eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
4.1هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بانــوی تاریــخ ایــران حتما ببینید... به بهانه حذف نادرست تصویر دختران از روی جلد یک کتاب، مباحث زیادی مطرح شد شاید اکنون پس از کاسته شدن از هیاهو بهتر باشد این سخنان بانوی تاریخ ایران را بشنویم. شاه به زنان حق رای داد؟! زنان در عصر پهلوی مترقی‌تر بودند؟ من خودم آن زمان بودم یادم هست تاریخ و واقعیت تاریخی را از اهلش بجویید نه از رقاصه‌های لُمپن شبکه من‌وتو و امثالهم که به جوانِ بی‌مطالعه تصویری غلط از زمان پهلوی ارائه میدهند! تحلیل خانم دکتر مورّخ هشتاد و سه ساله، سرشناس و فارغ التحصیل دانشگاه ادینبرا اسکاتلند تاریخ را از اهلش بخواهید زیرا که شناخت و فهم تاریخ یک علم است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ آیا میدانستید دولت انگلستان با توجه به "بحران روحی و روانی" در این کشور «وزارت تنهایی» تشکیل داده؟؟ 🔺انسانِ مدرن از کمبود چه چیز رنج میبرد؟! 🤔 🔺روشنفکران وطنی پاسخ دهند... @seraj1397 .
" سراج "
#وزارت_تنهایی ‼️ آیا میدانستید دولت انگلستان با توجه به "بحران روحی و روانی" در این کشور «وزارت تنه
. ‼️ افسردگی 🔴 بیــا باهــم "صحبــت" کنیــم! سازمان بهداشت جهانی شعار سال گذشته خود را مبارزه با "افسردگی" اعلام کرده بود. بشر مُتمدن و مُدرن در عین پیشرفت مادی و تکنولوژی، نیازهای روحی و معنوی را مورد غفلت قرار داد. نتیجه این "غفلت" گسترش بیماری افسردگی است. امروزه دیگر نسل بشر در اثر طاعون، وبا... کشته و نابود نمیشود، چون پیشرفت مادی او را از این بلایا مصون نموده؛ اما درمان روح و نیــاز معنوی انسان چیست؟ سازمان بهداشت جهانی این شعار را تجویز کرده است: «بیــا باهــم صحبــت کنیــم» این شعار یعنی انسانِ اجتماعی را از "تنهایی" خارج کردن، البته که این نیز آدرس غلط تمدن ماست. نیازهای روحی بشر تنها از طریق "دیــن" قابل تامین است و مبنای دین ارتباط منظم با خداسـت. ✅ الَّذينَ آمَنُوا وَ تَطمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِكرِ اللَّهِ أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» آنها كسانى هستند كه ايمان آورده و دلهايشان به ياد خدا "آرامش" میگيرد، آگاه باشيد كه تنها با ياد خدا دلها آرامش پيدا میكند. 📚سوره مبارکه رعد آیه ۲۸ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 آرزوی خالصانهٔ یک کودک در برنامه تلویزیونی و واکنش کارشناسان برنامه: آرزو می‌کنم پای بابام خوب بشه بريم مشهد... و تا انتها ببینید که چه آرزوهایی که ان‌شاءالله برآورده خواهد شد (ع) @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🗓 سالروز فوت روشنفکرغربزده، پیشرو و واضع‌لفظ مشروطه، صدراعظم مظفرالدین شاه، مشیرالدوله، «نصرالله نائینی» 💠رهبرانقلاب: ‼️بارها گفته‌ام كه تاريخ مشــروطه را بخوانيد، عبرتهاى خيلی عجيبى در تاريخ مشــروطيت هست. علت اصلى اينكه در مشروطه جريان عدالتخواهى اسلامى به جريان مشروطه انگليسى تبديل شــد، حضور يك عده روشنفكران وابسته به غرب بود. البته همه آنها خائن نبودند من اين را به روشــنى میتوانم ادعا كنم اما خيلى از آنها غافل بودند یا خيلی از آنها فريب خورده بودند در بين رجال سياسى آنروز اول كسیکه كلمه مشروطه را به كار برد ميرزا نصرالله نائينى بود؛ يعنى مشــيرالدوله بعدى كه اول مشروطه وزير خارجه بود و بعد نخست وزير شــد. ميرزا نصرالله نائينى پدر دو نفر روشنفكر حسن پیرنیا كه رئيس مجلس بود و حسين پیرنیا نخست وزیر بود؛ پدر اين دو نفر روشنفکر غربزده، بود. اســم