41.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قسمت_هشتم
🇮🇷تبیین درسهای اربعین در تقویت وحدت ملی و جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی💪
جناب آقای دکتر حسینی استاد دانشگاه و مسئول معاونت سپاه استان اصفهان
#خیمه_جهانی_اباعبدالله
🇮🇷@afsaranebasir
38.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قسمت_ششم
🇮🇷تبیین درسهای اربعین در تقویت وحدت ملی و جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی💪
جناب آقای دکتر حسینی استاد دانشگاه و مسئول معاونت سپاه استان اصفهان
#خیمه_جهانی_اباعبدالله
🇮🇷@afsaranebasir
34.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قسمت_نهم
🇮🇷تبیین درسهای اربعین در تقویت وحدت ملی و جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی💪
جناب آقای دکتر حسینی استاد دانشگاه و مسئول معاونت سپاه استان اصفهان
#خیمه_جهانی_اباعبدالله
🇮🇷@afsaranebasir
32.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قسمت_هفتم
🇮🇷تبیین درسهای اربعین در تقویت وحدت ملی و جبهه مقاومت در برابر استکبار جهانی💪
جناب آقای دکتر حسینی استاد دانشگاه و مسئول معاونت سپاه استان اصفهان
#خیمه_جهانی_اباعبدالله
🇮🇷@afsaranebasir
30.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج قاسم سلیمانی و نظر بر رُخ ساقی
با شهادت آن مرد بزرگ تازه فهمیدیم در عهد ازلی خود با او آشناییم و فهمیدیم مسیری برای ما در این عالَم تقدیر شده که چنانچه در آن قدم بگذاریم، به بالاترین نحوه بودن که مربوط به انسان آخرالزمانی است نزدیک میشویم، زیرا حاج قاسم رویداد بنیادین تاریخ آینده ما است و ما با حاج قاسم میتوانیم در آیندهای حاضر شویم که امروز نیست، ولی در پیش است. صومعهای است که زندگی دینی را عاشقانه به میان میآورد، فوران عشق است که خداوند به امثال او داد تا نشان دهد راهِ ما در انقلاب تا کجا گشوده است.
🔈گفتگوی صوتی مجازی
با موضوع : تحلیلی بر مسائل سیاسی روز
با حضور دکتر سید جلال حسینی
دکترای علوم سیاسی و مدرس دانشگاه
🗓زمان پنجشنبه 8 مهر 1400 ساعت 21:30
محل اجرا:گروه پایگاه گلپایگان در پیام رسان روبیکا
لینک گروه:
https://rubika.ir/joing/BDECJJCI0MZVCLZNRRPFLWFYWZICGNIX
🍃گزاره خبری
احتمال برکناری مدرس خیابانی
شنیده ها حاکی از آن است که آقای رئیسی به بازرسی نهاد ریاست جمهوری دستور داده تمام مستندات درباره مدرس خیابانی را بررسی کرده تا در صورت تائید تخلف، وی را برکنار کند.
💢 گزاره تحلیلی
این خبر اگر درست باشد خبر خوبیست، همانطور که قبلا عرض کردم آیت الله رئیسی و هیئت دولت انقلابی است و باید از آن دفاع نمود و خدمات دولت را به اطلاع مردم با تولید محتواهای مناسب رساند و در جهت افزایش امید به اسلام و آرمانهای انقلاب و کارایی نیروهای انقلابی تلاش وافری نمود اما برخی از انتقادات دوستان انقلابی هم منطقی و صحیح است، درضمن
١.اگر از انتقاد دوستان نگران شویم همین انتقادها را کینه توزهای نظام مطرح میکنند اما گزنده و آسیب زننده.
٢. مگر ما قرار است از هر درست و اشتباه دولت آقای رئیسی دفاع کنیم؟
٣.عدم طرح اشکالات و انتقادات موجب خواهد شد همان اتفاقی که در دولت هاشمی افتاد بیفتد و آن انحراف تدریجی و غرق شدن مسئولین در تجملگرایی و..... بالاخره رای آوردن خاتمی در نقد هاشمی
۴.وقتی ما نقاط قوت را مطرح کنیم اما نقاط ضعف را نگوییم و توجیه کنیم، اعتماد مردم را از دست خواهیم داد.
