💥 ارائه 4 درمان ساده و سریع بیماری #کرونا
❶⇦ فالوده سیب و عسل هر ۸ ساعت ۱ لیوان
❷⇦ غرغره کردن مخلوط سرکه سیب خانگی و نمک، رقیق شده(نصف لیوان آبجوش ولرم و نصف لیوان سرکه +نصف قاشق چایخوری نمک) هر ۶ ساعت ۱بار
❸⇦ هر ۱۲ ساعت در هر حفره بینی ۱قطره روغن بنفشه پایه کنجد
❹⇦ شیر و عسل گرم را هر ۱۲ ساعت یکبار جرعه جرعه با قاشق بنوشید(یک کاسه کوچک شیر + ۱قاشق چایخوری عسل)
#پرسمان_نماز
🔸 چون خدا به من گرفتاری داده #نماز نمی خوانم؟ 🔸
❇️ در دعایی بسیار زیبا از #امیرالمؤمنین علیه السلام میخوانیم: اللَّهُمَّ إِنَّكَ آنَسُ الْآنِسِينَ لِأَوْلِيَائِكَ ... إِنْ صُبَّتْ عَلَيْهِمُ الْمَصَائِبُ لَجَئُوا إِلَى الِاسْتِجَارَةِ بِكَ عِلْماً بِأَنَّ أَزِمَّةَ الْأُمُورِ بِيَدِك ؛ [بحارالانوار، ج ۹۱، ص ۲۳۰]
❇️ خدایا، تو با دوستانت بیش از همه انس میگیری ... و اگر باران بلا بر آنها ببارد، به پناه جستن به تو توسل میجویند، چون میدانند سر رشته کارها به دست قدرت توست و منشأ آنها قضا و قدر توست.
❇️ حضرت میفرمایند: علامت بندگان خوب خدا این است که اگر تمام مصائب بر سر آنها ببارد، به خدا پناه میبرند. به همان خدایی که این بلاها و امتحانات را آورده است.
❇️ بدون اذن خدا هیچ برگی حرکت نمی کند، هیچ ابتلایی پیش نمی آید. تمام این مسائل به دست خود خداست و لذا آنها به خود خدا پناه میبرند.
کسی مثل #امام_حسین علیه السلام بلا و مصیبت ندیده است.
❇️ در زیارت عاشورا میگوییم : مصیبت شما در عالم اسلام، بلکه در تمام آسمانها و زمین چقدر بزرگ بود! «مُصِيبَةٍ مَا أَعْظَمَهَا وَ أَعْظَمَ رَزِيَّتَهَا فِي الْإِسْلَامِ وَ فِي جَمِيعِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ»
امام حسین به خود خدا پناهنده می شود و شب عاشورا از دشمن مهلت میگیرد
❇️ و میفرماید: خدا می داند که من نماز، دعا ، استغفار و تلاوت #قرآن را دوست دارم. «فَهُوَ يَعْلَمُ أَنِّي قَدْ أُحِبُّ الصَّلَاةَ لَهُ وَ تِلَاوَةَ كِتَابِهِ وَ الدُّعَاءَ وَ الِاسْتِغْفَارَ» (ارشاد شیخ مفید ، ج 2 ، ص 91)
❇️ ظهر عاشورا هنگام نماز که میشود، میآید در خانه کسی که این همه ابتلائات و امتحانات را برای او قرار داده است و نماز جماعت برگزار میکند.
[اما گروهی از مردم تا به ابتلائات و امتحانات می رسند ارتباط خود را با خدا قطع می کنند و نماز نمی خوانند]
❇️ باید همه ابتلائات را از جانب خدا بدانیم و بدانیم حلال مشکلات هم اوست، یا مشکلات را بر میدارد، یا [به ما قدرت تحمل می دهد و] ما با آن کنار میآییم و به آرامش میرسیم. اگر ما آن پناهگاه را نداشته باشیم، جز پریشانی و سردرگمی هیچ چیز دیگری نخواهیم داشت.
📚 زیبایی های نماز ؛ استاد فرحزاد ؛ خلاصه ای از صفحه 59 تا 61.
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
✨﷽✨
🏴 بركات عزاداری
✍حاج آقا قرائتی: در مراسم عزاداری و نقل فضائل مطالبی را به خوبی درك می كنیم: در عزاداری می آموزیم كه انسان وجود خطرناكی است كه اگر خدا او را حفظ نكند، به جای معرفت و مودت و اطاعت اهل بیت كه مزد رسالت است، اهل بیت را به نحو بی نظیری شهید و حتی از كشتن كودك و آتش زدن خیمه و ... نمی گذرد.
در عزاداری با مدیریت بحران آشنا می شویم، كه امروز در دانشكده های مدیریت یك فصل مهمی را به خود اختصاص داده است. (مدیریت زینب كبری از ظهر عاشورا به بعد در بحرانی ترین شرایط) عزاداری یعنی بیداركردن خفتگان، تعلیم جاهلان، به غیرت آوردن بی تفاوتان. گرچه به قیمت زیر سم اسب رفتن باشد. (امام زیر سم اسب رفت، ولی زیر بار زور نرفت.)
از كربلا می آموزیم كه حق الناس بر هر چیزی مقدم است. (امام حسین (علیه السلام) زمین كربلا را خرید، تا خونش در زمین مردم ریخته نشود و زائرانش در ملك مردم پا ننهند.) ما نیز باید در عزاداری مراعات مسافران، عابرین، همسایگان، اطفال، بیماران را بنماییم. در كربلا می آموزیم توجه به برده و آزاد یكسان است. (امام حسین هم سر علی اكبر را در بغل گرفت، هم سر غلام را)
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
⚫️🔵 سفارش موکّد امام زمان ارواحنا فداه در مورد خواندن زیارت عاشورا
🌕 چنان که در ملاقاتی که سید رشتی با امام زمان ارواحنا فداه داشتهاند؛ حضرت به سید رشتی میفرمایند: که چرا عاشورا نمیخوانید؟ و بعد سه بار می فرمایند
"عاشورا، عاشورا، عاشورا".
📚مفاتیح الجنان
♦️امام صادق صلوات الله علیه در رابطه با زیارت عاشورا به صفوان فرمودند:
زیارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت کن، به درستی که من چند چیز را برای خوانندهی آن تضمین میکنم:
۱-زیارتش قبول میشود.
۲-سعی و کوشش او مشکور میباشد.
۳-حاجات او هرچه باشد از طرف خداوند بزرگ برآورده میشود و ناامید از درگاه خدا برنگردد.
سپس فرمود: «ای صفوان، هرگاه برای تو به سوی خداوند متعال حاجتی روی داد، پس به وسیلهی این زیارت از هرجا و هر مکانی که هستی، به سوی آن حضرت توجه کن و این دعا را بخوان و حاجتت را از پروردگار بخواه که برآورده میشود و خداوند وعدهی خود را خلاف نخواهد کرد.»
📚 بحارالانوار، جلد ۹۸، ص ۳۰۰