مشــروطه را اینها در دهان پدرشان انداختند، او آمــد و در نامه‌اى كه متحصنين در ســفارتخانه انگلیس تهيه كردند، نوشت: شما مشــروطه میخواهيد. و مردم و بعضی علما هم دنبال اين مشروطه، حركت كردند. ۷۸/۱۲/۲۳ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز رحلت محقق و مورّخ‌ بصیر، عالم‌ مجاهد وانقلابی، «علامه‌عسکری» 💠رهبر انقلاب: ‼️این عالم بزرگوار و سختکوش دهها سال از عمر با برکت خود را در راه پژوهش در کلام و تاریخ و حدیث صرف کرد و محصول مبارک آن تالیفات و مقالاتی است که در گستره جهان اسلام با استقبال و تحسین روبرو شد و در ترویج مکتب اهلبیت موفقیت های ارزشمندی به دست آورده است، رحمت خدا بر آن دانشمند خستگی ناپذیر. ۸۶/۶/۲۷ ‼️تاریخ اسلام بسیار مهم است. حتی از تاریخ هم میشود در فقه استفاده کرد. بسیاری از مسائل فقهی است که به تاریخ ارتباط پیدا میکند ولی ما کمتر به این ارتباط توجه کرده‌ایم و حتّی آن را کشف نکرده‌ایم. البته من تاریخ را به عنوان یک علم مستقل عرض میکنم، یک علم اسلامی است؛ بایستی کسانی در آن کار کنند. ۷۰/۶/۳۱ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز حادثه رستوران میکونوس 💠رهبرانقلاب: ‼️این حادثه برای مسئولان و ملت ایران درس مهمی بود که بفهمند استکبار چیست، این حادثه خیلی مهم است، من به وزارت خارج دستور داده‌ام که رفتارهای این دولتها را با دقت ثبت کنند تا در حافظه تاریخی ملت ایران بماند! ۷۶/۶/۲۷ ‼️انعطاف در مقابل دشمن، بخاطر مصلحت‌سنجی‌های موسمی که خب ما در یک مواردی داریم، تیغ دشمنیِ او را کُند نخواهد کرد، بلکه او را گستاخ‌تر خواهد کرد؛ این یک تجربه است. فراموش نکنیم هر جایی که ما مقداری کوتاه آمدیم، آنها تندتر آمدند. ما فراموش نمی‌کنیم که در یک دوره‌ای رئیس‌جمهور ما که طرفدار نرمش در مقابل غرب بود، از طرف آلمان؛ در ماجرای میکونوس، بر سر یک حرف بی منطق به دادگاه احضار شد؛ یعنی اینقدر اینها چشم سفید و پُررو و وقیحند؛ از این قبیل اتّفاقات باز هم افتاده. یادمان باشد راه جلوگیری از دشمنیِ این دشمنها، عقب‌نشینی و انعطاف و مانند اینها نیست. ۹۷/۳/۲ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
🗓 سالروز رحلت شاعرانقلابی «سیّدمحمدحسین شهریار» 💠رهبرانقلاب: ‼️او عاشق قرآن بود و قرآن مجسّم و زنده را در انقلاب اسلامی و نظام اسلامی مشاهده میکرد، از آنرو خود را در خدمت انقلاب گذاشت و به مردمی که جان در گرو آن نهاده بودند پاسخ داد. درخشانترین هنر شهریار آن است که وظیفه تاریخی خود را شناخت و با همه وجود و به کمال خلوص به آن عمل کرد. ۶۷/۷/۳ ‼️شهریار یک شاعر اسلامی و انقلابی بود. من خبر داشتم که از همان اوایل انقلاب که شهریار برای انقلاب میسرود، یک عده از روشنفکران وابسته به رژیم گذشته که با او سابقهٔ دوستی داشتند، مرتب فشار می‌آوردند، نامه برایش می‌نوشتند و شعر در هجوش میگفتند. حتی اطلاع داشتم که رفته بودند و او را ملامت کرده بودند که «تو چرا برای انقلاب اسلامی، اینطور دل میسوزانی!؟» و او مثل کوه ایستاده بود. من حقیقتاً تعجب میکردم. من بعضی از کسانی را که به ایشان فشار می‌آوردند، از نزدیک میشناختم و شعر و سابقه ذهنیشان را میدانستم. بعضی از آنها وابسته به رژیم سابق بودند. مستقیماً مربوط به آن جناح بودند، و جزو دربار پهلوی و آن دستگاه محسوب میشدند. بعضی دیگر هم توده‌ای و جیره‌خور شوروی سابق بودند. همه اینها، با اینکه به لحاظ مبنا و منطق، به ظاهر بینشان فاصله‌ای وجود داشت، در وارد آوردن فشار روی شهریار شریک بودند، و شهریار، محکم و قرص ایستاده بود. ۷۱/۹/۱۱ @Jahade_tabeini @seraj1397 .
37.mp3
7.95M
صدای استاد شهریار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 طرحی برای بی‌پناه‌تر کردن مردم در فضای مجازی‼️ 🔸طرح موسوم به «حمایت از توسعه و رقابت پذیري پِلتــفرم‌هاي ارائه دهنده خدمات پایه و کاربردي شبکه ملی اطلاعات» اعلام وصول شد. اما برخلاف نام زیبایش، متاسفانه علاوه بر ضعف جدی کارشناسی و ناقص بودن طرح به لحاظ کارشناسی در ابعاد مختلف، تداخل جدی با وظایف ذاتی دستگاه قضایی نیز دارد که به مواردی اشاره می‌شود: 1⃣- ضعف کارشناسی: در آمریکا ۲۱۷ قانون محکم در جهت حفاظت از حقوق مردم در فضای مجازی وجود دارد. در بسیاری از کشورهای اروپایی به ویژه فرانسه نیز همچنین است. طبعاً یک متن ناقص چند صفحه ای اساسا نمی تواند پاسخگوی مشکلات مردم در این عرصه باشد. 2⃣- مشروعیت‌بخشی به پلتفرم‌های خارجی: برای معرفی این پلتفرم‌ها ثبت در خارج از کشور(!)، داشتن حداقل ۵میلیون کاربر و تشخیص وزارت ارتباطات، بدون در نظر گرفتن ضوابط حداقلی پاسخگویی و داشتن نمایندگی مانند سایر کشورهای دنیا ذکر شده است.(بند ج) 3⃣- هدف‌گذاری راهبردی برای دادن اختیار (!) به بخش خصوصی در یکی از اجزاء شبکه ملی اطلاعات (بند ۱ راهبردها) 4⃣- دخالت در وظایف ذاتی قوه قضاییه در امور تامینی مربوط به امنیت مردم: نقش قوه‌قضاییه به عنوان یک عضو در «کمیته» یازده نفره(!)، آن هم در سطح «نماینده» در نظر گرفته شده است؛ همچنین در ماده های ۱۰ تا ۱۲ مثلا در ماده ۱۱ ذکر شده است: «هیچ مقام قضایی رأساً و با استناد به وجود محتواي مجرمانه و یا شکایت خصوصی از پلتفرم‌هاي خدمات پایه و بومی، حق صدور دستور قضایی براي انسداد (فیلترینگ) را به صورت مستقل ندارد» و ... 🔸از بخش‌های مسئول و نمایندگان مجلــس انتظار می‌رود در موضوع فضای مجازی به وظایف قانونی و انقلابی خود در راستای تامین منافع مردم عمل کنند و قطعا نیروهای انقلابی اجازه نخواهند داد «منویات تکراری شوآف‌چی‌ها» به بار بنشیند و آنها را از پاسخگویی کوتاهی‌ها و خیانت‌ها برهاند، حتی اگر در لباس‌های مختلف ظاهر شود. ✍ حمیدرضا ابراهیمی @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 ماندن یا نماندن، مساله این است 1. برجام اصولا نباید "اتفاق" می‌افتاد. 2. بعداز خروج آمریکا باید "خارج" می‌شدیم. 3. بعداز ضرب‌الاجلِ تعیین شده برای تعیین تکلیف اروپا نباید می‌ماندیم. ✔️ اما متاسفانه اتفاق افتاد، خارج نشدیم و ماندیم!!!! اما اکنون به نظر میرسد مشکل ماندن و خارج شدن نیست. یعنی اصلا منفعـتی در خروج از آن دیده نمی‌شود. برجام یک توافقنامه بسیار بدی بود که ما در آن انجام شده و اصولا چیزی نمانده که با خروج بخواهیم بدست بیاوریم یا حفظ کنیم!!! حال برجام تنها یک نوع حیثیتی جهت جلب افکار عمومی جهانی برای ما فراهم کرده است البته هر چند ضعیف و شکننده اما کورسویی است که در مواجهه‌هایی چون شورای امنیت ورق را تا حدی نگاه دارد همین و بس! پس با توجه به اینکه خروج ما از برجام هیچ دستاوردی ندارد که هیچ! اتفاقا در حال