«به #قله نزدیک شدهایم»، معانی زیادی دارد، ابعاد متعددی دارد و جلوههای گستردهای داشته و پیدا خواهد کرد.
یک جلوه از آن به قله نزدیک شدن این است که جبههی #انقلاب این روزها دارد بین خوب و خوبتر انتخاب میکند، بین تئوری گرایی و عملگرایی انتخاب می کند، بین اینکه تیم اجرایی داشتن بهتر است یا عقبه ی فکری!
این کجا و آن رای دادنهای گتره ای، قبیلهای و احساسی و مصلحتی کجا!
این خود یک #قله است...
#سه_میم
@semimm
اندر احوالات جامعهی «همستر کامبت» و حکم فقهی حرمت
بسمالله
اسلام چیست؟
مجموعهای یکپارچه و جامع برای سامان دادن انسان!
انسان چیست؟
موجودی دارای حداقل سه بعد اساسی:
شناخت
هیجان
رفتار
و دارای دو بخش مادی و معنوی!
چه چیزی اسلام را در مقایسه با سایر ادیان کارآمد کرده بود و یا با ادبیات دینی برتری بخشیده بود و وجوب تبعیت داشت؟
همین جامعیت!
اما مع الاسف تمام ابعاد و اضلاع دین را به فقه که کیفیت رفتار انسان را شرح میدهد (آن هم با تعریف و کیفیتی خاص)، خلاصه کردند!
یعنی چه؟
یعنی دین را از آن وضعیت همه شمول خود خارج کرده و در نتیجه از کارآمدی انداختند.
لذا با پیدایش پدیدههای جدیدی چون این #همستر (شاید پولساز)، به درستی فتوای حرمت به جامعه مخابره میشود اما جامعه آن را جز دستاویزی برای خنده نمیداند.
حوزه های علمیه باید میفهمید که بین مرجعیت دینی و مرجعیت فقهی فرسنگها تفاوت است و جامعه مرجع دینی میخواهد نه مرجع فقهی!
مرجع دینی؛ اول از همه خود دین را جامع میفهمد نه کاریکاتوری و فقه زده، ثانیا برای گسترش دین تلاش می کند نه فقط فقه، ثالثا می داند اسلام، زمانی کارامد است، برتری دارد و در یک کلام وجوب تبعیت دارد که جامعیت داشته باشد نه آنکه محدود به پوسته ای شود.
#سه_میم
@semimm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سازههای بنیادین علوم اجتماعی و رهروان آن نیاز به مددکار اجتماعی دارند.
#جامعه_شناسی
#دکتر_فاضلی
بسم الله
شاید قریب به چندین میلیون انسان در تشییع پیکر شهید #رئیسی شرکت کرده بود.
انتظارم این بود اندیشمندان علوم اجتماعی و جامعهشناسانی که از جنبش (شاید) چند صد هزار نفری #مهسا، ادبیات و گفتمان و مفاهیم جدیدی چون «خیزش #دهه_ی_هشتادی ها» را تولید کرده بودند، به پاخیزند و برایمان توصیف و تیبین و تحلیل و تجویزها کنند.
به یک بار بهت زده شدم.
همان به اصطلاح اساتید دانشگاهی که کلیپهای تقطیع شدهشان در ستایش علم، نقدهای تندشان از وضعیت فاجعهی ایران، تعریضهایشان به گسستهای بین نسلی ایجاد شده در کشور به برکت مثلا رهبری غلط حضرت آقا و چه چه؛ اکسپلور اینستا را تماما از آن خود کرده بود، حالا به یک باره انگار لالی مادرزاد گرفتهاند.
انگار سازههای بنیادین علم معیوب و آسیب دیده است، و نیازمندی یک مددکاری اجتماعی است.
آنها مقصر نیستند ، بیسواد هم نیستند اما علمشان قدرت تحلیل چنین چیزی را به آنها نمیدهد.
به اصطلاح عامیانه در ذهن آنها یکجای کار میلنگد.
اینکه دقیقا آن جایی که میلنگد کجاس جای بحث مفصل دارد ولی علمی که نتواند از فلسفههای بنیادین حاکم بر فرهنگ من تاثر پذیرفته و از تحلیل عینیتهای زندگی من عاجز باشد، هرچه باشد؛ معیوب است، آسیب دیده است.
فکر میکردم این مساله مربوط ساحت و حوزهی دانش است، تا امروز که با دیدن رفتار و پرخاش آقای دکتر #فاضلی دریافتم این عیبها و آسیبها به رهروان علوم نیز سرایت کرده است.
کسانی که خود قرار است متصدی ایجاد فرهنگها وهویتهای سالم جمعی باشند به برکت تعامل با علم معیوب، آسیب دیدهاند.
گرایش « #_مددکاری_اجتماعی علم» میتواند در عرض « #روانشناسی علم» ، کمی درد را التیام بخشد.
#سه_میم
@semimm
بار ارزشی رفتار دکتر #فاضلی که جای بحثها دارد را کنار بگذاریم، در یک جلسه، تنها یک نقد، آن هم مستند و مستدل را نتوانست تاب بیاورد که در آرامش از خود دفاع کند.
