#پارا_کتاب |#باز_نشر
🔘«پیوند هالیوود ، با بودیسم تبتی»
▫️از مکاتبی که برای غرب و بشر سرگردان از عوارض مدرنیته جذابیتی یافته مکتب التقاطی بودیسم است.
▫️در دهه های اخیر هالیوود به شدت تحت تأثیر یهودیان صهیونیست حامی بودیسم به خصوص بودای تبتی است از زمانی که تنرین گیاتسو،رهبر بوداییان ثبت، تدریس در دانشگاهی در آمریکا را بر عهده گرفته و مراوده اش با هالیوودنشینان را بیشتر کرده است شاهد اوج گیری روزافزون فیلم هایی هستیم که به بودا و لاما می پردازند.
▫️این موضوع در دهه های اخیر همواره مورد علاقه و توجه صهیونیست ها بوده است. از جاذبه هایی که می تواند علت دلبستگی جهان غرب، به ویژه شهرک نشینان هالیوود به آیین بودا و لاما باشد. شاید باور بودایی و لامایی به اصل تناسخ و انکار معاد باشد.
▫️سال هاست سینمای هالیوود میکوشد انسان را پس از مرگ دوباره زنده کند و به داستان جعلی زندگی دنیوی پس از مرگ و باور به تناسخ، رنگی حقیقی زند.
▫️باور به زندگی دوباره و در کالبدی دیگر که بی شباهت به زنده شدن عیسای مسیحیان بعد از مرگ اول نیست؛ البته با تفاوتهای محتوایی - همان اعتقاد به موضوع غیر معقول تناسخ است. در بیشتر فیلمهای مهم هالیوود این مسئله کمابیش مطرح می شود.
📚کتاب معنویت با طعم هالیوود صفحه 90
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
مسالهٔ ژانر در سینما.mp3
12.34M
🔘تاملی در مسالهٔ ژانر در سینما
▪️دغدغهم در این صوت مطرح کردن بحث ژانر در سینما، بیپایه بودنش و تحول معنایی فانتزی و سایفای از نظر فلسفی بود
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘اسرائیل چگونه از فناوری برای شناسایی فرماندهان مقاومت استفاده میکند؟
▪️یک افسر سابق اطلاعاتی اسرائیل تلاشهای اطلاعاتی برای جمعآوری دادههای لازم از تحرکات حزبالله را توضیح میدهد:
▪️همزمان با قدرت گرفتن حزبالله و از جمله با اعزام نیرو به سوریه در سال ۲۰۱۲، اسرائیل این فرصت را پیدا کرد تا اقدامات اطلاعاتی لازم برای شناسایی گروههای مقاومت را انجام دهد که نتیجهی آن ایجاد یک «تصویر اطلاعاتی» متراکم بود از اینکه مثلاً چه کسی مسئول عملیات حزبالله است، چه کسی در حال ارتقاء مقام است، چه کسی فاسد است و چه کسی به تازگی از سفری بدون توضیح بازگشته است.
▪️مزیتهای فنی مانند ماهوارههای جاسوسی، پهپادهای پیشرفته و هک سایبری که گوشیهای تلفن همراه را به دستگاههای شنود تبدیل میکرد نیز به اسرائیل در تمرکز گسترده بر روی حزبالله کمک میکرد.
▪️به محض اینکه یکی از عوامل حزبالله شناسایی میشد، الگوی تحرکات روزمرهی او در یک پایگاه دادهی وسیع، از طریق دستگاههایی که میتوانست شامل تلفن همراه همسرش، کیلومتر شمار خودروی هوشمند یا موقعیت مکانی او باشد جمعآوری میشد.
