک و استدلالی است که در آن مانور با بهرهبرداری از محیط اطلاعاتی برای تأثیرگذاری بر باورها، ارزشها و فرهنگ افراد، گروهها و/یا جمعیت به هم پیوسته حاصل میشود».
▪️ بر اساس تفسیر حوزه شناختی ارائه شده در بالا، پل اوتول (2020) جنگ شناختی را به عنوان "مانورهایی در حوزه شناختی برای ایجاد یک ادراک از پیش تعیین شده در بین مخاطبان هدف به منظور کسب مزیت نسبت به طرف دیگر" تعریف می کند.
▪️ با توجه به تعاریف بالا بستر این جنگ در حال حاضر در سطح کشور ما که دشمن می تواند بر روی ادراک و رفتار سرمایه اجتماعی کشور تاثیرگذاری حداکثری داشته باشد سرویسهای فضای مجازی عمدتا خارجی است که متاسفانه کاملا رهاشده و بدون هیچ گونه ضابطهای مجری این جنگ شدهاند.
▪️ در شرایط کنونی اتفاق دیگری که در کشور ما رخ داده و بسیار آزاردهنده است تجربه عجیب #استعمار_پلتفرمی در سال ۲۰۲۳ است که تقریبا در هیچ کدام از کشور های پیشرفته آنرا در این سطح نمیبینیم.
▪️ تجربه اتحادیه اروپا مخصوصا از سال ۲۰۱۲ و پس از افشاگریهای اسنودن که بخشی از مقابله این اتحادیه ضد جنگ شناختی-ترکیبی آمریکاییهاست اکنون در برابر ماست: راه اندازی شبکه اروپایی با هدف جلوگیری از سرقت دادههای اروپاییها توسط پلتفرمهای آمریکایی(جلوگیری از شنود NSA و جاسوسی GCHQ(مصاحبه مرکل))، تصویب قوانین GDPR، آنتی تراست و اخیرا DMA برای جلوگیری از این استعمار پلتفرمی و...
▪️ نکته آخر اینجاست که پلتفرمهای پرمخاطب خارجی حاضر در کشور ما یعنی همان بستر جنگ شناختی در حال اجرای طرح صیانت خودشان در کشور بدون هیچ مانعی هستند و حال این سوال از مخالفان قانونمند شدن فضای مجازی در داخل مطرح است که در برابر این میزان خسارت به سرمایه اجتماعی کشور بخصوص کودکان و نوجوانان، ولنگاری، بی قانونی، سانسور ارزشهای مردم ایران در این پلتفرمها پیشنهادشان غیر از تخریب دلسوزان و برچسب زنی و حملات کور به آنان چیست؟
✍️سید علیرضا آلداود
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام