eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.2هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
587 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
خلاصه جلسه ۱۲ مبانی طب، اجناس عشره از مزاج شناسی، جنس سوم مو ✅ تشخیص مزاج از راه، رنگ، جنس و نوع مو یکی از معیارهای خوب برا تشخیص مزاج ، جنس مو هس👌 🌺 صافی،لختی و کندی رشد مو ⬅️ رطوبت و تری مزاج 🍀 جعودت ( موی مجعد، وزوز و گاهی فر) و سرعت رشد مو ⬅️ خشکی مزاج 🌺 پرپشتی و ضخیمی مو ⬅️ گرمی مزاج ☘ کم پشتی و نازکی مو ⬅️ سردی مزاج ✅ اما رنگ مو:🌈👇👇👇 🌺 تیرگی، سیاهی⬅️ گرمی مزاج 🍀 روشنی و بوری مو⬅️ سردی مزاج 🌺 رنگهای حنایی ،خرمایی، سرخ و شرابی⬅️ اعتدال مزاج و گاها بسمت سردی مزاج ✳️ ی جمع بندی خوب 👇👇👇 🌺 صاحبان مزاج گرم و تر ⬅️ دارای موهای تیره ، پرپشت، ضخیم، لخت با رشد کم ☘ صاحبان مزاج گرم و خشک ⬅️ دارای موهای تیره، پرپشت، ضخیم، با رشدسریع ،خشک و مجعد(فر و دارای تاب وپیچ) 🌺 صاحبان مزاج سرد وتر ⬅️ : دارای موهای روشن، کم پشت، نرم و نازک، با رشد کم ☘ صاحبان مزاج سرد و خشک ⬅️دارای موهای روشن، کم پشت، زبر و خشک مجعد با رشد سریع 📣 خب سریع نتیجه گیری نکن❌❌❌ اینم یکی از هفتاد شرط پیغمبریه ✍ تدوین کننده: جعفری، ( دستیار استاد یوسفی)
خلاصه جلسه ۱۳ مبانی طب، اجناس عشره مزاج شناسی، جنس چهارم انفعال از کیفیات اربعه ✅ تأثیر پذیری از سردی و گرمی همین الان اینو دو بخش میکنیم👇👇👇 1⃣ سردی و گرمی اب و هوا 💨☀️ 2⃣ سردی و گرمی خوراکی 🍽 ⬅️ اما در مورد اول یعنی تاثیر پذیری از سردی و گرمی اب و هوا 👇👇👇 🌸 فردی ک زودتر گرما رو احساس میکنه👈 گرم مزاجه 🌸 فردی ک زودتر سردی رو احساس میکنه👈 سرد مزاجه خب ی نکته بگم ☺️ لطفا اینو با سرما دوستی و گرما دوستی اشتباه نگیرین ❌❌❌ چرا ک ی وقتایی فرد وارد سومزاج میشه و ضد مزاجش رو تقاضا میکنه مثلا وارد سومزاج گرم شده و شدیدا سرما رو طلب میکنه یا بالعکس پس این حالت بیانگر مزاج جبلی نیس❌❌❌ بلکه بیانگر سومزاجه✅ ⬅️در نتیجه 🔷 فردی ک گرما رو زودتر حس میکنه و تحمل گرما براش سختره👈 گرم مزاجه 🔶 فردی ک سرما رو زودتر حس میکنه و تحمل سرما براش سختره👈 سرد مزاجه ⬅️ اما برسیم سر وقت تاثیر پذیری از سردی و گرمی خوراکی 👇👇👇 ی نکته جالب توجه 😍 ☘ تمایل ب غذای گرم 👈 گرمی مزاج ☘ تمایل ب غذای سرد👈 سردی مزاج همین الان کلی علامت سوال بالا سرتونه نه❓❓❓❓ اینکه پس چرا ظاهرا گرم مزاجان عاشق سردی و ترشیجاتن یا بالعکس سردمزاجان عاشق گرمیجاتن خب این داستانش فرق داره این حالت بیانگره سومزاجه نه مزاج جبلی ❌❌❌ 📣 تو مبحث سومزاج دو تا مورد رو در نظر داشته باشین 1⃣ تضرر 2⃣ منفعت اینا یعنی چی 🙄 1⃣ تضرر👈 یعنی اسیب دیدن مثلا فردی عاشق گرمیجات مثل فلفله🌶، اما با خوردنش ی سری علائم مثل جوش خارش کهیر و... براش بوجود میاد خب این بیانگر 👈سومزاج گرمه ✅ در نتیجه تضرر در واقع سومزاج هم نام با ان کیفیت رو نشون میده بعبارتی👇👇👇 