فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ اعتقــاد به خـدای نادیــده؟!
🔸در کلیپ فوق ضمن اشاره به یکی از براهین مهم وجود خداوند، به این شبهه ملحدین و آتئیستها پاسخ داده شده؛ «ما به خدایی که او را نبینیم ایمان نمیآوریم. ما تنها به چیزی معتقدیم که با حواس خود او را درک کنیم!»
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ شبهـــه:
یه کسی هست در یوتیوب، که اسم خودشو گذاشته دکتر اسکپتیک.
ادعا میکنه خدا را قبول داره اما هیچ پیامبری را قبول نداره! یعنی میگه کسی نمیتونه اثبات کنه بعضی از انسانها فرستاده خدا هستند!
🟢 پاسخ استاد ابوالقاسمی را به این ادعا بشنوید...
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ شبهــه:
وقتی پیشرفتهای ایران در دوره جمهوری اسلامی را مطرح میکنید، بعضی شبهه میکنند: اگه شاه هم بود پیشرفت میکردیم!
✅ پاســــخ:
🔸بر فرض صحت این ادعا (فرض محال که محال نیست!) پیشرفتهای قبل از انقلاب، نهایتاً جایگاه ایران را حفظ میکرد چون همهی دنیا در حال پیشرفت بود (یعنی اگر جایگاه ایران ۵۰ بود بعد از چهل سال باز ۵۰ باقی میماند) اما چه اتفاقی افتاده که در سالهای اخیر کشور ما حداقل جز ۱۵ کشور قدرتمند دنیا شده است!
🔸من نمیگم، دنیا میگه. باور نمیکنید؟ فیلم را ببینید...
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ متن شبهه: 👇👇
فیلمی بسیار نایاب و غیرقابل انکار از تجمع ۳هزار آخوند مقابل فرودگاه مهرآباد، برای استقبال و تشکر از شاه و شهبانو به پاس مدیریت درست کشور.
جالبه همین آخوندا الان توی رسانه ملّی (صداوسیما ) میگن ما علیه شاه جنگیدیم ......
✅ پاسخ به شبهه: 👇👇
🔸هیچکس ادعا نکرده که همه روحانیون مخالف حکومت پهلوی بوده و با آن مبارزه کردهاند.
🔸بخشی از روحانیت هیچگاه با انقلابیون همراه نشدند و همواره سدّراه انقلابیون هم میشدند!
🔸امامخمینی بارها این گروه را مذمّت کرده و درباره خطرات آنها هشدار داده است:
«روحانیون متعهد اسلام باید از خطر عظیمی که از ناحیۀ علمای مزوّر و سوء و آخوندهای درباری متوجه جوامع اسلامی شده است سخن بگویند، چرا که این بی خبران هستند که حکومت جابران و ظلم سران وابسته را توجیه و مظلومین را از استیفای حقوق حقۀ خود منع و در مواقع لزوم به تفسیق و کفر مبارزان و آزادیخواهان در راه خدا حکم میدهند، که خداوند همۀ ملتهای اسلامی را از شرور و ظلمت این نا اهلان و دین فروشان نجات دهد.»
📚 صحیفه امام، ج۲۰، ص۳۳۹
🔸از طرفی، هیچکس هم نمیتواند ۳,۸۸۸ روحانی شهید که در راه حفظ این انقلاب جان خود را فدا کردند انکار کند.
🔸کسی نمیتواند فهرست بلند روحانیون برجستهای که در راه این انقلاب متحمل شکنجه و حبس شدند را انکار کند.
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ بعداز گرانی خودرو در روزهای اخیر عکسی در رسانهها در حال انتشار است با این عنوان: جلسه تصمیم برای گرانی خودرو با حضور روحانیون!
✅ پاســــــخ:👇👇
🔸لطفا ساده نباشید؛ این عکس برای ۳ الی ۴ سال پیش و در خصوص بازدید جمعی از طلاب از خطّ تولید ایرانخودرو بوده است که به درخواست مسئولین شرکت ایرانخودرو در سالن کنفرانس از آنها پذیرایی صورت گرفته است.