او شاید به برکت فرهنگ اصیل ایرانی اصلا آدم بدی نیست اما
این عصارهی تربیت علم غربی است، ذرهای از گفتههایش در او متجلی نیست در میزگرد #فرهنگ، رفتار بیسابقهی ضد فرهنگی میکند.
اما من بزرگمردی را میشناسم، تربیت شدهی نهاد دین، سالها است که به او
بیرحمانهترین
بیاساسترین
پرتعدادترین
تهمتها را میزنند، او اما آرام است که هیچ پناه شکوهی مظلومانی چون شهید #رئیسی نیز هست.
سلام خدا بر #رهبر عزیزم!
#سه_میم
@semimm
قرائن و شواهد نشون میده #پزشکیان رای میاره، آخه امروز بعد سه تا تابستونی که با #رئیسی تو رفاه و خنکی گذروندیم، برقا قطع شد.
#دولت_سوم_روحانی
@semimm
☑️ دعوت مراجع عظام حضرات آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی و جوادی آملی از مردم برای حضور در انتخابات
🔹️ آیت الله مکارم شیرازی: "مردم شریف ایران اسلامی بار دیگر در عرصه انجام تکلیف الهی انسانی انتخابات قرار گرفتهاند. بر همه واجدین شرایط لازم است با شرکت پرشور و انتخاب فردی مؤمن، امین و شایستۀ جایگاه مهم ریاست جمهوری اسلامی ایران، وظیفۀ شرعی و اجتماعی خود را در تعیین سرنوشت و آیندۀ جامعه ادا نمایند".
🔹️ آیتالله نوری همدانی: "بدون تردید انتخاب فردی اصلح در حل مشکلات موجود مؤثر خواهد بود؛ از عموم مردم ایران دعوت میکنم در این انتخابات مهم شرکت نموده و وحدت و همدلی خود را یکبار دیگر در مقابل چشم ناظران جهانی به نمایش بگذارند".
🔹️ آیتالله جوادی آملی: "امروز موظفیم وحدت خود را حفظ کنیم و در این مناسبتها مانند انتخابات که در استقلال کشور، امنیت، عظمت، جلال و شکوه این مملکت دخیل هستند حضور فعال داشته باشیم؛ حضور در پای صندوقهای رأی، یک قدرت ملی، دینی و اسلامی است".
#انتخابات
#حضور_حداکثری
@semimm
پاسخ استخاره برای رای به جناب #جلیلی آیه ۶۸ سورهی اعراف:
بسیار خوب و با صبر و انتظار نتایج شگرفی در پیش خواهد بود. تردیدها روباس کنار گذاشته وبا توکل اقدامکرد.
پاسخ استخاره برای آقای رای #قالیباف، آیهی ۱۲۱ سوره.ی اعراف:
زحمت و سختی دارد اما کار خوب و درست بوده و همراه اجر معنوی است و اصلاح امور دنیای شما هم اگر تقوا و اخلاص داشته باشید به همراه خواهد داشت.
میبینید که خدا هم توش مونده که کدومو بگه.😂 بعد بعضیا هنوز از تخریب دست برنداشتند اونم تخریب دوتا نیروی خوب انقلاب😥
کلیت جواب استخارهها همین بود که نوشته شد ولی آیات ظرافتهایی دارن، سورهای که هست که تصویرشو گزاشتم برای اونایی که دقتهایی میکنن و احتمالا تواین ترجیح به کمکشون بیاد.
التماس دعا
به امید خبرهای خوب فردا همین موقع انشاءالله
#سه_میم
@semimm
این متن را میبینید؟
متن برادر عزیزی است که روزگاری طلبه بوده است.
البته عاشقتر از من، مجاهدتر از من و در یک کلام خیلی بهتر از من.
فارغ التحصیل مدرسهی معصومیه.
روزگار سختی را پشت سر گذاشته.
پلشتیهایی در جمهوری اسلامی را دیده است.
لطمههایی از بیعدالتی خورده است.
حالا اما دیگر از اساس منکر است.
هیجاناتش را کنترل نمی کند.
ریاست جمهوری را از لنز تنگ عقدهها میبیند.
اقتصاد و آرزوهای جوانان را که یک کفهاش اقتصادی است را نمیبیند ومدام در پی انتقام از خیال و سراب است.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
#سه_میم
@semimm
با کارت ملی قدیمی اش اومد
نتونستیم استعلامشو بگیریم
رفت با کپی شناسنامه اومد
اصرار کرد رای بده
ازش عذرخواهی کردیم
دو ساعت بعد با شتاب اومد گفت: «پیدا کردم شناسنامم رو»
ازش تشکر که کردیم
میگفت عمو جان وظیفمونه وظیمونه..
شغلش کارگر بود و بدلیل کهولت سن خانه نشین شده😥
جمعبندی درصدِ مشارکتِ مراکز افکارسنجی چقدر بود؟
🔹بسیج ۴۲ ٪
🔹ایسپا ۴۶ ٪
🔹مرکز پژوهش مجلس ۴۸ ٪
🔹آرا ۵۱ ٪
🔹متا ۵۲ ٪
🔹دانشگاه تهران ۵۳ ٪
🔹شناخت ۵۴ ٪
🔹پرسش ۵۶ تا ۵۸ ٪
👤 آنتی صهیون: دقیقترین پیشبینی میزان مشارکت متعلق به بسیج بود (عکس فوق)
انشاءالله که میزان آراء هر نامزد هم طبق پیش بینی بسیج بشود
@Semimm
بسم الله
از حدود ۳۶ ساعت پیش آن به آن اتفاق جدید رخ میداد؛ از انتظار برای اجماع جبهه انقلاب تا این اخریها که تصویر دستخط آقا نشان میداد که ایشان به قالیباف رای داده است، صبر کردم و نسبت به هیچ اتفاقی واکنش نداشتم. اما حالا چند نکته بنویسم:
۱. عزیزی مینوشت که میزان، زمانی رای ملت را بود، مردم ما الان نمیفهمند، پس رایشان اعتبار ندارد؛ برادرمان فلسفهی انتخابات که همان سنجهی میزان رشد مردم است را از یاد برده است. انتخابات برای آن است که مردم خودشان تصمیم بگیرند که ولایت الله جاری باشد یا نه. چیزی غیر از این گفتن، مخالفت با غدیر است.
۲. عزیز پاکدلی چند روز مانده بود به انتخابات میگفت بیایید برویم تبلیغ تا شرمندهی امام زمان نشویم؛ میخواستم بهاو بگویم به نظرم کمی زود است. حالا کو تا انتخابات! برادران ما هر چهار سال یکبار سر از تخم بیرون میآورند و میگویند برویم بهمردم بگوییم مردم بیایید به فلانی رای بدهید. خیلی از آبادی دوری برادرم، مردم نه تنها دیگر تورا قبول ندارند، بلکه اگر اساسا آنها با انتخابات به چالش خوردهاند، به خاطر این است که مثل شمایی مروج انتخاباتی. باید کار اساسی و بلندمدت کرد. از الان برای چهار سال دیگر باید کار کنیم. نمیتوانی در قم بنشینی و خود را به همه چیز مشغول کنی، بعد یکهو احساس تکلیف کنی و انتظار داشته باشی مردم برایت خط شوند.
۳. سناریوی دشمن همه جانبه و دقیق است. اول تحریم انتخابات، ولو با فحاشی و تهدید، مثل کاری که جلوی سفارتخانهها کردند؛ دوم تحقیر انتخابات با شایعهسازی؛ سوم معرفی کاندیدایی که دست چندم حزبِ تا حدودی همسو با او است و شاید به درد مدیریت یک درمانگاه هم نخورد چه رسد برای عالیترین نهاد اجرایی کشور. کاری که چند سر سود دارد. برای مواجهه با چنین دشمنی ما حتی توهم کنشگری هم نداریم، چه برسد به شناخت و برنامه!
۴. مردمی که هنوز به شخصی مثل دکتر پزشکیان رأی میدهند و رأیشان جز از سر تعصب، تحزب و لحاجت نیست؛ با این مردم یا ما به خود میاییم کار عمیق فرهنگی- سیاسی را بر اساس مبانی دین استارت میزنیم و یا مجدد حسین به مسلخ میرود، یا امام زمان به مقام اضطرار رسیده و خود گامی بر خواهد داشت. راه دیگری نداریم.
۵. اقتدار رهبر ایران ستودنی است؛ او گرچه کندتر اما هر کسی از دل صندوقها بیرون بیاید، تعامل خواهد کرد و کشور را به سمت قله پیش خواهد برد.
۶. نظام نشان داد که امین است؛ حتی مخالفینش به صندوقهایش اعتماد دارند.
۷. دوگانههایی مثل جلیلی-قالیباف یا در جناح مقابل دوگانهای مثل لاریجانی-جهانگیری، آرزوی دیرینه است، مشروط بر آنکه موجب رای آوری شخص ضعیفی چون پزشکیان نشود.
۸. بسیاری از سوالاتی که در برنامههای مناظره پرسیده میشد، هیچ ارتباطی به تخصص افراد نداشت تا نظر کارشناسی بدهند. عیناً حکم شرعی و فقهی داشت. این در فرضی است که فقه را محدود به همین گفتمان متعارف آن بدانیم و نگوییم اسلام یعنی برنامهی کامل و همهجانبه زندگی!
حکمی که باید توسط فقهای عزیز، جوان و آگاه از زمان و مکان استنباط و توسط مبلغین باسواد حوزه، برای مردم تبلیغ و تبیین میشد؛ و افسوس که حوزهها از هر دو خالی است و نتیجه میشود رطب و یابسهای فردی چون ظریف، در استناد غلط به قرآن.
سخن تمام:
این انتخابات هرچه که باشد تمام شده است، برادرم. اگر مردی بسم الله، چهارسال دیگر در پیش است کاری جهادی، انقلابی و گروهی را برای ارتقای مشارکت عاقلانهی مردم، از همین فردا در پیش بگیریم.
به امید تقدیر بهترینها برای مردم عزیز ایران.
#سه_میم
@semimm