💢 #دانش_حقوقی ؛
⁉️ بیمهنامه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان چیست؟
✅ پاسخ:
بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان، خسارات جانیِ وارد به کارکنان، در محیط کار و در حین انجام کار را که کارفرما مسئول آن شناخته میشود را تحت پوشش قرار میدهد.
منظور از جبران خسارت جانی، شامل پرداخت هزینههای پزشکی و غرامت نقص عضو یا فوت کارکنان میباشد.
🔻انواع بیمه نامههای مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان تحت عناوین ذیل تقسیمبندی گردیدهاند:
🔸بیمه نامههای مسئولیت کارفرما درقبال کارکنان بازرگانی، خدماتی، صنعتی، اداری
🔸بیمه نامههای مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی
🔸بیمه نامههای مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان عمرانی
📌از زمینههای توسعه بیمهنامه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان، پروژههای ساختمانی هستند که در حال حاضر نیز حدوداً هشتاد درصد بیمهنامههای صادره، مسئولیت مدنی در برابر کارکنان در بخش احداث بناء میباشد و سایر بیمهنامههای صادره از این نوع در بخش پروژههای عمرانی شامل سدسازی، راهسازی، شبکه جمعآوری فاضلاب و شبکه آبرسانی و همچنین کارخانجات تولیدآجر میباشد.
🔸در اینگونه موارد در صورتیکه حادثه ناگواری پیش آید، مثلاً اگر کارگری از ارتفاع سقوط و فوت نماید، در اکثر مواقع صاحبکار، معمار و مهندس ناظر در برابر زیاندیده به صورت مشترک مسئول بوده و بایستی زیان وارده را جبران نمایند.
درصورتیکه که کارگران باعث وارد شدن خسارت به اموال دیگران (همسایگان) شوند، این شرایط شامل بیمه مسئولیت سازندگان ابنیه در قبال اشخاص ثالث خواهد بود.
@seraj1397
.
💢 #دانش_حقوقی ؛
⁉️ سؤال:
آیا اثبات رابطهٔ نامشروع، باعث سلب حضانت از مادر و منتفی شدن مهريه میشود؟
✅ پاسخ:
۱- اثبات رابطهٔ نامشروع، هیچ ارتباطی با مهریه ندارد و زن بهمحض انعقاد عقد نکاح، حق مطالبه آن را دارد که البته در صورتیکه درخواست طلاق، قبل از رابطه زناشویی باشد، صرفا مستحق نصفمهریه خواهد بود.
بنابراین حتی اگر زن بابت رابطه نامشروع، محکوم نیز گردد باز مستحق مطالبه مهریه خواهد بود.
۲- اما اثبات رابطه نامشروع در صورتی باعث سلبحضانتِ مادر میشود که قاضی، ادامه حضانت را به مصلحتِ طفل نداند، بالاخص در مواردیکه مادر شهرت به فساد پیدا کند قطعا باعث سلب حضانت خواهد شد زیرا بدیهی است که چنین مادری صلاحیت تربیت و نگهداری فرزند را نخواهد داشت. اما در سایر موارد رابطه نامشروع، تشخیص این امر بر عهده قاضی خواهد بود که ادامه حضانت را به صلاح بداند یا خیر.
@seraj1397
.
💢 #دانش_حقوقی ؛
🔴 دربارهٔ ازدواج با زنان مطلقه
🔻نظرات مختلفی درباره ازدواج با دختران و پسرانی که یکبار طعم طلاق را چشیده اند وجود دارد. اما باید در این زمنیه به چند نکته مهم توجه کنیم:
۱- تحقیق در این نوع از ازدواجها باید چند برابر و با دقت بیشتر باشد.
۲- باید از دوطرفِ طلاق تحقیق کاملی صورت بگیرد درباره اینکه چرا طلاق اتفاق افتاده است.
۳- از افرادی که در این ماجرا ذینفع نبوده و از همه ماجرا هم خبر دارند نیز تحقیق جامعی صورت بگیرد.
۴- باید پیشفرض خودمان را کنار بگذاریم. یعنی اگر به خواستگاری دختری رفتهایم که در دوران عقدموقت پیش از عروسی طلاق گرفته است نباید به دید آدم خطاکار به او بنگریم.
۵- گاهی اوقات دو طرفِ طلاق، انسانهای خوبی هستند ولی برای زندگی مشترک ساخته نشدهاند. پس به آنها تهمت نزنیم.
۶- در اینگونه از ازدواجها اصلا عجلهای نکنید.
۷- متاسفانه در جامعه ما وقتی خواستگار میفهمد دختر یا پسر قبلا طلاق گرفتهاند، منصرف میشود. این نهایت ظلم به یک انسان است. ابتدا تحقیق و مشورت کنیم، بعد قضاوت کنیم.
۸- شاید این طلاق زمانی اتفاق افتاده است که طرفِ طلاق تمام تلاش خود را کرده است. یعنی برای اینکه زندگیاش را نجات دهد ایثار و گذشت کرده و برای اصلاح طرف مقابل تمام تلاش خود را کرده و مشورت هم گرفته است و پس از گذراندن تمامی این مراحل راهی جز طلاق برایش نمانده است. پس هر آنچه برای خودتان میپسندید برای طرف مقابل هم بپسندید.
@seraj1397
.
.
🔴 از شهروندان ایرانی پرسیده شد «عملکرد قوهقضاییه در یکسال اخیر را نسبت به قبل از آن چگونه ارزیابی میکنید؟»
🔸 ۵۳,۱ % معتقدند بهتر شده است.
🔸 ۱۰,۹ % گفتهاند بدتر شده است.
🔸 ۱۵,۶ % نیز گفتهاند، فرقی نکرده.
🔸 ۱۹,۹ % نیز دراین خصوص اظهار بیاطلاعی کردهاند.
📊 این ”نظرسنجی” با جامعه آماری شهروندانِ بالای ۱۸ سال در کل کشور و اندازه نمونه ۱۵۸۲، درتاریخ ۱۹ تا ۲۶ خرداد۹۹ به شیوهٔ مصاحبه تلفنی توسط "ایسپا" اجرا شده است.
@seraj1397
.