📸ببینید| مراسم احیاء سومین شب از لیالی قدر در #کربلا
#شب_قدر
#امام_حسین علیه السلام
#مراسم_احیاء
#ماه_رمضان
🆔 @sedayehowzeh
✍️«زندگی پس از زندگی»؛ درآمدی بر الهیات مرگ
🔹در روزگاری که «عرفیگرایی» در بستر رسانه تا ژرفترین لایههای جامعه ما رخنه کرده، زیستجهان نسلهای جدید ما را دستخوش تحولات شگرف نموده، و «مفاهیم متعالی» را چنان از دسترسشان خارج ساخته که هیچگاه بهخودی خود در مدار ذهنشان قرار نمیگیرد و مسألهشان نمیشود، ساختن برنامهای که «مرگاندیشی» را برای این نسل به امری معنادار و جذاب مبدل کند شاهکار است.
🔸برنامهای که از تجاربی پرده برمیدارد که برخلاف تجربهگرایی در #عصر_مدرن، نه تنها با خداناباوری همبسامد نیست، با تمام وجود خداباوری را فریاد میزند. تجربه زیستن در بیرون از کالبدی که همه یا بیشتر علایم حیاتی از آن سلب شده، آنقدر جذاب هست که جوان امروز را هم پای صحبتهای یکی از جنس خود بکشاند.
🔹این برنامه فواید بینظیری دارد، از جمله باورپذیری مفاهیم قدسی؛ معنابخشی؛ #اخلاقگرایی؛ جاودانهباوری؛ توجه به مراقبه؛ تسلیبخشی برای بازماندگان و ...
🔸در ساخت آن هم به عناصر خوبی توجه شده است؛ تنوع در تجربهها، توجه به راستیآزمایی، برجستهسازی عناصر مشترک در تجربهها، بهرهگیری از کارشناسان در تحلیل و توصیف تجارب، استفاده از واژگان دقیق در بیان تجارب و نتیجهگیری از آنها، پرهیز از قدیسانگاری و الگوسازی تجربهگران، توجه به ساختارمند بودن تجربهها.
🔹همه اینها نشان میدهد آقای موزون، موضوع خوبی را انتخاب کرده است، و رسالت خود را به خوبی انجام داده است. اما این همه کار نیست و ارائه یک تصویر صحیح از جهان پس از مرگ نیازمند #الهیات_مرگ است. روشن است که روش پدیدارشناسانه تنها یکی از رویکردها در مرگ پژوهی است، و رویکردهای علمی، فلسفی، کلامی و عرفانی از دیگر رقبای آن به شمار میرود.
🔸توجه به هر یک از این منظرها میتواند بخشی از واقعیت مرگ یا جهان پس از آن را نمایان سازد، و مقایسه دستاوردهای متفاوت و گاه متعارضشان میتواند به تدریج به شکلگیری یک #الهیات_منسجم در این زمینه بیانجامد.
🔹بنابراین کار آقای موزون فراهم آوردن بستری است که این الهیات در آن شکل بگیرد. طبیعی است که تفاوت دستاورد هر یک از این رویکردها در ابتدا میتواند زمینهساز چالشهای قابل توجهی در این زمینه شود و سر از انکار یا #تکفیر هم درآورد، خصوصا اگر جریاناتی در صدد باشند از این آب گلآلود ماهی خود را صید کنند.
🔸اما باید راه را باز گذاشت و از برچسب زدن پرهیز نمود. مهم اتخاذ راهبردی صحیح از سوی سازندگان این برنامه و منتقدان دلسوز آن است که بتوانند در فضایی علمی و به دور از تنش مباحث را مدیریت کنند.
🖊حجت الاسلام محمد مرادی طلبه سطح چهار حوزه و ارشد فلسفه دین
🆔 @sedayehowzeh
⁉️شرایط عمومی و اختصاصی #شهریه_هدفمند رهبری(کمک هزینه) چیست؟
🔍 شرایط عمومی:
ویژه برادران، #متاهل، ایرانی، غیر شاغل که پرونده مرکز خدماتشان فعال است.
🔍شرایط اختصاصی:
1️⃣ #کمک_هزینه_تحصیلی: حاصل تقسیم پایه تحصیلی بر سالهای تحصیل می باشد که برای دریافت کمک هزینه می باید مقدار آن بین 0/8 تا 1/5 قرار بگیرد. مثلا اتمام پایه 10داری و 11 سال در حوزه هستی، ده تقسیم بر یازده میشود که حاصلش 0/9 می باشد پس تعلق میگیرد.
2️⃣ #کمک_هزینه_تبلیغی: فعلا ویژه مبلغین بلند مدت طرح هجرت و استقرار سازمان تبلیغات و ان شاء الله شاید در ماه های آینده شامل سایر مبلغین مثل ائمه جماعت مساجد یا سایر طرح ها بشود.
3️⃣ #کمک_هزینه_تدریس، ویژه اساتید رسمی حوزه
📎باید تمام شرایط عمومی و همچنین یکی از شرایط خاص (تبلیغ،تدریس،تحصیل) را دارا باشید.
📎ضمنا اگر شامل تمام سه مورد (تبلیغ،تدریس و تحصیل) بشوید یا یک مورد از سه مورد یا دو مورد از سه مورد ، در واریزی هیچ فرقی ندارد و تنها یک کمک هزینه پرداخت خواهد
⁉️فرق طرح کمک هزینه دفتر شهریه رهبری(شهریه هدفمند) با طرح خدمات هدفمند مرکز خدمات چیست؟
➖ شهریه هدفمند از محل #وجوهات مقام معظم رهبری پرداخت خواهد شد اما خدمات هدفمند از جانب #مرکز_خدمات حوزه از محل اعتبارات دولت پرداخت و بر اساس امتیازات فرد می باشد.
🆔 @sedayehowzeh
#صدای_طلاب
🔹 برا رضای خدا هم که شده، #امریه_طلاب را پیگیری کاری بکنید.
⁉️چرا یه سامانه راه اندازی نمیکنن که جذب #سرباز_طلبه از اون سامانه انجام بشه؟!
🔴چقدر بی برنامه هستیم اخه....
🆔 @sedayehowzeh