🔸مردم عزیز؛ دستهایی در کار است تا گرانیهای اخیر را به گردن دین و نظام بیندازند!
لطفاً هوشیار باشید و در دام رسانهها و شایعات دشمن قرار نگیرید.
#مافیــای_خودرو
@seraj1397
.
شبهات فضای مجازی پیرامون ولایت فقیه و حکومت اسلامی.06.Prp.pdf
1.87M
#کتاب_الکترونیک pdf
📕 پاسخ به شبهات فضای مجازی پیرامون ولایت فقیـه و حکومت اسلامی (جلد اول)
✍ نویسنـده: احمد پودینـهئی
🟢 کتاب مذکور حاوی تازه ترین سوالات و شبهات مطرح شده در فضای مجازی پیرامون حکومت اسلامی و مشروعیت ولایت فقیه و مسائلی مرتبط با انقلاب اسلامی ایران و رهبران آن است که به صورت استدلالی و با استناد به منابع متقن مورد بحث و بررسی و پاسخگویی نویسنده قرار گرفته است.
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
⁉️ متن شبهه: 👇👇
رقص #جنیفر_لوپز بر روی نماد کعبه در عربستان!
اخیراً همزمان با برگزاری پنجمین دوره جشنوارهٔ موسم ریاض_۲۰۲۴ در عربستان سعودی، ویدیویی در شبکههای اجتماعی ایران و برخی کشورهای عربی منتشر و ادعا شده که «کنسرت و رقص جنیفر لوپز بر روی نماد #کعبه در عربستان» را نشان میدهد.
✅ پاســـــــــــخ: 👇👇
🔸هیچیک از اجزای این ادعا درست نیست.
🔸خواننده مورد اشاره در این ویدیو، جنیفر لوپز نیست، بلکه «تیلور سویفت» است.
🔸زمان و محل برگزاری کنسرت، نه این روزها و در عربستان بلکه حدود ۶ ماه پیش و در استکهلم #سوئد است.
🔸البته ناگفته نماند که بنسلمان ملعون امسال کنسرت بزرگی برگزار نموده و خوانندگانی از جمله جنیفرلوپز را نیز دعوت کرده بود! اما فیلم مذکور مربوط به آن نیست.
@seraj1397
.
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ متن شبهـه:👇👇
گزارشها حاکی است حجةالاسلام شمقدری که مسئول جمعآوری کمک های مالی در کرج برای لبنان بود، از روز گذشته ابتدا بخاطر آنچه «ناخوشی» نامیده برای تحویل محمولهها در ستاد مرکزی حاضر نشد و از شب گذشته نیز به تماسها پاسخ نمیدهد.
در مراجعهٔ مسئولان به خانه ایشان، در خانه کسی نبود و همسایگان گفتند حاجآقا شب گذشته گفت برای یک هفته با خانواده به مسافرت میرود.
مسئول ستاد جمعآوری کمکها در کرج به خبرنگار شبکه یک گفت: موضوع در دست پیگیری است. یک گزارش تایید ناشده از احتمال خروج حجتالاسلام شمقدری از مرز بازرگان خبر میدهد که اگر درست باشد علت آن هنوز روشن نیست.
تولمیفر- خبرنگار شبکه یک
✅ پاسخ شبهه:👇👇
🔸بجز چند اکانت معلومالحال توئیتر و اینستاگرام، هیچ منبع رسمی خبری با این مضمون را منتشر نکرده است!
🔸و اینکه در متن نوشته خبرنگار شبکه یک هم فریب رسانهای و برای مخاطبین زود باوری است که عادت به تحقیق نیستند!
این ویدئو مربوط به شیروان خراسان شمالی است.
🔸طبق پیگیریهای انجام شده، هیچ فریب و فراری در کار نیست و جهادگران همچنان مشغول جمعآوری کمکهای مردمی هستند.
🔸این یک شیطنت مجازی برای بدنام کردن بانیان کمک به جبهه مقاومت است!
در حالیکه اغلب افراد فعال در این زمینه، با پویش ملّی ایران همدل همکاری میکنند.
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
⁉️ چرا رهبــری دخالت نمیکنه؟!
