#پاسخ_به_شبهه؛
⁉️متن شبهه: 👇👇
اعـراب شروع کردن به واکسیناسیون با بهترین واکسـن دنیا.
ولی ما هنوز داریم برای اجداد همون اعراب عزاداری میگیریم و کرونا رو گسترش میدیم.
برای خیلی از مردم ایران واکسن لازم نیست، عقل لازمه.
✅ پاسخ شبهه: 👇👇
1️⃣ اولاً شما بگویید بهترین واکسن دنیا چیست که اعراب دارند و ما نداریم؟
2️⃣ ثانیاً در ایران هم تاکنون بیش از بیست میلیون دُز واکسن کرونا به گروههای مختلف تزریق شده.
3️⃣ ثالثاً ما مثل عربها دست روی دست نگذاشتیم و ننشستیم تا یکی واکسن بسازه و با پول نفت ازش بخریم، بلکه تا حالا سه تا واکسن توی کشور خودمون درست کردیم و خط تولید میلیونی واکسن برکت تولید شده است.
4️⃣ تمام برگزارکنندگان مراسمات مذهبی، موظّف هستند که دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند تا خطر ابتلا به کرونا در این مراسمات به پایینترین سطح برسد.
اکثر مراسمات هم با رعایت این شیوهنامهها برگزار شده و معتقدیم هر کسی مجلسی را بدون رعایت این قوانین برگزار کرده مرتکب گناه شده.
5️⃣ ما مسلمانها مثل شما نژادپرست نیستیم که از یک نژاد خاص تنفر داشته باشیم و یک نژاد خاص رو بپرستیم. ما هیچ دلبستگی به هیچ نژادی اعم از عرب یا اروپایی نداریم. بلکه این اعمال هر کشوری است که اگر به نفع یا به ضرر ما عمل کند، روش و واکنش ما را نسبت به آن نژاد یا کشور مشخص میکند. و این کار ماست که عقلانی است.
عزاداری ما و گریه بر مصائب امام حسین (ع) و خاندان مطهرش از نژادپرستی نیست بلکه از جمله مسائل مهمی که در سیرۀ عملی و گفتاری اهلبیت(ع) از جایگاه بسیار والایی برخوردار است و علاوه بر این، آن بزرگواران، یاران و امت خویش را به آن توجه دادهاند، موضوع اشک و اندوه بر مصائب حضرت سید الشهداء(ع) است.
در اهمیت این موضوع همین بس که امام صادق(ع) درباره اجر اشک بر امام حسین(ع) میفرماید: «مَنْ ذُکِرَ الْحُسَیْنُ علیه السلام عِنْدَهُ، فَخَرَجَ مِنْ عَیْنِهِ [عَیْنَیْهِ] مِنَ الدُّمُوعِ مِقْدَارُ جَنَاحِ ذُبَابٍ کَانَ ثَوَابُهُ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لَمْیَرْضَ لَهُ بِدُونِ الْجَنَّهِ؛ کسى که یادى از حضرت حسینبن على(ع) نزدش بشود و از چشمش بهمقدار بال مگسی اشک خارج شود، اجر او بر خدا است و حقتعالی به کمتر از بهشت براى او راضى نیست».
ما تابع حق و حقیقت هستیم.
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ شایعـــه:👇👇
ارسال ۱۵ میلیون واکـسن توسط فرح پهلوی و بازپس فرستادن آن توسط حکومت‼️
✅ واقعیت:👇👇
1⃣ چنین ادعایی کاملا کذب است و حتی شخص فرح و رضا ربع پهلوی چنین ادعایی هیچگاه مطرح و تایید نکرده است.
حتی این خبر جعلی در شبکههای ماهوارهای دشمن هم مطرح نشده ولی متاسفانه این روزها عدهای از جوانان عزیز در داخل کشور در بستر شبکه اجتماعی خصوصا اینستاگرام و با توجه به دلخوری از وضعیت کرونایی، بدون اندک تحقیقی و رجوع به اصل ماجرا این شایعه را باور و بازنشر میکنند.
سیـل کامنتهای اعتراضی و بغضها و تخلیه عقدهها در مواجهه با این خبـرِ کاملا کذب و عکسنوشته، خود یک قصه پر غصه است!
2⃣ اما اصل ماجرا چیست؟
اصل ماجرا به یک توئیت قدیمی از فرح برمیگردد که در گذر زمان این خبر به سبک گلوله برفی غلطان و تغییر کاملا محتوا تبدیل به یک شایعه پرتکرار شده است!!
توئیـت فـرح چه بود؟؟
فرح پهلوی روز جمعه ۱۴خرداد در توئیتر فقط مدعی شد در قالب نامهای از رئیس سازمان جهانی بهداشت درخواست و ابراز امیدواری! کرده است که بخشی از حدود ۲۰ میلیون دوز واکسن که جو بایدن اجازه داده است به کشورهای نیازمند اهدا شود سهم ایران شود!
اکنون با خبـر جعلی و دروغ بزرگ ارسال ۱۵میلیون دوز توسط فرح و پس دادن نظام ج.ا.ایران مقایسه کنید!!
شایان ذکر است این ابراز امیدواری از سوی یک مهره سیاسی سوخته و بیاعتبار در حالیست که ایران از کواکس با پیش پرداخت هزینه مازاد واکسن خرید کرده بود که متاسفانه با بدعهدی آمریکا تحویل ایران نشد.
3⃣ دوستان عزیز در ماجرای کرونا توجیه برخی سوء عملکردهای داخلی از یکسو و ندیدن بدعهدیهای غرب از سوی دیگر هر دو خطاست، اما یادمان باشد که یکی از بسترهای رویش و انتشار شایعات "اضطراب شخصی" است.
زمانی که درصد قابل توجهی در زندگی فردی و حیات اجتماعی همواره نگران باشند زمینه های بروز و گسترش شایعات فراهم و تشدید میشود.
بسیاری از نگرانیها و مطالبات به حق است لیکن نبایست در دام شایعات بیشمار کرونایی این روزها که توسط معاندین و سلطنت طلبان اسپرم سالار طراحی و منتشر میشود اسیر شویم. اندکی دقت!
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
⁉️ سوال:
در مورد واقعیتِ شخصیت تاریخی دختری به نام #رقیــه توضیح دهید...
✅ پاسخ:
🔸اگرچه در بسیاری از منابع، ميان فرزندان امام حسين(ع) نامي از حضرت رقيــه (س) برده نشده است. "محدث قمي" نيز در فرزندان حسين بن علي (علیهماالسلام) ذكري از حضرت رقيـه (س) به ميان نياورده است.
🔸اما در "منتهيالآمال"(1) از "كامل بهائي" نقل كرده است: كه در شـام از بچههاي كوچك شهادت پدرشان را مخفي ميكردند و به آنها ميگفتند پدرتان به مسافرت رفته. بر همين وضع بود تا يزيد آنها را به خانه شخصي خود منتقل نمود. امـام دختري چهارساله داشت. شبي از خواب بيدار شد، گفت: پدرم كـو؟ اكنون او را در خواب ديدم. ناراحت و پريشان بود.
زنان كه نواي اين كودك را شنيدند همه صدا به گريه بلند كردند. ساير بچهها نيز گريه ميكردند. "يزيد" از خواب بيدار شد. پرسيد: چه خبر است؟ جريان را به او گفتند. دستور داد سر پدرش را برايش ببرند سر را آوردند در دامن آن كودك گذاردند!
پرسيد: چيست؟ گفتند: اين سر پـدر توست! چنان ناراحت شد كه فريادي زد و از همان ناراحتي مريض گرديد و پس از چند روز فوت شد!
🔸اين واقعه بنابر قول "وقايع الشهور و الايام" آيتالله بيرجندي در پنجم ماه صفر اتفاق افتاده است. در كتاب "رياض القدس" مينويسد كه روز پنجم صفر بنا به قولي حضرت رقيـه(س) از دنيا رفته و آن طفل كوچك كه مرحوم آيتالله بيرجندي در كتاب "وقايع" فرموده. به احتمال قوي حضرت رقيه سلامالله علیها بوده است. (2)
🔸روايت فـوق نام اين دختـر را بيان نكرده و از او فقط با تعبيـر «دخترك چهارساله» ياد كرده است.
🔻براي وجود چنين دختـري دو شاهد میتوان آورد:
🔸شاهد اول: هنگامي كه زينب(س) در كوفـه با سـر بريدهٔ امام حسين(ع) مواجه شد. اشعاري سرود كه در ضمن آن آمده است:
«اي برادرم! با فاطمه كوچك سخن بگو كه نزديك است قلبش تهي گردد».(3) كه نشان از وجود چنين دختر خردسالي كه در فراق پدر بيتاب بوده دارد.
🔸شاهد دوم: امام حسين(ع) در آخرين لحظات حيات خويش هنگام مواجهه با شمـر فرمود: الا يا "زينب" يا "سكينه"! يا ولدي! من ذايكون لكم بعدي؛ الا يا "رقيه"! يا "امكلثوم"! انتم وديعة ربي. اليوم قد قرب الوعد. (4)
🔸اگر چه اين جا نيز تنها يك نقل تاريخي است.
"ابن فندق" (م 565ق) نيز در "لباب الانساب" از حضرت رقيـه به عنوان دختر امام حسين(ع) ياد كرده است.(5)
🔸آقاي "محمد باقر مدرس" مي گويد: درباره اين دختر امام حسين(ع) از مرحوم آيتالله نجفي كتباً و شفاهاً سؤالاتي نمودم.
فرمود: اگر چه مدارك معتبر از وجود چنين دختري ساكت است. لكن با وجود اين شهرت نمي شود انكار كرد. (6)
🔸شهید مطهری در "حماسه حسيني"، وجود حضرت رقیـه(س) را انکار نمیکند، بلکه داستان خرابـه شام را زیر سوال میبرد که مربوط به يادداشتهاي استاد شهيد ميباشد که در واقع فيشهاي تحقيقاتي ايشان بوده که قصد داشتهاند بعدها راجع به آنها تحقيق نمايند تا به نتيجه نهايي و قطعي برسند. چنانکه در ميان اهل پژوهش و تحقيق مرسوم است.
ولي متأسفانه ناشر محترم آثار ايشان همانطور که در مقدمه کتاب نيز تذکر داده است اين يادداشتهاي خام را که هنوز در آنها تحقيق صورت نگرفته است، در کنار سخنرانيهاي استاد که ديدگاههاي نهايي ايشان بوده، به چاپ رسانده است و اين دستاويزي براي برخي اشخاص کم اطلاع و بعضاً معاند قرار گرفته است.
🔻پینوشتها : ـــــــــــــــــــــــــــ
1. محدث قمى، منتهىالآمال في تواريخ النبي و الآل، ناشر: دليل، مكان نشر قم، سال چاپ: ۱۳۷۹، نوبت چاپ اول، ج۲، ص۱٠٠۲
2. حضرت رقيه دختر امام حسين، شيخ علي فلسفي خراساني، ص۵
3. «…يا أخي فاطمة الصغيرة كلمّها فقد كاد قلبها ان يذوبا» بحارالانوار، ج۴۵، ص۱۱۵؛ القندوزي، ينابيع المودة، انتشارات الشريف الرضي، چاپ اول ۱۳۷۱، ج۲، ص۴۲۱
4. مـوسوعة كلمات الامـام الحسين، معهد تحقيقات بـاقرالعلوم، دارالمعروف، قم، ۱۴۱۵ هـ. چاپ اول؛ ص۵۱۱، ينابيع الموده، ج۲، ص۴۱۶.
5. ابنفندق، لباب الانساب، تحقيق سيد مهدي رجايي، كتابخانه آيتالله نجفي، قم، ج۱ ص۳۵۵.
6. شخصيت حسين(ع)، محمدباقر مدرس بستان آبادي، ناشر دارالكتب الاسلاميه، ص۴۵۸.
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
⛔️ در فضای مجازی فیلمی با عنوان حمله مسلحانه طالبان در تهرانپارس تهران منتشر شده است!
🔸این فیلم برای سه سال گذشته و مربوط به پشت صحنه یک فیلم سینمایی برای شرکت ناجی هنر است/باشگاه خبرنگاران
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ شایعه تا واقعیت
⁉️ آیا یک واکسن را به چند نفر تـزریق میکنند؟
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
⁉️ شایعـه: 👇👇
فیلـم تـزریق آب مقطـر به جـای #واکسن کـرونـا!!
✅ پاسـخ: 👇👇
🔸فیلم مربوط به توضیحات چندماه پیش دکتر بیگلری رئیس انستیتو پاستور دربارهی مرحله کارآزمایی واکسن کروناست و نه واکسیناسیون عمومی.
@seraj1397
.
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ شبهـه:
دروغ میگن کربلا آب نبوده، هم آب بود و اصلأ عاشورا توی مهـرماه بوده که هوا گرم نبوده است...
✅ پاسخ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم را ببینید👆👆
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
⁉️ سوال:
چرا امام حسين(ع) با اينكه ميدانست شهيد میشود، در کربلا جنگید؟ آیا این کار خودکشی نبود؟ مگر قرآن نفرموده خود را به هلاکت نیندازید؟
✅ پاسخ در تصویر 👆👆
@seraj1397
.