eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 اشکالات اساسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ 1️⃣ بیش‌برآورد منابع حاصل از صادرات نفت و افزایش وابستگی بودجه به نفت به ۳۰ درصد (با در نظر گرفتن پیش فروش نفت) 2⃣ کاهش سرمایه‌گذاری دولت (کاهش شدید سهم اعتبارات عمرانی از ۱۵ درصد قانون مصارف عمومی در سال ۹۹ به ۱۱ درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰) 3⃣ افزایش قابل توجه هزینه‌های جاری (رشد ۶۰ درصدی)، 4⃣ کاهش سهم درآمدهای مالیاتی از منابع عمومی بودجه ( از ۳۶ درصد در قانون بودجه ۹۹ به ۲۷ درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰) 5⃣ افزایش کسری تراز عملیاتی (برخلاف اهداف تعیین شده در قانون برنامه ششم) 6⃣ پیش‌بینی منابع قابل توجه از محل پیش‌فروش نفت و ایجاد بدهی تعدیل‌شونده با نرخ ارز 7⃣ حرکت برخلاف جهت اصلاح ساختاری بودجه (افزایش کسری بودجه) 🔹بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد که به‌دلیل برآورد بیش از واقع منابع حاصل از صادرات نفت، حتی با فرض فروش کامل اوراق در نظر گرفته شده در بودجه، حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان کسری تأمین نشده برای پوشش مخارج بودجه وجود خواهد داشت. 🔹حتی در صورت استفاده از ظرفیت خرید اوراق بیشتر توسط بانک‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری (به میزان ۱۴۵ هزار میلیارد تومان) همچنان حدود ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری تأمین نشده باقی می‌ماند که می‌تواند مستقیم یا غیرمستقیم به افزایش پایه پولی و نقدینگی بیانجامد و تورم های شدیدی در سال آتی و سالهای بعد در پی داشته باشد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️ می‌پرسند چرا ‎اروپا اعدام ‎ را محکوم کرد، اما ترور ‎ را محکوم نکرد؟ 🔸پاسخ روشن است؛ در ماجرای زم سرباز آنان از بین رفت اما فخری‌زاده سرباز انقلاب اسلامی بود که اروپا در شهادتش شریک است. اگر محکوم کنند ممکن است صهیونیست ها دم خروس اروپا در این ماجرا را بیرون دهند! ✍ دکتر عبدالله گنجی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.mp3
1.27M
🔴 الزامات و ملاحظات تحلیل سیاسی از نگاه رهبر انقلاب 🎙 دکتر عبدالله گنجی @seraj1397 .
10.mp3
2.9M
🔴 الزامات و ملاحظات تحلیل سیاسی از نگاه رهبر انقلاب ؛ ‼️ آنجا که سخن حق نباید گفت 🎙 دکتر عبدالله گنجی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.mp3
2.52M
🔴 هـم‌اندیشیِ چگونگی اصـلاح مشکلات مدیریتی، ورود جوانان و تحقق 1️⃣ عامل اصلی حل مشکلات: اراده قدرتهای خارجی 2️⃣ عامل اصلی حل مشکلات: شخص اول نظام (شاه یا رهبر یا....) 3️⃣ عامل اصلی حل مشکلات: دولت و رئیس‌جمهور 4️⃣ رویکرد چهارم چیست؟ 🎙 دکتــر ابـوذر یاســری @seraj1397 .
PTT-20201210-WA0022.opus
642.2K
🔴 هـم اندیشی چگونگی اصـلاح مشکلات مدیریتی، ورود جوانان و تحقق 4⃣ عامل اصلی حل مشکلات: حلقـات میـانی 🔻کم‌توجهی و بی‌توجهی تحلیلگران انقلاب به حلقـات میـانـی 🔻تبیین معنا و مفهوم حلقات میـانی چیسـت؟ 🔻سه طبقه حکمرانی در نظام مردم‌سالاری دینی چیست؟ + مسئولین + مردم + حلقات‌میانی 🎙 دکتــر ابــوذر یاســری @seraj1397 .
PTT-20201210-WA0023.opus
350.4K
🔴 هـم‌اندیشی چگونگی اصـلاح مشکلات مدیریتی، ورود جوانان و تحقق 🔻برای به حرکت درآوردن حلقـات میـانـی چه باید کرد؟ 🔻چه گزینه‌ها و راهکارهایی در شرایطی که مسئولین به جوانان زمینه کار و فعالیت نمی‌دهند برای ورود جوانان به عرصه مدیریت ورود دارد؟ 🔻شرط روی‌کار آمدن دولت جـوان و حزب‌اللهی چیسـت؟ 🎙 دکتــر ابــوذر یاســری @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.... 🔻بررسی مذاکرات در ۲ دقیقـه 🔴 دو دهـه مذاکره ایــران با اروپا و امریکا به کجا رسیـد؟ @seraj1397 .
🔴 دلواپسانِ زم‼️ فرار از پاسخگویی با حمله به رئیسی! 🔸محمد خاتمی در اظهاراتی بدون اشاره به مشکلات معیشتی مردم و نقش دولتِ مورد حمایت وی در این مساله، به دو قوه‌ی مقننه و قضائیه حمله کرده است! 🔸او در جمع فعالان سیاسی اصلاح‌طلب گفته: «مسئولیت خطیری داریم تا نگذاریم بدخواهان کشور به اهداف خود برسند؛ بخصوص مسئولین امر در قوای سه‌گانه، علی‌الخصوص قوای قضائیه و مقننه باید با درایت بیشتری در این امر کوشا باشند و از تصویب قوانین یا صدور و اجرای احکام قضایی که می‌تواند افق پیش‌رو را تیره و رنجی بر رنج‌های ملت بیافزاید بپرهیزند»! 🖌 پی‌نوشت: به‌نظر می‌رسد که این ادعای خاتمی ناظر به اعدام جاسوس، لیدر اغتشاشات و به نوعی قاتل دهها نفر یعنی "روح‌الله زم" است که اجرای این حکم مهم به مـذاق اروپایی‌ها خوش نیامد و در داخل هم افرادی نظیر تاجزاده و فاصل میبدی به آن اعتراض کردند.  @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 حـــــزب خلـــق مسلمـــانماجرای حـزب خلـق مسلمـان و غائلـه‌ آن در سالهـای اولیـه انقـلاب چه بـود؟ چرا با "آیـت‌الله شریعتمـداری" و هوادارانش برخورد شد؟ 🔻بیست و سه روز بعد از تشکیل حزب جمهوری اسلامی یعنی در ۲۲ اسفند ۱۳۵۷ «حزب جمهوری اسلامی خلق مسلمان» به دست اطرافیان آقای سیدکاظم شریعتمداری (از مراجع تقلید آن زمان) اعلام موجودیت کرد... 🔻برای آشنایی با این حزب و جریانات آن، پست‌های بعدی را بخوانید 👇👇 @seraj1397 .
🔴 همه چیـز درباره‌ی حزب خلق مسلمان و خیانت‌های آیت‌الله شریعتمداری 🔸«حزب جمهوری اسلامی خلق مسلمان» بدست اطرافیان آقای سیدکاظم شریعتمداری (از مراجع تقلید آن زمان) اعلام موجودیت کرد. اگرچه در میان مؤسسان این حزب افراد مبارز و موجهی مثل استاد سیدهادی خسروشاهی و مرحوم رضا گل‌سرخی مشاهده می‌شدند، اما در اندک زمانی مشخص شد که سر رشته‌ی کار در دست افرادی مثل احمد علیزاده (از اعضای حزب رستاخیز) و نیز حسن شریعتمداری (فرزند سیدکاظم شریعتمداری و دارای ارتباطات مخفی با پایگاه سازمان سیا در تهران) است! 🔸این حزب همچنین حامی مهمی مثل رحمت‌الله مقدّم مراغه‌ای (دارای سابقه دو دهه ارتباط مخفی با مأموران سیا در ایران) را که دولت موقت او را به استانداری آذربایجان شرقی گمارده بود، در پشت خود داشت. زمانی که حزب جمهوری خلق مسلمان پا به عرصه نهاد، مؤسسان خود را علاوه بر خسروشاهی و گل‌سرخی، سیدغلامرضا سعیدی و صدر بلاغی (هر دو از همراهان دیرینه شریعتمداری و دارای سابقه ارتباط با برخی از عوامل رژیم سلطنت و مخالفت با امام در دوران مبارزه) امیر تیمور کلولی، شهاب فردوس، هاشم شبستری زاده، اشرف مهاجر و موسی شیخ زادگان اعلام کرد و البته به فاصله کوتاهی نام احمد علی زاده، حسین منتظر حقیقی و حسین بشارت نیز به عنوان اعضای مؤسس حزب اعـلام شـد. 🔸این حزب در بدو تأسیس با توجه ویژه به تبریز (زادگاه شریعتمداری)، سعی کرد ادارات دولتی این شهر را در قبضه خود قرار دهد. افشای عضویت دبیرکل خلق مسلمان (احمد علی زاده) در حزب رستاخیز اولین موضوعی بود که این حزب به واسطه آن به تحریک مردم منطقه برای مقابله با نظام نوپا پرداخت. ... @seraj1397 .
🔸«حزب خلق مسلمان» در ابتدا انتخاباتِ مجلس خبرگان را تحریم کرد و حتی اخراج سیدهادی خسروشاهی را به سبب اعلام حضور حزب در این انتخابات و با اتهـامِ "نفوذیِ حزب جمهوری اسلامی" اعلام کرد. اما پس از برگزاری انتخابات که تنها به راهیابی سه نامزد خاص این حزب در آذربایجان شرقی (مقدم مراغه‌ای، محمدعلی انگجی و جعفر اشراقی) منجر شد به چانه‌زنی درباره نتایج آن پرداخت. 🔸مخالفت با قانون اساسی و خصوصاً اصل ولایت‌فقیه، اقدام بعد این حزب و شخص آیت‌الله شریعتمداری بود که در زمان برگزاری رفـراندوم با جنجال‌های خیابانی در تبریز همراه شد. در جریان تجمعات در یک اقدام کاملاً مشکوک یکی از نگهبانان منزل آیت‌الله شریعتمداری با شلیک گلوله کشته شد که موجب تحریک و خشم بیشتر مریدان و مقلدان ایشان شد. این ماجرا از سوی حـزب خلـق مسلمان به عنوان «حمله به بیـت مرجعیت» تلقی شد. 🔻حضرت امام برای جلوگیری از گسترش این فتنه، پیامی را صادر فرمودند که در آن آمده بود: «من اکیداً از همه ملت شریف می‌خواهم که از مطالبی که باعث اختلاف و بهره برداری دشمن است احتراز کنید و به مراجع عظیم الشأن و علمای اعلام احترام بگذارید. برادران بدانند که فاجعه ای که در منزل آیت الله شریعتمداری پیش آمد به دست توطئه گرها است که باید محکوم شود و توجه داشته باشند که این نحو امور را توطئه گران تکرار نکنند». 🔸با اوج‌گیری التهاب، برخی عوامل مسلح وابسته به حزب مزبور با اشغال صداوسیمای تبریز، خواسته‌هایی مثل تغییر اصل ۱۱۰ قانون اساسی (ولایت فقیه)، محاکمه عاملان حمله به بیت آیت‌الله شریعتمداری، تعیین امام‌جمعه، امام جماعت، استاندار، شهردار و مقامات دولتی تبریز توسط شریعتمداری و اخراج حاکم شرع دادگاه انقلاب از این شهر را مطرح ساختند! 🔸برای حل مشکلات بوجود آمده، اعضای شورای انقلاب با آیت‌الله شریعتمداری به مذاکـره پرداختند که مذاکره اعضای شورای انقلاب با آیت‌الله شریعتمداری به تشکیل هیأتی متشکل از مرحوم شهاب‌الدین اشراقی (به نمایندگی از امام) و آیت‌الله جعفر سبحانی و سیدیونس عرفانی (از سوی شریعتمداری) منتهی شد. در حالی که امام از طریق واسطه‌هایی مثل مرحوم شیخ محمدتقی فلسفی و... برای دور ساختن شریعتمداری از حزب خلق مسلمان تلاش می‌کردند، دو نماینده شریعتمداری نیز در بررسی‌های خود به نتیجه‌ای جـز «لزوم انحلال حزب خلق مسلمان» نرسیدند. 🔸سرانجام موجب اعتراضات مردمی و درخواست انحلالِ حـزب از آیت‌الله شریعتمداری، باعث شد ایشان در ۱۶/۱۰/۱۳۵۸ با صدور بیانه‌ای انحلال این حزب را اعلام کند. ... @seraj1397 .
🔸واقعیت این است که اراده‌ای که از درون بیت شریعتمداری، حزب خلق مسلمان را هدایت می‌کرد از پشتوانه مشورت و حمایت افرادی مثل: + حسن نـزیـه (عضو دولت موقت بازرگان و دارای ارتباط با سازمان سیا از سال‌های قبل از انقلاب) + محمود عنایت (از کارگزاران فرهنگی رژیم شاه و رابط حزب رستاخیز با نویسندگان در سال۱۳۵۶) + علیرضا نوری‌زاده (دارای روابط مستمر با کاردار سفارت آمریکا در ماههای پس از پیروزی انقلاب و حامی رسانه‌ای فعلی جریان موسوم به موج سبز در خارج کشور) + رضا براهنـی (از روشنفکران جریان چپ آمریکایی) و... برخوردار بود. 🔸علاوه بر این، اسناد لانه جاسوسی آمریکا در تهران نشان می‌دهد که مأموران سفارت آمریکا در اولین مراحل تأسیس حـزب خلق مسلمان حضور داشته‌اند و علاوه بر ارتباطات گسترده با سران حزب از برخی از اعضای ساواک مثل فـرازیان (با اسم رمز اس.دی.جانوس) نیز در این زمینه استفاده می‌کرده‌اند. شریعتمداری و نزدیکانش بارها از مأموران سفارت آمریکا و از جمله همین عنصر ساواکی طلب کمک مالی کرده بودند! 🔸با انحلال حزب خلق مسلمان افرادی مثل حسن شریعتمداری و احمد علیزاده به خارج کشور فرار کردند، اما بیت شریعتمداری تلاش خود را بر ضدنظام ادامه داد و در کودتای نوژه (۱۸ تیرماه ۱۳۵۹) و نیز توطئه نافرجام برای تـرور امام (مشهور به کودتای قطب‌زاده) در اسفند ۱۳۶۰، نقش ایفا کرد. ... @seraj1397 .
🔻آیت‌الله شریعتمداری قبل از انقلاب اسلامی: 🔸گزارش‌های زیادی توسط ساواک تهیه شده که نشان از مخالفت و تقابل آیت‌الله شریعتمداری با حضرت امام دارد. ساواک بارها احساس شریعتمداری نسبت به امام را گزارش نموده و در مقاطع حساس، از این مسئله، برای تضعیف موقعیت امام استفاده کرد. البته اظهارات و اقدامات شریعتمداری بر علیه امام اوایل شدید بود، اما رفته رفته با نزدیک شدن به سالهای پایانیِ عمر حکومت پهلوی، این اظهارات بصورت مخفیانه‌تر بیان می‌گردید. در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی، یک بولتن ۳۱ صفحه ای وجود دارد که تاریخ آن به ۱/۷/۱۳۵۷ یعنی ۴ماه قبل از انقلاب اسلامی، باز می‌گردد. 🔸ظاهرا مقامات ارشد رژیم پهلوی، در آخرین تلاش‌های خود برای حفظ سلطنت، دست به دامان آیت‌الله شریعتمداری شده‌اند و از او کمک و راهنمایی خواسته‌اند. گزارش این دیدار به صورت بولتن در اختیار مقامات بالا و به احتمال زیاد شخص شاه قرار گرفت. 