با خوردن گرمی ضرر دیدن👈 یعنی سومزاج گرم داشتن 2⃣ منفعت یعنی سود بردن مثلا فردی عاشق کاسنی هس چرا ک وقتی اونو میخوره حالش خوب میشه این بیانگر👈 سومزاج گرمه ک با خوردن سردیجات حالش خوب میشه ✅ در نتیجه منفعت در واقع سومزاج غیر همنام اون کیفیت رو نشون میده بعبارتی 👇👇👇 با خوردن سردی حال خوب شدن👈 یعنی سومزاج گرم داشتن 📣 پس اقا/ خانوم تضرر و منفعت مزاج جبلی رو نشون نمیده ❌❌❌ بلکه سومزاج رو نشون میده✅ ⬅️ حالا مزاج جبلی از منظر این جنس رو میتونیم اینجور تشخیص بدیم 🌺 کسی ک از گرمیجات لذت میبره البته بدون منفعت و تضرر خاصی👈 گرم مزاجه 🌺 کسی ک از سردیجات لذت میبره البته بدون منفعت و تضررخاصی👈 سرد مزاجه ادامه دارد... ✍ تدوین کننده: جعفری، ( دستیار استاد یوسفی)
در پستهای بالا👆👆👆 جلسات خلاصه رو به زبان متن و استیکر و در پستهای پایین جلسات خلاصه دیگری هم به زبان اینفوگرافیک (اطلاع نگاشت) در اختیار عزیزان قرار میگیرد👇👇👇👇
sec 6-1.png
843.8K
نمونه آموزش دوره قبل: خلاصه جلسه ششم از سطح ۱ به زبان اینفوگرافی
نمونه آموزش دوره قبل: خلاصه جلسه هفدهم از سطح ۱ به زبان اینفوگرافی
نمونه هایی دیگر از آموزش تصویری جلسات دوره قبل👇👇
اطلاعیه: ضمن تبریک میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام تعدادی از نمونه آموزش های دوره های قبل رو در پستهای بالا به استحضار شما عزیزان میرسانیم
تدوین و تنظیم دفترچه سلامت شاهکاری از آموزش دوره. نمونه تدریس دوره قبل👇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرح کلی دفترچه سلامت: بخش اول ضرورت تدوین دفترچه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرح کلی دفترچه سلامت: بخش دوم مزاج جبلی
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرح کلی دفترچه سلامت: بخش سوم مزاج اندامها
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرح کلی دفترچه سلامت: بخش چهارم پرسشنامه سته ضروریه
🤩خبر خوب 🔹به اطلاع مخاطبین عزیز کانال میرساند که با توجه به تدوین آموزشهای دیگر غیر از علم شریف طب نام کانال از «طب سنتی علوم پزشکی» به «صدای حکیم» تغییر یافت و از این پس مطالب در حوزه و منطبق با منابع معتبر به صورت روزانه در این کانال قرار خواهد گرفت. 🔸ضمنا دوره های آموزشی جدید نیز در همین کانال اطلاع رسانی خواهد شد. پیشاپیش از این که ما را همراهی میکنید خرسند و سپاسگزاریم با به مطالب علمی کانال همراه لینک؛ در اشاعه فرهنگ سبک زندگی سالم به ما کمک کنید. 🔵آدرس اینستاگرام https://instagram.com/sedayehakim?utm_medium=copy_link 🔴آدرس کانال ایتا https://eitaa.com/sedayehakim/256 💠 اندیشکده سبک زندگی صدای حکیم 💠 @sedayehakim
