🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
در حدیث است : روزی مردی نزد پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) آمد و عرض کرد:
ای رسول خدا هیچ کار زشتی نیست مگر این که انجام داده ام😢 آیا توبه من قبول می شود؟😔
💚 فرمود: «آیا پدر و مادرت زنده اند؟»💗
گفت: تنها پدرم زنده است.💖
💚 فرمود: «به پدر خود احترام و نیکی کن؛ تا خداوند تو را ببخشد.»
💗💫💗💫💗💫💗💫💗
🌟همین نیکی به پدر موجب پذیرفتن توبه ی تو خواهد شد.🌟
وقتی که آن مرد رفت، حضرت به اطرافیانش 💚 فرمود:«ای کاش مادرش 💔زنده بود و به مادرش نیکی می کرد؛ زیرا با نیکی کردن به مادر، قبولی توبه اش نزدیک تر می بود.✨💖✨
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
هر كس دخترم فاطمه را دوست داشته باشد، او در بهشت با من خواهد بود و هر كس او را دشمن بدارد، در آتش است.
مَن أحَبَّ فاطِمَةَ ابنَتي فَهُوَ فِي الجَنَّةِ مَعي، ومَن أبغَضَها فَهُوَ فِي النّارِ.
إرشادالقلوب صفحه 294
💐 ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها بر شما عزیزان مبارک باد، همچنین روز زن و روز مادر بر مادران و بانوان عزیز مبارک باد.
🎈🎈🎈🌷🌷🌷🌹🌹🌹
🌟🌟🌟🎊🎊🎊🍀🍀🍀
🌸 🌸 #میرزا_قاسمی😋😋😋
مواد لازم:
بادمجان متوسط: ۶ عدد
لیموترش: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: ۱ بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید.
پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید.
بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید.
سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید.
نوش جان 😄😍
نکته👇👇
طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد،
#مهارتی
نان پیشی
۳ پیمانه آرد
۱ قاشق چایخوری خمیر مایه
۱ قاشق چایخوری شکر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ونیم پیمانه آب ولرم
-
شکر را داخل آب ولرم حل کنین و خمیر مایه رو اضافه کنین و خیلی کم مخلوط کنید و روشو بپوشونین تا ۵ دقیقه بمونه. بعد بقیه موادو اضافه و مخلوط کنید ، آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه.بعد از کلی ورز دادن روشو بپوشونین و ۱-۲ ساعت استراحت بدین . بعد با وردنه باز کنین و با کاتر دلخواه ببرین و در روغن داغ هر دو طرفشونم سرخ کنین.
#مهارتی