🔸در این بولتن در خصوص ملاقات یکی از مقامات ساواک با آیت‌الله سیدکاظم شریعتمداری و مهمترین اظهارات آیت‌الله شریعتمداری اینگونه گزارش شده است: - اظهار علاقه وی به محمدرضا پهلوی و موافقت با رژیم سلطنتی؛ - مخالفت ظاهری مشارالیه با رژیم به منظور حفظ ارتباط خود با گروه‌های سیاسی دیگر و مردم؛ - معرفی نجف به عنوان پایگاهی برای مخالفان و عامل بروز تظاهرات ها و قتل عام در کشور و ارسال اعلامیه ها از شهر مذکور؛ - انتقاد به عملکرد امام خمینی مبنی بر سکوت در مقابل ظلم و ستم دولت عراق نسبت به مسلمانان؛ - موافقت وی (آیت‌الله شریعتمداری) با دولت نظامی و برقراری حکومت نظامی در شهرها؛ - آزادی زندانیان سیاسی در صورت اطمینان به عدم انجام اقدامات ضدامنیتی از طرف آنان بعد از آزادی؛ - توجه بیشتر به اوضاع شهر قم، بیان خطر اقدامات و مخالفت‌ها علیه دولت از طریق رسانه‌های گروهی به منظور متحد نمودن مردم علیه امام‌خمینی و عملکرد آن... 🔸در بخشی از این سند آمده است: «آقای شریعتمداری اظهار نمود سلام مرا به پیشگاه اعلیحضرت برسانید که اعلیحضرت اطمینان داشته باشند همان مشکلاتی که امروز ایشان دارند ما هم داریم... من برای حفظ مملکت و صیانت سلطنت فکر می‌کنم...»! ... @seraj1397 .
🔻آیت‌الله شریعتمداری پس از انقلاب اسلامی: 🔸پس از انقلاب، شریعتمداری هر چند خود را در ظاهر همراه با انقلاب نشان می‌داد و تا جایی پیش رفت که به صورت ضمنی (و نه صراحتاً) خود را صاحب انقلاب می‌دانست، اما در عمل دشمنی خود را با امام و یارانش، حفظ کرده بود! 🔸شریعتمداری در جریان تصویب قانون اساسی، مخالفت خود را با نحوه تصویب آن اعلام داشت و مانعی در برابر شکل‌گیری قانون اساسی محسوب می‌شد، اما با قاطعیت امام، از موضع خود عقب‌نشینی کرد و مخالفت خود را با تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی پس گرفت. 🔸موضوع دیگری که شریعتمداری را در برابر امام و جمهوری اسلامی قرارداد، غائلـه‌ آذربایجان و حزب جمهوری خلق مسلمان آذربایجان بود که بدان اشاره شد. 🔸حجةالاسلام فلسفـی در خاطرات خود می‌گوید: «امام‌خمینی روزی مرا خواست. خدمت ایشان رسیدم. در مورد حزب جمهوری خلق مسلمان گفتگو نمودند. از من خواستند نزد آیت‌الله شریعتمداری بروم و بصورت خصوصی از قول امام به او بگویم که دست از حمایت این حزب ضدانقلاب بردارید. همان موقع حرکت کردم و پیام امام را به او رساندم. شریعتمداری در جواب می‌گوید: من همه‌جا علنـاً از این حزب حمایت کردم و اگر بگویم به این حزب بستگی ندارم، اعتبار و حیثیت من از بین می‌رود. حجةالاسلام فلسفی از جانب امام قول می‌دهد که حیثیت شریعتمداری حفظ و جبران شود. حتی قرار شد مراسمی در مسجد اعظم قم برگزار شود و رادیو و تلویزیون هم پوشش خبری بدهند. در این مجلس آیت‌الله العظمی مرعشی نجفی، گلپایگانی و امام حضور به هم رسانند و آقای فلسفـی منبـر برود و از خدمات و فداکاری‌های آیت‌الله شریعتمداری در راه انقلاب تجلیل گردد و به این ترتیب اعتبار شریعتمداری در جریان کناره‌گیری از حـزب خلق مسلمان صدمه نبیند. با این حال، شریعتمداری حاضر نمی‌شود دست از حمایت خود از حزب ضدانقلابی جمهوری خلق مسلمان بردارد»! ... @seraj1397 .
🔻🔻آیت‌الله شریعتمـداری و ماجــرای کودتــای نــوژه: در سال ۱۳۵۹، کودتایی در ایران طراحی شد که در هیچ نقطه‌ای از جهان سابقه نداشت. این کودتا بیشتر شبیه جنگ بود! در این کودتا، قرار بود محوریت با نیروی هوایی باشد و از هواپیماهای جنگنده و بمب‌افکن استفاده گردد. این موضوع در جهان سابقه نداشت. کودتای نـوژه که حاصل طراحی چندین نهاد اطلاعاتی و امنیتی و سیاسی بود، ابعاد بسیار وسیعی داشت و به گونه‌ای طراحی شده بود که احتمال شکست در آن صفر بود. در مرحله اول، هواپیماهای بمب‌افکن به بمباران مراکز حساس سیاسی و انقلابی می‌پرداختند و سپس مردم بی‌دفاع را که برای دفاع از انقلاب به میدان آمده بودند به وسیله شکستن دیوار صوتی می‌ترساندند و در صورت نیاز، از بمب‌های چندتنـی برای کشتن مردم استفاده می‌شد! در مرحله بعد و پس از اینکه تهران و شهرهای بزرگ به صورت مناطق جنگ‌زده و ویرانه درآمد، نیروهای کمـاندو وارد عمل می‌شدند و به پاکسازی مناطق می‌پرداختند. بجـز هواپیماهای بمب‌افکن و شکاری که در این عملیات به کار گرفته می‌شد و به دلایل امنیتی تعداد دقیق آن اعلام نشده است، از لشکر یک (گارد جاویدان سابق)، لشکر دو، لشکر ۹۲ زرهـی اهواز، لشگر۸۱ باختران، نیروهای ویژه هوابرد(نوهد) و سایر گروه‌های ارتشی، به علاوه‌ی حزب دموکرات، کوملـه و گروه‌های تجزیه‌طلب آذربایجان، کردستان، سیستان، بلوچستان، خوزستان و... استفاده می‌شد. بعلاوه قرار بود در صورتی که کودتا دچار مشکل شد، کشور عـراق هم وارد عمل شود و به کودتاگران کمک کند. در صورت ادامه بحران، آمریکا خود به صورت مستقیم وارد عمل می‌شد و با استفاده از پایگاهها و نـاوهای خود در منطقه، به حمایت از کودتاگران می‌پرداخت. شوروی هم در جریان این کودتا قرار داشت. ... @seraj1397 .
"" از سه شاخه نظـامی، سیـاسی و ایدئولوژیک تشکیل شده بود. علیرغم به کار بردن سلاح‌های سنگین و هماهنگی و همکاری گروه‌های ضدانقلاب هنوز یک مشکل وجود داشت. مشکل این بود که: اولاً، چگونه نیروهای درگیر در کودتا، در اجرای مأموریت‌های محوله دچار تردید نشوند! ثانیاً، پس از چنین کشتار وحشتناکی چگونه می‌توان به دولت کودتا مشروعیت بخشید؟! کلید حل هر دو مشکل در شاخه ایدئولوژیک کودتا نهفته بود. سران کودتا، با علمایی که احتمال می‌دادند از جمهوری اسلامی و امام کینـه داشته باشند تماس گرفتند و از آنها درخواست کمک نمودند! در رأس این افراد، آیت الله شریعتمداری قرار داشت. نیروهای ارتشی علیرغم اینکه در دوران طاغوت تربیت شده بودند، فرزندان همین مملکت بودند و به اسلام و روحانیت اعتقاد داشتند. آنها حاضر نبودند بر علیه اسلام و روحانیت کودتا نمایند. سران کودتا، برای اینکه به افراد خود اطمینان دهند این کودتا بر علیه اسلام و انقلاب نیست آنها را به قم می‌فرستادند تا با آیت‌الله شریعتمداری دیدار کنند و پس از تأیید شریعتمداری، با اطمینان خاطر در عملیات شرکت کنند. بسیاری از این افراد مقلّـد آیت‌الله شریعتمداری بودند و واضح است که وی تا چه حـد بر آنها نفوذ داشت. شریعتمداری در مرحله دوم کودتا نقش مهمتری را برعهده دارد. زمانی که جماران در سه سوتی پرواز با خاک یکسان شده است و امام از صحنه سیاست حذف شده، شریعتمداری وارد عمل می‌شود. در طراحی کودتا، خانه‌ای در حوالی یوسف‌آباد برای انتقال شریعتمداری از قم به تهران اجاره شده بود، شریعتمداری در این خانه مستقر می‌شد و به عنوان رهبر مذهبـی، کودتا را تأیید می‌کرد! زمانی که رادیو و تلویزیون به دست کودتاچیان تصرف می‌شد، وی مستقیماً یا بوسیله نوار و اعلامیه با مردم سخن می‌گفت و مردم را به همکاری با کودتا فرا می‌خواند! کودتاگران بصورت مستقیم با پسر آیت‌الله شریعتمداری در ارتباط بودند. از طرف دیگر کودتاگران مطمئن بودند در صورتی که امام حذف شود و آیت‌الله شریعتمداری به عنوان یک مرجع تقلید پیام بدهد و از کودتا حمایت نماید، ارتش دیگر انگیزه‌ای برای مقاومت نخواهد داشت و به سرعت تسلیم کودتاگران می‌گردد. سران کودتا روی شریعتمداری بسیار حساب می‌کردند! ... @seraj1397 .
