eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
4هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🗓 سالروز هلاکت معتصم‌ عباسی، بانی شهادت امام جوادالائمه(ع) 💠رهبرانقلاب: ‼️امام جواد مظهر مبارزه با باطل بود، او کوششگر برای حکومت الله بود. او برای خدا و قرآن مبارزه میکرد، او از قدرت ها نمیترسید، او در حقیقت امام و الگو و پیشاهنگ این حرکتی بود که امروز ملت ایران همگی دست به دست آن را تعقیب میکند. ۶۳/۷/۱۷ ‼️یک روزِ مجاهدت ائمه علیهم السلام به قدر سالها اثر میگذاشت؛ یک روز از زندگی مبارک اینها مثل جماعتی که سالها کار کنند، در جامعه اثر میگذاشت. این بزرگواران دین را همینطور حفظ کردند، والّا دینی که در رأسش متوکل و معتز و معتصم و مأمون باشد و علمایش اشخاصی باشند مثل یحیی بن اکثم که با آن‌که عالم دستگاه بودند، خودشان از فساق و فجار درجه یکِ علنی بودند، اصلاً نباید بماند؛ باید همان روزها بکل کلکِ آن کنده میشد! ۸۳/۵/۳۰ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز رحلت احمد بن حنبـل 💠رهبرانقلاب: ‼️همه‌ی ما باید هوشیار باشیم. همه‌ی ما بایستی متوجه مکائد دشمنان باشیم. دشمن سعی میکند حرکتها را خنثی کند، اختلاف ایجاد کند. امروز نهضت اسلامی در دنیای اسلام شیعه و سنی نمیشناسد؛ شافعی و حنفی و جعفری و مالکی و حنبلی و زیدی نمیشناسد؛ عرب و فارس و بقیه‌ی قومیتها را نمیشناسد؛ در این میدان عظیم، همه هستند. سعی کنیم دشمن بین ما تفرقه نیندازد. همه با هم احساس برادری کنیم، هدف را مشخص کنیم. هدف، اسلام است؛ هدف، حکومت قرآنی و اسلامی است. البته بین کشورهای اسلامی مشترکاتی وجود دارد، تمایزهائی هم وجود دارد. هیچ الگوی واحدی برای همه‌ی کشورهای اسلامی وجود ندارد. در کشورهای مختلف، شرائط جغرافیائی، شرائط تاریخی، شرائط اجتماعی مختلف است؛ اما اصول مشترکی وجود دارد: همه با استکبار دشمنیم، همه با تسلط و سیطره‌ی خباثت‌آمیز غرب مخالفیم، همه با وجود غده‌ی سرطانی اسرائیل مخالفیم. ۹۰/۱۱/۱۰ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز درگذشت‌ دلباخته‌ امیرالمومنین، شارح‌ نهج‌البلاغه،‌ «جرج‌جرداق‌ مسیحی» 💠رهبرانقلاب: ‼️تمام صفاتی که انسان، چه بعنوان انسان مؤمن به اسلام، چه بعنوان انسان مؤمن به هر دینی، و چه بعنوان انسان بی‌اعتقاد به هر دینی، به آنها احترام میگذارد، در علی بن ابیطالب جمع است؛ یعنی علی بن ابیطالب شخصیتی است که اگر شما شیعه باشید احترامش میکنید، اگر سنی باشید احترامش میکنید، اگر هم اصلا مسلمان نباشید و او را بشناسید، احترامش میکنید. افرادی از اهل سنت و سایر ادیان و مذاهبی که در طول سالها درباره حضرت نوشته‌اند، بسیارند. جورج جرداق مسیحی، آن کتاب ۵جلدی را نوشته؛ همین شخصیت آمد پیش من و راجع به کتابش صحبت شد،‌‌ گفت من از دوران نوجوانی با نهج‌البلاغه آشنا شدم و نهج‌البلاغه مرا با شخصیت بزرگ علی بن ابی‌طالب هدایت کرد و کتاب الامام‌ علی صوت العدالة الانسانیة را نوشت، کسیکه اصلا دین هم نداشته باشد، یعنی به هیچ دینی معتقد نباشد، وقتی شخصیت امیرالمؤمنین را بشناسد، در مقابل او خضوع میکند، تعظیم میکند. ۹۵/۶/۳۰ @Jahade_tabeini @seran1397 .
🗓 سالروز تاسیس‌ کشور نامشروع‌ اسرائیل با بیانیه‌ وزیرخارجه‌ انگلیس‌ آرتور بالفور 💠رهبرانقلاب: ‼️اساساً تشکیل دولت صهیونیست در این نقطه از دنیای اسلام، با یک هدفِ بلند مدتِ استکباری بوجود آمد. اصلاً به وجود آوردن این دولت در این نقطه حسّاس که تقریباً قلب دنیای اسلام است - یعنی قسمت غرب اسلامی را که آفریقاست، به قسمت شرق اسلامی که همین خاورمیانه و آسیا و مشرق است، متّصل میکند و یک سه راهی است بین آسیا و آفریقا و اروپا - برای خاطر این بود که در بلند مدت، تداوم سلطه استعمارگرانِ آن روز که در رأسشان دولت انگلیس بود، بر دنیای اسلام باقی بماند و اینطور نباشد که اگر یک وقت دولت اسلامىِ مقتدری مثل دورانهایی از حکومت عثمانی، بوجود آمد، بتواند جلوِ نفوذ استعمارگران انگلیسی را در این منطقه بگیرد. لذا یک پایگاه برای خودشان درست کردند. لذا طبق اسناد تاریخی، تشکیل حکومت صهیونیستی در آنجا، بیش از آنچه که آرزوی مردم یهود باشد، خواست دولت انگلیس بود! ۷۹/۹/۲۵ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز تبعید امام خمینی به ترکیه، در پی اعتراضشان به کاپیتولاسیون 💠رهبرانقلاب: ‼️ امام عزیز ما، آن مرد یگانه‌ی تاریخ ما، در مقابل طرح کاپیتولاسیون و مصونیت آمریکائیها - که آن روز در ایران همه‌کاره بودند - ایستاد و به خاطر این اعتراض، روز ۱۳ آبان با حال غربت و تنهائی، به وسیله‌ی مزدوران آمریکا از ایران تبعید شد. در آن روز و در این تبعید، هیچ کس در کنار امام نبود. البته دلهای مردم با امام بود؛ اما امام را از خانه‌اش ربودند و در غربت کامل، او را از ایران تبعید کردند! ۹۰/۸/۱۱ ‼️در سال ۱۳۴۳ در مثل یک چنین روزی، امام بزرگوار ما را تبعید کردند. چون امام چند روز قبل از آن، در یک سخنرانی پرشور که در قم ایراد شد و بعد بلافاصله به وسیله‌ی نوار و نوشته در سراسر کشور پخش شد، یک حق ملی را مطالبه کردند. آن حق ملی، شکستن قانون ظالمانه‌ی کاپیتولاسیون بود. خوب است نسل جوان ما اینها را بروشنی بداند؛ بداند که ما از چه گذرگاه‌هائی عبور کرده‌ایم که حالا به اینجا رسیده‌ایم. این نهایت ضعف و وابستگی یک ملت است که بیگانگان بیایند در این کشور، هر کاری دلشان میخواهد، بکنند؛ دادگاه‌های کشور و پلیس کشور اجازه نداشته باشند اندک تعرضی به اینها بکنند. آمریکائیها این را از رژیم طاغوت خواستند، رژیم طاغوت هم دودستی تقدیمشان کرد و شد قانون کاپیتولاسیون. ۸۹/۸/۱۲ 📸 امام‌خمینی در ترکیه @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز استعفای دولت موقت، متشکل‌ اعضای‌ حزب‌ نهضت‌آزادی 💠امام خمینی: ‼️وألله قسم من با نخست‌وزیری بازرگان مخالف بودم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم! ۶۸/۱/۶ ‼️من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف می‌کنم که بعضی تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمۀ کشور به گروهی که عقیدۀ خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشته‌اند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن براحتی از میان نمیرود، گر چه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم و الآن هم سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از انحراف انقلاب از تمامی اصولش و هر حرکت به سوی امریکای جهانخوار قناعت نمیکنند، در حالی که در کارهای دیگر نیز جز حرف و ادعا هنری ندارند. امروز هیچ تأسفی نمیخوریم که آنان در کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبوده‌اند. انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و لیبرالها میخوریم! ۶۷/۱۲/۳ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ستاد انتخابات یا ستاد جنگ⁉️ 🔸اکنون که این وجیزه در حال نگارش است بایـدن در یک قدمی کاخ‌سفید قرار دارد. همه چیز به نـوادا تنها ایالت تعیین کننده‌ در انتخابات بستگی دارد که در حال حاضر با ۷۵ درصد شمارش آرا، بایدن تنها با اختلاف هشت هزار رای پیشتاز است. 🔸این به هیچ عنوان مهم نیست که ۶ رای الکترال نوادا کافیست تا بایدن بتواند به اتاق بیضی کاخ‌سفید راه یافته و پشت میز رزولوت بنشیند. مهم این است که صحنه‌ی پسا انتخابات آمریکا چگونه به نمایش در خواهد آمد. 🔸اگر ساختارها با فرض پیروزی بایدن نتواند ترامپ را مهار کند همه چیز گواهی می‌دهد که ستاد انتخاباتی ترامپ تبدیل به ستاد جنگ خواهد ش! اکنون آمریکا به مثابه آتشفشانی است که اگر فوران کند یقینا دامنه شراره‌های آن ایالت‌های گرفتار در نژادپرستی را خواهد گرفت. 🔸برای رژیمی که عادت داشته از طریق دخالت در انتخابات‌ها نسخه‌های مخملی و رنگین برای کودتا در کشورها تجویز کند، اکنون خود گرفتار همان نسخه‌های بنیان‌افکن شده است. به گمانم تیر کمانه کرده و در حال برخورد به خودشان است. 👈 شیفتگان در غرب اکنون به این صحنه‌ها خوب بنگرند و به سیمای عریان اما واقعی رژیمی که در پس لیبرال دموکراسی می‌خواست پایان تاریخ را رقم بزند نگاه کنند. این همان کعبه آمالی است که سالها به واسطه آن اقتصاد و فرهنگ ما به گروگان در آمده است! احمـد بنـافی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 اگــر بایـدن رای بیـاورد... 🔸بایدن بدون چند پیش‌شرط به برجام بر نمی‌گردد ؛ به نظر من پیش‌شرط او اولاً تمکین ایران به بحث دوباره در مورد برنامه هسته‌ای ایران و تکمله‌ی برجام ؛ پیش‌شرط دوم پذیرش محدودیت در توسعه و تولید جنگ‌افزار و پیش شرط سوم تغییر در سیاست‌های منطقه‌ای و در رأس آن عدم مخالفت با ابقای نظامیان امریکا در عراق و سوریه است! 🔸در ضمن خیلی بعید است که بایدن اجازه دهد ایران به پول‌های بلوکه شده خود دست پیدا کند! 🔸به نظر من سیاست بایدن ادامه از نقطه‌ای که اوباما کاخ سفید را ترک کرد نباشد او مسیر ترامپ را به شکل پاستوریزه‌تر ادامه می‌دهد. 🔸تاثیر موقت روی کار امدن بایدن برای ما، تعادل در بازار ایران است که این جنبــه روانـی دارد کما اینکه در دوره ترامپ بالا رفتن قیمت ارز و طلا و کالاها در ایران بیش از آنکه متاثر از اقدامات ترامپ باشد ، تحت تاثیر روانی و فشل بودن دولت روحانی بود! ✍ سعـداله زارعـی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 حـدفاصـل دو انتخـابات 🔸هرکس از انتخابات آمریکا و فرد پیروز آن تحلیلی دارد؛ برداشت بنده از شرایط حال حاضر آمریکا