🔴 چرا نباید از فعال کردن مکانیسم ماشه ترسید؟!
❌ علت فعال کردن مکانیسم ماشه
🔸زیادهخواهی و میل به کسب امتیازات بیشتر را میتوان اصلیترین علت برای فعال کردن مکانیزم ماشه توسط کشورهای اروپایی دانست. وضع محدودیتهای موشکی، مقابله با دفاع منطقهای ایران و دائمی کردن برخی از محدودیتهای هستهای از جمله اصلیترین خواستههای سه کشور اروپایی است.
درواقع این سه کشور به نمایندگی از آمریکا[۲] درصدد آنند که یک دو راهی را در برابر ایران ترسیم کنند؛ به این معنی که: یا به شورای امنیت میروید و تحریمها بازمیگردد یا تن به زیادهخواهیها داده و عقبنشینیهای جدیدی را متحمل شوید. «توافق برجام» اینگونه تبدیل به «توافق ترامپ» میشود!
🔸چرا نباید از بازگشت تحریمها ترسید؟
نباید فراموش کرد که تحریمهای شورای امنیت نسبت به تحریمهای آمریکا دارای اهمیت کمتری است. در حال حاضر آمریکا بیشترین تحریمهای طول تاریخ را علیه ایران وضع کرده است؛ از تحریم کاتسا، آیسا و ویزا گرفته تا تحریم رهبر معظم انقلاب، وزیر امور خارجه، تحریم نفتی، بانکی و... به این ترتیب اگر هر شش قطعنامه شورای امنیت علیه ایران نیز بازگردد، باز هم وزنی کمتر از تحریمهای آمریکا دارد.
🔸بنابراین نباید با شبح تحریمهای جدید، افکار عمومی را ترساند یا باب مذاکرات جدید را باز کرد؛ بانک مرکزی ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد تحریم نشده است!
@seraj1397
.
🔴 رقابت برای بایدن دشوار است
🔸طبق جدیدترین نظرسنجی مؤسسه پیو در رابطه با انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، ۵۳ درصد مردم آمریکا به جو بایدن و ۴۵ درصد به دونالد ترامپ گرایش دارند. اما تحلیل آرای #منفی دو نامزد نشان میدهد ترامپ در میان هوادارانش وضعیت مستحکمتری دارد زیرا عمدتاً به دلایل ایجابی مانند عملکرد و کارنامه او و دفاعش از ارزشهای محافظهکارانه از وی حمایت میکنند.
🔸به نظر میرسد از دلایل این امر رویکرد هیجانیتر و ارتباط عاطفیتر ترامپ با هوادارانش در مقایسه با نوع مواجهه نسبتاً سرد و به دور از هیجان بایدن با حامیانش باشد. طبق نظرسنجی مذکور ۶۶ درصد حامیان ترامپ «بهشدت» و ۲۳ درصد «تا حدی» از وی حمایت میکنند. در حالی که درباره بایدن ۴۶ درصد «بهشدت» و ۴۳ درصد «تا حدی» تمایل به پشتیبانی از وی دارند.
🔸اگر در کنار این موارد دو نکته دیگر نیز مد نظر قرار بگیرد، مشخص میشود بایدن راه دشواری تا کاخ سفید در پیش دارد:
1⃣ قابلیتهای سخنوری جسارتآمیز ترامپ در مناظرهها.
2⃣ بهرهمندی طبیعی ترامپ از امکانات مقام ریاستجمهوری در افزایش ارتباطاتش با جامعه که میتواند بیش از بایدن از رسانههای جمعی در انتقال مواضعش سود جوید.
🔸به نظر میرسد رویکرد سلبی کمپین بایدن گرچه در انفعال کنونی ناشی از فضای کرونا تا حدی به نفع او تمام شده ولی با رقابتیتر شدن فضای انتخابات و افزایش حملات ترامپ میتواند به نقطه ضعف او بدل شود و وی را به عنوان گزینهای ضعیف و ناتوان جلوه دهد.
@seraj1397
.
⚠️ #هشدار | قلمها را نعل وارونه زدهاند‼️
🔸عاشورا هم تمام شد و انصافا بچههای هیئتی (منهای استثنائاتی) در رعایت شیوه نامه های بهداشتی سنگ تمام گذاشتند. خداوند قبول فرماید؛ دست مریزاد
◾️اما این پایان ماجرا نیست و برای یزیدیان آلبانینشین، مزدوران اسپرم سالار سلطنتطلب، کاتبان وهابی ، گوساله های سامری BBC و منوتو ، ابناء بنیاسرائیل مقیم ایران! ،دوستان محترم ولی غافل و احساساتی فعال در فضای مجازی تازه آغاز کار است!!
▪️جماعت فوق بلافاصله با پایان عاشورا، اسب قلمهایشان را زین بسته و بر نوک مداد هایشان نعل وارونه میزنند تا با #تحریف واقعیات بر پیکر تعظیم شعائر حسینی و هیئت های حسینی بتازند و هر افزایش آمار مبتلایان به کرونا را به حساب هیئات دین و امام حسین(ع) بگذارند.
▪️جالب اینست کرونای این جماعت یک کرونا مذهبی است و فقط در مراسمات دیده میشود ولی در سواحل خزر و در جزایر کیش ، میتینگ سلبریتی ها و جشن های عروسی و... خبری از آن نیست.
▪️ اسیر نشدن در پروپاگاندای رسانه ای و تکنیک #تکـــرار ، هوشیاری ویژه ای را میطلبد. به هوش باشیم.
✍ محمدصادق سلطانزاده
@seraj1397
.
🔴 به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
🔸هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیستهایی که رقابتهای انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال مینمایند و با پیشفرضهای ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ میپردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.
🔸اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علیرغم تفاوتهای ظاهری در روشهای خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرحهای ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و بهاتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرحهای ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
🔸بعداز پیروزی انقلاب اسلامی همواره اینگونه بوده که جمهوریخواهان خشنتر و دموکراتها نرمتر اما زهرآگینتر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابتهای انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحیهای رسانههای بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود.
🔸جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضربالمثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
@seraj1397
.
🔴 اخـلال در دماسنـج اقتصــادی
🔸سرمایهگذاری در #بورس اهمیت زیادی در سامانههای اقتصادی کشورها دارد و به عبارتی بهعنوان دماسنج اقتصادی کشورها عمل میکند.
هدف از تشکیل بورس، جمعآوری سرمایهها و هدایت آن به سمت فعالیتهای اقتصادی است. بازار بورس به کسبوکارها و کارآفرینان کشور از طریق تزریق سرمایه به شرکتهایی که به آن نیاز دارند، میتواند کمک کند. در یک اقتصاد سالم و پویا، با این روش میتوان از حرکت سرمایهها بهسوی فعالیتهای سفتهبازانه جلوگیری نمود.
ایجاد یک بازار سرمایه قوی و کارآمد، زیرساخت اساسی تأمین مالی بلندمدت هر کشور را تشکیل میدهد. شاید بتوان رسمی بودن، شفافیت و برخورداری از پشتوانه محکم قانونی را مهمترین تفاوتهای بازار بورس با بازارهای سنتی دانست.
🔸یکی از مهمترین مزایای سرمایهگذاری در بورس، امنیت در سرمایهگذاری است.
علت اهمیت بالای بورس در اقتصاد کشورها، تصویب و اجرای قوانین و مقررات متعدد در زمینه بورس و حمایت از سرمایهگذاران این بازار در همه جای دنیا است. همچنین شرکتها موظف هستند همه اطلاعات مهم خود مانند اطلاعات مالی، برنامهها و... را به بورس اعلام نمایند؛ اما در بورس ایران در روزهای اخیر شاهد چند تصمیم بودیم که بهنوعی اعتماد سرمایهگذاران را نسبت به این بازار سست کرد و بسیاری از افرادی که به این بازار ورود کرده بودند، با ضررهای زیادی مواجه شدند.