فرمانده کودتای نـوژه (بنی‌عامری) در جلسه‌ای عنوان داشته بود: «با علما و روحانیونی که طرفدار آیت‌الله شریعتمداری می‌باشند دست به دست هم دادیم تا یک اسلام نوین در سطح مملکت پیاده کنیم»! کودتای نـوژه به لطف خدا شکست خورد و خائنان به سزای عمل خود رسیدند. اما شریعتمداری به علت اینکه به صورت مستقیم در کـودتا دست نداشت، تحت تعقیب قرار نگرفت. کودتاگران در بازجویی‌ها و مصاحبه تلویزیونی خود به ارتباط کودتا با بیت آیت‌الله شریعتمداری اعتراف نمودند. دو سال پس از کودتای نوژه در اردیبهشت ۱۳۶۱، کودتای جدیدی کشف شد که در پی براندازی جمهوری اسلامی بود! قطب‌زاده با همراهی آیت‌الله شریعتمداری رهبری این کودتـا را برعهده داشتند. این بار دخالت شریعتمداری در کودتا مستقیم بود! او ۵۰۰ هزار تومان به کودتاگران کمک کرده بود و اعتراف نمود که در جریان کودتا بوده است ولی اقدامی در جهت جلوگیری از آن به عمل نیاورده است! زمانی که اعترافات متهمین منتشر شد، خشم مردم برانگیخته شد و جامعه مدرسین قـم، پس از بررسی اعلام کرد که شریعتمداری شرایط مرجعیت را از دست داده است و دیگر تقلیـد از او جایز نمی‌باشد. پس از این جـریان آقای شریعتمداری در برنامه‌ای تلویزیونی ضمن استغـفار و عـذرخواهی از مردم، تعهـد کرد که دیگر در امور مشابه شرکت نداشته باشد. آقای شریعتمـداری تا پایان عمـر یعنی فروردین ۱۳۶۵ که به علت سرطان کلیـه درگـذشت، در انــزوا بـود. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 غـربالگری ۳۲ هزار خانوار اسلامشهری در طرح شهید سلیمانی 🔸اسماعیل جعفری جانشین فرمانده سپاه ناحیه سیدالشهدا(ع) اسلامشهر گفت: در راستای اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برای پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا بیش از ۳۲ هزار خانوار تا روز گذشته مورد غربالگری و پایش قرار گرفته‌اند که تاکنون تعداد ۸۰ نفر از افرادی که علائمی از ابتلا به کووید-۱۹ در آنها مشاهده شده است برای درمان و ارائه خدمات به شبکه بهداشت معرفی شدند و تحت درمان قرار گرفته‌اند./ اسلامشهرپویا @seraj1397 .
18.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 گزارش تصویری از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی توسط بسیجیان در شهرک قائمیه اسلامشهر 🔸گزارشگر: اسلامشهرخبر @seraj1397 .
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 گزارش تصویری از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی توسط بسیجیان در شهرک واوان 🔸گزارشگر: اسلامشهرخبر @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 گزارش تصویری از اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی توسط بسیجیان محله‌ی باغ‌نرده اسلامشهر @seraj1397 .