و وضعیت دو نامـزد اصلی انتخابات این است که: 1⃣ فردای انتخابات آمریکا اگر ترامپ پیروز نشود و زیر میز بازی بزند، وضعیت آمریکا به مراتب بدتر از فتنه۸۸ در ایران خواهد شد! فتنه‌گران ایرانی در آن ایام با ادعای تقلـب به خیابانها ریختند؛ اما در آمریکا در صورت بحران، جـز به تجزیه ایالت‌ها راضی نخواهند شد! 2⃣ در صورتیکه در انتخابات امریکا اتفاق خاصی نیفتد و بایدن بعنوان رئیس‌جمهور قانونی مستقر شود، از این تاریخ تا زمان انتخابات ایران در خرداد ۱۴٠٠ تقریبا هفت ماه می‌ماند که این مدت کوتاه می‌تواند دستخوش اتفاقات عجیبی باشد... بعد از یک تنفس کوتاه از سوی بایدن و حماقت غرب‌زده‌های ایرانی در اعتماد مجدد به آمریکا، دولت روحانی تلاش خواهد کرد تا نظام (حاکمیت) را وادار به پذیرش مذاکره و برجامی دوباره کند و در صورت عدم پذیرش، احتمالا سناریوی از سوی روحانی (برای فرار از پاسخگویی عملکرد ۸ ساله) کلید خواهد خورد! و البته با عدم پذیرش مذاکراتِ دوباره، اقتصاد و معیشت مردم همچنان در گـروگانِ دولت باقی خواهد ماند تا با ایجاد شوک‌های اقتصادی، اتفاقات بدتری را در داخل رقم بزنند! 🔸نفــوذی‌هـای داخلــی، از انتخابـات آمـریکا تا انتخابات ایـران خـواب‌های عجیبـی دیـده‌اند که بایـد هوشیـــــار بود و جامعـــه را بیـــــدار کـرد. ✍ سعیـد کریمـی، فعال سیاسی‌اجتماعی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ادعــای دروغ؛ چــــرا⁉️ 🔻آمریکا ادعا کرد نفتکـش ایرانی را در راه ونـزوئلا توقیف کرده و حتی محموله آن را فروخته است؛ ادعایی که توسط مقامات رسمی ایران تکذیب شد. ❓سـوال این است، ابـرقدرتی چون آمریکا چـرا به چنین دروغ‌هایی متوسل می‌شود: ۱) سیستم اطلاعاتی آمریکا دچار اخلال شده! ۲) در موضع انفعال، ادعای ابتکارعمل می‌کند (برای مصرف داخلی)! ۳) احیای حیثیت و قدرت رو به افول می‌کند (برای ترساندن دیگران)! 🔸اما به نظر می‌رسد واقعیـتِ آمریکا را در سنگربندی فروشگاه‌ها از ترس آشوب‌های پس از انتخابات آن کشور باید جستجو کرد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
banafi2.mp3
4.11M
🔴 ترامــپ یا بایــدن؟ کدامیک برای ایـران بهتر است؟! 🎙 احمـد بنـافـی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ کم‌کم به دورانِ ”من رفیق‌جینگِ بودم و اون ترامپ بود و این یکی رفیقـمه” نزدیک میشویم... پی‌نوشت: 🔸در انتخابات ۱۴۰۰ هم با همین حـربه دوستداران پیروز خواهند شد اگر در روشنگریِ مردم ضعیف عمل کنیم! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ گوش بدید و بعد قضاوت کنید اصلاح‌طلبان چقدر به نظام وفادار هستنـد؟! افاضات آقای تاجزاده لیدر اصلاحات را گوش کنید... @seraj1397 .
🔴👌 توئیـت ”امیرعبداللهیان” فرمانده سابق سپاه ، در پاسخ به ساده‌اندیشیِ محمود صادقی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇺🇸 آشنایـی بـا دو حــزب مهـم و اصلـی ایــالات متحــده آمــریکا ؛ «دمـوکـرات» و «جمهـوری‌خواه» 🔻برای آشنایی با تاریخچه دو حزب بزرگ و مهم دموکرات و جمهوری‌خواه و روش و منش این دو حزب قدیمی، پست‌های زیر را بخوانید... 👇👇 @seraj1397 .