@seraj1397
.
🔴 پرداختن به حاشیههای آقای پزشکیان
🔸دائم در خبرها میخوانیم پزشکیان اینطور راه رفت، اینطور دست داد، دختر یا دامادش در سفرهای خارجی او را همراهی میکنند، عامیانه حرف میزند، برای امامخمینی میگوید (ره)! بجای کت و شلوارِ رسمی کاپشن میپوشد و.....
🔸گول نخوریم! این خبرها هیچ ارزشی ندارد و صرفاً حاشیه هایی است که گاهی عمداً به سر زبانها میاندازند تا ذهن ما و شما و خواص جامعه را از مسائل اصلی و مهم منحرف کنند. در حالیکه، خبر اصلی جای دیگری است...
🔸با تأسف فراوان باید گفت رئیسجمهور ما تجربهای در حد و اندازه حکومتداری ندارد؛ او اصلاً حکمرانی دینی را نمیشناسد و اندک توجهی به ایجاد تمدن اسلامی و دولت دینی ندارد. کارمندی حکومت میکند، نه جهادی و انقلابی و نتیجهاش همین است که دولت چهاردهم گرفتار روزمرگی شده است!
🔸آقای پزشکیان به سفارشات مهم رهبر معظم انقلاب عمل نکرد، اما کمتر خبری در نقد این رفتار میبینیم.
رهبری معظم فرمودند: از مدیران مؤمن، جوان، انقلابی، متعهد و پرانگیزه استفاده کنید، دکتر پزشکیان هم افرادی حاشیهدار، مسألهساز، مسنّ، غیرمتعهد، کمانگیزه، غیر انقلابی و بعضاً دارای مشکلات امنیتی را انتخاب کرد! این یک فاجعه برای نظام اسلامی است. چرا به این فاجعه نمیپردازند؟!
🔸وی گفت حزبی نیستم؛ او دروغ نگفت، چون اصلا اصلاحطلبان را حزب و جناح نمیداند! و به همین جهت، بسیاری از اصلاحطلبانِ مسألهدار را انتخاب کرد و سفارش دلسوزان را نشنیده گرفت.
🔸توصیه صریح ولی امر مسلمین، رعایت اولویتها در حکمرانی دولت بود. اولویتهایی از قبیل اصلاح اقتصاد، تورّم، گرانی و معیشت مردم.
ولی رئیسجمهور ما به چه چیزی پرداخت؟ ممنوعیتِ گشت ارشاد، رفع فیلترینگ، امضای FATF، بازگشت نفوذیهای اخراجی به دانشگاهها، رفع حصر سران فتنه، مذاکره با آمریکا و برادری با آمریکا، تردید در ضرورت انرژی هستهای و.....
🔸جناب آقای رئيسجمهور!
اینقدر تحت تأثیر شعارها نباشید. اولویتها را از شعارهای معترضین و برخی بوق های رسانهایِ دشمن دیکته نکنید. حداقل در این موارد مثل دنیا برخورد کنید.
بعنوان مثال هیچ جای دنیا فضای مجازی خود را ول و رها نمیکند. هر کشور متمدنی برای مسأله جمعیت و جلوگیری از پیری زودرس، قوانین جوانی جمعیت را ارج مینهد. اما آنچه از دغدغههای دولت چهاردهم مشاهده میشود، خیلی متفاوت است!
🔸علیرغم نصایح دلسوزانه رهبری معظم مبنی بر دل نبستن به دشمن، دولت چهاردهم برای ارتباط با دشمن و مذاکره با آمریکا و احیای جسد مرده و متعفن برجام لحظه شماری میکند! خطایی استراتژیک در دولت فعلی...
آقای پزشکیان! ما همچنان به اصلاح رویهها امیدواریم؛ ما را ناامید نکنید...
✍ حسین جلالی، نماینده مجلس
@seraj1397
.
🔴 در ۱۰۰ روز دولت پزشکیان چه بر سر مردم و کشور رفت؟
🔻بیش از صد روز از آغاز به کار دولت پزشکیان میگذرد، و در این مدت، سیاستهای اتخاذ شده در حوزههای مختلف نگرانیهای را درباره نحوه اداره کشور ایجاد کرده است.