▪️همچنین میشد این اطلاعات را از منابعی مانند پرواز یک پهپاد بر روی سر هدف، هک کردن دوربینهای مداربسته که فرد اتفاقی از کنار آن عبور میکند و حتی از صدای ضبط شده روی میکروفن تلویزیون به دست آورد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🎥 مهلت ارسال اثر به پنجمین جشنواره «فیلم دینی اشراق» تمدید شد
🔸#شهاب_لاجوردی مسوول دبیرخانه پنجمین جشنواره « #فیلم_دینی_اشراق» در گفت وگو با خبرنگاران با قدردانی از مشارکت بالای فیلمسازان در این دوره از جشنواره تصریح کرد: با توجه به درخواست تعدادی از صاحبان آثار برای آماده شدن آثارشان، دبیرخانه جشنواره مهلت دریافت آثار را تمدید کرد.
🔹جزئیات خبر و مهلت ارسال آثار:
https://eshragh.ir/p=18039
#جشنواره_فیلم_اشراق
🎞 به کانال ستاد خبری جشنواره فیلم دینی اشراق بپیوندید:
🔺 @filmeshragh
انجمن سواد رسانه طلاب
#اختصاصی 🔘بررسی علل تغییر پیشینه ابرقهرمانان مشهور، تنوع نژادی یا تهاجم فرهنگی؟ ▪️بخش دوم 🔳ابعاد
#اختصاصی
🔘بررسی علل تغییر پیشینه ابرقهرمانان مشهور، تنوع نژادی یا تهاجم فرهنگی؟
▪️بخش سوم
🔳استعمار فرهنگی و بازتعریف نمادهای فرهنگی
▫️تغییر رنگ پوست ابرقهرمانان، به ویژه زمانی که بهصورت غیرمستقیم نمادهای فرهنگی و تاریخی را تحت تأثیر قرار میدهد، میتواند به عنوان نوعی تهاجم فرهنگی یا حتی استعمار معکوس تلقی شود.
▫️برخی از شخصیتهای ابرقهرمانی کلاسیک مانند سوپرمن، بتمن، یا کاپیتان آمریکا، که در ابتدا به عنوان نمادهای فرهنگ آمریکایی سفیدپوست و ارزشهای آن طراحی شدهاند، با تغییر رنگ پوستشان ممکن است بار سیاسی و فرهنگی جدیدی به خود بگیرند.
▫️این تغییرات گاه بهگونهای رخ میدهد که به جای ایجاد تنوع، هویت فرهنگی و تاریخی این شخصیتها را تضعیف میکند.
▫️برای مثال، کاپیتان آمریکا، که نمایانگر نمادهای ملیگرایانه و وطنپرستی آمریکاست، اگر بهجای سفیدپوست به عنوان فردی سیاهپوست یا لاتین بازآفرینی شود، این سؤال مطرح میشود که آیا این تغییر واقعاً به دلیل ضرورت تاریخی است یا صرفاً ابزاری برای بازسازی و بازتعریف این شخصیتها در دنیای جهانیشده و سیاسی امروز است؟ این نوع تغییرات گاهی میتواند به معنای سلطه فرهنگی جدید یا تلاش برای شکلدهی مجدد به روایتهای تاریخی و فرهنگی باشد.
✍️یوسف پورجم
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘سلسله جلسات
«#به_روایت_سینما»
🔳با موضوع: «نگرش راهبردی و جریان شناسانه به سینمای غرب»
▫️ این هفته به بهانه:
فیلم سینمایی
JOKER
قسمت ۱ و۲
▪️با حضور استاد:
دکتر محمد حسنی
▫️زمان برگزاری:
#سه_شنبه ۱۵ آبان ماه
۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰
▪️مکان برگزاری:
پردیسان، بلوار شهیدان تقوی، تقاطع خیابان آقامحمدی،جنب پوشاک فرخنده، موسسه شناخت، طبقه اول، واحد۲، سالن آموزش
▫️ جهت حضور در این برنامه تا ساعت ۱۱ روز سه شنبه به آیدی @Kargaranebrahim اطلاع داده شود.