🔵 حــزب دمــوکرات آمـریکا (Democratic Party) رئیس 👈 تام پرز دبیـــر 👈 Jason Rae دبیرکل 👈 کیث الیسون رهبر اکثریت سنـا 👈 نانسی پلوسی بنیان‌گذاری 👈 ۱۸۲۸؛ ۱۹۲ سال پیش رنگ رسمی 👈 آبـــی 🔻مقــر دموکرات‌ها: واشینگتن،دی.سی., ۲۰۰۰۳ 🔻مرام سیاسی: لیبرالیسم مدرن 🔻مجلس سنای ایالات متحده آمریکا: ۴۵ نفر/ از ۱۰۰ نفر 🔻مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا: ۲۳۲ نفر/ از ۴۳۵ نفر 🔻فرمانداران ایالتی: ۲۴ نفر/ از ۵۰ نفر 🔻مجالس قانون‌گذاری ایالتی: ۸۷۴ نفر/ از ۱٬۹۷۲ نفر 🔻مجالس سنای ایالتی: ۲٬۵۷۹ نفر/ از ۵٬۴۱۱ نفر @seraj1397 .
🔴 / دمـــوکـرات‌هـا ؛ 🔸حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا (Democratic Party) یکی از دو حزب بزرگ از احزاب سیاسی معاصر در ایالات متحده در کنار حزب جمهوری‌خواه ایالات متحده آمریکا می‌باشد. 🔸دموکرات‌ها پس از انتخابات سراسری سال ۲۰۱۸ موفق به کسب اکثریت مجلس نمایندگان شدند. آخرین رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا تا این لحظه باراک اوباما بوده‌است. حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا در سال ۱۸۲۸ بنیان‌گذاری شده و قدیمی‌ترین حزب فعال در جهان است. 🔸این حزب در آغاز، خودش را ”حزب جمهوریخواه” می‌خواند، جِفـِرسونی‌ها (طرفداران توماس جفـرسون) توسط فدرالیست‌های مخالف، برچسب «دموکراتیک» خورده بودند، این کار با امید به تخریب جفرسونی‌ها به عنوان حامیان حاکمیت توده بود. در دوره جکسـونی‌ها، اصطلاح «دموکراسی» توسط حزب استفاده می‌شد و نهایتاً در ۱۸۴۴ نام «حزب دموکرات» حل و فصل و نام رسمی حزب شد. 🔸اصطلاح «حزب دموکرات» ‏(en)‏ برای استفاده داخلی بوده‌است اما از سال ۱۹۵۲ معمولاً به عنوان یک اصطلاح توسط رقبـا استفاده شده. 🔸عمومی‌ترین نشان برای این حزب جک-اس یا خـَـر بوده‌است که می‌توان نمونه‌های آنرا در مقاله حزب دموکرات (ایالات متحده آمریکا) نیز مشاهده کرد. 🔸دشمنان اندرو جکسون نام او را به «جک-اس» به عنوان یک اصطلاح مضحک از یک حیوان نفهم (خـر) تحریف کردند. اما دموکرات‌ها از پیامدهای عامیانه‌ی آن استقبال کرده و آن را برگزیدند، از این رو این تصویر به یک نشان ماندگار تبدیل شد. ... @seraj1397 .
❇️ تاریخـچـــه؛ 🔻سالهــای آغــازین؛ 🔸سنگ بنای ”حزب دموکرات” در سال ۱۷۹۲ گذاشته شد. در این سال توماس جِفـِرسون یک جناح در کنگره تشکیل داد که وظیفه آن دفاع از «منشور حقوق» (Bill of Rights) بود. حزب جمهوریخواهان دموکراتیک (حزب دموکرات بعدی) از همان ابتدا با استقبال ایالت‌های جنوبی روبرو گشت و این منطقه تا سالیان طولانی دژ تسخیر ناپذیر جانشینان جفرسون به‌شمار می‌آمد. 🔸در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا سال ۱۸۰۰ توماس جفرسون که در حکومت ۴ ساله جان آدامز فدرالیست، سِمت معاون ریاست جمهوری را بر عهده داشت، به پیروزی دست یافت بدین ترتیب دوران طلایی حکومت جمهوریخواهان دموکرات آغاز گشت. این دوران تقریباً ۶۰ سال، به استثناء چند مقطع کوتاه، تا تأسیس حزب جمهوریخواه در دهه ۱۸۵۰ ادامه یافت. 