🔴 درباره اردشیر زاهدی و رائفیپور و....
🔻میپرسند نظرتان درباره فلانی چیست؟
🔸به نظرم رسید مهمتر از هرنظری ملاک هاست. این و آن میآیند و میروند اما ما به یک نظام تحلیلی برای رفتارشناسی نیاز داریم.
🔸آدم ها را چطور تحلیل کنیم؟ ملاک اصلی در تحلیل رفتارها باید متکی به جهتگیری کلان فرد باشد. جهتگیری نیز در سه محور است:
1⃣ اسلام و اهلبیت(ع)
2⃣ انقلاب اسلامی با تاکید بر دو ارزش معنویت و عدالت
3⃣ ولایتفقیه؛ هم در نظر و هم در مصداق و هم در بدنه متصل و اجتماعی ولایت که جامعه متدین و انقلابیاند.
🔸دقت کنیم که جهتگیری صحیح باید هر سه محور را همزمان و توأمان دارا باشد. توجه کنیم که این شاخص آدمها را طیفی تحلیل میکند نه صفر و یکی. یا همه یا هیچ درمورد انسان به حکم انسان بودن نادرست است. هر میزان در این جهتگیری راسختر باشند بیشتر مورد اعتمادند.
🔸به چنین فردی باید حسنظن داشت. چنین فردی اگر هم اشتباه داشت، خطایش را باید نقد کرد ولی نباید اصل نقد و سبک نقد منجر به حذف شود چون جهتگیری اصلی صحیح است.
مثل ماشینی که به سمت مقصد حرکت می کند و اگر در بین راه پنچر شود تعمیر و مجدد براه میافتد.
🔸اما اگر کسی این جهتگیریِ کلان را نداشت، چنین فردی اولا مورد حسنظن نیست. مقدسترین شعارها را هم بدهد باید با تردید مورد پذیرش قرار گیرد.
🔻یعنی چی دقیقاً ؟؟
🔸بهترین حرفها و رفتارها باید در مقیاس نقشه کلان فرد تحلیل شود.
بعضی وقتها یکنفر از امامحسین(ع) میگوید ولی نقشهٔ شیعه انگلیسی را تکمیل میکند. دیگری از امام زمان(عج) دم میزند امام نقشه کلانش انجمن حجتیه است. دیگری از عدالت حرف میزند اما ابر نقشهاش چپ و مارکسیسم است.
🔸خب؟ یعنی اگر حرف خوبی زدند رها کنیم؟ خیر. اگر هر شعار مقدسی را بتوانیم فارغ از گوینده و نقشه کلانش استفاده کنیم خوب است. در غیر اینصورت شعاری که منجر به میدان داری فرد شود، هرچقدر هم مقدس باشد نقشه باطل را تکمیل می کند.
اگر بیبیسی حرفی به نفع انقلاب بزند، خوب است. ولی اگر همین حرف کمک کند بیبیسی مشروعیت پیدا کند باطل است.
🔻 #نتیجه_گیری:
🔸توجه کنیم گرفتار سلبریتیزدگی نشویم. خیلی از ما با سلبریتیهای هنری و ورزشی مشکل داریم، اما در عرصه سیاست و رسانه همچنان سلبریتی زدهایم. کلاً پرهیز کنیم از بتسازی و بتپرستی.
هروقت احساس کردیم مقابل یک فرد و یک فکر و یک جریان منفعلیم و رویکرد انتقادی و عقلانی نداریم نگران شویم.
✅ این تحلیل کلّی؛ پر کردن نقطه چین مصداقها با خودتان.
✅ #پینوشت: کنار هم گذاشتن اسمها در تیتر صرفاً از جهت توجه دادن به شبهات اخیر این روزهاست.
✍ محسن مهدیان
@seraj1397
.
🔴 اولویت مجلس آینده چیست؟
🔸فریدون آدمیت در صفحه ۴۴ از کتاب ایدئولوژی نهضت مشروطیت ایران، از قول حاجی معینالتجار از نمایندگان فعالی مجلس اول شورای ملی، جمله زیبایی را نقل میکند که برای نمایندگان مجلس یازدهم شورای اسلامی ج.ا. ایران قابل تامل است: او میگوید :
"فعلا" اصلاح عمل مالیه از همه چیز مقدمتر است.
🔸شاید یادآوری این جمله برای جمیع اصولگرایان و نمایندگان مجلس انقلابی یازدهم مفید فایده باشد.
🔸آنها باید مراقب باشند تا در دام اصلاحطلبان رادیکال برای فرافکنی موضوعات و ایجاد تنشهای روز افزون بین مجلس با دولت گرفتار نشوند.
اولویتها میبایست بر اساس رونق تولید ملی، مبارزه با فساد، کنترل نقدینگی سرکش و کمک به دولت (در عین نظارت کامل بر آن) طراحی شوند.
✍ محمد رضوی
@seraj1397
.
🔴 اعتراضهای هدایتشده
🔸"لبنان" بعد از مدتها دوباره دستخوش اعتراضهایی از نوع خشونتطلبی بود. این اعتراضها که با چاشنی اغتشاش همراه بود، به دلیل مشکلات اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی این کشور بر اثر شیوع ویروس کرونا ظهور کرد.