حاضر اجماع علیه ما را نیز فراهم می‌کند (توجه داشته باشیم در وضعیت فعلی که همه تعهداتمان را انجام دادیم و عملا ابتکار عملی باقی نمانده است) و تنها کارایی که دارد این است که با ماندن در آن تنها راههای بازگشت قطعنامه های قبلی را بگیرد، در حال حاضر خروج از برجام را به صلاح نیست. ✍ محمود باقــری @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 کاهش نظامیان آمریکایی در منطقه؛ واقعی یا مانور انتخاباتی؟‼️ 🔻دولت آمریکا اعلام کرده بیش از ۲هزار نیروی آمریکایی طی ماه جاری عراق را ترک می‌کنند و نظامیان اين کشور در افغانستان نیز کاهش می‌یابند. سفیر آمریکا در بغداد نیز گفته قصد ماندن طولانی‌مدت در عراق را نداریم و نیروهای آمریکایی شاید کمتر از سه سال دیگر از عراق خارج شوند. 🔸این اظهارنظرها در حالی است که بسیاری از کارشناسان قائل به نمایشی بودن آن هستند، زیرا ترامپ در چهارسال گذشته برخلاف وعده‌هایش نه تنها نظامیان آمریکا را از عراق و افغانستان خارج نکرد که آنها را افزایش هم داد و بودجه هنگفتی را خرج نظامی‌گری در منطقه کرد. حال آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند با چنین نمایش‌هایی خود را برای عمل به وعده ها، جدی نشان دهند! 🔸موضوع کاهش حضور نظامیان بویژه در مناطقی چون خاورمیانه بدلیل هزینه‌های جانی و مالی زیاد، همواره یکی از مطالبات رأی‌دهندگان آمریکایی بوده است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هفته‌ سرنوشت ساز... ❓آیا ایران یقــهٔ آمریکا را می‌گیرد؟ 【 آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】 @seraj1397 .
🔴 میخواستم بکُشم ولی....!! ‼️ 🔻ترامپ: من خواستارِ کشتن بشار اسد بودم، اما وزیر دفاع قبلی مانعم شد! ✍ سرخط تحلیلے: 1⃣ برخی گمانه‌زنی‌ها ترامپ را به عنوان گزینهٔ دریافت جایزه صلح نوبل معرفی کرده‌اند! 2⃣ تاکنون آمریکا به بهانه و ادعای حقوق بشر و مبارزه با تروریسم، بارها در امور داخلی دیگر کشورها دخالت یا جنگ افروزی کرده است! 3⃣ وجود استانداردهای دوگانه در حکمرانی و سیاست غربی؛ معنادهی و تفاسیر متفاوت و موافق با منافع استکباری از واژه هایی نظیر تروریسم، حقوق بشر، آزادی، مبارزه با پولشویی، دموکراسی، حقوق زنان و..... روابط بین دولت‌ها و پیوستن به کنوانسیون و پادمان‌های جهانی را تبدیل به معادله‌های پیچیده کرده است. @seraj1397 .
🔴 آدرس غط دادنِ دوبارهٔ اصلاح‌طلبان 🔻پیمان مولوی، دبيركل انجمن اقتصاددانان ايران: 🔸نوشته‌اند با آمدن بايدن، بحران اقتصادي ايران به تدريج فروكش خواهد كرد، فقر و فاصله طبقاتي هم كاهش...! 🔸اين ادرس غلط است! بند زدنِ اقتصاد ايران با انتخابات امريكا يعني تعليق اقتصاد ايران! 🔸آيا اقاي بايدن نقدينگي را كنترل خواهد كرد؟ 🔸ايشان كسري بودجه را خواهد كاست؟ @seraj1397 .
🔴 فیـل یا الاغ؟ ⁉️جو بایدن برای ایران بهتر است یا ترامپ؟! 👆بخشی از شعارهای انتخاباتی جو بایدن (رقیب ترامپ) را بخوانید تا ببینید یکی از دیگری برای ایران بدترند! @seraj1397 .
