eitaa logo
سراج ۱۱
48 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸🌸🌸🌸🌸 پيامبر خدا صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله: هر كس دخترم فاطمه را دوست داشته باشد، او در بهشت با من خواهد بود و هر كس او را دشمن بدارد، در آتش است. مَن أحَبَّ فاطِمَةَ ابنَتي فَهُوَ فِي الجَنَّةِ مَعي، ومَن أبغَضَها فَهُوَ فِي النّارِ. إرشادالقلوب صفحه 294 💐 ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها بر شما عزیزان مبارک باد، همچنین روز زن و روز مادر بر مادران و بانوان عزیز مبارک باد. 🎈🎈🎈🌷🌷🌷🌹🌹🌹 🌟🌟🌟🎊🎊🎊🍀🍀🍀
🌸 🌸 😋😋😋 مواد لازم: بادمجان متوسط: ۶ عدد لیموترش: ۱ عدد گوجه فرنگی: ۵ عدد سیر: ۱ بوته تخم مرغ: ۳ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید. پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید. بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید. سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید. نوش جان 😄😍 نکته👇👇 طعم اصلی این غذا به سیر و دودی بودن بادمجان ها می باشد،
نان پیشی ۳ پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ونیم پیمانه آب ولرم - شکر را داخل آب ولرم حل کنین و خمیر مایه رو اضافه کنین و خیلی کم مخلوط کنید و روشو بپوشونین تا ۵ دقیقه بمونه. بعد بقیه موادو اضافه و مخلوط کنید ، آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه.بعد از کلی ورز دادن روشو بپوشونین و ۱-۲ ساعت استراحت بدین . بعد با وردنه باز کنین و با کاتر دلخواه ببرین و در روغن داغ هر دو طرفشونم سرخ کنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا