فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آشنایی با حوزه علمیه خواهران
🔹تربیت بانوان متخصص و کارآمد با هدف ترویج و تبلیغ اسلام ناب محمدی و تعلیم و تربیت در عرصههای مختلف ضرورتیست که امروزه با پذیرش حوزههای علمیه خواهران در سه سطح عمومی، سطح دو و سطوح تخصصی سه و چهار صورت میپذیرد.
🔹حوزههای علمیه خواهران کشور در قالب پانصد مدرسه علمیه مقطع عمومی در ۲۸ استان کشور ، ۴۰۳ مدرسه علمیه مقطع سطح دو در ۲۸ استان از علاقهمندان به تحصیل در حوزههای علمیه پذیرش به عمل میآورند. همچنین ۱۳۵ رشته محل در ۶۵ موسسه آموزش عالی در ۲۷ استان کشور نیز آماده پذیرش طلاب سطح سه است.
🔹علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به تارنمای اینترنتی حوزه های علمیه خواهران مراجعه کرده و جهت دریافت اطلاعات پذیرش در کانال ایتا kowsarnews@ عضو شوند.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌تذکری به شبکه سیمای استان قم (شبکه نور)
🔹جناب آقای احمد حسین شریفی یکی از بینندگان شبکه استانی قم (شبکه نور) نسبت به محتوای ارائه شده مورخه ۱۴۰۰.۰۲.۱۸ در ویژه برنامه افطار که از این شبکه در حال پخش بود، نکاتی را متذکر شدند که در ادامه باهم میخوانیم:
🔹دیروز (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰) دقایقی قبل از #افطار، مشغول مشاهده شبکه نور (شبکه سیمای استان قم) بودم. مجری محترم با یک حالت معنوی و عرفانی خاصی داستانی را نقل میکرد و آن اینکه فرعون دلقکی داشت که با پوشیدن لباسی شبیه لباسهای حضرت موسی و با تمسخر نوع سخن گفتن و لباس پوشیدن حضرت موسی، موجبات سرگرمی و خنده فرعون و فرعونیان را فراهم میکرد.
🔹اما بعد از آنکه فرعون به همراه همه لشکریانش در رود نیل غرق شدند، این دلقک غرق نشد و تنها فرد نجاتیافته از قوم فرعون بود!...
🔹به این دوستان عزیز عرض میکنم چنین مطالبی نه تنها از جنس نور نیستند، که عین ظلمت و خرافهاند و امیدوارم شبکه نور، با بهرهگیری از مشاوران دینی خردمند و دانشمندی که الحمدلله کم هم نیستند، از چنین ظلمتهایی به دور باشد.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌مجمع محققین از مجله حوزه تا تقابل با جامعه مدرسین
🔹دکتر حسنعلی شاکر، استاد دانشگاه، کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر، طی سلسله یاداشت هایی با عنوان ماجرای یک تقابل، به جریان شناسی دگراندیشان حوزوی خصوصا تقابل جامعه محققین با مجموعه ریشه دار جامعه مدرسین پرداخته است که شماره اول از این مجموعه یادداشت ها، در ادامه تقدیم می شود:
🔹اوایل دهه ۶۰ بود و #جامعه_مدرسین در اوج قدرت خود قرار داشت. آن روزها نه تنها حوزویان بلکه بسیاری از مردم در رخدادهای سیاسی_اجتماعی، نگاهشان به نظر و آرای این تشکل پرنفوذ حوزوی بود.
🔹با این وجود صدای حوزه، منحصر در صدای جامعه مدرسین نبود. بودند عده ای که صدا و نگاهی متفاوت از جامعه مدرسین داشتند. آنها از نظر فکر و اندیشه و برداشت های فقهی و سیاسی کاملاً متمایز از جامعه مدرسین بودند. اما وقت آن نرسیده بود که صدای متفاوت خود را علنی کنند.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خبر_فوری
▫️انتشار ویدئویی از آتشزدن دیوار خارجی کنسولگری ایران در کربلا
🔹آشوبگران عراقی با سوءاستفاده از ترور ایهاب الورنی فعال مدنی عراقی امشب اقدام به آتش زدن دیوار بیرونی کنسولگری ایران در کربلا کردهاند.
🔹 نیروهای امنیتی کربلا به مقابله با آشوبگران پرداخته و تعدادی از دو طرف نیز مجروح شدهاند.
🔸 @sedayehowzeh
📌روحانیت یکی از مهمترین گروههای مرجع برای مردم در عرصه انتخابات
🔹دکتر سید محمدرضا خوشرو، مشاور معاونت سیما در گفتوگو با خبرنگار صدای حوزه ، با بیان اینکه کنشگران اصلی #انتخابات به چند دسته تقسیم می شود، گفت: روحانیت یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین گروههای مرجع برای مردم در عرصه انتخابات محسوب میشود؛ روحانیون جزو فرهیختگان و نخبگانی هستند که میتوانند در سطوح مختلف افکار عمومی تاثیرگذار باشند.
🔹مشاور معاونت سیما عنوان کرد: به تعبیر نظریههای مربوط به الگوی ارتباطات دومرحلهای، بسیاری از مردم پیامهای خودشان را از نخبگان جامعه دریافت میکنند و از مهمترین گروههای مرجع در سطح جامعه روحانیون هستند؛ این دسته در گردونه فعالیتهای انتخاباتی بسیار می توانند تاثیر گذار باشند.
🔹وی با اشاره به اهمیت شناخت #جایگاه_روحانیت در عرصه فعالیتهای انتخاباتی، اظهار داشت: روحانیون باید جایگاه خود را به عنوان کنشگر در عرصه انتخابات شناخته و هدف خود را در این زمینه مشخص کنند.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌طلبه جهادگری که اقدام به راهسازی کرد
🔹گروههای جهادی مختلفی در استان فارس در تلاش هستند تا با فعالیتهایی که انجام میدهند زمینه توسعه خدمت رسانی و عدالتگستری را در میان تمامی آحاد جامعه ایجاد کنند و در بسیاری از مواقع نیز این گروههای جهادی هستند که وظایف دولتها و دستگاههای خدماتی را انجام میدهند.
🔹فعالیت #گروههای_جهادی تنها منحصر به ساخت مسکن و ملزومات مسکن نیست بلکه گروههای جهادی در تلاشاند تا محرومیت را در مناطق مختلف از بین برده و عدالت در خدمت رسانی را ایجاد کنند. اما در برخی از مناطق هستند که افراد به تنهایی کار جهادی میکنند و برای مردم منشأ خیر میشوند.
🔹سید محمد باقر موسوی حسینی یکی از جهادگران روحانی است که با تفکر جهادی به دنبال توسعه خدمت رسانی به مردم است. او معتقد است یکی از مهمترین رسالتهایی که در بر عهده روحانیون نهاده شده است خدمت رسانی به مردمی است که زندگی آنان با مشکلات مختلفی مواجه است.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌حکم فعالیت در بورس با سرمایه دیگران چیست؟
🔹استفتائی از #رهبر_معظم_انقلاب پیرامون سرمایهگذاری در بورس منتشر شده است که در ادامه باهم میخوانیم:
🔻سوال: شخصی مبلغی از یک نفر گرفته است تا در #بورس کار کند و قبول کرده است که ماهی مقداری سود به صاحب پول بدهد و زیان نیز به عهده خودش باشد، آیا اینکه قبول کرده است زیان پای ایشان و سود بیشتر هم به نفع خودش و در عوض ماهانه سود ثابتی بدهد از نظر شرعی مورد قبول است؟
🖊پاسخ
اگر عنوان قرارداد وکالت باشد، اشکال ندارد، به این صورت که صاحب سرمایه به طرف مقابل #وکالت بدهد با سرمایۀ او در بورس خرید و فروش کند و مقدار معینی از سود را ماهانه به او بپردازد و بقیه را به عنوان حق الوکاله تملک کند و در ضمن این قرارداد شرط شود که در صورت عدم کسب سود، وکیل ـ عامل در بورس ـ از مال خود معادل مقدار تعیین شده به صاحب سرمایه بپردازد.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
📌#آرایش_انتخاباتی رسانه های اصلاحات(۴)
جنگ روانی با محوریت تخریب پاستور و شورای نگهبان
🔹مطابق هر روز، محورهایی که روزنامه های اصلاحطلب برای دستور روز و انگاره سازی در سطح افکارعمومی تدارک دیده اند را مروری کرده و تحلیل کوتاهی خواهیم داشت.