در ادامه به بررسی مهمترین اقدامات و پیامدهای آن میپردازیم:
1⃣- گرانی اقلام ضروری:
افزایش قیمت کالاهای اساسی مانند شیر، لبنیات، نان و سایر اقلام خوراکی، بیانگر آغاز دوره ای است که قرار است نتیجه بی تدبیری های اقتصادی خودش را در کوچک کردن سفره مردم نشان دهد .
2⃣- بحران انرژی و خاموشیهای سراسری پاییزی:
بیتدبیری در مدیریت ذخایر سوخت و برنامهریزی نامناسب، به خاموشیهای گسترده در پاییز منجر شد. کشور در حالی پس از سه سال دوباره با تجربه خاموشی ها مواجه شده که آغاز "خاموشیهای زمستانی" در پاییز برای نخستین بار پس از انقلاب رخ داده است.
3⃣- نوسانات بورس و بیاعتمادی مردم به بازار سرمایه:
نوسانات شدید بازار سرمایه و کاهش اعتماد عمومی به بورس از دیگر پیامدهای سیاستهای اقتصادی دولت جدید است. این بیاعتمادی در حالی رخ میدهد که بورس میتواند نقشی کلیدی در توسعه اقتصادی کشور ایفا کند.
4⃣ افزایش نرخ دلار:
در مدت کوتاه صد روز، نرخ دلار با افزایش ۱۰ هزار تومانی به محدوده ۶۸ هزار تومان رسیده است. این رشد شدید، ارزش پول ملی را کاهش داده و معیشت مردم را تحت فشار بیشتری قرار داده است.
5⃣- استقراض از ذخایر ارزی:
یکی دیگر از اقدامات قابلتوجه دولت، استفاده از ذخایر ارزی برای جبران کمبودهای بودجهای است. این تصمیم نهتنها موجب تضعیف منابع ارزی کشور شده، بلکه پیامدهای اقتصادی بلندمدتی به همراه دارد و ریسک بحرانهای مالی در آینده را افزایش میدهد.
6⃣- تدوین بودجه استقراضی و تورمی:
رویکرد دولت در تدوین بودجه سالانه، اتکا به استقراض و ایجاد تورم بیشتر بوده است. این شیوه نهتنها به کاهش قدرت خرید مردم منجر خواهد شد، بلکه میتواند چرخهای از بحرانهای اقتصادی و اجتماعی را در سالهای آینده تشدید کند.
7⃣- بیتوجهی به تکمیل زیرساختهای کلیدی:
دولت در تکمیل پروژههای زیربنایی که در دولت قبل آغاز شده بود، از جمله توسعه زیرساختهای ارتباطی، تکمیل کریدورهای حملونقل و ساخت و ساز مسکن، عملکرد قابل قبولی نداشته است. این بیتوجهی، روند توسعه کشور را کند کرده و مشکلات متعددی در زمینه تأمین مسکن و افزایش کارایی شبکه حملونقل ایجاد کرده است.
8⃣- اخراج نیروی انسانی متخصص و انتصابات حـزبی:
یکی از موارد نگرانکننده در این دولت، اخراج گسترده نیروهای انسانی متخصص و جایگزینی آنها با افرادی با سابقه سیاسی و حزبی است. این نوع انتصابات، موجب تضعیف مدیریت تخصصی در نهادهای اجرایی شده و تأثیرات منفی بر کارآمدی سیستم اداری کشور گذاشته است.
9⃣- بازگشت به تجربه شکست خورده پیوند زندگی مردم با مذاکره:
در حوزه سیاست خارجی، به نظر میرسد سیاست همسایگی به حاشیه رفته و سرنوشت کشور بار دیگر به مذاکرات با آمریکا گره خواهد خورد. تجربه برجام و نتایج زیانبار آن، نگرانیها درباره تکرار چنین رویکردی را افزایش داده است.
@seraj1397
.
