📆 ۲ خرداد سال ۹۰۳ شمسی، فوت شاه اسماعیل صفوی
💠رهبرانقلاب:
‼️بنده در این خطّ تاریخ طولانی ایران، بخصوص قسمت بعداز اسلام، خیلی رفتوآمد کردهام - سلسلههایش، احوال اجتماعی کشور، احوال سیاسی کشور، جنگها، پادشاهیها - گمان نمیکنم در تمام این هزار و اندی سال، کشور حادثهای به عظمت حادثهی انقلاب اسلامی به خود دیده باشد.
بله، سلسلههایی آمدند، پادشاهیهایی شکل گرفتند، کشور هم در دورهی آنها اقتدار نظامی و سیاسی و غیره پیدا کرده است؛ اما آن ربطی به مردم نداشته. مثلاً یک شاه عبّاسی، یک شاه طهماسبی، یک اسماعیل صفوی آمدند یک کارهایی کردند. پادشاهی آنها با پادشاهی پادشاه قبلشان و پادشاه بعدشان تفاوتی نداشته؛ همان زورگویی، همان تحکّم، همان تملّک. مردم در اینجا نقشی نداشتند. اینکه مردم کشور اینجور هوشیارانه، اینجور شجاعانه، اینجور دلاورانه وارد میدانهای سیاسی بشوند، وارد میدانهای نظامی بشوند، وارد میدانهای اجتماعی بشوند، این رشد را پیدا کنند، اصلاً وجود نداشته. در طول تاریخِ ما هیچ جا چنین چیزی وجود نداشته؛ من ندیدم. هرکس دیده، بیاید نمونهاش را بگوید. ۸۹/۶/۳
@seraj1397
.
🗓 ۲ خرداد سال ۱۳۷۱، سالروز پخش سرود ملی جدید، به پیشنهاد محمد هاشمی رفسنجانی رئیس صداوسیمای وقت
💠 رهبرانقلاب، در پاراف نامه درخواست تغییر سرود ملی:
‼️بسمهتعالی، با پیشنهاد موافقت میشود. خوب است مضامین انقلابی سرود جدید در طول این ایام برای ملت آگاه و هوشیارمان تشریح شود. ۷۱/۲/۲۸
📌توضیح:
🇮🇷 شعر سرود ملی جدید توسط ساعد باقری و با آهنگسازی حسن ریاحی تهیه تنظیم شده است.
@seraj1397
.
🗓 روز بزرگداشت فیلسوف متأله، صدرالمتالهین «حکیم ملاصدرا» و دستور موکد و مکرر رهبری بر تدریس و تعمیم فلسفه اسلامی
💠رهبرانقلاب:
‼️ملاصدرا، بزرگترین فیلسوف همه تاریخ فلسفه اسلامی است. ۷۲/۲۲/۲
‼️باید جایگاه متفکران اسلامی، علما و فقها مثل شخصیت و محور اصلی هویت علمی ملاصدرا را تبیین کنیم. ۸۲/۱۲/۱۸
‼️با وجود آن که ملاصدرا سردمدار یک مکتب فلسفی و بوجود آورنده یک جریان فکری و عقلانی است هنوز در محافل علمی دنیای غرب شناخته شده نیست و مدارس فلسفی غرب شخصیت با عظمت صدرالمتالهین را نمیشناسند! ۷۴/۱۱/۱۵
‼️شما ببینید در داخل کشور ما مثلاً «صدرالمتالهین» و «فیاض لاهیجی» را که فیلسوف هستند، چه کسی میشناسد؟ اصلاً نمیخواهم او را با «کانت» و «دکارت» و امثال اینها مقایسه کنم اما «ملاصدرا» هم که معروف است، به قدر «کانت» نمیشناسند! ۷۰/۱۱/۸
@seraj1397
.
🔴 مثلـث یـأس‼️
🔸#دولت_سیزدهم با دست بردن به جراحی بزرگ اقتصادی، با انبوهی از هجمه و تخریب از سه ضلـع تدبیریها، اصلاحات و کارگزارانیها مواجه گردیده است.
