🏴 بمناسبت ایام دهه عزای حسینی و دهه امربمعروف و نهی ازمنکر، و امر موکد و مکرّر امام و رهبری بر احیاء و اقامه این واجب اسلامی
💠رهبرانقلاب:
‼️اگر معنای امر بمعروف و نهی ازمنکر و حدود آن برای مردم روشن شود، معلوم خواهد شد یکی از نوترین، شیرینترین، کارآمدترین و کارسازترین شیوههای تعامل اجتماعی، همین امر به معروف و نهی از منکر است و بعضی افراد دیگر در نمیآیند بگویند «آقا! این فضولی کردن است»! نه؛ این همکاری کردن است؛ این نظارتِ عمومی است؛ این کمک به شیوعِ خیر است؛ این کمک به محدود کردنِ بدی و شرّ است؛ کمک به این است که در جامعه اسلامی، گناه، همیشه گناه تلقّی شود.
بدترین خطرها این است که یک روز در جامعه، گناه به عنوان ثواب معرفی شود؛ کار خوب به عنوان کار بد معرفی شود و فرهنگها عوض شود. وقتی که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه رایج شد، این موجب میشود که گناه در نظر مردم همیشه گناه بماند و تبدیل به ثواب و کار نیک نشود.
بدترین توطئهها علیه مردم این است که طوری کار کنند و حرف بزنند که کارهای خوب - کارهایی که دین به آنها امر کرده است و رشد و صلاح کشور در آنهاست - در نظر مردم به کارهای بد، و کارهای بد به کارهای خوب تبدیل شود. این خطرِ بسیار بزرگی است. ۷۱/۴/۲۲ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🗓 سالروز آغاز نهضت امام خمینی در عاشورای سال۱۳۴۲
💠رهبرانقلاب:
‼️نهضت خمینی الگوبرداری شده از نهضت حسینی است، که همواره برای ما حامل درس است؛ از افراد صاحب فکر و اندیشه "خواهش میکنم" که براین مسئله تأمل کنند. ۷۵/۳/۱۴
‼️ما نمیفهمیم صبر یعنی چه، شما تاریخ را ببینید چه بزرگانی به سیدالشهداء میگفتند آقا قیام نکنید، اهل حق را ذلیل نکنید اما حضرت بر این مصلحت اندیشیها صبر کرد، صبر درمقابل دوستان خیلی قدرت میخواهد، قدرت عقلی و قلبی؛ امام راحل هم درطول نهضت دچار فشار بزرگان بود اما همواره صبر کرد. ۸۰/۱۲/۲۱
‼️من با تمام وجود معتقدم که با آگاهی از اصول اسلام میفهمیم که در لحظه چه باید کرد از اصول اسلام جریان قیام سیدالشهداست که تدبر در آن به ما میفهماند که مقاومت تنها راه جهاد علیه ظالمین است و امام راحل درطول نهضت خود همواره در این راه بود و اگر ما این راه را نرویم نسبت به زحمات سیدالشهداء و امام نمکنشناس بودهایم! ۶۶/۶/۱۰ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🗓 سالروز هتکحرمت عاشورای۸۸
💠رهبرانقلاب:
‼️گناه نابخشودنی فتنهگران عاشورای۸۸ این بود که نظام را به لبه پرتگاه سقوط کشاندند! ۹۰/۳/۸
‼️مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند قهرند. ملّت با آنهایی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بیحیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است. با آن کسانی که با اصل انقلاب بدند و میگویند اصل نظام نشانه است، انتخابات بهانه است؛ با آنها آشتی نمیکند! ۹۵/۱۱/۲۷
‼️بعداز اهانتی که در روز عاشورای سال۸۸ به وسیله یک عده تحریک شده نسبت به امام حسین انجام گرفت، دو روز فاصله نشد که مردم در روز ۹دی توی خیابانها آمدند و موضع صریح خودشان را علنی ابراز کردند.
دستهای دشمن و تبلیغات دشمن نه فقط نتوانسته مردم را از احساسات دینی عقب بنشاند، بلکه روزبهروز این احساسات تندتر و این معرفت عمیقتر شده است! ۸۹/۷/۲۷
⚠️توجه؛
🏴عاشورای۸۸ در ۶دیماه واقع شد!
📸مسجد لولاگر، جوان بسیجی @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🔴 چرا نباید از فعال کردن مکانیسم ماشه ترسید؟!
❌ علت فعال کردن مکانیسم ماشه
🔸زیادهخواهی و میل به کسب امتیازات بیشتر را میتوان اصلیترین علت برای فعال کردن مکانیزم ماشه توسط کشورهای اروپایی دانست. وضع محدودیتهای موشکی، مقابله با دفاع منطقهای ایران و دائمی کردن برخی از محدودیتهای هستهای از جمله اصلیترین خواستههای سه کشور اروپایی است.
درواقع این سه کشور به نمایندگی از آمریکا[۲] درصدد آنند که یک دو راهی را در برابر ایران ترسیم کنند؛ به این معنی که: یا به شورای امنیت میروید و تحریمها بازمیگردد یا تن به زیادهخواهیها داده و عقبنشینیهای جدیدی را متحمل شوید. «توافق برجام» اینگونه تبدیل به «توافق ترامپ» میشود!
🔸چرا نباید از بازگشت تحریمها ترسید؟
نباید فراموش کرد که تحریمهای شورای امنیت نسبت به تحریمهای آمریکا دارای اهمیت کمتری است. در حال حاضر آمریکا بیشترین تحریمهای طول تاریخ را علیه ایران وضع کرده است؛ از تحریم کاتسا، آیسا و ویزا گرفته تا تحریم رهبر معظم انقلاب، وزیر امور خارجه، تحریم نفتی، بانکی و... به این ترتیب اگر هر شش قطعنامه شورای امنیت علیه ایران نیز بازگردد، باز هم وزنی کمتر از تحریمهای آمریکا دارد.
🔸بنابراین نباید با شبح تحریمهای جدید، افکار عمومی را ترساند یا باب مذاکرات جدید را باز کرد؛ بانک مرکزی ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد تحریم نشده است!
@seraj1397
.
🔴 رقابت برای بایدن دشوار است
🔸طبق جدیدترین نظرسنجی مؤسسه پیو در رابطه با انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، ۵۳ درصد مردم آمریکا به جو بایدن و ۴۵ درصد به دونالد ترامپ گرایش دارند. اما تحلیل آرای #منفی دو نامزد نشان میدهد ترامپ در میان هوادارانش وضعیت مستحکمتری دارد زیرا عمدتاً به دلایل ایجابی مانند عملکرد و کارنامه او و دفاعش از ارزشهای محافظهکارانه از وی حمایت میکنند.
🔸به نظر میرسد از دلایل این امر رویکرد هیجانیتر و ارتباط عاطفیتر ترامپ با هوادارانش در مقایسه با نوع مواجهه نسبتاً سرد و به دور از هیجان بایدن با حامیانش باشد. طبق نظرسنجی مذکور ۶۶ درصد حامیان ترامپ «بهشدت» و ۲۳ درصد «تا حدی» از وی حمایت میکنند. در حالی که درباره بایدن ۴۶ درصد «بهشدت» و ۴۳ درصد «تا حدی» تمایل به پشتیبانی از وی دارند.
🔸اگر در کنار این موارد دو نکته دیگر نیز مد نظر قرار بگیرد، مشخص میشود بایدن راه دشواری تا کاخ سفید در پیش دارد:
1⃣ قابلیتهای سخنوری جسارتآمیز ترامپ در مناظرهها.
2⃣ بهرهمندی طبیعی ترامپ از امکانات مقام ریاستجمهوری در افزایش ارتباطاتش با جامعه که میتواند بیش از بایدن از رسانههای جمعی در انتقال مواضعش سود جوید.
🔸به نظر میرسد رویکرد سلبی کمپین بایدن گرچه در انفعال کنونی ناشی از فضای کرونا تا حدی به نفع او تمام شده ولی با رقابتیتر شدن فضای انتخابات و افزایش حملات ترامپ میتواند به نقطه ضعف او بدل شود و وی را به عنوان گزینهای ضعیف و ناتوان جلوه دهد.
@seraj1397
.
⚠️ #هشدار | قلمها را نعل وارونه زدهاند‼️
🔸عاشورا هم تمام شد و انصافا بچههای هیئتی (منهای استثنائاتی) در رعایت شیوه نامه های بهداشتی سنگ تمام گذاشتند. خداوند قبول فرماید؛ دست مریزاد
◾️اما این پایان ماجرا نیست و برای یزیدیان آلبانینشین، مزدوران اسپرم سالار سلطنتطلب، کاتبان وهابی ، گوساله های سامری BBC و منوتو ، ابناء بنیاسرائیل مقیم ایران! ،دوستان محترم ولی غافل و احساساتی فعال در فضای مجازی تازه آغاز کار است!!
▪️جماعت فوق بلافاصله با پایان عاشورا، اسب قلمهایشان را زین بسته و بر نوک مداد هایشان نعل وارونه میزنند تا با #تحریف واقعیات بر پیکر تعظیم شعائر حسینی و هیئت های حسینی بتازند و هر افزایش آمار مبتلایان به کرونا را به حساب هیئات دین و امام حسین(ع) بگذارند.
▪️جالب اینست کرونای این جماعت یک کرونا مذهبی است و فقط در مراسمات دیده میشود ولی در سواحل خزر و در جزایر کیش ، میتینگ سلبریتی ها و جشن های عروسی و... خبری از آن نیست.
▪️ اسیر نشدن در پروپاگاندای رسانه ای و تکنیک #تکـــرار ، هوشیاری ویژه ای را میطلبد. به هوش باشیم.
✍ محمدصادق سلطانزاده
@seraj1397
.
🔴 به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
🔸هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیستهایی که رقابتهای انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال مینمایند و با پیشفرضهای ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ میپردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.
🔸اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علیرغم تفاوتهای ظاهری در روشهای خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرحهای ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و بهاتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرحهای ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
🔸بعداز پیروزی انقلاب اسلامی همواره اینگونه بوده که جمهوریخواهان خشنتر و دموکراتها نرمتر اما زهرآگینتر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابتهای انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحیهای رسانههای بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود.
🔸جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضربالمثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
@seraj1397
.