🌱 بسمه تعالی 🌱 📣 کاربردی ترین دوره مزاج شناسی 👨‍💻دوره به صورت مجازی با مشخصات زیر برگزار خواهد شد: 🖥ارائه فایل های آموزشی(تصویری)؛ 📕جزوه استاد؛ 🎵صوت جلسات؛ 💢خلاصه متنی جلسات؛ 📄خلاصه ویدیوئی جلسات؛ 👥دستیار حل تمرینات کاربردی و رفع اشکال 📆تاریخ شروع دوره : شنبه ۳۰ مردادماه ⏳طول دوره یکماه(حدود ۱۲ جلسه که روزهای زوج بصورت آفلاین فایلها بارگذاری خواهد شد) 💰هزینه دوره: طلاب؛ دانشجویان و دانشجویان صدای حکیم: ۱۲۰ هزار تومان سایر عزیزان: ۱۶۰ هزار تومان 📝اهم سرفصلها: ✅شناخت مزاج به روشهای کاربردی ✅تکمیل و تحلیل بخش مزاج دفترچه سلامت ✅ مزاج شناسی و انتخاب همسر ✅ مزاج شناسی و انتخاب شغل ✅مزاج شناسی و تربیت فرزند ✅مزاج شناسی و تنظیم روابط زناشویی همسران ✅مزاج شناسی و سفره آرایی ✅آموزش برخی غذاهای مناسب مزاج ها 🆔برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر پیام دهید👇👇👇 @sabtenam140 💳درگاه پرداخت جهت واریز هزینه👇👇👇 🔰http://IDPay.ir/sedayehakim 🔸www.sedayehakim.com
📣 : 👨‍🔬 تهیه انواع صابون های گیاهی🌿 👨‍💻به صورت مجازی(آفلاین و آنلاین) به همراه فیلم 🎞 عملی و تئوری- به همراه دوهفته پشتیبانی آنلاین و مستمر 👤مدرس: سرکار خانم مهندس عسکری (عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه) 📆تاریخ برگزاری کارگاه آنلاین: 1⃣روز اول سه شنبه ۱۹ مردادماه ساعت ۱۷ تا ۱۹ 2⃣روز دوم چهارشنبه ۲۰ مردادماه ساعت ۱۷ تا ۲۰ عزیزانی که نتوانند کارگاه را به صورت آنلاین شرکت کنند فایل ها به صورت آفلاین در اختیارشان قرار خواهد گرفت 💰هزینه کارگاه برای اعضای صدای حکیم: ۲۴۰ هزار تومان (هزینه این کارگاه در سایر مراکز آموزشی بین ۵۰۰ هزار تا دو میلیون تومان است) 💳از طریق درگاه زیر پرداخت را انجام داده و تصویر فیش واریزی را برای ادمین ارسال فرمایید. لینک درگاه پرداخت👇👇 🔰https://idpay.ir/Sedayehakim ادمین ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر👇👇 🆔 @sabtenam140 🌐www.sedayehakim.com
🤩محصول ویژه صدای حکیم 🍯 عسلِ طبیعی کوه های زاگرس ❌به مقدار 🤩با تخفیف ویژه اعضای صدای حکیم اطلاعات بیشتر و سفارش محصول:👇👇 📱پیام به @f_sedayehakim 📞تماس با: 09392992842 💠 @sedayehakim
📣 : 👨‍🔬 روش های استخراج عصاره گیاهان دارویی و گیاهان مورد کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی🌿☘🌱 👨‍💻به صورت مجازی(آفلاین و آنلاین) به همراه فیلم 🎞 عملی و تئوری- به همراه دوهفته پشتیبانی آنلاین و مستمر 👤مدرس: سرکار خانم مهندس عسکری (عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه) 📆تاریخ برگزاری کارگاه آنلاین: 1⃣روز اول سه شنبه ۹شهریور ماه 2⃣روز دوم چهارشنبه ۱۰شهریور ماه 💰هزینه کارگاه دانشجویان صدای حکیم: ۱۹۵ هزار تومان سایر عزیزان: ۲۹۵ هزارتومان لازم به ذکر است که هزینه مشابه این کارگاه در سایر موسسات آموزشی بیش از ۵۰۰ هزار تومان است 💢عزیزانی که نتوانند کارگاه را به صورت آنلاین شرکت کنند فایل ها به صورت آفلاین در اختیارشان قرار خواهد گرفت. 💳از طریق درگاه زیر پرداخت را انجام داده و تصویر فیش واریزی را برای ادمین ارسال فرمایید. لینک درگاه پرداخت👇👇 🔰https://idpay.ir/Sedayehakim ادمین ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر👇👇 🆔 @sabtenam140 🌐www.sedayehakim.com
🍗🍗 اندر خواص گوشت بلدرچین🍗🍗 ♦️گوشت بلدرچین یکی از لذیذترین گوشتها در بین پرندگان است که غذاییت بالایی دارد. 🔥گوشت بلدرچین دارای مزاج گرم و خشک است. ♦️بهتر است بلدرچین بصورت آب پز پخته شود. آب پز آن بهتر از کباب کردنش است.🫕 👶به اطفال اگر تخم بلدرچین بدهند باعث میشود زودتر به حرف دربیایند. ⚠️موارد احتیاطی: ⛔افرادی که دارای مزاج گرم و خشک دارند بهتر است بلدرچین را همراه ترشی مصرف کنند تا حرارت و خشکی آن را تعدیل کنند.⛔ ⛔زیاده روی در مصرف بلدرچین باعث سر درد میشود.⛔ ✅✅منابع: ✍برگرفته از آموزشهای مبانی طب استاد یوسفی✍ 📖کلیات طب سنتی دکتر محسن ناصری📖 🆔 @sedayehakim
باسمه تعالی با سلام و عرض ادب خدمت همه همراهان گرامی به استحضار عزیزان می رساند که از این به بعد با رویکردی جدید مطالب علمی آموزشی برگرفته از منابع اصیل علم شریف طب به صورت منظم و روزانه در قالب پست های آموزشی در کانال درج خواهیم کرد. همراهی و حضور شما باعث افتخار است. با تشکر واحد رسانه موسسه صدای حکیم
♦️تدابیر دهان و دندان در طب سنتی ♦️ این مطلب را در اینستاگرام صدای حکیم بخوانید 👇 https://www.instagram.com/p/CXgojklMFZs/?utm_medium=copy_link
🔔🔔مزاج اندام های مهم بدن: برخی از مهمترین اندام های بدن را از لحاظ مزاج بررسی میکنیم 👇👇 ♦️♦️پوست معتدل ترین عضو بدن از لحاظ مزاج است و مزاج اندام های دیگر نسبت به پوست سنجیده میشوند. مثلا وقتی میگوییم قلب گرم است یعنی نسبت به پوست گرم تر است. ♦️♦️ 🫀قلب: گرم و خشک است. قلب انسان گرم ترین و خشک ترین عضو بدن است زیرا لازمه حرکت گرمی و خشکی است. 🧠مغز: مغز مزاج سرد و تر دارد و اگر گرمی و خشکی به آن غلبه کند دچار بیخوابی و اضطراب میشود. 💥کبد: گرم ترین و تر ترین عضو بدن است و به عنوان مهمترین عامل رشد و نمو و تغذیه بدن است. 🦴استخوان: سرد و خشک است چون لازمه استحکام سردی و خشکی است. 🔸️کلیه: گرم و تر است. 🟡عصب: سرد و خشک است. 🆔️ @sedayehakim
🔸️🔸️نوشیدن آب برای سلامت بدن بسیار ضروری است چون بدن برای حیات خود به آب نیاز مبرم دارد. در طب سنتی نوشیدن آب تدابیری دارد، آب فاتر یا آب جوشیده ولرم خواص بسیاری دارد که به معرفی برخی از این خواص میپردازیم:👇👇 💦آب فاتر چون جوشیده شده است کلر کمتری دارد و سبک تر از آب لوله کشی است. ✔آب فاتر پاکسازی کننده بدن از سمومات و مواد زائد است. 🟡🟡چون دمای آب فاتر معتدل است اعضای بدن را از لحاظ دمایی دچار تنش نمیکند. (بر خلاف آب سرد که مضر بدن است) 🟠🟠نوشیدن کمی آب فاتر بصورت ناشتا یا در هنگام افطاری بسیار توصیه شده است. 🦷آب فاتر دهان را خوشبو میکند و دندان ها را محکم میکند. 🟩🟩آب فاتر چشم و قدرت بینایی را قوت میدهد. ⚠️⚠️توجه کنید که آب فاتر نباید خیلی داغ باشد و باید ولرم باشد، خوردن آب داغ در طب شریف نهی شده است. 🆔 @sedayehakim