#موسسه_استاد_فرج_نژاد
#موسسه_شناخت
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
#فکرت
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#پارا_کتاب |#باز_نشر
🔘«اسلامی کردن Islamization هنر و سینمای کنونی»
▪️تأثير تفكر جدید غرب در سینمای ایران در ضمن خود نحوی تلقی جدائی تفکر غرب و سینما و القاء پلورالیسم را در بر داشته است، حال آنکه اساساً غرب و سینمای کنونی نسبت عموم و خصوص مطلق را با یکدیگر دارند.
▪️اگر نقاشی، موسیقی، معماری و شعر در هر يك از تمدنها و فرهنگها به وجود آمده باشند، و اگر بتوان نقاشی غربی و نقاشی هندی را به عنوان دو نوع نقاشی با ابداع عوالمی دیگر پذیرفت برای سینما چنین مرزی وجود نخواهد داشت.
▪️سینمای کنونی بذات هنری غربی است و به عبارتی «هنری است مجلای نظام تكنيك. سینما به مثابه هنر تكنولوژيك بدون پیدایی تکنولوژی و از آنجا فلسفه جدید به ظهور نمی آمد.
▪️بدین معنی سینمای کنونی از نظر صورت و ماده به مثابه تكنيك و هنری است که در سیر تفکر غربی به ظهور آمده و بذات غربی است و در آن نمی توان از تأثیر صرفاً عارضی و بیرونی غرب سخن گفت.
📚کتاب دین و سینما صفحه ۲۴
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
28.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 پدافند رسانهای خود را فعال کنید
▪️ ۸ هشدار رسانهای که در شرایط بحران جنگی باید به آنها توجه کنیم.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
انجمن سواد رسانه طلاب
#اختصاصی 🔘بررسی علل تغییر پیشینه ابرقهرمانان مشهور، تنوع نژادی یا تهاجم فرهنگی؟ ▪️بخش سوم 🔳استعما
#اختصاصی
🔘بررسی علل تغییر پیشینه ابرقهرمانان مشهور، تنوع نژادی یا تهاجم فرهنگی؟
▪️بخش پایانی
🔳تغییرات ابرقهرمانان در برابر تهاجم فرهنگی
▫️از دیدگاه دیگر، تغییر رنگ پوست ابرقهرمانان بهنوعی به عنوان واکنشی به مقاومت در برابر تهاجم فرهنگی غربی نیز قابل بررسی است.
▫️برخی کشورها و جوامع غیرغربی، از دهههای گذشته، به شدت تحت تأثیر فرهنگ غربی، به ویژه هالیوود، قرار گرفتهاند و بخش زیادی از محصولات فرهنگی آنها مصرفکنندگان بینالمللی دارند.
▫️در این شرایط، که این فرهنگها مبادرت به ایستلدگی در برابر چنین تهاجمی از سوی غرب به واسطه رسانه دارند، بازنمایی اقلیتهای نژادی و فرهنگی در قالب ابرقهرمانان میتواند بهعنوان تلاشی برای مقابله با این تلاش تلقی شود.
▫️با این حال، شاید از خود بپرسید که آیا این تغییرات واقعاً توانستهاند هویت فرهنگی اصیل این جوامع را بازسازی کنند یا صرفاً به نوعی همگرایی و پذیرش فرهنگ غربی منجر شدهاند؟ تغییر شخصیتهای سفیدپوست به اقلیتهای نژادی، به جای آنکه به بازتابی از تنوع واقعی فرهنگی منجر شود، ممکن است باز هم به مصرفگرایی فرهنگی دامن بزند و این سؤال را بهوجود آورد که چرا فرهنگهای غیرغربی نمیتوانند قهرمانان خاص خود را خلق کنند، بلکه باید شخصیتهای غربی را بهعنوان الگو بپذیرند.
▫️از دیدگاهی وسیعتر، تغییر رنگ پوست ابرقهرمانان بهجای آنکه یک گام مؤثر در جهت رفع نژادپرستی و ترویج تنوع باشد، بیشتر بهعنوان یک ابزار سیاسی و بازاریابی به کار گرفته شده است.
▫️این تغییرات، در برخی موارد، نهتنها هویت فرهنگی شخصیتها را تضعیف میکنند، بلکه بهنوعی استعمار فرهنگی معکوس و یا تهاجم فرهنگی نوین را نشان میدهند.
▫️این پرسش همچنان باقی میماند که آیا بازنمایی اقلیتها از طریق تغییر نژادی شخصیتهای کلاسیک، راهحلی عادلانه است یا باید بهدنبال خلق قهرمانان جدید با هویتهای نژادی و فرهنگی متفاوت باشیم؟ در نهایت، اگرچه تغییرات نژادی در شخصیتهای ابرقهرمانی میتواند تأثیرات مثبت کوتاهمدتی داشته باشد، اما این تغییرات چون با نگاه دقیقتری به مسائل فرهنگی و اجتماعی صورت نگرفته تا تأثیرات عمیقتر و پایدارتری در جامعه به جا بگذارد، در نهایت منجر به شکست و تغییرات بعدی خواهد شد.
✍️یوسف پورجم
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هوش_مصنوعی
🔘شرکت انتروپیک قابلیت Analysis Tool برای هوش مصنوعی رو عرضه کرده
▫️شرکت انتروپیک قابلیت Analysis Tool برای هوش مصنوعی رو عرضه کرده که مشابه Advanced Data Analysis در ChatGPT هست و به این هوش مصنوعی علاوه بر امکان نوشتن کد، حالا توانایی اجرای کدهای جاوااسکریپت رو مهیا میکنه و کاربران میتونن با استفاده از اون انالیزهای مختلف رو داده ها انجام بدن.
▫️برای اینکار کافیه این قابلیت رو از فعال کنن و بعد از اپلود فایل داده های مدنظرشون، از کلاد بخوان که تحلیل خاصی رو روی این اطلاعات انجام بدن.
▫️کلاد هم کد اون تحلیل رو مینویسه، اجرا میکنه و خروجی روی نمودارهایی به کاربر نشون میده.
▫️این قابلیت امروز به صورت رایگان برای کاربران عرضه شده.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
هدایت شده از مدرسه تولید محتوا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینما
💢قرار است سینمای دینی بایکوت شود!
▪️گفتههای استاد شاه حسینی پیرامون سینمای دینی و آخر الزمانی
👇به [مدرسه تولید محتوا] وارد شوید👇
@toolid_mohtava
#اختصاصی
🔘تغییر جنسیت ابرقهرمانان: از بازنمایی تا ابزاری سیاسی
▪️قسمت اول
▫️در دهههای اخیر، تغییر جنسیت ابرقهرمانان در سینمای غرب به یکی از بحثبرانگیزترین تحولات فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است.
▫️این تغییرات که به شکل بازآفرینی شخصیتهای مرد به زن یا بالعکس صورت میگیرند، بهویژه در آثار هالیوودی، بخشی از جریانی گستردهتر هستند که مسائل جنسی، جنسیتی، و هویت فردی را در مرکز توجه قرار دادهاند.
▫️اگرچه این تغییرات در نگاه اول بهعنوان پاسخی به ضرورتهای اجتماعی نظیر برابری جنسیتی و نمایندگی زنان در رسانهها به نظر میرسند، از دیدگاه فرهنگی و دینی، این پدیده میتواند ابعاد پیچیدهتری داشته باشد.
▫️در این یادداشت، با رویکردی فرهنگی و دینی، علل تغییر جنسیت ابرقهرمانان در سینمای غرب را بررسی میکنیم و به مسائل سیاسی، استعماری، و تهاجم فرهنگی نیز خواهیم پرداخت.
