003 Tahzibe Nafs.mp3
5.34M
▫️اهمیت و وجوب تهذیب نفس
🎙درس اخلاق حضرت آیتالله مظاهری
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 بنده به عنوان یک حوزوی و روحانی، یک سؤال جدی از محضر بزرگان دارم؛ ابتدا چند مقدمه عرض میکنم و سپس سؤال...
1⃣ همه میدانیم امروز بیش از سه دهه از مطالبات رهبری از حوزههای علمیه میگذرد؛
2⃣ همه میدانیم که هیچیک از مطالبات اساسی و دارای اولویت فوری رهبری که بر اساس آن ساختارهای حوزه (شورای عالی و مرکز مدیریت) شکل گرفت، محقق نشدهاند؛
3⃣ همه میدانیم که در عوض تحقق اوامر و مطالبات رهبری، حوزه گرفتار آنچه رهبری شدیدا نهی کردهاند شده است: مثل دیوانسالاری اداری و نظام شدیدا بروکراتیک؛ ایجاد طبقه کارمندی و بیتفاوت نسبت به معضلات حوزه و روحانیت و بیخروجی قابل اعتنا، دانشگاهی شدن حوزه و نظام سرطانی ترمی واحدی؛ از بین رفتن هویت اصیل حوزوی با تعریف مدارک دانشگاهی و ...؛
4⃣ همه میدانیم، همه این خسارتها را بدخواهان و یاوهگویان به ناحق پای رهبری نوشتند و عامل و مسبب آن را رهبری دانستند!!
⁉️ حال سؤال اصلی این است:
چه نهادی وظیفه نظارت و احیانا بازخواست عواملی که نه تنها نسبت به اوامر رهبری کوتاهی کردند، بلکه کاملا عکس آن رفتار کردند را دارد؟!
از #مرکز_مدیریت شکایت به کجا ببریم؟ به شورای عالی؟!!
از #شورای_عالی شکایت به کجا ببریم؟ به جامعه مدرسین؟!!
امروز که همزمان در رأس شورای عالی و جامعه مدرسین یک نفر هست!! چطور ناظر و منظور میتوانند متحد باشند؟!
آیا امروز #جامعه_مدرسین آنگونه که رهبری خواسته هست؟!
آیا جامعه مدرسین نظارت و اعمال قدرت میکند که شورای عالی آنگونه که رهبری خواستهاند باشد؟!
یک نفر بگوید اگر همه این نظارتها هست، چرا ما هرچه جلوتر میرویم با سرعت بسیار زیاد از مایقصد رهبری و حوزه مطلوب، دور و دورتر و دورتر میشویم؟!!
💬 سائل بزرگان
#کارنامه_ساختارهای_حوزوی
@HozeTwit
🔺غفلت بزرگی به نام نادیده گرفتن زنان خانه دار در روزگار تهدید نهاد خانواده!
▫️در اسامی بانوانی است که در دیدار اخیر زنان با رهبری انقلاب، دغدغههای خود را مطرح کردند، همانطور که مشاهده می کنید اثری از حتی یک بانوی صرفا خانه دار نیست تا صدای آنان در چنین مواقفی باشد؛ گنجاندن نام همسر شیخ زگزاگی در این لیست هم طبیعتا نمی تواند جبران مافات کند!
🔹آیا زن نمونه در عصر حاضر لزوما زنی است که به دنبال حضور در عرصه هنر، ورزش، تکنولوژی و پزشکی است ؟! چرا باید تمرکز یک زن بر خانواده عاملی کاهنده از شأن اجتماعی او تلقی شود؟!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
تأملی در چرایی افزایش کافه ها و اشاره به جای خالی "پاتوق های مذهبی خوش فرم" در شهر؛
🔻 آیا فرهنگ کافه نشینی می تواند جایگزین شبکه های اجتماعی باشد؟
صدای حوزه:
✍ در اوج رونق شبکه های اجتماعی برخی در غرب به محل های تجمع انسانی مثل کافه ها فکر می کنند؛ در ایران ما نیز قهوه خانه ها برای مردان و پسران و اخیرا کافه ها برای دختران و پسران، چنین کارویژه ای دارند؛ البته جو عمومی کافه ها در جهت فرهنگ مدرن و به همراه آداب و منشی جهت دهنده و آزادی روابط می باشد.
➖ به نظر می رسد انسان جدید در دوری از خلوت و ذکر، به دنبال مکانی دنج و رهاست تا کمی از شلوغی دور و برش بکاهد؛ حالا فقط کمی به این فکر کنید که آیا پاتوق های مذهبی توان رفع چنین نیازی را دارند؟ و در کنارش به یاد بیاورید که رهبر این کشور به ناچار و طی یک درخواست حدافلی در دیدار با مبلغین، مطالبه ای داشت مبنی بر اینکه درب مساجد بسته نشوند!:
"نباید مساجد فقط وقت نماز باز باشد بلکه مسجد باید محل رفت و آمد دائم مردم باشد. "
جرمی کلیف، در مجله نیواستیتسمن می گوید:
▫️اوضاع در عرصۀ رسانههای اجتماعی خوب نیست. بسیاری از غولهای فناوری، که قبلاً به قلههای غیرقابلتصورِ قدرت و ثروت رسیدند، طی چند دهۀ اخیر به تلاش و تقلا افتادهاند. الگوی اصلی کسبوکار آنها -جمعآوری اطلاعات کاربرانشان و فروش راههای دستیابی به آنها به آگهیدهندگان- دچار مشکل شده است و...
🔹قمار بزرگ مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک، بر سر متاورس، نوعی شبکۀ اجتماعی واقعیت مجازی که در آن کاربر بهکلی در دنیای مجازی غوطهور میشود، سبب شد در سال ۲۰۲۲ شرکتش ۷۰ درصدِ ارزش خود را در بازار بورس از دست بدهد. در این میان، توییتر، به مدیریت مالک جدیدش، ایلان ماسک، هم در وضعیتی بحرانی قرار دارد...
▫️ از طرفی کافههای قدیم مکانی برای اطلاع از اخبار، گفتوگو، و دیدار بود. کافه از بسیاری جهات نخستین شبکۀ اجتماعی بود. تاریخ این کافهها ما را بهسمت صنعت رسانههای اجتماعی جهانی رهنمون میشود که اینک بر سر دوراهیاند.
🔹مقایسۀ سنت کافه با شبکههای رسانههای اجتماعیِ معاصر شاید غیرطبیعی به نظر برسد. اما شباهتهای آنها را در نظر بگیرید. کافهها، در تمام اشکال خود، اخبار و گفتوگو را در یک مکان جمع میکردند. مردم به کافه میرفتند تا بفهمند اوضاع از چه قرار است، و دربارۀ آن گفتوگو و اظهارنظر کنند. انقلاب آمریکا و فرانسه از کافهها آغاز شد.
▫️طرفداران کافهها میگویند که با کافهنشینی آگاهیشان بیشتر میشود، گفتوگو به راه میاندازند، و اطلاعات را به گوش دیگر مردم هم میرسانند. منتقدانْ طرفدارانِ کافه را افرادی میدانند که وقتشان را تلف میکنند، فتنهانگیز و فخرفروشاند، رفتارهای بزدلانه دارند، آشوبطلباند و سبکسرانه میاندیشند.
🔸استارکی از «بیهودگیها و دیدگاههایی نفرتانگیز» و «تکبّری عجیب و احمقانه» در محیطی شکایت میکند که در آن «نه قانون هست، نه حَکَم» و «کشمکشها بیپایان و اختلافها سازشناپذیرند». استارکی میگوید حتی افراد سطح بالای جامعه، با آمدن به این مکان جدید، ارزش خود را از دست میدادند: «حتی عالیترین حقایق هم … مبتذل میشوند». بااینحال، بسیاری از مشتریان پروپاقرص کافهها در آن دوران به چنین شکایتهایی جوابهایی دندانشکن میدادند -دقیقاً همانطور که کاربران رسانههای اجتماعیِ امروز میخواهند پلتفرمهای منتخبشان را به دمکراتیک کردن آگاهی، تبادلات، اطلاعات و گفتوگوها نسبت دهند.
مطالعه کامل مقاله:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=44317
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
1402.10.06 محفل استاد جمشیدی.mp3
15.57M
🔺مردم در منطق آیتالله مصباح؛ ارزیابی کجروایتهای دگراندیشان
🎙مهدی جمشیدی
1⃣ در این درسگفتار، کوشیدم با متنخوانی مبتنی بر سه رویکرد «تحلیلی»، «تطبیقی» و «مسألهای»، نشان بدهم که برخلاف ادعای دو جریان «نواندیشی دینی» و «تکنوکراتها» - یعنی از صادق حقیقت تا محسن هاشمی - نهفقط علامه مصباح در برابر مردمسالاری نیست، بلکه ایشان عالیترین و ناگفتهترین ظرفیتهای مردمسالاری دینی را یافته و روایت کرده است.
2⃣ روایت جریان بهاصطلاح نواندیشی دینی از تفکر سیاسی علامه مصباح، برآمده از «اغراض شخصی» و «سوگیرهای تجددی» است و هیچ قرابتی با واقعیت ندارد. چنانچه مواجههی «دستاول» و «گزینشنشده» و «منظومهوار» با این نظام معرفتی داشته باشیم، بهروشنی درمییابیم که این تفکر، از هر جهت با نظریهی مردمسالاری دینی، همسو و همدل است و بیش از همه، امکانهای دینی مردمسالاری را یافته است.
3⃣ امکانهای مردمسالارانه در اندیشهی علامه مصباح عبارتند از: تلازم کمال انسانی با اختیار، خوانش از بیعت به مثابه عنصر دینی تولید مقبولیت، ساختارپردازی اخلاقی-شورایی از نظریهی مردمسالاری دینی، اصالت جامعهی مدنی اسلامی نسبت به دولت اسلامی، جمهوریت بهمثابه قالب متناسب با اقتضاهای کنونی تحقق مردمسالاری دینی.
4⃣ اینهمه در حالی است که جریان نواندیشی دینی، در مرداب تفکر ترجمهای و التقاطی افتاده و تهی از خلاقیت نظری و دینپژوهی اصیل است. در عوض، هرچه که توانسته به سوی تحریف و وارونهنمایی اندیشهی علامه مصباح حرکت کرده است./ فکرت
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
در راستای تقویت رویه آزاداندیشی و به میزبانی صدای حوزه برگزار می شود:
🔺گفتگوی علمی
🔺نسبت استراتژی سیاسی انبیا و ائمه (ع) با سیاست های راهبردی جمهوری اسلامی
▫️حجت الاسلام دکتر احمد رهدار
▫️حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد
🔸شنبه، ۹ دی ماه
جهت طرح سوالات و دیدگاه ها به این آیدی پیام دهید:
🆔 @vohadmin
➖ فیلم کامل، متن و کلیپ های این گفتگوی علمی متعاقبا از صدای حوزه منتشر خواهد شد.
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی صدای حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
24.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 سکانس ضد ایرانی فیلم پرفروش جدید بالیوود!
▫️ سینمایی دانکی، Dunki جدیدترین اثر سینمای هندوستان محصول سال ۲۰۲۳ است که با بازی شاهرخ خان و کارگردانی «راجکومار هیرانی» کارگردان شهیر سینمای هند همانند سایر فیلمهایش با استقبال زیادی مواجه شده است. این فیلم در مدت زمان بسیار کوتاه از آغاز فروش، یعنی از ۲۱ دسامبر تاکنون، از فروش بیست میلیون دلاری عبور کرده و در جدول پرفروشهای جهان و در «جایگاه سوم» قرار گرفته است.
🔹 داستان فیلم دربارهی مهاجرت غیرقانونی گروهی از هندوستان به لندن است که ایران نیز در مسیر عبور آنان واقع شده است. شکل روایت از ایران در این فیلم که حتی رنگ پرچمش را هم نمیدانند و اشتباه میزنندبسیار توهینآمیز و غیرواقعی است!
▫️گذشته از صحنه کشتار کولبران که متاسفانه محصول صدور فیلمسازان جشنوارهای ایرانیست، مرزبانان ایران وحشی و متجاوز معرفی میشوند که هم رشوه دریافت کرده و هم مهاجران را به رگبار بسته و تجاوز میکنند!
🔹این نوع نمایش خشن و دروغین از مرزبانان ایرانی که ناشی از سیاست خصمانهی دولت ضد اسلامی نارندا موندی و در جهت سیاستهای ضد ایرانی غرب و صهیونیستها در قبال ایران است واقعا دردناک است! فیلم دانکی قطعا مخاطبان بیشتری خواهد یافت که ذهنیتشان از ایران و ایرانی براساس چنین تصویر سیاه و زشتی شکل خواهد گرفت که نه در شأن ایران است و نه نیروهای خدوم و جان بر کف این مرز و بوم.
▫️بنابراین لازم است اعتراض رسمی به دولت و سفارت هندوستان توسط مسئولین ذیربط انجام شود./ حمید عارفی
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
اعتراف تلخ عضو شورای عالی فضای مجازی، در شبکه خبر:
🔺مردم ۱۰ درصد از حقوق خود را برای اینترنت هزینه میکنند و ۱۰ درصد دیگر را هم خرج VPN!
🆔 @sedayehowzeh
🔺تجمع مردم و طلاب انقلابی قم در یوم الله نهم دی
▫️روز بصیرت و میثاق امت با ولایت
▫️شنبه ساعت 10 صبح در فیضیه
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
در راستای تقویت رویه آزاداندیشی و به میزبانی صدای حوزه برگزار می شود: 🔺گفتگوی علمی 🔺نسبت استراتژی
🔺هم اکنون؛ گفتگوی علمی با موضوع "نسبت استراتژی سیاسی انبیا و ائمه (ع) با سیاست های راهبردی جمهوری اسلامی" در دفتر صدای حوزه
با حضور:
▫️حجت الاسلام دکتر احمد رهدار
▫️حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد
➖ فیلم کامل، متن و کلیپ های این گفتگوی علمی متعاقبا از صدای حوزه منتشر خواهد شد.
▫️گفتنی است این مباحثه از ۷صبح امروز شروع شده است و تا دقایقی دیگر به پایان خواهد رسید.
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب و اساتید
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
به مناسبت یوم الله حماسه ۹ دی اجتماع بزرگ حوزویان و مردم قم، دقایقی قبل با حضور علما، شخصیت های، مسئولان استانی، روحانیون، طلاب و اقشار مختلف مردم در مدرسه علمیه فیضیه به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی آغاز شد.
@HawzahNews/ حوزهنیوز