Sedayeenghelab 171.mp3
3.06M
🔴 «عاشورا نتیجه تحریف» ‼️ 🎙 یدالله جـوانی کارشناس مسائل سیاسی 🔸در عصر امروز به مانند کربلا جریان تحریف به دنبال تخریب، سیاه‌نمایی و دروغ‌پردازی است. 🔸نظام جمهوری اسلامی با محوریت ولایت فقیه؛ عامل پیشرفت، اقتدار، موفقیت و حفظ کشور در مقابل فشارها و توطئه‌ها است. 🔸جریان تحریف با آدرس‌های غلط سعی دارد مردم و ذهنیت‌ها را به سمت مذاکره با آمریکا سوق دهد! @seraj1397 .
🔴 با مشکلات کشور چه کنیم؟ 🔸رئیس‌جمهور طی چهارماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمی‌شود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردمِ کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزه‌های اقتصادی نیز کم‌وبیش از همین نگاه حکایت دارد! 🔸اما علت یا علل رها بودگی مسئولیت‌ها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه می‌شود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت‌ پیگیری کرد؟ 1⃣- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعه‌یافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب بخاطر آبرو و حفظ سازمان‌رأی خود و برای اینکه فرصت‌های آتی خود را تخریب نکنــد، تا لحظهٔ آخر کار می‌کند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامه‌ها و وعده‌ها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار می‌سازد. 2⃣- اما در دولت‌هایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزم‌های پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیش‌بینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما به‌ هرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیش‌بینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راهه‌ای افتادند که خود در تحلیل‌هایشان نگران آفات و شائبه‌های سیاسی آن بودند! چرا که اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصون‌سازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گره‌گشایی از آن‌ها منجر گردد، پسندیده است. 🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بی‌تفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزل‌ها را در دولت بگیرد؛ این بزرگ‌ترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبه‌های سیاسی می‌تواند با پیشنهاد راههای قانونی و گشایش روزنه‌های حقوقی در جذب سرمایه‌گذاری‌های تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید. ✍ فتـح‌الله پریـشان @seraj1397 .
🔴 ویژگی‌های تحلیــل خــوب 🔸یکی از راههای مقابله با ، تحلیــل درست اوضاع کنونی کشور است، اما تحلیل درست چه ویژگی هایی دارد: ۱) تحلیلگر به اطلاعات صحیح و قطعی اتکا کند، نه بر حدس و گمان و یا اخبار تایید نشده. ۲) تحلیل ارائه شده موجب ناامیدی مخاطبان نسبت به آینده خود و جامعه نگردد. ۳) اعتمادزدایی خط قرمز تحلیل شماست، مراقبت کنید اعتماد مخاطب به کارآمدی حکومت دینی را زائل نکنید. ۴) در شرایط فعلی وحدت و انسجام ملی نیاز حیاتی جامعه است، مراقب باشید بر طبل تفرقه نکوبید. ۵) نکات مثبت و منفی موضوع تحلیل را همزمان و با هم ببینید و از دایره نقـدِ منصفانه خارج نشوید. ۶) مراقبت کنید تکمیل‌کنندهٔ پازل دشمن نشوید، حتی اگر مجبور شوید حرف حقـی را در این موقعیت زمانی نگویید (همواره مصالح و منافع ملی نظام اسلامی مورد توجه قرار گیرد). ۷) پرهیز از بخشی‌نگری و نگاه جامع به موضوعات ۸) از تحلیل‌های هیجانی و احساسی یا بر اساس حبّ و بغض پرهیز کنید. ۹) به قصد قربت تحلیــل کنید تا خداوند اثرش را تضمین کند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 «جریان شناسی» به چه معناست و منظور از «جریان‌شناسیِ سیاسی» چیست؟ 🔻پاسخ را در اینجا بخوانید...👇👇 https://www.porseman.com/article/%D8%AC%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%86%E2%80%8F%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%8A/1226 @seraj1397 .
jaryan-shenasi.pptx
9.54M
؛ 🔴 ســـه جــریــان سیـــاسی؛ از مشروطه تا انقلاب اسلامی 👈 جریان مذهبــی 👈 جریان روشنفکـری 👈 جریان مارکسیسـت @seraj1397 .