#جرعهای_از_معرفت
💠آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله
🔸حدیث داریم که اگر میخواهید بدانید خدا از تو راضی هست یا نه؛ به خودت نگاه کن، ببین تو از خدا راضی هستی یا گوشه دلت میگویی چرا فلانی دارد و من ندارم! اینکه گله میکنی که خدا چرا به من نداده و فلان کس داده نشان دهنده این است که از خدا راضی نیستی و خدا هم از تو رضایت ندارد.
🔸شما مثل بیمار هستید و خدا مثل دکتر است. ساعت 10 صبح دکتر به اتاق بیمارستان میآید و دستور غذا را به مسئول آشپزخانه میدهد. در یک اتاق گاهی 8 بیمار میخوابند و دکتر میگوید به این بیمار چلوکباب دهید و به آن آقا غذا ندهید و به آن بیمار دیگر هم سوپ دهید. حالا آن بیماری که دکتر از غذا منعش کرده با دکتر نزاع نمیکند، چون میداند عمل جراحی خواهد شد و نباید غذا بخورد. نگاه تمام بیمارها به دکتر یکسان است و ما هم پیش خدا باید اینجور باشیم.
🔸 همانطور که دکتر صلاح مریض را هر چه باشد، میداند، خدای تبارک و تعالی هم هر چه صلاح ما باشد را میدهد. به یکی کمتر و به یکی بیشتر میدهد و ما نباید اعتراضی کنیم.
اگر این روحیه را پیدا کردیم که هر چه خدا به ما دهد به همان راضی باشیم، خدا هم از ما راضی میشود؛ اما اگر در دلمان شکایت داشته باشیم که خدا به ما کم داده، به این معنی است که خدا هم از ما راضی نیست.
علما
#نماز_شب
💠حجةالاسلام میرباقری:
🔸خدا حفظ کند استاد بزرگواری میفرمود:
مَثَل "سَحَر"، مَثَلِ کَره ی دوغ است؛ از يک مَشکِ دوغ، مختصر کره ای میگیرند. حالا اگر کسی کره را بخورد، عصاره دوغ را خورده، اما اگر کره را نخورد همه ی دوغ را هم بخورد جای کره را نمیگیرد.
🔸 یعنی اگر انسان مناجات سحر را درنيافت، اگر تمام روز را هم تلاش کند آن فضيلت را کسب نمیکند.
نمیخواهیم بگوییم تلاش نکند! بالاخره هر اندازه که آدم بتواند به فيض برسد، رسيده است؛ استغفار کند، توبه کند، ولی خلاصه، فیضی در سحر است که در غیر سحر نیست.
و اگر آدم در سحر بخوابد و بعد از سحر عبادت کند، جای سحر را نمیگیرد.
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
#امام_زمان