🔸در این مدت ۹ رئیس‌جمهور از ۱۲ رئیس‌جمهور، از حزب جمهوریخواه دموکراتیک و جانشین آن حزب دموکرات برگزیده شدند و مجموعاً ۴۸ سال نامزدهای این حزب در کاخ سفید حکومت کردند. بیشتر طرفداران این حزب چهره‌های آکادمیک هستند. بیشتر اساتیدی که در رشته علوم انسانی و علوم اجتماعی فعالیت می‌کنند دارای تمایلات لیبرال هستند و استادان حوزه تجارت تمایلات محافظه‌کارانه دارند. همچنین جوانان به خاطر باورهای لیبرال بیشتر جذب این حزب می‌شوند. 🔻عصــر دوحــزبــی؛ 🔸یک گردهمایی Caucus این حزب انتخابات سال ۱۸۲۴ فصل جدیدی را در تاریخ احزاب ایالات متحده به‌دنبال آورد. در این انتخابات و در غیاب حزب فدرالیست، ۴ تن از شخصیت‌های برجسته حزب جمهوریخواه دموکراتیک خود را نامزد پست ریاست جمهوری کردند. 🔸بروز جنگ داخلی آمریکا میان طرفداران الغای برده داری و هواداران نظام برده داری در سال ۱۸۶۰ برای حزب دموکرات فاجعه آفرید. این حزب به همراه ایالت‌های جنوبی از شمالی‌های جمهوریخواه به سختی شکست خورد و برای چند دهه به یک نیروی سیاسی درجه دوم تبدیل شد. 🔻احیــای قــدرت؛ 🔸درآستانه قرن بیستم، دموکرات‌ها به تدریج از لاک دفاعی خود در ایالت‌های سابقاً برده‌دارِ جنوبی خارج شده و گروه‌های اجتماعی جدیدی را به سوی خود جلب کردند. علاوه بر مهاجرین جدید، کارگران و اعضای اتحادیه‌های کارگری در طول همین سالها به حزب دموکرات پیوستند. توجه به زندگی فلاکت بار کارگران علاوه بر اینکه پشتوانه قدرتمندی برای دموکرات‌ها به ارمغان آورد، این امکان را برای جنوبی‌های شکست خورده در جنگ داخلی فراهم کرد که از سرمایه‌داران شمالی انتقام بگیرند. انتخابات عمومی سال ۱۹۱۲، دموکرات‌ها را بار دیگر به قدرت بازگرداند. وودرو ویلسون نامزد حزب دموکرات با شعار بهبود شرایط زندگی و مبارزه با سرمایه داران بزرگ وارد میدان شد و توانست با یک پیروزی قاطع رقبای خود را شکست دهد. ... @seraj1397 .
❇️ اصـــول کلــی دمــوکـرات‌ها؛ 🔻اقتصــــــــاد: این حزب طرفدار دخالت بیشتر دولت و افزایش اختیارات آن در امور اقتصادی است. این حزب عموماً طرفدار افزایش مالیات هاست تا بتواند خدمات رفاهی را گسترش دهد. 🔻انـــــــــرژی: این حزب در بحث تأمین انرژی طرفدار بهره‌برداری از منابع تجدید پذیر می‌باشد و عموماً مالیات را نیز به گسترش این بخش اختصاص می‌دهد. 🔻همجنسگرایی و مسائل مرتبط با بـاروری: حزب دموکرات برای کمتر شدن تبعیض علیه همجنسگرایان و تسهیل دسترسی به حقوق طبیعی همچون دگـرجنس‌گرایان تلاش کرده‌است. این حزب از همجنس‌گرایان حمایت کرده و به برابری در ازدواج مثل افراد دگرجنس‌گرا پافشاری کرده‌است! دموکرات‌ها همچنین دخالت دولت در امر سقط جنین را قطع کردند و باعث آزادی بیشتر افراد در انجام این عمل شدند! 🔻امـــــور خـارجـــه: دموکرات‌ها در سیاست خارجه بیشتر طرفدار مصالحه و راه حل‌های دیپلماسی مخصوصاً در رابطه با دو رقیب خود «چین و روسیه» هستند و تمایل کمتری به میلیتاریسم و دخالت نظامی دارند. باورهای مخالف میلیتاریسم همین حزب بود که منجر به تقلیل نیرو در افغانستان و خروج آمریکا از عراق در سال ۲۰۱۲ شد. ... @seraj1397 .