🔹#هفت_محور مهمی که مخرج مشترک مطبوعات زنجیره ای جریان اصلاحات را برای امروز رقم زده به شرح و توضیح زیر تقدیم می شود:
1️⃣تحت فشار قرار دادن شورای نگهبان بخاطر ابلاغیه قانون شرکت در انتخابات:
در این رابطه، روزنامه اعتماد، رویکرد تنش سازی میان وزارت کشور و شورای نگهبان را اتخاذ کرده و آرمانی ملی به قلم فاضل میبدی و با رویکردی مثلا پژوهشی این سوال را مطرح کرده که #شورای_نگهبان وظیفه تصویب قانون دارد یا تفسیرقانون؟
2️⃣ رونمایی های پلورالیستیک از کاندیدهای اصلاحطلب:
بسیار عجیب است که اصلاحات دست به انتحار زده از گلوله های مشقی هم برای انتخابات استفاده می کند. شاید حضور شریعتمداری اصلاحطلب که گفته دولت سوم خاتمی را تشکیل می دهم و با تکنیک تکرار و اعتبارهمنشینی پیش آمده یا دعوت شرق از رمضانزداه که سابقه بازداشت در فتنه ۸۸ را هم داراست و...تشدید فشار علیه شورای نگهبان و القای بسته بودن فضای انتخاباتی با بالابردن تعداد #ردصلاحیت شدگان جناح اصلاحطلب باشد.
3️⃣ تخریب قالیباف و سپاه و قرارگاه خاتم از سکوی شهرداری:
این روزها شهرداری و شورای شهر تهران که چندنفرشان برای شورای بعدی ردصلاحیت شده اند و بحث رشوه برای تاییدصلاحت برخی نیز مطرح است، در یک اقدام سیاسی دقیقه نودی، کمر به تخریب قالیباف و مجلس بسته اند و شرق با موضوع بده بستان های میلیاردی پر ابهام، همزمان، قالیباف و سپاه و قرارگاه خاتم را به چالش کشیده و به جای پاسخگویی به شهروندان تهرانی در مدت مسئولیت خود، به #تسویه_حساب_سیاسی و زهرچشم از رقبای انتخاباتی خود دست زده اند.
4️⃣ اسطوره سازی از ظریف و پررنگ کردن موضوع #فایل_صوتی:
این موضوع نیز بطور جدی در تیتر نخست روزنامه های زنجیره ای دیده می شود و باهدف، مظلوم نمایی، اسطوره سازی و جدی کردن محتوای انحرافی فایل صوتی و تحریک مخاطب به باورپذیری آن، با ارائه تصویری توتالیتر و پادگانی از مجلس و نظام در برابر اظهارات ظریف، در حال تاثیرگذاری بر ذهنیت افکارعمومی است.