سید جلال حسینی
@sayedjalalhoseyni
نشست بصیرتی
با حضور جناب آقای دکتر حسینی کارشناس مسائل سیاسی
با موضوع تحلیلی بر مسائل سیاسی روز
شنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۰
ساعت ۱۹:۳۰
(شرکت برای عموم آزاد است)
لینک حضور در جلسه 👇
https://www.skyroom.online/ch/jahad_313/roshangari
قرارگاه روشنگری حوزه حضرت زینب(سلام الله علیها)
و حوزه امام حسین (علیه السلام)
🆔️ https://eitaa.com/Serajjj
هدایت شده از آ سد مجاهد
جلسه هفتم تحلیل صوتی.m4a
48.83M
صوت جلسه هفتم تحلیل صوتی هادیان سیاسی فعال با موضوع بررسی مسائل سیاسی روز
با سخنرانی استاد گرامی جناب آقای محسن نصری و توضیحات جناب آقای دکتر حسینی
تاریخ جلسه : ۱۴ مهرماه ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شبهه توسط یکی از دوستان برای پاسخگویی ارسال شد، بنده هم برای استاد گرانقدر جناب آقای اصغر طاهرزاده ارسال کردم، که توسط یکی از شاگردان ایشان در چند مرحله پاسخ داده شدکه جهت استفاده در کانال قرار می دهم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت سوم پاسخ به شبهه اعتقادی و اندیشه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت پنجم پاسخ به شبهه اعتقادی و اندیشه ای
1.4M
سئوال
نظر شما در مورد موضع آقای پناهیان و برخی متدینین در مورد واکسن نزدن و یا عدم رعایت پروتکل های بهداشتی چیست؟
سید جلال حسینی
@sayedjalalhoseyni
🌹🍁با سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
با توجه به طول کشیدن منازعه شمال غرب و با توجه به درخواست برخی از عزیزان برای تشکیل گروهی تحت این عنوان برای به اشتراک گذاشتن اخبار این منطقه، بجای تشکیل گروه جدید، تصمیم گرفتیم با توجه به فروکش کردن مسائل خوزستان، این گروه را به گروه مسائل شمال غرب ایران و آذربایجان تغییر نام دهیم.🌹🍁
لطفا دوستان در این گروه فعالیت درخوری داشته باشند.
https://eitaa.com/joinchat/1907097730Cd03ad73259
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سئوال :
شبهات مطرح شده توسط عباس عبدی در مورد برجام و مذاکره با امریکا
PTT-20211103-WA0035.opus
1.3M
جواب شبهات مطرح شده توسط عباس عبدی پیرامون برجام و مذاکره با امریکا
سید جلال حسینی
@sayedjalalhoseyni
سید جلال حسینی
اینستاگرام عصبانیت خودش را از گذاشتن فیلم شکست مفتضحانه از سپاه در دریای عمان را اینگونه جبران می کند.
شبهه:
✅"چرا ما راحت تحریم می شویم؟"
✍دکتر محمود سریع القلم
❓چرا ایران به راحتی مورد هدف قرار میگیرد؟ چرا هر نسبتی دادن به ایران تقریباً مجانی است؟ چرا پیوسته ما را متهم میکنند؟ چرا بیشتر وقت سخنگوی وزارت خارجه صرف رد اتهام است تا تبیین سیاست خارجی کشور؟ چرا از جیبوتی گرفته تا همسایگان بزرگ و قدرتهای جهانی ما را نفی میکنند؟ چرا تقریباً همه اعضای سازمان کنفرانس اسلامی علیه ایران رأی دادند؟
🔗از منظر علم روابط بین الملل، پاسخ به این پرسشها بسیار ساده و روشن هستند. اما قبل از طرح پاسخ به این نکته توجه فرمایید: با سرمایهگذاری و همکاری بینالمللی که عربستان طی ۴۰ سال گذشته انجام داده به مهمترین بازیگر انرژی چه در قالب اوپک و غیر اوپک تبدیل شدهاست. ۱۰ میلیون کارگر خارجی با درآمدی حدود ۱۸ میلیارد دلار در این کشور کار میکنند. حدود ۴۴۰۰۰ نفر متخصص عرب و غیر عرب در بهداشت، صنعت، آموزش و غیره از دولت عربستان حقوق معادل پنج میلیارد دلار دریافت میکنند. اروپا در تحریم روسیه بعد از الحاق کریمه، بسیار ملایم تر از آمریکا رفتار کرد. چون اتحادیه اروپا، حدود نیم تریلیون دلار با روسیه تجارت میکند. تجارت آمریکا با روسیه حدود ۴۰ میلیارد دلار است که در مقیاس جهانی بسیار ناچیز است و بنابراین، تحریم روسیه بسیار آسان و کمهزینه بود. آمریکا با چین بسیار محتاطانه عمل میکند چون نیم تریلیون دلار با آن کشور تبادل دارد.
🔗چینیها بقدری آرام و پیچیده عمل میکنند که غربیها به طور دقیق از قدرت مالی و نظامی آنها، اطلاعات دقیقی ندارند و بیشتر حدس میزنند. در نهایت آمریکا در قبال مکزیک کوتاه خواهد آمد چون بدون نیروی کار مکزیک، بخش کشاورزی و خدمات در آمریکا دچار اختلال جدی میشود. اروپاییها به شدت یکدیگر را رعایت میکنند چون ۷۰ درصد تجارت آنها در میان اعضای اتحادیه اروپاست. همه به آلمان احترام میگذارند چون مازاد تجاری آن در سال ۲۰۱۶، رتبه اول جهانی را آورد: ۲۸۵ میلیارد دلار. نیم میلیون مهندس چینی فقط در آفریقا، مشغول تولید و ساخت عمرانی هستند. یک شرکت مسافری هوایی رتبه سوم هندی، اخیراً ۲۰۵ هواپیمای ایرباس سفارش داد. سالانه حدود ۱۷۰ میلیون نفر خارجی از ۵۳۵ راه ورودی، به آمریکا سفر میکنند. ۹۰۰ نفر افسر مسلمان در اداره پلیس شهر نیویورک کار میکنند. پنج میلیون انگلیسی در اسپانیا ویلا دارند. در سال حدود ۱۳ میلیون نفر خارجی از دوبی بازدید میکنند. شش میلیون هندی در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس کار میکنند. و هزاران آمار دیگر در تبادلات و ارتباطات متقابل میان کشورها.
🔗مقایسه کنید این واقعیات جهانی را با هیجان و خندۀ افراد اجرایی در راهروی هواپیمای ایرباس که به ایران تحویل داده شده بود. حقیقت این است که ایران یک کشور صرفاً وارد کنندهاست. استقبال اروپاییها از برجام به خاطر فروش کالا و خدمات است. آمریکا به ایران نیازی ندارد اما به عربستان، ترکیه و مصر نیاز دارد. بخش اعظم احترامی که یک کشور به کشوری دیگر میگذارد به خاطر نیاز است و نه اخلاق. روابط بین الملل در سه واژه خلاصه می شود (به ترتیب): نیاز،ترس و بنابراین احترام.
🔗چرا هر حرفی و اتهامی به ایران روا داشتن بدون هزینه است؟ افرادی هستند حتی نمیتوانند بگویند که ایران کجای کرۀ زمین است اما هرچه میخواهند نسبت میدهند. چرا؟ چون بود و نبود ایران برای آنها اهمیت ندارد. کدام کشور و صنعت و شرکت به ما نیازمند است؟ کدام کشور از ما میترسد؟ اصل اجتناب ناپذیری (Indispensability) به این معناست. هندیها برای آنکه توازنی در روابط با همسایه چینی خود ایجاد کنند، تبادلات وسیع و عمیق عمرانی و خدماتی با ژاپن برقرار کردهاند. عربستان ۲۰ میلیارد دلار در روسیه سرمایهگذاری کرده تا سیاستهای مسکو را تعدیل کند. وقتی کشوری بخصوص همسایگان را به خود وابسته کند به طور طبیعی مانع از رفتار و گفتار خصمانه آنها میشود. نفت و گاز و محصولات پتروشیمی ما به وفور در بازارهای بینالمللی قابل یافت است. محصولات کشاورزی ایران، رقبای خارجی نیز دارد ضمن اینکه فرش هندی، ترکیهای و چینی، خریداران متوسط را راضی کردهاست.
🔗بنابراین، استراتژی ما برای آنکه حداقل تعدادی از کشورها را به خود نیازمند نماییم چیست؟ دستگاه دیپلماسی به معنای علمی و کاربردی مفهوم، استراتژی سیاست خارجی نداشته است زیرا سیاست خارجی = ملاقات، جلسه و سفر. سیاست خارجی = اعلام مواضع، رد اتهام و دفاع از خود. سیاست خارجی = موعظه و دعوت به مراعات کردن و انسان خوب بودن. کدام اندیشههای اقتصادی، فنی و سیاسی، ارتباطات خارجی کشور را تئوریزه کرده است؟
@Twittline24
پاسخ
هر چند ضعف در دیپلماسی و دفاع حقوقی در روابط بین الملل یکی از ضعف های ما در روابط بین الملل است اما باید دانست که دکتر سریع القلم یکی از تئوریسین های سازش است و یکی از عوامل بدبختی مردم ایران است که
با طرح اینکه راه نجات کشور مردم به گمراهی و انتخاب روحانی کشاندند و بدبختی هایی که تا سالها قابل جبران نیست مانند 3400 هزار میلیارد تومان نقدینگی یعنی 8برابر دولت قبل و 500 هزار میلیارد تومان کمبود بودجه و هنوز هم بر انحراف خود یعنی لزوم تمکین و سازش با آمریکا علیرغم مشاهده خیانت و نداشتن هیچ گونه تعهدی در اجرای قراردادها باز هم به دلیل عمق غرب زدگی تاکید دارد
در حالی که علت تحریم های زیاد این است که مثلث غربی عبری و عربی می داند تنها نیرویی که می تواند آنها را به نابودی بکشاند اندیشه انقلاب اسلامی است، بنابراین 43 سال تمام تلاش خود را برای توقف ملت ایران انجام داده اند.
سید جلال حسینی
@sayedjalalhoseyni