eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
612 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر که باشی... مهربانیت دست خودت نیست خوب می شوی حتی با آنان که چندان با تو خوب نبودند دل رحم می شوی حتی در مقابل آنان که چندان رحمی به تو نداشتند مادر که باشی زود می بخشی زود می رنجی زود می گریی زود می خندی چون سینه ات سرشار از مهر ومحبته 🌸پیشاپیش روز مادران سرزمینم مبارک @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🥣ظروف آهنی 👈🏻پختن غذا در ظروف آهنی مقوی مثانه و اعضای تناسلی است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟠ظروف مسی 🔸بر اساس منابع طب سنتی طبخ غذا در ظروف مسی مناسب نیست؛ به خصوص اگر غذا روغنی، آبکی یا ترش باشد. سرکه نباید در ظروف مسی نگهداری شود. 🔸همچنین در صورتی که روغن یا غذای چرب به مدت طولانی در این ظروف بماند، دیگر قابلیت مصرف ندارد. 🔸هرچند اندودن ظروف مسی با قلع، عوارض آن را به میزان زیادی کاهش می‌دهد اما مضرات آن به طور کامل برطرف نمی‌شود. 🔸لذا در خصوص تجدید قلع اندود کردن ظروف مسی بسیار تأکید شده است و از استعمال ظروف مسی که قلع آن پاک شده باشد، به شدت نهی شده است. 🔸در برخی منابع اشاره شده است که مداومت پخت غذا در ظروف مسی با قلع مخدوش شده، موجب بروز جذام می‌گردد. 🔸استعمال ظروف رویی و سربی نیز همین حکم را دارد. 📚منبع: کتاب دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی نوشتهء دکتر فاطمه نجات‌بخش، متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرشته قراط متخصص طب ایرانی و عضو هیأت علمی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، محمد احمدی کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با مقدمهء دکتر محمد رضا شمس اردکانی و دکتر نفیسه حسینی یکتا ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
بهترین ظروف جهت طبخ غذا 🌿بر اساس منابع طب سنتی، بهترین ظروف جهت طبخ یا خوردن غذا ظروف چینی و شیشه‌ای می‌باشند. 🌿معادل امروزی ظروف شیشه‌ای را می‌توان ظروف پیرکس و آرکوپال در نظر گرفت. این ظروف دارای ترکیبات ثابت بوده و اجزای آن با مواد غذایی ترکیب نمی‌شوند. 🌿البته این خواص در خصوص ظروف شیشه‌ای یا چینی بدون رنگ صادق است. 📚منبع: دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ماساژ نواحی مختلف بدن به وسیله انگشت، آرنج، مچ و کف دست ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌‏‌سلام و درود😍✋ روز زمستونیتون زیبـا🕊🍎 بوم روزتــون رنگین 🕊🍎 طرح زمینه اش مهربانی لحظه هاتـون پـراز 🕊🍎 اتفاقات قشنگــــ و دلتـان بـه پاکی آسمـان🕊🍎 یکشنبه تون سرشار از شادی و عشق🕊🍎 @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
💐 میلاد دختر نبوت، همسر ولایت، مادر امامت، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر تمام مسلمین جهان مبارک باد.💚 @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا