🗓 سالروز حادثه رستوران میکونوس
💠رهبرانقلاب:
‼️این حادثه برای مسئولان و ملت ایران درس مهمی بود که بفهمند استکبار چیست، این حادثه خیلی مهم است، من به وزارت خارج دستور دادهام که رفتارهای این دولتها را با دقت ثبت کنند تا در حافظه تاریخی ملت ایران بماند! ۷۶/۶/۲۷
‼️انعطاف در مقابل دشمن، بخاطر مصلحتسنجیهای موسمی که خب ما در یک مواردی داریم، تیغ دشمنیِ او را کُند نخواهد کرد، بلکه او را گستاختر خواهد کرد؛ این یک تجربه است. فراموش نکنیم هر جایی که ما مقداری کوتاه آمدیم، آنها تندتر آمدند.
ما فراموش نمیکنیم که در یک دورهای رئیسجمهور ما که طرفدار نرمش در مقابل غرب بود، از طرف آلمان؛ در ماجرای میکونوس، بر سر یک حرف بی منطق به دادگاه احضار شد؛ یعنی اینقدر اینها چشم سفید و پُررو و وقیحند؛ از این قبیل اتّفاقات باز هم افتاده. یادمان باشد راه جلوگیری از دشمنیِ این دشمنها، عقبنشینی و انعطاف و مانند اینها نیست. ۹۷/۳/۲ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🗓 سالروز رحلت شاعرانقلابی
«سیّدمحمدحسین شهریار»
💠رهبرانقلاب:
‼️او عاشق قرآن بود و قرآن مجسّم و زنده را در انقلاب اسلامی و نظام اسلامی مشاهده میکرد، از آنرو خود را در خدمت انقلاب گذاشت و به مردمی که جان در گرو آن نهاده بودند پاسخ داد.
درخشانترین هنر شهریار آن است که وظیفه تاریخی خود را شناخت و با همه وجود و به کمال خلوص به آن عمل کرد. ۶۷/۷/۳
‼️شهریار یک شاعر اسلامی و انقلابی بود. من خبر داشتم که از همان اوایل انقلاب که شهریار برای انقلاب میسرود، یک عده از روشنفکران وابسته به رژیم گذشته که با او سابقهٔ دوستی داشتند، مرتب فشار میآوردند، نامه برایش مینوشتند و شعر در هجوش میگفتند. حتی اطلاع داشتم که رفته بودند و او را ملامت کرده بودند که «تو چرا برای انقلاب اسلامی، اینطور دل میسوزانی!؟» و او مثل کوه ایستاده بود. من حقیقتاً تعجب میکردم. من بعضی از کسانی را که به ایشان فشار میآوردند، از نزدیک میشناختم و شعر و سابقه ذهنیشان را میدانستم. بعضی از آنها وابسته به رژیم سابق بودند. مستقیماً مربوط به آن جناح بودند، و جزو دربار پهلوی و آن دستگاه محسوب میشدند. بعضی دیگر هم تودهای و جیرهخور شوروی سابق بودند. همه اینها، با اینکه به لحاظ مبنا و منطق، به ظاهر بینشان فاصلهای وجود داشت، در وارد آوردن فشار روی شهریار شریک بودند، و شهریار، محکم و قرص ایستاده بود. ۷۱/۹/۱۱ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🔴 طرحی برای بیپناهتر کردن مردم در فضای مجازی‼️
🔸طرح موسوم به «حمایت از توسعه و رقابت پذیري پِلتــفرمهاي ارائه دهنده خدمات
پایه و کاربردي شبکه ملی اطلاعات» اعلام وصول شد.
اما برخلاف نام زیبایش، متاسفانه علاوه بر ضعف جدی کارشناسی و ناقص بودن طرح به لحاظ کارشناسی در ابعاد مختلف، تداخل جدی با وظایف ذاتی دستگاه قضایی نیز دارد که به مواردی اشاره میشود:
1⃣- ضعف کارشناسی: در آمریکا ۲۱۷ قانون محکم در جهت حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی وجود دارد. در بسیاری از کشورهای اروپایی به ویژه فرانسه نیز همچنین است. طبعاً یک متن ناقص چند صفحه ای اساسا نمی تواند پاسخگوی مشکلات مردم در این عرصه باشد.
2⃣- مشروعیتبخشی به پلتفرمهای خارجی: برای معرفی این پلتفرمها ثبت در خارج از کشور(!)، داشتن حداقل ۵میلیون کاربر و تشخیص وزارت ارتباطات، بدون در نظر گرفتن ضوابط حداقلی پاسخگویی و داشتن نمایندگی مانند سایر کشورهای دنیا ذکر شده است.(بند ج)
3⃣- هدفگذاری راهبردی برای دادن اختیار #تصمیم_گیری(!) به بخش خصوصی در یکی از اجزاء شبکه ملی اطلاعات (بند ۱ راهبردها)
4⃣- دخالت در وظایف ذاتی قوه قضاییه در امور تامینی مربوط به امنیت مردم:
نقش قوهقضاییه به عنوان یک عضو در «کمیته» یازده نفره(!)، آن هم در سطح «نماینده» در نظر گرفته شده است؛ همچنین در ماده های ۱۰ تا ۱۲ مثلا در ماده ۱۱ ذکر شده است: «هیچ مقام قضایی رأساً و با استناد به وجود محتواي مجرمانه و یا شکایت خصوصی از پلتفرمهاي
خدمات پایه و بومی، حق صدور دستور قضایی براي انسداد (فیلترینگ) را
به صورت مستقل ندارد»
و ...
🔸از بخشهای مسئول و نمایندگان مجلــس انتظار میرود در موضوع فضای مجازی به وظایف قانونی و انقلابی خود در راستای تامین منافع مردم عمل کنند و قطعا نیروهای انقلابی اجازه نخواهند داد «منویات تکراری شوآفچیها» به بار بنشیند و آنها را از پاسخگویی کوتاهیها و خیانتها برهاند، حتی اگر در لباسهای مختلف ظاهر شود.
✍ حمیدرضا ابراهیمی
@seraj1397
.
🔴 ماندن یا نماندن، مساله این است
1. برجام اصولا نباید "اتفاق" میافتاد.
2. بعداز خروج آمریکا باید "خارج" میشدیم.
3. بعداز ضربالاجلِ تعیین شده برای تعیین تکلیف اروپا نباید میماندیم.
✔️ اما متاسفانه اتفاق افتاد، خارج نشدیم و ماندیم!!!!
اما اکنون به نظر میرسد مشکل ماندن و خارج شدن نیست. یعنی اصلا منفعـتی در خروج از آن دیده نمیشود.
برجام یک توافقنامه بسیار بدی بود که #همه_تعهدات ما در آن انجام شده و اصولا چیزی نمانده که با خروج بخواهیم بدست بیاوریم یا حفظ کنیم!!!
حال برجام تنها یک نوع حیثیتی جهت جلب افکار عمومی جهانی برای ما فراهم کرده است البته هر چند ضعیف و شکننده اما کورسویی است که در مواجهههایی چون شورای امنیت ورق را تا حدی نگاه دارد همین و بس!
پس با توجه به اینکه خروج ما از برجام هیچ دستاوردی ندارد که هیچ! اتفاقا در حال حاضر #زمینهٔ اجماع علیه ما را نیز فراهم میکند (توجه داشته باشیم در وضعیت فعلی که همه تعهداتمان را انجام دادیم و عملا ابتکار عملی باقی نمانده است) و تنها کارایی که دارد این است که با ماندن در آن تنها راههای بازگشت قطعنامه های قبلی را بگیرد، در حال حاضر خروج از برجام را به صلاح نیست.
✍ محمود باقــری
@seraj1397
.
🔴 کاهش نظامیان آمریکایی در منطقه؛
واقعی یا مانور انتخاباتی؟‼️
🔻دولت آمریکا اعلام کرده بیش از ۲هزار نیروی آمریکایی طی ماه جاری عراق را ترک میکنند و نظامیان اين کشور در افغانستان نیز کاهش مییابند.
سفیر آمریکا در بغداد نیز گفته قصد ماندن طولانیمدت در عراق را نداریم و نیروهای آمریکایی شاید کمتر از سه سال دیگر از عراق خارج شوند.
🔸این اظهارنظرها در حالی است که بسیاری از کارشناسان قائل به نمایشی بودن آن هستند، زیرا ترامپ در چهارسال گذشته برخلاف وعدههایش نه تنها نظامیان آمریکا را از عراق و افغانستان خارج نکرد که آنها را افزایش هم داد و بودجه هنگفتی را خرج نظامیگری در منطقه کرد.
حال آمریکاییها تلاش میکنند با چنین نمایشهایی خود را برای عمل به وعده ها، جدی نشان دهند!
🔸موضوع کاهش حضور نظامیان بویژه در مناطقی چون خاورمیانه بدلیل هزینههای جانی و مالی زیاد، همواره یکی از مطالبات رأیدهندگان آمریکایی بوده است.
@seraj1397
.
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هفته سرنوشت ساز...
❓آیا ایران یقــهٔ آمریکا را میگیرد؟
#لاهه
#عهدنامه_مودت
【 آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
@seraj1397
.
🔴 میخواستم بکُشم ولی....!!
‼️ #قانون_جنگل
🔻ترامپ: من خواستارِ کشتن بشار اسد بودم، اما وزیر دفاع قبلی مانعم شد!
✍ سرخط تحلیلے:
1⃣ برخی گمانهزنیها ترامپ را به عنوان گزینهٔ دریافت جایزه صلح نوبل معرفی کردهاند!
2⃣ تاکنون آمریکا به بهانه و ادعای حقوق بشر و مبارزه با تروریسم، بارها در امور داخلی دیگر کشورها دخالت یا جنگ افروزی کرده است!
3⃣ وجود استانداردهای دوگانه در حکمرانی و سیاست غربی؛ معنادهی و تفاسیر متفاوت و موافق با منافع استکباری از واژه هایی نظیر تروریسم، حقوق بشر، آزادی، مبارزه با پولشویی، دموکراسی، حقوق زنان و..... روابط بین دولتها و پیوستن به کنوانسیون و پادمانهای جهانی را تبدیل به معادلههای پیچیده کرده است.
@seraj1397
.