🔴 بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص پایان محدودیت های تسلیحاتی ایران
وزارت امور خارجه:
🔻بر اساس یکی از نوآوریهای برجام، اختتام قطعی و بدون قید و شرط محدودیتهای تسلیحاتی و ممنوعیتهای مسافرتی مستلزم هیچگونه تصویب قطعنامه جدیدی نیست و هیچ نیازی به صدور بیانیه و یا هیچ اقدام دیگری از سوی شورای امنیت ملل متحد ندارد.
🔻لغو محدودیت های تسلیحاتی و ممنوعیت مسافرتی بگونه ای طراحی شده است که خودکار بوده و به هیچ اقدام دیگری نیاز ندارد. این مهم پس از مذاکرات نفسگیر و با پیشبینی دقیق از امکان نقض تعهد از سوی یک یا چند طرف دیگر برجام به دست آمد.
🔻همین روش برای پایان محدودیتهای موشکی در سال ۱۴۰۲ (۲۰۲۳) و نیز پایان کامل پرونده هستهای در شورای امنیت در سال ۱۴۰۴ (۲۰۲۵) هم پیشبینی شده است.
🔻بنابراین از امروز، جمهوری اسلامی ایران میتواند هرگونه سلاح و تجهیزات لازم را، از هر منبعی، بدون محدودیت قانونی و صرفاً براساس نیازهای دفاعی خود تهیه کند و همچنین میتواند بر مبنای سیاستهای خود تسلیحات دفاعی صادر کند.
🖌 #سرخـط| این در حالی است که روز گذشته سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که در زمان انعقاد برجام در سال ۲۰۱۵ شورای امنیت سازمان ملل هیچگونه محدودیت تسلیحاتی در مورد ایران وضع نکرد و ایران بخشی از محدودیت ها را بطور داوطلبانه برای تسریع روند مثبت مذاکرات در مورد برجام برعهده گرفت.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🔶 قالیباف: بگو مگوی سیاسی برای مردم نان و آب نمیشود
رئیس مجلس:
🔹امروز همه باید بدانند که بگو مگوهای سیاسی برای مردم نان و آب نخواهد شد. چه فرد مدیر اجرایی باشد و چه نماینده مجلس نباید بر طبل اختلافات بیحاصل بکوبد.
🔹این یک واقعیت تلخ است که رکوردشکنیهای نگرانکننده قیمت ارز و گرانی لجامگسیخته زندگی را بر مردم سخت کرده است. امروز یک کارگر برای تأمین هزینه زندگی خود مجبور است هر ماه یکی از اقلام سبد مصرف خانوار خود حذف کند.
🔹سوء مدیریت، بیخیالیها و بی توجهیهای ملموس باعث شده مردم احساس بی پناهی کنند؛ حداقل کار یک مسئول این است که در کنار مردم باشد.
🔴واکنش «ابراهیم رضایی» به توییت عجیب «ذوالنوری»
✍عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف از بازی با تاریخ حول جنگ و صلح، منحرف کردن توجهات از بازی با معیشت مردم است. انقلابی بصیر، تن به این بازی جعلی نمیدهد و بیهوده نام رهبری را در کنار کلماتی بی منطق مثل اعدام وارد نمی کند.
نباید با سر و صدای بیحاصل، به ضعیفترین رئیس دولت ایران کمک کرد از جایگاه متهم به مظلوم نقل مکان کند.
@saye_rushan
🔴 #سرخط_تحلیلے | پیرامون گزینه استیضاح رئیس جمهور
🔻 #زمانـه| با حرکت رسانهای جناب ذوالنور دوباره بحث استیضاح رئیسجمهور داغ شد. چند نکته مهم در این خصوص:
1️⃣ اولاً برخی دوستان استیضاح را با رای به عدم کفایت سیاسی اشتباه گرفته اند که باید گفت استیضاح به معنای رای به عدم کفایت سیاسی نیست.
2️⃣ ثانیا کنار رفتن روحانی به معنای کنار رفتن دولت روحانی نیست. بلکه دولت او با حضور معاون اول تا انتخابات بعد پابرجا میماند. فقط همین نظم نیمبند هم از بین خواهد رفت.
3️⃣ فرض بر اینکه رای به عدم کفایت سیاسی روحانی داده شد پلن و طرح استیضاح کنندگان برای فردای بدون روحانی چیست؟ استیضاحکنندگان نگاه سلبی خوبی دارند ولی نمی توانند پاسخ ایجابی برای پساروحانی داشته باشند.
4️⃣ "میخواستم، نگذاشتند" ؛ مطمئن باشید این دو کلمه روایت مظلومانه روحانی در طول تاریخ خواهد بود. معتقدم او باید بابت ناتوانی هایش تا آخر بایستد و فردا نگوید که "خواستم و نگذاشتند."
5️⃣ کسانی که موافق برکناری روحانی هستند به این سئوال نمی توانند پاسخ دهند که برکناری او چگونه و براساس چه مکانیسمی به کم شدن التهابات فعلی خصوصا گرانی ها و تورم کمک می کند؟
6️⃣ سئوال دیگر اینکه افراد #آشنایی که جای جلاد و شهید را در انتخابات قبل عوض کردند و آیت الله رئیسی را ترور شخصیت نمودند، از روحانی یک قهرمان نخواهند ساخت؟
7️⃣ معتقدیم جامعه باید به الزامات مردمسالاری پایبند باشد و مردمسالاری شیر بی یال و دم و شکم نیست. مطمئن باشید این نکته به بلوغ سیاسی جامعه ما در آینده کمک خواهد کرد.
8️⃣ سئوال و نکته آخر اینکه آیا دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی و خارجی در التهابات پدید آمده ساکت خواهند بود؟ ساده لوحی است اگر جوابمان بله باشد.
🖌 #یعقوب_ربیعے 【ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
👆به دوستان #پیشنهاد_عضویت میدهیم
🔵 نکات تحلیلی پیرامون مناقشه قرهباغ را خدمتتان بیان مینمایم :
🔻۱- اهمیت جمهوری آذربایجان برای رژیم صهیونیستی از چند جهت :
الف - دروازه ورود و سلطهگری در قفقاز .
ب - تامین بیش از ۵۵ درصد انرژی خود از پالایشگاههای جمهوری آذربایجان.
ج - ایجاد مانع در مقابل ایران برای پیشرفت در حوزه قفقاز .
د - ایجاد اهرم فشار برای مقابله با ایران از طریق ایجاد تفرقه و تنازع با همسایه شمالی .
🔻۲- عدم تمایل آمریکا و رژیم صهیونیستی برای حل مناقشه قرهباغ به دلایل :
الف - اسرائیل بجای پول نفت ، تسلیحات جنگی به آذربایجان میفروشد.
ب - آمریکا برای ایجاد اختلال در موازنه قدرت در حوزه نفوذ روسیه ، نیازمند عفونتهای مزمن است.
🔻۳- ترکیه برای حل مسائل شمال سوریه ، به فکر ایجاد مسئله متناظر جدیدی در شمال ایران است.
🔻۴- جمهوری آذربایجان تنها کشوری است که بیشترین حجم نفرت علیه ایران را در افکار عمومی مردمش پمپاژ میکند. این اتفاق به خاطر تسلط رژیم صهیونیستی بر رسانههای این کشور است.
🔻۵ - چند سال پیش مجوز فعالیت بهائیان در جمهوری آذربایجان صادر شد. مرکز فعالیت و فرماندهی بهائیان در حیفا قرار دارد. تنها ماموریت این فرقه ، ایجاد اتوبان برای ورود و نفوذ یهودیان در میان جوامع اسلامی به ویژه شیعیان و تسلط بر آنها است.(بهائیان در سال ۱۹۱۸ توسط انگلیس در فلسطین مستقر شدند و در سایه ۳۰ سال فعالیت آنها، رژیم صهیونیستی تشکیل شد).
یک نظریه خطرناکی وجود دارد مبنی اینکه تشکیلات صهیون به دنبال ایجاد سه کشور یهودی است :
یکی که در وسط مسلمانان و در فلسطین برای ایجاد تفرقه و تسلط بر کشورهای منطقه تشکیل شده است.
دومین اسرائیل نیز قرار است که در سودان جنوبی برای تسلط بر آفریقا تشکیل شود . تجزیه سودان و ایجاد جنگ داخلی در سودان جنوبی برای نابودی مردمش مقدمه ای برای این سناریو است و رژیم صهیونیستی به نزدیکترین منابع نفتی مطمئن دست مییابد.
برای ساختن سومین اسرائیل نیز قرهباغ و جمهوری آذربایجان را انتخاب کردهاند. گسترش روزافزون شهرکهای یهودینشین در باکو و گنجه نشانههای خطرناکی از این هدف شوم است. (دقیقا" شبیه ۷۰ سال پیش در فلسطین).
آنچه غمانگیز است اینکه مردم جمهوری آذربایجان باید بیشترین حجم نفرت را از اسرائیل داشته باشند ، اما ملت مظلوم این دیار، شب و روز تحت تاثیر تبلیغات منفی و مسموم علیه ایران هستند. در حالی که اگر ایران نباشد در آیندهای نه چندان دور مثل آوارگان فلسطینی ، سرگردان تاریخ خواهند شد.
🔻۶- اعزام نیروهای تکفیری به این منطقه ، آغازی بر فلاکت و آوارگی مردم جمهوری آذربایجان است.
🔵 غیرت سیاستمدار ایرانی روی کالای وطنی!
🔹وقتی محمدشاه قاجار مُرد، مدعیان از هر گوشهای سر برآورده بودند و هرجومرج به قدری بود که اگر کسی میتوانست ولیعهد قاجار را برای آغاز حکومت از تبریز تا تهران برساند فقط امیرکبیر بود. وضعیت مالی مملکت طوری بود که ولیعهد پول کافی نداشت تا به تهران سفر کند!
🔹اقدامات امیرکبیر بسیار زیاد است؛ از برانداختن رشوهخواری و شرارت و یاغیگری شروع میشود تا قطع حقوق و مزایای اعیان و درباریان و ساخت بیمارستان و ایجاد چاپارخانه برای انتقال مرسولات پستی و تأسیس دارالفنون و بهبود وضعیت کشاورزی و آبیاری و تأسیس کارخانههای شکرسازی و پارچهبافی و کاغذسازی و چدنریزی.
🔹در مقام یک سیاستمدار حدود ۱۷۰ سال پیش رونق تولید را هم به مرحله اجرا رساند. تا آن موقع از ایرانیها در مقابل کالا جز طلا نمیگرفتند اما امیرکبیر خروج طلا از ایران را ممنوع کرد و به جایش آهن و مس که از معادن تازهتأسیس استخراج میشد کالای پرطرفدار ایران شده بود برای خارجیها.
🔸۲۸ مهر سال ۱۲۲۷ شمسی «میرزا محمدتقی خان فراهانی» صدارت خود را بر ایران قجری آغاز کرد و شد «امیرکبیر».