🔴 چرا تحلیلهای برخی مدعیانِ جریان انقلابی با اقدام و عمل رهبر انقلاب اسلامی تعارض دارد؟
🔸بعداز انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به رهبری انقلاب اسلامی، اکبر هاشمی رفسنجانی در دو دورۀ متوالی بعنوان رئیس جمهور، منتخب ملت میشود. قطعاً زاویۀ نگاه هاشمی به مسائل مختلفِ حکمرانی و نوع مدیریت او، با رهبر معظّم انقلاب تفاوتهای جدی داشت، اما چون هدف رهبری حرکت انقلاب اسلامی به سمت اهداف بلند خویش است، از نگاه ایشان بایستی هاشمی مدیریت شده و از تمام ظرفیت او برای پیشرفت کشور استفاده شود.
🔸وقتی سال ۷۶ در دو دورۀ چهارساله متوالی، سیدمحمد خاتمی بعنوان رئیسجمهور، بعنوان منتخب ملت انتخاب میشود، باز هم روش رهبر انقلاب در مواجهه با او همان روش سابق است. مدیریت، همکاری و کمک بهمنظور پیشرفت کشور.
اوضاع فکری و سیاسی خاتمی برای همگان روشن است و نیاز به توضیح اضافه ندارد.
🔸این روش رهبر معظم انقلاب در دورههای بعد نیز ادامه مییابد، در دو دورۀ محمود احمدینژاد و در دو دورۀ حسن روحانی و اکنون در دورۀ مسئولیت مسعود پزشکیان.
در یک دوره ناتمام آیتالله رئیسی، کار به تمجید بیسابقهٔ رهبری و تقدیر مثال زدنی در زمان حیات او میرسد.
🔸روش رهبر انقلاب اختصاصی به رئیسجمهور و دولت ندارد، بلکه در مواجهه با تمام مسئولین به همین شکل بوده است.
🔸علی لاریجانی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری میشود، اما به دلایلی صلاحیت او برای این مسئولیت از طرف اعضای محترم شورای نگهبان احراز نمیشود، در عین حال شایعات و تهمتهایی پیرامون او مطرح میشود، اینجا رهبر انقلاب صریحا ورود کرده و تذکر میدهند که آن شایعات و تهمتها بی معناست و او مظلوم واقع شده است.
در نهایت همان کسی که بسیاری از ما از او خوشمان نمیآید را رهبری بعنوان #مشاور_خود انتخاب میکند.
همزمان صادق لاریجانی به نشانۀ اعتراض به رأی شورای نگهبان در خصوص برادرش از این شورا کناره گیری کرده و حتی اعتبارنامۀ ریاستجمهوری آیت الله رئیسی را امضا نمیکند، اما رهبر انقلاب او را در ریاست یکی از حساسترین نهادهای کشور و نظام یعنی مجمع تشخیص مصلحت، حفظ میکند، چـــرا؟
چرا رهبر انقلاب، علی لاریجانی را کنار نگذاشتند؟
چرا رهبر انقلاب، صادق لاریجانی را از سپهر سیاست نظام حذف نکردند؟
چرا رهبر انقلاب به مجلس در یک دوره عنوان مجلس انقلابی و انقلابی ترین مجلس پس از انقلاب میدهند و از آن عنوان علی رغم مخالفت عناصر جبهه انقلاب، سخت هم دفاع میکنند؟
چون ایشان حرکت کلی انقلاب را میبینند. چون هدف ایشان پیشرفت همه جانبۀ کشور در یک فرآیند عمومی با مشارکت دولت (به معنای عام آن) و ملت و خواص است.
🔸چون رهبر انقلاب آدمها را سیاه و سفید نمیبینند، ولیفقیه ما به آدمها و مسائل، صفر و صدی نگاه نمیکنند. جذب حداکثری و دفع حداقلی روش مدیریتی اعلام شده ایشان است و روش مدیریتی إعمالی ایشان هم در تمام این سالها همین بوده است.
🔸همان عراقچی که عدهای او را «ظریفِ دوم» میخواندند، با ماموریت رهبر انقلاب و همراهی پزشکیان با سفر پرخطر به بیروت، در میانه بمبارانهای رژیم صهیونی، برای جمهوری اسلامی، آبرو میخرد.
