✍🏻#آپدیت بزرگ #مایکروسافت با اسم Hudson Valley در راه است؛ ویندوز 12 یا دگرگونی ویندوز 11؟
ویندوز 11 مایکروسافت شروع نسبتاً ضعیفی داشت و این غول فناوری تا به امروز سعی کرده با انتشار آپدیتهای مختلف و بهبود تجربه کاربری این سیستمعامل، باعث فراموشی موضوع شود.
حالا به نظر میرسد که #مایکروسافت در حال آمادهسازی یک بهروزرسانی بزرگ برای سیستمعامل #ویندوز بوده و قصد دارد آن را اواخر سال جاری با اسم رمز Hudson Valley عرضه کند.
این آپدیت که مجموعهای کامل از قابلیتهای مبتنی بر #هوش_مصنوعی را هم به همراه خواهد داشت، قرار است به طور بالقوه عصر جدیدی را برای #سیستمعامل Windows آغاز کند. با این حال، هنوز مشخص نیست که باید در انتظار رونمایی از ویندوز 12 مایکروسافت باشیم یا تنها قرار است قابلیتهای جدیدی برای ویندوز 11 عرضه شود.
شایان ذکر است که مایکروسافت هنوز اولین نسخه از ویندوز 12 اینسایدر (نسخهای آزمایشی که برای تست و بررسی در اختیار برخی افراد قرار میگیرد) را منتشر نکرده است.
@science_ai
📝 توان بالای #هوش_مصنوعی در رسیدگی به مصدومان
هوش مصنوعی به عنوان یکی از جدیدترین و پرکاربردترین حوزه های علوم رایانه بر آن است تا با هوشمندسازی رایانهها و ماشین ها، کاربردهای حیاتی در فناوری های مختلف و از جمله علم پزشکی، ضریب عملکرد موفقیت بالایی را در تشخیص و درمان بیماری ها ارائه دهد. نخستین فناوری بر پایه هوش مصنوعی در پزشکی MYCIN برگرفته از پسوند نام آنتی بیوتیک ها بود که در دهه ۷۰ میلادی در دانشگاه پرینستون برای تشخیص عفونت های منتقل شونده از طریق خون مورد استفاده قرار گرفت. ولی به دلیل تعدد و پیچیدگی بالای الگوریتمهای ارائه شده و عدم موفقیت قابل قبول، عملا استفاده از آن با شکست رو به رو گردید.
در همین رابطه، محققانی از #دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در یک مطالعه تحقیقاتی، کاربرد و توانمندیهای هوش مصنوعی را در مدیریت وضعیت مصدومین ترومایی مورد بررسی قرار داده اند.
آن ها در این مطالعه با معرفی اجمالی مبانی هوش مصنوعی و توانمندیهای آن، ظرفیتهای این حوزه در مدیریت مصدومین ترومایی بررسی و در نهایت ویژگیهای بهینه جهت طراحی و به کارگیری سیستمهای بر پایه هوش مصنوعی ارائه نموده اند.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌با این #هوش_مصنوعی در یک مدل ذهنی زیبا موضوع تون رو همه جانبه بررسی کنید.
آدرس سایت👇
https://www.heuristi.ca/
@science_ai
💠این ابزار های هوش مصنوعی رو جایگزین Capcut و Inshot کن...!
🔺تو این پست قراره به معرفی چند تا هوش مصنوعی خفن بپردازیم که طوری ادیت میزنن تا توی پیجتون ویوی میلیونی داشته باشید ؛)
1️⃣ هوش مصنوعی Filmora
• به نظرم این جذاب ترین هوش مصنوعیه این پسته ، این سایت که مبتنی بر هوش مصنوعی هم هست دائما در حال آپدیت شدنه و سبک های وایرال الگوریتم اینستاگرام رو بهتون به نمایش میده!
🔢 هوش مصنوعی Magisto
این دقیقاً کاری رو میکنه که ابزار های کپکات و اینشات انجام میدن ، با این تفاوت که سرعت خروجی این هوش مصنوعی خیلی بیشتر از سرویس های مشابهه!
🔢 هوش مصنوعی Invideo
این سایت هم بهترین سایتیه که ویدیو خام رو از شما میگیره و خودش طبق الگوریتمی که براش چیده شده ادیت های خاصی رو روی ویدیو اجرا میکنه.
@science_ai
📌؛EJOY AI Dictionary : یک افزونه عالی #زیرنویس در لحظه با هوش مصنوعی
برای کلیپهای یوتیوب ، یودمی ، نتفلکس ، ویمو و ...
https://chromewebstore.google.com/detail/ejoy-ai-dictionary/amfojhdiedpdnlijjbhjnhokbnohfdfb?utm_source=hompage
موقع دیدن #کلیپها یه آیکون به شکل قطره میبیند روش که کلیک کنید میتونید زبان فارسی رو انتخاب کنید
مزیت این ترنسلت اینه که چون از #هوش_مصنوعی استفاده میکنه ترجمه روانتر و قابل فهمتری نسبت به زیرنویس خود یوتیوب داره.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌؛ OpenVoice by Hugging Face : گفتار خود را با #هوش_مصنوعی برلیانس ارتقا بدهید
- این هوش مصنوعی صدای شما رو می گیره و با صدای شما به زبانهای مختلف صحبت میکند
- ابراز احساسات: لحن و حال و هوای پیام شما را بااحساسات مختلف تنظیم میکند.
؛ AI Brilliance: برای ترکیب بی نظیر گفتار، از قدرت OpenVoice Hugging Face استفاده می کند
https://huggingface.co/spaces/myshell-ai/OpenVoice
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌#ویرایشگر قدرتمند #هوش_مصنوعی
سرویس #پاورپینت بهتر از رقبای خود قادر به حذف، اضافه یا جایگزینی هر شیء روی #عکس است.
نسخه دمو رو تست کنید
https://openxlab.org.cn/apps/detail/rangoliu/PowerPaint
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ساخت اتوماتیک #فلش_کارت با #هوش_مصنوعی
تو این سایت میتونید فقط با #آپلود فایل مورد نظرتون، تعداد بسیار زیادی فلش کارت با کیفیت بالا بسازین خروجی های مختلف شامل PDF، Anki و CSV بگیرین
http://paperclips.app
@science_ai
📌بهبود جزئیات و کیفیت #تصاویر با #هوش_مصنوعی
ابزار پایین برای ترمیم چهره برای روتوش #عکس های مختلف از جمله پرتره میتونه به عکس شما زیبایی رو جلا ببخشه همچنین به چشم ها، بینی و گونه جزئیات و عمق می بخشد.
➡️ https://replicate.com/tencentarc/gfpgan
° هوش مصنوعی #Magnific به طور کیفی وضوح هر عکس رو افزایش میده، در حالی که به شما این امکان رو میده میزان جزئیاتی رو که میشه اضافه کرد تنظیم کنید.
➡️ https://magnific.ai/
هوش مصنوعی Fotor هم یک #ویرایشگر با امکانات کامله که مستقیماً در #مرورگر کار می کنه ؛ با این سرویس کیفیت تصویرتون رو تا 8 برابر میتونید ارتقا ببخشید!
➡️ https://www.fotor.com/
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعاً ترکیب Ai ها چقدر نتایج قشنگی در پی داره
شما این پرامپت را میدی میدجرنی
Isometric land, mars, settlement, detailed, minimal, photorealistic, black background
بعد با Magnific AI زنده اش می کنی
#هوش_مصنوعی
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وبسایت https://www.chatbase.co به شما اجازه میده بهسادگی و با چند کلیک، #دیتای خودتون رو در قالب فایل یا متن یا وبسایت یا ... بهش بدید و یک #چتبات (شبیه به ChatGPT) براتون میسازه که میتونید بهراحتی داخل وبسایت خودتون یا #واتساپ یا اسلک یا ... ازش استفاده کنید.