1⃣- تصمیمات لحظهای و غیر کارشناسی، خصوصاً تغییر ساعت معاملات درست یک روز بعد از صعودی شدن شاخص، سبب بیاعتمادی سهامداران و ادامه روند افت بازار شد؛
2⃣- آزادسازی ۳۰ درصد دوم سهام عدالت؛
3⃣- اختلاف دو وزارتخانه نفت و اقتصاد بر سر عرضه دارا دوم؛
4⃣- کاهش سطح اعتبار کارگزاریها برای اعطای اعتبار به مشتریان بزرگ؛
5⃣- مصوبه سازمان بورس مبنی بر کاهش سهم سهام در پرتفوی صندوقهای با درآمد ثابت از ۱۰ به ۵ درصد؛
6⃣- رفتارهای هیجانی سهامداران بعد از ریزشها در صفهای فروش.
7⃣- عدم حمایت حقوقیها از سهامداران حقیقی در زمان اصلاح قیمت سهام و یا ورود دیرهنگام حقوقیها در تعادلبخشی به بازار ازجمله عوامل مهم در کاهش شاخص بورس در روزهای اخیر بود.
🔸اگرچه باید منتظر بمانیم تا بازار جریان طبیعی خود را پیدا کند، اما ناظر بازار باید نقش تنظیمکننده خود را در شرایط مختلف رشد و صعود و سقوط شاخص ایفا کند و مضافاً از تصمیمات خلقالسّاعه و تعدد تصمیمگیریهای غیرکارشناسی پرهیز نماید.
دولت نیز نباید هیچ دخالتی در بورس بکند؛ زیرا نفع دولت در ثبات بازار، افزایش قدرت تأمین مالی برای بنگاهها و افزایش محیط امن برای هدایت سپردههای خرد است.
✍ علـی قاسمــی
@seraj1397
.
✅ «مـا ملـت امـام حسیـنیـم»
🔸شهید سلیمانی جمله پرمغزی دارند که به اندازه دهها کتاب انگیزشی که در بازار کتاب یافت میشود، اثرگذار است.
«فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست». همین جمله امسال سرمنشأ فعالیت هیئتهای عزاداری سراسر کشور در ایام کرونایی قرار گرفت و فرصتهای بهیادماندنی از دهه اول محرم به وجود آورد.
1⃣ اگرچه تصاویر و یاد حاجقاسم در فضای هیئتهای عزاداری امسال حکمفرما بود؛ بااینحال، هیئتها و مردم عزادار ایران با رعایت موارد بهداشتی، فعالیتهای خیریه متعددی در کمکهای مؤمنانه انجام دادند که کمسابقه بود.
2⃣ چهارپایه خوانی و حضور بیغلوغش مداحان اهلبیت در مقابل منازل خانوادههای شهدا، محلههای محروم، بیمارستانها، خیابانها و ورزشگاهها نمود دیگری از جلوههای تحولی ماه محرم امسال بود که توانست مداحان و سخنرانهای مطرح کشوری را با شیوههای جدیدی از تبلیغ آشنا کند و فرصتهای جدیدی خلق نماید.
3⃣ بهرهمندی درست از فضای مجازی و رسانههای تصویری، توانست جامعه را با این فرصت آشنا کند که میتوان با تولید محتوای درست در این فضا، این تهدید را نیز به فرصت تبدیل کرد.
🔸حضور مداحان مطرح کشوری در مناطق محروم و در جمع کودکان عاشق اباعبدالله الحسین نهتنها بهترین پاسخ عملی و علمی به خبرسازیهای رسانههای بیگانه در مورد مسائل مالی هیئتها و مداحان بود، بلکه این تحول را ایجاد کرد که یک مداح به جای مداحی سالانه در یک محله و با یک جمع محدود، این فرصت را برای سایر مردم هم ایجاد تا از منبر و روضههای خوب بهرهمند شوند.
در این دههٔ محرم ملت ما بهواقع به جهانیان نشان دادند که "ملت امام حسین علیهالسلام" هستند و در یک بحران هزارها فرصت برای تحول معنوی در هیئتها و مراسمهای عزاداری اباعبداللهالحسین(ع) که سالها به یک شکل برگزار میشد، ایجاد کرد. انشاءالله این مراسمها تا پایان اربعین و صفر مراحل تکامل خود را سریعتر و بهتر خواهد پیمود.
✍ فرهـاد مهـدوی
@seraj1397
.