همان قالیبافی که عدهای به او برچسب غیرانقلابی، سوءاستفادهچی، تکنوکرات، قدرت طلب و... میزدند با سفر به لبنان در خطرناک ترین برهه مقاومت پس از شهادت سید حسن نصرالله، برای کشور آبرو میخرد.
همان لاریجانی که عدهای او را خائن و فلان و بهمان میخواندند با سفر به سوریه و لبنان برای کشور آبرو میخرد.
این نتایج تدبیر و سیره مدیریتی رهبر انقلاب است.
🔸خب حالا یعنی انتقاد نکنیم؟ یعنی ایرادات را نبینیم؟ یعنی انحرافها و اشتباهات و کوتاهیها را نبینیم؟ یعنی هیچ نگوییم؟
نـــه!
یعنی همۀ اینها را ببینیم ولی مطابق سیره رهبر انقلاب آدم ها را صفر و صدی تحلیل نکنیم.
اشتباهات را نقد کنیم اما آدمها را تخریب نکنیم.
مگر رهبری نقــد نمیکنند؟
مگر رهبری تذکر خصوصی و عمومی نمیدهند؟
مگر رهبری مطالبهگری نمیکنند؟
چرا، رهبری همۀ این کارها را انجام میدهند، اما به روش صحیح و مثال زدنی خویش.
«اینجاست که باید افق دید خود را با رهبری تنظیم کنیم.»
✍ فخـــریان
@seraj1397
.
🔴 قطعـنامهٔ شورای حکام و چند تصور اشتباه !!!
🔸پس از کشوقوس و آمد و رفتهای مختلف چنانچه انتظار میرفت با پیشنهاد و اصرار تروئیکای اروپا نهایتا قطعنامهای با تعداد آرای ضعیف به تصویب رسید...
🔻تصـوّر اشتباه اول :
ایران اگر از توانمندی هستهای خود دست بردارد و یا در ایجاد رابطه با غرب اشتیاق نشان دهد آنوقت همه چیز حل است! و دشمنی تمام خواهد شد!
✅ پاسخ کوتاه :
موضوع هستهای بهانه است و غرب به صورت علنی نشان داده حتی اگر از حق مسلم هستهای خود صرفنظر کنیم به سراغ توانمندی موشکی و منطقه ای ما خواهد رفت!
ایران بارها و بارها برای مذاکره و رابطه با غرب پیشقدم شده و هربار نیز با در بسته مواجه شده است .
با پاک کردن صورت مسئله و یا ساده سازی آن اتفاقی نخواهد افتاد!
مشکل ما با غرب و در راس امریکا جنگ منافع است و قدرت و خوی استکباری او، غرب حاضر به پذیرش ایران مستقل، قوی و پیشرو نیست والسلام
🔻تصـوّر اشتباه دوم :
این قطعنامه مقدمه فعال شدن مکانیسم ماشه در ماههای آتی است و در آن صورت احتمال رفتن ایران ذیل فصل هفت منشور ملل وجود دارد! و شرایط کشور همانند شرایط وقت کشور عراق خواهد شد !!
✅ پاســخ :
۱- قرار گرفتن ذیل فصل هفت منشور ملل شرایط خاص خودش را دارد و به این سادگی نیست!
۲- نه ایران عراق است و نه جمهوری اسلامی بلاتشبیه حکومت وقت عراق!
۳- دنیای امروز بسیار متفاوتتر از دیروز است!
اروپا و امریکا آزادی عمل و توان گذشته رو ندارند!
۴- سایر قدرتها مثل چین هم بسیار متفاوت از گذشته هستند حتی اگر نخواهند نمیتوانند بی تفاوت باشند!!
۵- نهایتا اینکه ایران عزیز علیرغم همه مشکلات هیچگاه این قدر قدرتمند نبوده است و انشالله به خوبی از پس موقعیت جدید نیز خواهد آمد!!!