5️⃣ مذاکرات ایران و عربستان و حاشیه ای که از متن فراتر رفت: بیش از آنکه #مذاکرات_وین و محتوای گفت و گوهای آن برجسته شود، نتایج آن و حواشی اش در حال شکل دادن یک آرایش دیپلماتیک جدید از طرف ایران و ۵+۱ در منطقه است. مطرح شدن مذاکرات ایران و عربستان و همچنین جنب و جوش ظریف در منطقه و ابهام طرف های عراقی و یمنی و لبنانی از مواضع جدید ایران به عنوان همپیمان و واکنش روبه جلوی عربستان و به تبع، امارات و بحرین به عنوان همسایگان نه چندان دوست و بعضا متخاصم، حاکی از یک جهش دیپلماتیک نه چندان مثبت و امیدوارکننده در روابط منطقه ای ایران به تاسی از مذاکرات وین است.
6️⃣ حضور آیت الله رئیسی برای انتخابات:
این موضوع فی نفسه برای اصلاحطلبان هیچ جذابیتی ندارد ولی بدلیل اینکه رونمایی از ایشان باعث می شود که سمت و سوی عملیات روانی، کلیدواژه سازی و خلق روایت مشخص شود، برای رسانه های اصلاحطلب حائز اهمیت و ضریب رسانه ای بالایی است
7️⃣ تعجیل در واکسیناسیون:
رئیس جمهور در این رابطه مدتی است که بطور جدی ورود مستقیم داشته و از تاخیر در #واکسیناسیون با واکسن های خارجی هشدار می دهد. از طرفی واکسن ها را به تحریم مرتبط دانست و حال به جهت کسب یه رزومه مثبت در کارنامه ریاست جمهوری، با یک تیر سه نشان را هدف گرفته است. افتخار پیروزی بر کرونا و عمل به وعده واکسیناسیون عمومی و پاک کردن اذهان ملت از سوء مدیریت ها در همین زمینه، دوم ادعای شکستن تحریم ها با ورود میلیونی واکسن به کشور در پایان کار دولت و سوم، پاس گل به هم حزبی های خود برای ورود به انتخابات با انگاره سازی مثبت از دولت
🔹 اما از عکس صفحه نخست روزنامه شرق نباید غافل شد که با عنوان پشت پرده #مناظرات_دهه_شصت از آن یاد کرده است. در این پُست، گفت و گویی داشته با مهدی فتاپور از اعضای سازمان فداییان خلق اول انقلاب که در مورد مناظرات معروف آن دوران با امثال شهیدبهشتی و آیت الله مصباح و نماینده هایی از احزاب مارکسیست و لیبرال آن دوران مباحثی مطرح کرده است. نکته کانونی و فرامتنی این گزارش در روزنامه شرق، القای این گزاره است که نظام برای خروج از بحران امنیتی و فضای بسته اوایل انقلاب، به مناظرات حداکثری با همه نمایندگان احزاب دست زد و در شرایط فعلی، چه بسا یک شبیه سازی از نسخه آن دوران، برای انقلاب اسلامی، الزامی است.
🔻این مدل نگاه به فضای کشور، چیزی جز القای بحران و جنگ روانی و تحت فشار قرار نظام و به تبع، شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات و مناظرات آزاد نیست.
#خوانش_تحلیلی
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببنید | #180_ثانیه_انتخاباتی
🔹مردم چه اندازه متاثر از گروههای مرجع میباشند؟
🔹برای حضور بیشتر مردم در #انتخابات چگونه رفتار کنیم؟
🔹 آیا کاندیدای مورد نظر را مستقیم تبلیغ کنیم؟
🔻 180 ثانیه با دکتر سید محمدرضا خوشرو، کارشناس ارتباطات و مشاور معاونت سیما در مورد نقش آفرینی روحانیت در انتخابات
صدای حوزه💢 @sedayehowzeh
📌در گفتوگو با حجت الاسلام امینینژاد مطرح خواهد شد:
بررسی چالشهای معرفتی مواجهه با تجربیات نزدیک به مرگ در صداوسیما
🔹این لایو مشترک اینستاگرامی با موضوع چالش های معرفتی مواجهه با تجربه های نزدیک به مرگ در صدا و سیمابا حضور حجت الاسلام و المسلمین امینی نژاد استاد حوزه و دانشگاه و محقق عرفان اسلامی برگزار خواهد شد.