✍️یوسف پورجم
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
نشست مبانی فلسفه در توسعه هوش مصنوعی.mp3
45.3M
#هوش_مصنوعی
🔘 مبانی فلسفی در توسعه هوش مصنوعی
▫️ علیرضا قائمی نیا
▫️حسین مطلبی کربکندی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#عکس_نوشته|#اختصاصی
🔘کمدی زودپز
▪️فیلم سینمایی "زود پز" که به کارگردانی رامبد جوان و نویسندگی محسن تنابنده به پرده سینما آمده است.
▫️زود پز فیلمی است در ژانر کمدی، که به حوادث سال های جنگ و موشک باران تهران، در اواخر دهه 60 می پردازد.
▪️سیروس و شاهین که دو باجناق هستند، سعی دارند مرگ ناگهانی پدرزنشان را شهادت جا بزنند و از این راه منفعت به دست بیاورند.
✍️محسن بنی احمدی
👇ادامه مطلب در پست بعد👇
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
انجمن سواد رسانه طلاب
#عکس_نوشته|#اختصاصی 🔘کمدی زودپز ▪️فیلم سینمایی "زود پز" که به کارگردانی رامبد جوان و نویسندگی محسن
#نقد_فیلم|#اختصاصی
🔘کمدی زودپز
▪️فیلم سینمایی "زود پز" که به کارگردانی رامبد جوان و نویسندگی محسن تنابنده به پرده سینما آمده است.
▫️زود پز فیلمی است در ژانر کمدی، که به حوادث سال های جنگ و موشک باران تهران، در اواخر دهه 60 می پردازد.
▪️سیروس و شاهین که دو باجناق هستند، سعی دارند مرگ ناگهانی پدرزنشان را شهادت جا بزنند و از این راه منفعت به دست بیاورند.
▫️ آنها مدام تلاش میکنند و هر بار موقعیت خندهداری را برای مخاطب خلق میکنند.
▪️اگر تصور کرده اید که این بار که پای جبهه و جنگ در میان است و شما می توانید در کنار خانواده و فرزندان با خیال راحت به تماشای این فیلم بنشینید سخت در اشتباهید.
▫️بار کمدی این اثر، بیشتر بر دوش رفتارهای ناهنجار این دوباجناق است، نزول خوری و احتکار مصرف مواد مخدر و نشان دادن ابزار آلات مصرف مواد مخدر و شوخی های دو پهلوی جنسیتی از جمله ناهنجاری های این فیلم سینمایی است.
▪️حداقل سن برای تماشای این فیلم سینمایی 16 سال پیشنهاد می شود.
✍️محسن بنی احمدی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 فریب افکار عمومی بهوسیله جریانسازی رسانهای عادت همیشگی استعمار؛ یک روز از طریق دو قطبی دیگغذا یا توپ جنگی و روز دیگر با دوگانه اقتصاد یا جنگ.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی |#کلیپ
🔘چگونه یک تحلیلگر خوب شویم ؟!
▪️یکی از عوامل بسیار موثر در این امر پیگیری مداوم و مستمر اخبار است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#اختصاصی
🔘برخی از مهمترین راه کارها و توصیه های مفید جهت مراقبت از کودکان در استفاده از تلفن همراه
1️⃣ « کانون خانواده را گرم تر کنیم»
▫️تقویت کانون خانواده و مستحکم نمودن روابط والدین و فرزندان راهکاری مهم و ایمنی بخش در فضای تربیتی به شمار میآید. بر اساس معارف قرآنی، مودت و رحمت موجب مهرورزی در خانواده میشود؛ بنابراین تلاش برای تقویت کانون خانواده امری ضروری و لازم است که هر پدر و مادری باید متوجه آن باشد.
2️⃣ «سواد رسانه ای را بالا ببریم»
▫️یکی از اقدامات مفید برای ایمن سازی خانواده و کاهش اثرات مخرب رسانه ها از جمله تلفن همراه، آموزش و تقویت سواد رسانه ای در بین اعضای خانواده است. این آموزشها می تواند در قالب چگونگی استفاده از تلفن همراه و هشدارهای لازم در خصوص حفاظت از حریم خصوصی و اطلاعات خود و خانواده و هم چنین فواید و مضرات تلفن همراه انجام گیرد.
