9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥
#کلاکت
🔸از خیمههای دشمن
🔹شبانی به خیمه کاتبان سپاه عمر بن سعد میرسد، او برای گرفتن پول گوسفندانش از سپاه به کارزار عاشورا آمده است…
🔹«کاتب اعظم» اولین سریالی بود که سازمان سینمایی سوره در سالهای اخیر جلوی دوربین برد. این سریال که در ایام اربعین سال گذشته روی آنتن رفت، بازگشتی بود بر ژانر «تله تئاتر»؛ قالب فراموش شده و البته جذاب سالیان قبل تلویزیون.
🔹حوزه هنری مسیر پیوند کتابهای سوره مهر و سازمان سینمایی سوره را برای تولید آثار نمایشی اقتباسی به طور جدی دنبال کرده و کاتب اعظم یکی از این آثار اقتباسی است؛ سریالی بر پایه کتاب «اعترافات کاتب کشته شده» به قلم ساسان ناطق که روایتگر اتفاقات شب تا عصر عاشورا از خیمه دشمنان سیدالشهدا علیهالسلام است.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حوزه_هنری
#سازمان_سینمایی_سوره
💠 @sazmantablighaat
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔳 شما صدای مرحوم حاج اکبر ناظم را میشنوید!
🔹حاج اکبر ناظم از پیرغلامان درگاه اباعبدالله سال ۱۲۸۸ در قناتآباد تهران به این دنیا آمد. کسی که سالها بعد مداح صاحبنفس هیئت قناتآبادیها شد و آوازه مراسم چهارپایهخوانی تاسوعا و عاشورایش جزو ماندگارترین آیینهای عزای بازاریها شد.
🔹 میگفت: «از حاجاکبر ناظم روضه خواندن برمیآید و از اباالفضل زنده کردن مردهها!» همان روزی که دخترک چندماههاش در بستر مرگ بود، قلبش از حرکت ایستاد و حاج اکبر برای گرفتن شفای او، وضو گرفت، عبای مداحی به دوش انداخت، پابرهنه به هیئت بازار رفت و دم گرفت: «سقای دشت کربلا/شد کشته شاه اولیا» این را خواند و دختر، هنوز هم زنده است.
🔹حاج ناظم در روزهای پرالتهابی که ماموران پهلوی مجالس عزاداری سیدالشهدا را تعطیل میکردند هم دست از هیئت نکشید. میگفت: در طول سال هر وقت گره به کارتان افتاد بیایید زیر این طاقی هیئت بایستید و امام حسین علیهالسلام را به حق آن روزهایی که اینجا عزاداری کردهاید قسم دهید.
🔹حاج اکبر ناظم سرانجام در ۱۴ اسفند ۱۳۶۳ پس از طی دوره کوتاهی که بر اثر سکته در بیمارستان بستری بود، به دیدار اربابش شتافت و در قطعه ۱۶ بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
💠 @sazmantablighaat
🖼
#دیوارنگاره
🔹 همزمان با آغاز ماه محرم از جدیدترین طرح دیوارنگاره میدان انقلاب با شعار «در زیر خیمهاش همه یک خانوادهایم» رونمایی شد
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#نهضت_ادامه_دارد
💠@sazmantablighaat
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔳 شما صدای مرحوم یونس حبیبی را میشنوید!
🔹 سحرگاه هفتم اردیبهشت ماه ۹۹ بود که خبر شهادت یونس حبیبی پیچید.
🔹 او مداح و جانباز شیمیایی دفاع مقدس بود که در طول سالهای جنگ، ۷ بار در جبهههای جنوب دچار عوارض بمبارانهای شیمیایی شد.
🔹 یونس حبیبی متولد سال ۴۷ در روستای سمیت از توابع سوادکوه مازندران بود و ستایشگری را از سال ۵۳ در مرکز عترت و قرآن در حوالی میدان خراسان، نزد حاج مرتضی و حاج محسن طاهری آموخته بود. او از کودکی با پدرش به مجالس شیخ احمد کافی میرفت.
🔹 او درباره حضورش در جبهه گفته بود: «من از سال ۶۲ به عضویت سپاه درآمدم. همان اول به تیپ آموزش لشکر ۲۷ محمد رسول الله رفتم. آموزش نظامی لشکر را به بنده واگذار کردند.در گردان میثم لشکر، محمدرضا طاهری هم جزئی از رزمندگان بود و من با او مراوده هیأتی داشتم. آن سالها محمدرضا مرثیهها و نوحههای زیبایی را ارائه میداد.»
🔹 بسیاری از عاشقان سیدالشهدا با نوای یا اباعبدالله الحسین او دم گرفتهاند. یونس حبیبی درباره این مرثیه گفته بود: «سند نوکری همه ما را حضرت رقیه (س) امضاء کرده است. من به سهساله اباعبدالله (ع) خیلی ارادت دارم و بارها شده که مشکلات مرا همین دردانه سیدالشهدا (ع) حل کردهاند.»
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
💠 @sazmantablighaat
May 11
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹
#ویدئو
🔹«روضه خانگی»، برنامهای که هرشب داستانی از خانههایی میگوید که روزی آراسته به سیاهی عزای حسین(ع) شدهاند و این مُهر پر افتخار سالها بر پیشانیشان مانده.
🔹«روضه خانگی» هرشب میزبان یکی از مراکز استانهای کشور و به مدت ۱۰ شب میهمان آنتن ساعت ۱۸ شبکه یک است.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حوزه_هنری
💠 @sazmantablighaat
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔲 شما صدای مرحوم سلیم موذنزاده را میشنوید
🔹او فرزند شیخ عبدالکریم مؤذنزاده اردبیلی است. نخستین کسی که صدای اذانش از رادیوی ایران پخش شد.