از این سرویس میشه برای اضافهکردن بات خدمات مشتریان به سایت یا گزارش تحلیلی شاخصهای دادهای موجود برای مدیران سازمان از طریق واتساپ و ... استفاده کرد.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
دور زدن ابزارهای تشخیص #هوش_مصنوعی با netus.ai
با #ابزار AI bypasser سایت netus میتونید به راحتی #متن تولید شده با هوش مصنوعی رو به شکلی تغییر بدید که بتونه ابزارهای تشخیص هوش مصنوعی رو به سادگی گول بزنه.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛ Latter.social : یک #ابزار بازاریابی رسانهای اجتماعی است که به شما کمک میکند تا #ویدیوها، #تصاویر و #GIFهایی را با یک کلیک بسازید. این ابزار به شما اجازه میدهد تا بدون یادگیری مهارتهای فنی یا کدنویسی، محتوای اجتماعی بسازید. #latte.social #طراحی، #انیمیشن و #ویرایش را به عهده میگیرد تا شما بتوانید بر محتوای خود تمرکز کنید
🆕از این #هوش_مصنوعی برای تولید ویدیوها از متن استفاده میکند. شما میتوانید یک متن را به عنوان ورودی بدهید و latte.social آن را به یک ویدیوی کامل با تصاویر، #موسیقی و صداهای واقعگرایانه تبدیل کند. تنها محدودیت شما تخیل شماست. شما میتوانید امتحان کنید
🆕همچنین میتواند ویدیوهای طولانی را به کلیپهای کوتاه و مناسب برای شبکههای اجتماعی تبدیل کند. این ابزار با استفاده از هوش مصنوعی بخشهای جذابتر ویدیوهای شما را شناسایی میکند و زیرنویس و قالب عمودی را به آنها اضافه میکند
🆕یک #پلتفرم قدرتمند و ساده برای ایجاد ویدیوهای خلاقانه و موثر است. این ابزار برای خالقان، بازاریابان و آژانسها مناسب است
https://www.latte.social/
@science_ai
کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با #دیپفیک
🔹بلومبرگ: یک کارمند مالی که در یک شرکت چند ملیتی در هنگکنگ مشغول کار بوده، با فریبخوردن از کلاهبردارانی که از فناوری دیپفیک یا جعل عمیق استفاده کرده بودند ۲۵ میلیون دلار به آنها پرداخت کرد.
🔹پلیس هنگکنگ گفته: کلاهبرداران با کمک دیپفیک بهاسم مدیر مالی و چند مدیرِ دیگرِ این شرکت، تماسهای تصویریِ جعلی با این کارمند برقرار کردند و به او گفتند که در چندین حواله در مجموع ۲۵ میلیون دلار به حسابهای مختلف واریز کند.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
این #استارتاپ مجموعهای از ابزارهای مبتنی بر #هوشمصنوعی را برای تولید #صدای مصنوعی (Synthetic Voice) به کاربر ارائه میدهد. کاربران میتوانند با انتخاب ویژگیهای مختلف نظیر سن، جنسیت و لهجه صدای مورد نظر خود را ساخته و یا اینکه صدای خود را در آن شبیهسازی کنند. ElevenLabs تنها طی چند ماه بیش از یک میلیون کاربر را جذب کرد. این استارتاپ اخیراً سرویس ترجمه خود را با نام AI Dubbing لانچ کرد. AI Dubbing ضمن حفظ صدا و احساسات گوینده، میتواند مکالمات آن را به ۲۹ زبان دیگر نیز بیان کند. قرار است به زودی قابلیت ترجمه فیلم نیز در این #پلتفرم فراهم شود. همچنین قرار است یک marketplace برای فروش صداهای شبیهسازی شده در پلتفرم ElevenLabs راهاندازی شود .