3️⃣«عنصری فرهنگ ساز باشیم»
▫️والدین می توانند با فرهنگ سازی مناسب برای استفاده از تلفن همراه از بسیاری از آسیبهای آن بکاهند. مثلاً در خانه قوانین ویژه ای مانند قوانین ذیل قرار دهند:
▪️خاموش کردن تلفن برای ساعتی معین و پرداختن به گفتگوی خانوادگی؛
▪️تعیین مکانی خاص برای قرار دادن تلفن همراه و استفاده از آن.
رفتار والدین ، بهترین الگو برای استفاده از تلفن همراه است.
4️⃣ «برای فراغت فرزندان برنامه داشته باشیم »
▫️با برنامه ریزی زمان فراغت فرزندان علاوه بر هدفمند نمودن فعالیت های فراغتی دسترسی آنان به تلفن همراه نیز محدود و مدیریت میشود. این مدیریت به ویژه در استفاده آنها از بازی های موبایلی نمود بیشتری خواهد داشت.
▫️کودکان فقط در مواقع ضروری از تلفن همراه استفاده کنند.
5️⃣ «نکات بهداشتی را رعایت کنیم»
▪️با توجه به تماس مستمر تلفن همراه با دست و دهان و وجود آلودگی های میکروبی در آن رعایت بهداشت فردی را قبل و بعد از استفاده به فرزندانمان بیاموزیم.
▪️برای کاهش مضرات امواج تلفن همراه از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها استفاده کنید.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘گامهایی برای نابودی انسان در فضای مجازی
▫️تلاش شبکههای اجتماعی برای فرار از شفافیت و نظارت بر محتوا به قلم مایکل ورکمن و کوین نگوین؛
▪️متا «کراود تنگل» را در سال ۲۰۱۶ خریداری کرد؛ در آن زمان بیشتر از آن بهعنوان یک ابزار بازاریابی و مدیریت رسانههای اجتماعی استفاده میشد. «کراود تنگل» به طور مؤثر یک موتور جستجوی قوی برای شبکههای اجتماعی بود و راهی رایگان و نادر برای ورود به داخل فیسبوک و اینستاگرام و پیگیری آنچه که در حال گسترش بود و افرادی که مسئول آن بودند، ارائه میداد.
▫️«کراود تنگل» ابزاری تحلیلی بود که برای سالها به محققان، روزنامهنگاران و گروههای جامعه مدنی کمک میکرد تا بفهمند اطلاعات، چگونه در فیسبوک و اینستاگرام منتشر میشود.
📎https://farhangesadid.com/0002WE
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🟠گامهایی برای نابودی انسان در فضای مجازی
🖊تلاش شبکههای اجتماعی برای فرار از شفافیت و نظارت بر محتوا به قلم مایکل ورکمن و کوین نگوین؛
🔸متا «کراود تنگل» را در سال ۲۰۱۶ خریداری کرد؛ در آن زمان بیشتر از آن بهعنوان یک ابزار بازاریابی و مدیریت رسانههای اجتماعی استفاده میشد. «کراود تنگل» به طور مؤثر یک موتور جستجوی قوی برای شبکههای اجتماعی بود و راهی رایگان و نادر برای ورود به داخل فیسبوک و اینستاگرام و پیگیری آنچه که در حال گسترش بود و افرادی که مسئول آن بودند، ارائه میداد. «کراود تنگل» ابزاری تحلیلی بود که برای سالها به محققان، روزنامهنگاران و گروههای جامعه مدنی کمک میکرد تا بفهمند اطلاعات، چگونه در فیسبوک و اینستاگرام منتشر میشود.
📎https://farhangesadid.com/0002WE
🆔 @farhangesadid