✅ کــلام پایانـــی :
دنیا در یک برهه بسیار حساس، خطرناک، دلهرهآور و پرتنشی قرار گرفته است برنده واقعی کشوری است که قوی و قدرتمند باشد. ایران کشور قدرتمندی است که قدرتش درونزا بوده و متکی به داخل باشد.
به لطف خدا جمهوری اسلامی قوی است و منشا این قدرت هم داخلی است، بنابراین از این با عنایت خدای متعال از این برهه سخت با عزت عبور خواهد کرد. انشالله
✍ محمدتقی احمدی
@seraj1397
.
🔴 دلایل تاخیر در انجام عملیات وعـــده صـــادق۳ چیست؟
🔹۱: ترمیم و باز سازی مراکز پدافندی آسیب دیده برای حملات احتمالی اسرائیل
🔹۲: ایجاد تغییرات در ساختار پدافندی جهت کور شدن اطلاعات قبلی رژیم صهیونیستی.
🔹۳: هماهنگی بین ارتش و سپاه برای یک اقدام مشترک و احتمالا حضور نیروی هوایی ارتش در این عملیات.
🔹۴: ایجاد نفوذ و برنامه ریزی برای ایجاد اختلال در سیستم های پدافندی اسرائیل و فعالیت های اطلاعاتی
🔹۵: مهمترین دلیل این تاخیر رونمایی از یک قدرت بازدارندگی جدید به دنیا که تصمیم سطح بازدارندگی توسط مقامات مورد بررسی قرار گرفته است و به زودی رونمایی از قلب شاهرود و سمنان انجام خواهد شد.
🔸این عملیات از نظر مقیاس بزرگترین عملیات نظامی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود نوع برنامه ریزی این عملیات بسیار زمانبر بوده تا بتواند پهپاد ها و موشک های کروز را از لایه پدافندی و نیروی هوایی ارتش آمریکا و ناتو عبور دهد.
بیشک این عملیات در بهترین زمان خودش که دور نیست انجام خواهد شد.
#وعده_صادق۳
@seraj1397
.
🔴 قطعنامه شورای حکام
اخیراً قطعنامه شورای حکام با محوریت انگلیس، آلمان، فرانسه و آمریکا با ۱۹ رای موافق علیه ایران صادر شد!
در قطعنامه چه میخواهند؟
ادعای تکراری نظیر افزایش بازرس، عمل به پروتکل الحاقی و ادعای پیدان شدن ذرات اورانیوم در دو مکان نامعلوم با منشا انسانی!!!
چین و روسیه رای منفی دادند.
۱۲ کشور هم رای ممتنع.
اما دنبال چه چیزی هستند؟
دو برداشت میتوان داشت:
۱. امتیاز گرفتن و تحت فشار قرار دادن ایران در معادلات میدانی تا ورق به نفع رژیم صهیونیستی تغییر کند!
۲. در چند هفته اخیر اروپا دو تحریم مهم علیه ایران اعمال کرد. تحریم کشتیرانی و خط هوایی ایران! این قطعنامه نیز سومین قدم بود.
دنبال چه چیزی هستند؟
به نظر تا پیش از اکتبر ۲۰۲۵ یعنی مهر سال آینده که مدت اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ به پایان می رسد آمریکا و اروپا میخواهند برای "مذاکرات جدید" با ایران دست پر داشته باشند. به احتمال، گزارش بعدی آژانس اسفند امسال خواهد بود که همراه خود یک قطعنامه دیگر درپی دارد.
پایان قطعنامه ۲۲۳۱ نباید به نفع ایران باشد به همین دلیل آمریکا و اروپا از الان در حال طراحی هستند. از این چاه برجام راه فراری نیست.
✍ علیرضا زادبر
@seraj1397
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آخرین وضعیت هستهای ایران
❓معنی خارج شدن ایران از دستور شورای امنیت چیست؟
❓مواجهه پزشکیان با #برجام چه میشود؟
🎙 دکتر شهریاری
@seraj1397
.
1403.08.21-برنامه جریان-دکتر قادری.MP3
6.35M
🔴 بررسی آخرین تحولات میدان جنگ در راهبرد دولت ترامپ در برابر مقاومت منطقه
🎙 محمد قــادری
@seraj1397
.