🔹این برنامه مشترک از ساعت ۲۲ روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در اسکای روم و اینستاگرام قابل دسترس خواهد بود:
🔻اسکای روم: https://www.skyroom.online/ch/m.hajipour/ravasi
🔻اینستاگرام: https://www.instagram.com/ta_abad_zendegi/
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌این ذکر و درخواست را در روزهای آخر ماه مبارک داشته باشیم و مکرر بگوییم
#ماه_مبارک_رمضان
#دعای_ماه_رمضان
#آخر_رمضان
#ذکر_رمضان
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
📌تذکری به شبکه سیمای استان قم (شبکه نور) 🔹جناب آقای احمد حسین شریفی یکی از بینندگان شبکه استانی قم
📌به گزارش #صدای_حوزه، توضیحات تکمیلی حجت الاسلام احمدحسین شریفی درباره نقدی که بر ویژه برنامه #افطار داشتند را در ادامه می خوانیم:
🔻داستان دلقک فرعون (تکمیل و اضافه)
🔷با تشکر از دوستان فرهیخته و گرامیام، به ویژه جناب مهدی میرخلفزاده که با جستجو در کتاب انوار النعمانیه سیدنعمت الله جزایری متن داستان مربوط به دلقک فرعون را پیدا کرده و در اختیار بنده گذاشتند.
این نقل دقیقا همان چیزی است که علامه مصباح(ره) به نقل از شیخ غلامرضا فقیه یزدی ذکر میکنند.
🔹هر چند سیدنعمتالله جزایری به صورتی مجهولی میگوید «رُوِی» و هیچ سندی (نه تاریخی و نه روایی) برای این حکایت بیان نمیکند. و همانطور که در فایل صوتی خود توضیح دادم از نظر محتوایی نیز به شکل موجود، پذیرفته نیست. در عین حال جهت مزید اطلاع علاقمندان به این بحث و تکمیل عرایضی که قبلا داشتند، متن نقل را در اینجا اطلاعرسانی کردم.
🖊توضیحات مصحح و محقق کتاب نیز در پاورقی قابل توجه است.
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh
📌آسیب شناسی رمان مذهبی/ از نامهربانی در حوزه ها تا ضرورت تغییر در ذائقه مخاطب
🔹#رمان و ادبیات ابزار مدرنی است که با گذشت روزگار، به مصرف بالینی بسیاری از مردم خصوصا جوانان و نوجوانان با انواع سلایق تبدیل شده است. دیگر نمی توان رمان نویسی را یک پدیده لاکچری و برای قشر خاص و یا امری نخبگانی تلقی نمود. پی دی اف ها و اپلیکیشن هایی که در فضای وب، #رمان_خوانی را به یک امر روزمره و عادی تبدیل کرده و رگ های جامعه را چه خوب یا چه بد، درگیر خود کرده است.
🔹این مساله وقتی جدی می شود که مساله ای به نام رمان دینی یا رمان نویسی با ژانر مذهبی به تدریج در حال نضج گرفتن و شکل گیری است و وارد گود پرتلاطم و سنگین رقابت برای ذائقه سازی و مصرف اجتماعی_فرهنگی شده است. در همین رابطه پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه مصاحبه ای ترتیب داده با یکی از خواهران طلبه جوانی که وارد عرصه رمان نویسی شده و با یک چارچوب ذهنی دینی و ماموریت تبلیغی، تالیفاتی را به انجام رسانده و در کنار شغل و زندگی شخصی، به تدریس و تربیت نیرو برای این عرصه همت گماشته است.
مطالعه متن کامل مصاحبه در سایت #صدای_حوزه:
https://v-o-h.ir/?p=12035
صدای حوزه 💢 @sedayehowzeh