@science_ai
#گوگل بارد نقاشی میکشد!
گوگل بارد با مدل Gemini Pro در بیش از ۲۳۰ کشور و ۴۰ زبان مختلف در دسترس عموم قرار گرفته است. در بهروزرسانی جدید، این سرویس به مدل #تولید #تصویر گوگل به نام Imagen متصل شده و اکنون میتواند با دریافت prompt از کاربر تصویر موردنظر وی را بکشد (منبع).
#google
#bard
#imagen
#هوش_مصنوعی
@science_ai
#گوگل اسم #هوشمصنوعی #بارد را به #جمینی تغییر داد
🔹امروز بهطور رسمی نام #Bard به #Gemini تغییر کرد. گوگل همچنین اعلام کرد قدرتمندترین مدل هوش مصنوعی خود را با نام جمینی اولترا یک راهاندازی کرده است.
🖼 تصویر ساختهشده توسط هوشمصنوعی از بارد و جمینی
@science_ai
⭕️پایروژه برنامهی پشتیانی صنعتی و مالی از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری برای دانشجویان و محققینی ست که می خواهند موضوع پایان نامه یا رساله خود را بر روی یک مسئله واقعی صنعتی کار کنند که با ادامه دادن آن پس از دوران تحصیل، خروجی آن در زندگی روزمرهمان دیده شود.
اطلاعات بیشتر :
https://innostart.ir/payrojeh/?utm_source=site-innostart&utm_medium=hstatus
#هوش_مصنوعی
@science_ai
📝 #هوش_مصنوعی و تحول در آینده آزمایشگاههای تشخیص پزشکی
دبیر علمی پانزدهمین کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی پزشکی با بیان اینکه هوش مصنوعی یکی از مؤلفههایی است که در آینده نزدیک جایگاه و نقش آزمایشگاههای تشخیص #پزشکی را متحول خواهد کرد، گفت: #تشخیص دیابت با #آنالیز صدا تنها یکی از مثالهایی است که آینده آزمایشگاههای تشخیص پزشکی را به خوبی تبیین میکند.
امیرحسن زرنانی – دبیر علمی پانزدهمین کنگره بینالمللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران با اشاره به برگزاری این رویداد در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ در مرکز همایشهای برج میلاد تهران، اظهار داشت: پاندمی کرونا نشان داد که چگونه آزمایشگاههای تشخیص پزشکی در یک مدت کوتاه با تغییر ساختار و مدیریت، خود را با نیازهای بهداشتی کشور سازگار کرده و نقشی بیبدیلی در کنترل پاندمی ایفا کردند.
وی افزود: این تجربه پربها، نقش محوری آزمایشگاههای پزشکی را در بهداشت عمومی جامعه به خوبی نشان داد که بر همین اساس در این کنگره با برگزاری ۲۵ پانل و حدود ۴۰ کارگاه آموزشی در کنار سخنرانیهای تخصصی اساتید داخلی و خارجی به نقش محوری آزمایشگاه در بهداشت کشور و نیز نقش دادههای بزرگ در استقرار آزمایشگاههای هوشمند نسل جدید پرداخته خواهد شد.
@science_ai
📝 شورای غولهای فناوری برای توسعه «هوش مصنوعی مسئول»
شرکتهای #گوگل، #مایکروسافت، #اپل، #متا و دیگر شرکتهای بزرگ فناوری به کنسرسیوم ایالات متحده میپیوندند تا «هوش مصنوعی مسئول» را ارتقاء دهند. این گروه روی اجرای اقدامات مورد اشاره در فرمان اجرایی اخیر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا کار خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، مجموعه کاملی از شرکتهای بزرگ دنیای فناوری شامل ۲۰۰ شرکت در قالب یک کنسرسیوم به تلاشهای ایالات متحده برای پیشبرد شیوههای #هوش_مصنوعی مسئولانه پیوستهاند.