🔸این جماعت ۸ سال در دولت روحانی صاحب نفـوذ بودهاند و همان «مثلث یأسی» هستند که خود دلیل بخش بزرگی از شرایط نابسامان موجود هستند و بهوقت پاسخگویی، تلاشی برای اقناع اذهان عمومی نکردند و حالا سلاح نقد به دست گرفتهاند و تا میتوانند روی موج به راه افتاده، موجسواری میکنند و خود را مطالبهگر جا میزنند!
🔸آن چیزی که امروز حامیان دولت روحانی را در نقد بیضابطه و بیاساس سیاستهای اعمالی دولت رئیسی جری میکند، اخلاقمداری رئیسی در عدم تشریح وضعیت کشور تحویل داده شده از دولت قبل به این دولت است.
🔸تحویل دولت با کسری بودجه بیش از ۴۵۰ هزار میلیارد تومانی، مصرف تمام ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی مصوب سال ۱۴۰۰ در همان ماههای ابتدایی سال، تصویب رتبهبندی بر زمین مانده بیش از ۱۰ ساله معلمان در اوایل سال ۱۴۰۰ و اجرا از نیمه دوم سال ۱۴۰۰، وضعیت تأسفبار میزان موجودی کالاهای اساسی در انبارها در زمان تحویل به دولت به رئیسی، تحویل کشور به دولت جدید با آمار ۷۰۰ نفری کشتههای کرونایی در هر روز.
🔸دولت سیزدهم در شرایطی دولت را به دست گرفت که در دولت تدبیر و امید، کاهش ۶۰ درصدی ساختوساز مسکن رقم خورده بود. دولت سیزدهم آخرین دوره ۴ ساله تا افق پیشبینی شده برای چشمانداز بیستساله (پایان ۱۴۰۴) است و همه کمکاریهای گذشته برای تحقق چشمانداز را باید جبران نماید.
✍ حسين عباسيان
@seraj1397
.
🔴 پروژه امنیتی لو رفته/ انباشت مشکلات و ناراضی تراشی
🔻هر وقت از یاد بردید که ریشه برخی ناکارآمدی ها و مشکلات اقتصادی کجاست، حتما این اظهاراتِ مدیر کانال "آمدنیوز" در پاریس را با دقت مرور کنید:
«ما در انتخابات ۹۶ تحلیل داشتیم. اینجوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟
میشود اینجوری هم تعبیر کرد و یکسری سناریوها را کنارش گذاشت. با توجه به شرایط سیاسی داخلی و خارجی، ما به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشتسر یک فردی مثل روحانی!
ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات ۹۶ کرد، دفاع میکنم. چون ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به "نقطه جوش" میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید»!
@seraj1397
.
🔴 جریانهای مخالفِ امام علی(ع) و دولتهای انقلابی‼️
🔻حضرت امامعلی (علیهالسّلام) بهمحض قبول مسئولیت اجرایی جهان اسلام، با دشمنی و مخالفتِ سه گروه مواجه شد:
1️⃣ #ناکثین (اصحاب جمل): جریان داخلی بودند که رفتار عادلانه امام را برنتافتند، مثل طلحه و زبیر.
2️⃣ #قاسطین (اصحاب صفین): دشمنان آشکار بیرونی بودند یعنی بنیامیه به سرکردگی معاویه
3️⃣ #مارقین (خوارج): انسانهای خشکه مقدس و ناآگاه به مبانی عمیق معرفتی و دینی.
🔸اکثرِ انرژیِ حضرت، صرف مقابله با این گروهها شد و فرصت چندانی برای محقق ساختن آرمانهای اسلامی و توسعه جامعه فراهم نشد.
🔸بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مخصوصاً در ایام استقرارِ دولتهای انقلابی و مردمی، جریانهای مشابه فوق، در تلاشند مانع تحقق برنامههای سازنده در کشور شوند!
🔻از جملهٔ این جریانها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
الف) دشمنان خارجی به سرکردگی آمریکا
ب) دشمنان داخلی (جریان نفاق، جریان غربگرا، جریان تحریف و...)
ج) عامۀ اغفالشده (انسانهای بیبصیرت و... تحت تاثیر دشمن قرار می گیرند)
✍️ علیاکبر صیدی
@seraj1397
.