🔹میگفت: صدای من در مقايسه پدرم چون قطرهای است در مقابل دريا. پدرم نوحه میسرود و میخواند و آشنایی کامل به ردیف و گوشههای موسیقی داشت. ما را هم آموزش میداد.
🔹دوران کودکی با برادرم رحیم همراه مداحان بسیاری، در مکتب میرزا عزیز در یساول درس میخواندیم. میرزا به ما موسیقی و آواز و ادب و ایمان میآموخت. من از محضر استادان موسیقی ایرانی چون جلیل شهناز، تاج اصفهانی و اقبال آذر استفاده کردهام. در باکو هم با اساتید موسیقی آذربایجان دیدار داشتم. هابیل علیاف و آقاخان عبدالهاف از صدایم تعریف میکردند. من هم همه اینها را مدیون توجه حضرت سیدالشهدا هستم.
🔹 استاد سليم موذن زاده اردبيلی دوم آذرماه سال ۱۳۹۵ در سن هشتاد سالگی در زادگاهش شهر اردبيل درگذشت.
🔸نغمه زینب زینب یکی از حزنانگیزترین و ماندگارترین نغمات عاشورایی آذری زبان هاست که جزو خاطرات مشترک نسلهای مختلف این سرزمین به حساب میآید. شب چهارم که منور به نام طفلان حضرت زینب است با این روضه همراه شویم
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
💠 @sazmantablighaat
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥
#نماهنگ
🔸«چای روضه»
🔹با صدای سیدحمیدرضا برقعی
🔹کارگردان: مهدیار عقابی
🔹آهنگساز: امید روشنبین
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حوزه_هنری
#باشگاه_فیلم_سوره
💠 @sazmantablighaat
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔳 شما صدای مرحوم حاج محمد علامه را میشنوید
🔹 مرحوم حاج محمدعلی ملاعلامه آخرین شاگرد حاج مرزوق بود. او در سال ۱۳۰۴ در محله دروازه دولاب تهران متولد شد.
🔹 «حاج یدالله بهتاش» میگوید: «مجالس حاج علامه از جمله مجالس تأثیرگذار بود؛ افراد مختلف میآمدند و پای منبر مرحوم علامه متحول میشدند. پای منبر ایشان همه مینشستند از آیتالله خوانساری گرفته تا پیرمردها و پیرزنهای تحصیلنکرده.»
🔹 فرزندان این شاعر و مداح اهل بیت(ع) نقل میکنند که همیشه میگفت: «من شما را فراموش نمیکنم، شما هم مرا فراموش نکنید اگر روز قیامت در محضر حضرت زهرا (س) جای خالی مرا دیدید سراغ من را هم بگیرید».
🔹 از این پیرغلام اهلبیت(ع) سه کتاب به یادگار مانده. علاوه بر «ارمغان حج» که شرح خاطرات اولین سفر حج او و «هدیه مور» که مجموعه اشعار ایشان بود، حاج علامه خاطرات یک عمر نوکریاش را در کتاب «شصت سال خدمتگزاری» نوشت. کتابی که یک سال بعد از فوت او منتشر شد.
🔹 این پیر شیدای اباعبدالله سرانجام در ۱۶ فروردین ۱۳۸۰ درگذشت و در جوار حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به خاک سپرده شد.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
💠 @sazmantablighaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴
#تکیه_نهضت
🔳 شما صدای حاج اصغر سعیدمنش را میشنوید:
🔹️هیئتیها حاج اصغر سعیدمنش را با نوحهی "ای حرمت قبله حاجات ما" به یاد میآورند. او سال ۱۳۱۸ در اصفهان متولد شد.
🔹️در روزگار حکومت پهلوی که شاه مجالس روضه تعطیل کرد، مداحان و مرثیهسرایان اصفهان پنجشنبهها و جمعهها مجالس خود را در تخت فولاد برپا میکردند، درهای تکیهها را با رمز باز میکردند. حاج سعید هم یکی از آن مداحان بود.
🔹️منصور اعظمیکیا، کارشناس موسیقی اصفهان در مراسم بزرگداشت این مداح گفته بود: هر هنرمند را میتوان از دو منظر شخصیتی و فنیهنری واکاوی کرد. آثار بهجامانده و علم موسیقایی و آوازی مرحوم سعیدمنش آنقدر زیاد است که یک جلسه برای بررسی ابعاد هنری و فنی آنها کافی نیست.
🔹️مرحوم سعیدمنش سال ۱۳۷۱ و در سن ۵۳سالگی به دیار باقی شتافت.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#حسینیه
🔸️ شما امشب چه نوحهای را با خود زمزمه میکنید؟
💠 @sazmantablighaat
📝
#خبر
🔸سومین شماره ماهنامه سوره منتشر شد
🔹سومین شماره ماهنامه سوره با تیتر سرگذشت سرکوب روسری منتشر شد.
🔹در این شماره روایتی از انقلاب اسلامی روحی در کالبد هیأت، نگاهی به تجربه تأسیس «هیأت رزمندگان اسلام» را خواهید خواند.
🔹سرگذشت سرکوب روسری، روایتی دیگر از تجربه «رنج حجاب» در فضای فرهنگی و سیاسی پهلوی دوم است که در این شماره از ماهنامه سوره به نگارش درآمده است.
🔹برای خرید سومین شماره ماهنامه سوره (به مدت یک هفته) میتوانید به صفحات ماهنامه سوره در اینستاگرام و پیامرسانهای بله، ایتا، تلگرام و روبیکا پیام بدهید و آن را تهیه کنید.
#سازمان_تبلیغات_اسلامی
#سوره
💠@sazmantablighaat