🔸بعد از اعلام طرح نجات اقتصادی حسان دیاب و مخالفت برخی احزاب داخلی همچون ۱۴ مارس و همچنین نقش ریاض سلامه رئیسکل بانک مرکزی لبنان در نوسانات ارزی و کاهش ارزش پول ملی این کشور در کنار انتقال مقادیر قابل توجهی از پولهای موجود در بانک مرکزی لبنان به خارج از این کشور، مشکلات اقتصادی زیادی با شروع محدودیتهای اقتصادی به علت کرونا گریبانگیر لبنان شده است و این کشور اکنون در بدترین و بیسابقهترین وضعیت اقتصادی طی ۳۰ سال گذشته به سر میبرد!
🔸اعتراضها در سه شهر بیروت، طرابلس و صیدا از شدت بیشتری برخوردار بود و دلیل اصلی ادامهدار شدن آن، مداخلات بازیگران خارجی در همراهی و همکاری برخی احزاب سیاسی داخلی لبنان است.
🔸بنابراین باید اینگونه عنوان کرد که اتفاقات اخیر در لبنان ناشی از "مداخلاتِ بازیگران خارجی" با کاتالیزوری به نام مشکلات اقتصادی شکل گرفته است.
در این میان نقش آمریکا و جریان ۱۴ مارس (وابسته به سعدالحریری) از همه پررنگتر است؛ زیرا این دو جریان از ابتدای تشکیل دولت حسان دیاب به مخالفت با آن پرداختند و کارشکنیهای اقتصادی آمریکا در این زمینه مزید بر علت شده است.
🔻نکته راهبردی:
🔸دو هدف کلی از اغتشاشهای اخیر بیش از همه، مدنظر آمریکاییها و همپیمانان داخلی آنها است:
اول؛ به چالش کشیدن دولت قانونی این کشور و دوم؛ تضعیف و در مرحله بعدی سقوط آن و جایگزینی دولتی وابسته به خود با ناکارآمد جلوه دادن دولت حساندیاب.
@seraj1397
.
🔴 تصمیم ناگهانی چین، چگونه گوشه و کنار دنیا را لرزاند؟
🔸چین دیروز دنیا را غافلگیر کرد و تصمیم گرفت که در معاملات بورس کالا، قیمت دلار را فسخ کند و تصمیم گرفت به جای دلار، رسماً یوان چین را معامله کند و این یک گام جسورانه و مهم در تاریخ اقتصادی چین است.
🔸این بدان معنی است که دلار در تجارت چین غیرقابل استفاده است و دلار آمریکا به شدت در برابر یوان چینی سقوط میکند و ممکن است بر بازارهای جهانی تأثیر بگذارد و همه بازارهای جهانی از این تصمیم متحیّر شدند.
🔸این اخبار دیروز در برنامه انگلیسیِ BBC BBC World مورد بحث قرار گرفت. این یک جنگ اقتصادی است که میتواند جهان را به سمت جنگ ویرانگر سوق دهد که اگر آمریکا در مقابل این تصمیم احمقانه رفتار کند، نمیتوان از آن غافل شد!
چین 2021 جهان را رهبری خواهد کرد.
این رویای قدیمی چین است و آنچه را که قصد داشت برای ده ها سال یا بیشتر به آن برسد.
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا رهبری گفت اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید؟
🔸ما اینجا نمیخواهیم بگوییم، این تنها دلیل آغاز سرنگونی اسرائیل است! اما در دنیای پیچیدهٔ امروز سیاست، دلایل چندوجهی است.
یکی از وجوه که رهبری بر روی آن اشراف دارد شکافهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی کشورها است!
این قبیل شکافها در ایران هم وجود دارد و طرح براندازی دشمن بیش از هرچیز معطوف به بازی با همین گسلها است.
🔸عمده تصوّرات عوام از اسرائیل ختم به بازیهای رسانهای است، ختم به دارا بودن بهترین پزشکها، پولدارترین مردم، حاصلخیزترین خاک، مجهزتین ارتش، مخوفترین سازمانهای امنیتی، ماهرترین جاسوسها و...، حال آنکه واقعیت اسرائیل بسیار متفاوتتر از آن است که برخی میپندارند!
👆 بخشی از آن را خودتان ببینید...
@seraj1397
.
مظفری- کرونا -4.mp3
6.73M
.
🔴🎙 دکتر ظفری تحلیل میکند: چرا غرب در تامین ماسک و کیتِ تشخیص و برخی اقلام اولیه، دچار بحران جدی شد؟!
🔻تحوّلات پساکرونا چه دورانی است:
🔹 جهش تمدنی
🔹 تحوّل معرفتی به لیبرالیسم
🔹 تغییر نگاه از غرب به شرق
🔹 سخن از تغییر پسا کرونا توهّم است
🔹تقویت نگاه ملیگرایی
🔹حرکت با شتاب به سمت دنیای مجازی
🔹 آدرسهای غلط در دیدگاه دوگانه علم و دین؛ طب سنتی و طب جدید
@seraj1397
.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔴 ۱۲ دلیل برای درخواستِ بازداشت و محاکمهٔ #آذری_جهرمی وزیر ارتباطات و همسایه و یار غار او در فضای سایبر
@seraj1397
.