کنسرسیوم مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی ایالات متحده(AISIC) شرکتهای متا، گوگل، مایکروسافت و اپل را به عنوان اعضای خود میبیند.
ریموندو در بیانیهای گفت: دولت ایالات متحده نقش مهمی در تنظیم استانداردها و توسعه ابزارهای مورد نیاز برای کاهش خطرات و استفاده از پتانسیل عظیم هوش مصنوعی دارد.
فرمان اجرایی بایدن که در ماه اکتبر ۲۰۲۳ صادر شد، شامل موارد گستردهای بود. بنابراین این کنسرسیوم روی توسعه دستورالعملهایی برای «رد تیمینگ» (Red-teaming)، ارزیابی قابلیتها، مدیریت خطر، ایمنی و امنیت و واترمارک کردن محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی تمرکز خواهد کرد.
رد تیمینگ یک اصطلاح در امنیت سایبری است که به دوران جنگ سرد باز میگردد و به شبیهسازیهایی اشاره دارد که در آن دشمن «تیم قرمز» نامیده میشود. در شرایط کنونی، دشمن یک هوش مصنوعی در نظر گرفته میشود که میتواند بد رفتار کند.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹شبکه نسیم بعد از گفتگو با رونالدو، حالا سراغ لیونل مسی رفته ...
🔸پس از اینکه یکی از برنامههای شبکه نسیم با استفاده از #هوش_مصنوعی به گفتگو با #رونالدو پرداخته بود، اینبار برنامه «نسیمیشو» سراغ گفتگوی خیالی با #لیونل مسی رفته است.
@science_ai
قوی ترین #هوش_مصنوعی برای حل مسائل ریاضی
محققان بررسی کرده اند - InternLM-Math هر مشکلی را بهتر از ChatGPT حل می کند.
این هوش مصنوعی بر روی میلیون ها مثال آموزش دیده است، بنابراین می تواند پیچیده ترین معادلات را انجام دهد، قضایا را اثبات کند و استدلال کند.
https://huggingface.co/spaces
/internlm/internlm2-math-7b
@science_ai
نسخه #هوش_مصنوعی « آلبرت اینشتین » ساخته شد.
دانشمندان آلمانی یک مدل هوش مصنوعی را طوری آموزش دادهاند تا مانند فیزیکدانان بزرگی همچون آلبرت اینشتین و اسحاق نیوتن فکر کند.
دانشمندان مرکز پژوهشی یولیش (Jülich) در آلمان با موفقیت هوش مصنوعی را به گونهای آموزش دادهاند که مانند آلبرت اینشتین و اسحاق نیوتن فکر کند.
این مدل با استفاده از این روش یادگیری میتواند الگوها را در مجموعه دادههای پیچیده تشخیص دهد و یک نظریه فیزیکی برای آنها تشکیل دهد.
دو رویکرد عمده برای تشکیل یک نظریه یا فرضیه جدید وجود دارد. میتوان از قوانین شناخته شده در یک حوزه شروع کرد و فرضیههای جدیدی را از آنها استخراج کرد یا سعی کرد با نظریهای جدید رفتار یک شیء یا یک پدیده جدید را توضیح داد. با این حال بخش دشوار این مسئله، انتخاب رویکرد مناسب برای رسیدن به فرضیه است.
پژوهشگران قبل از تلاش برای آموزش هوش مصنوعی برای تفکر در مورد فیزیک، از خود فیزیک برای درک عملکرد هوش مصنوعی استفاده میکردند.
کلودیا مرجر پژوهشگر مؤسسه یولیش از یک شبکه عصبی برای ترسیم دقیق رفتار پیچیده در یک سیستم سادهتر استفاده کرد. هوش مصنوعی این کار را با ساده کردن تعاملات پیچیده بین اجزای سیستم انجام داد.
@science_ai