eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
4هزار ویدیو
554 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️استعمال، نگهداری و قاچاق مواد مخدر 🔷 سوال: استعمال مواد مخدّر از قبیل حشیش، تریاک، هروئین، مورفین، ماری جوانا و... بصورت خوردن، نوشیدن، کشیدن، تزریق و یا شیاف، چه حکمی دارد؟ خرید و فروش و سایر راههای کسب درآمد با آن مثل حمل و نقل و نگهداری و قاچاق آنها چه حکمی دارد؟ ✅ جواب: استعمال مواد مخدر و استفاده از آنها با توجه به آثار سوءشان از قبيل ضررهای شخصی و اجتماعی قابل ملاحظه ای که براستعمال آنها مترتّب میشود، حرام است و به همين دليل کسب درآمد با آنها از طريق حمل و نقل و نگهداری و خريد و فروش و غير آن هم حرام است. 📕منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
‼️استفاده شخصی از اینترنت محل کار 🔷 سوال: آیا استفاده از اینترنت محل‌کار برای کار شخصی جایز است؟ ✅ جواب: استفاده شخصی، جایز نیست و موجب ضمان است؛ مگر آن که با اذن مسئولی باشد که شرعاً و قانوناً چنین حقی دارد. @seran1397 .
‼️اطاعت از شوهر در حجاب و پوشش 🔷 سوال: مرد تا چه اندازه اختیار دارد همسر خود را ملزم به پوشش و آرایش خاصی نماید؟ و زن تا چه حد باید به حرف شوهرش در این باره گوش دهد و رعایت حجاب یا رعایت نکردن آن را الزامی بداند؟ ✅ جواب: مسئله پوشش و آرایش ربطی به دستور یا نهی شوهر ندارد بلکه حکم خدا است و خانمها باید در جاهایی که حجاب واجب است یعنی در نگاه نامحرم مراعات کنند حتی اگر شوهر مخالفت کند. 🔺بعکس در جاهایی که حجاب واجب نیست، اطاعت از امر شوهر به حجاب باز هم واجب نیست؛ مگر اینکه موردی باشد که اگر خانم اطاعت نکند، اختلاف یا مشاجره به وجود می‌آید و خدای ناکرده منجر به جدایی خواهد شد یا ترس از این باشد، در اینجا چون امر مهمی در میان است اطاعت لازم می‌باشد. 📕منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 هزینه نگهداری پشت‌بـام بر عهده کدامیک از ساکنان آپارتمان است؟ 🔸طبق ماده ۲ قانون تملک آپارتمان‌ها بــام جزو قسمت مشتـرک آپارتمان‌ها محسوب شده و هزینه برف‌روبی بر عهده شرکا است. 🔸تأسیساتی همچون انبساط حرارت مرکزی دستگاه سردکننده، تأسیسات مربوط به حفظ بنـا مانند قرنیز و لوله فاضلاب که از جمله بخش‌های اشتراکی ساختمان محسوب می‌شوند، در بام ساختمان قرار دارند. 🔸علاوه بر این قسمت‌هایی نظیر آنتن تلویزیون یا کولر اختصاصی هر واحد در بام ساختمان قرار می‌گیرد. 🔸از آنجا که عدم مراقبت بـام ساختمان باعث تخریب آپارتمان‌ها به ویژه واحد‌های طبقه آخر می‌شود، باید در نگاهداری از آن کوشید. هزینه آسفالت و برف‌روبی بام و هزینه‌های مشابه دیگر طبق دستور ماده ۲۳ آیین‌نامه قانون تملک آپارتمانها و با رعایت ماده چهار همین قانون به عهده شـرکا است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 مجازات سرک کشیدن به تلفن همراه دیگران 🔸ماده ۱ قانون جرایم رایانه­‌ای بیان می­‌دارد: «هر‌کس به‌طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه­‌های رایانه­‌ای یا مخابراتی که به‌ وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد». 🔸همان­طور که مشاهده می‌کنید قانون‌گذار دسترسی غیرمجاز به سامانه رایانه­‌ای یا مخابراتی یا داده‌ها را در صورت وجود شرایط زیر جرم می­‌داند: 1⃣ این دسترسی بدون اجازه شخص باشد؛ بنابراین درمواردی‌که خود شخص، اذن به مشاهده داده یا ورود به سامانه را می­‌دهد، جرمی رخ نمی­‌دهد. 2⃣ داده‌ها یا سامانه برخوردار از تدابیر امنیتی باشند، چرا که حمایت قانونی شامل افرادی می­‌شود که خودشان حداقلی از امنیت را برای حریم خصوصی­‌شان قائل­‌اند؛ برای مثال اگر سامانه مدنظر گوشی همراه یا رایانه شخصی است، دارای رمز عبور باشد که مرتکب با گذر از این تدابیر امنیتی مجرم شناخته خواهد شد. 🔸این ماده بطور گسترده هم شامل زمانی می­‌شود که شخصی در دنیای واقعی رمز عبور شما را به‌نحوی بشکند و به اطلاعات سامانه دسترسی پیدا کند و هم زمانی‌که در فضای مجازی از طرقی مثل هک و عبور از تدابیر امنیتی­‌تان به اطلاعات دسترسی پیدا کند. حال گذر از این تدابیر امنیتی می­‌تواند از طرق مختلف صورت‌بگیرد؛ چه به‌صورت فنی و با استفاده از نرم­‌افزار، چه به‌صورت غیر فنی مثل فریب‌دادن شخص برای در اختیار گذاشتن نام کاربری و رمز عبور که قانون‌گذار بین این دو مورد تفاوتی قائل نشده‌­است. 🔸همان­طورکه از ماده فوق پیداست، هم دسترسی به سامانه و هم دسترسی به داده­‌ها (در صورت وجود سایر شرایط) جرم می‌­باشد؛ بنابراین اگر فردی از تدابیر امنیتی شما عبور کند و وارد سیستم شود، حتی بدون اینکه اطلاعاتی را مشاهده کند، عمل وی جرم و قابل مجازات می­‌باشد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ 🔴 تعیین هویت مـرد در رابطه جنسی از طریق پزشکی‌قانونی 🔸پزشکی قانونی تنها ۳ روز پس از رابطه جنسی می‌تواند هویت مـرد (متجاوز) را تعیین کند، حال رابطه چه با زور باشد و چه با رضایت. 🔸همچنین رابطه‌ای که در گذشته‌ای دور (مثلا یکسال قبل) صورت گرفته، عملا قابل اثبات در محاکم قضایی نمی‌باشد، مگر اینکه شهود یا دلایل قابل استنادی برای این واقعه وجود داشته باشد. 🔻تعیین زمان تجاوز جنسی: 🔸اگر شخص باکره باشد؛ در این حالت تا ۱۵ روز تعیین دقیق تاریخ ازاله بکارت امکان دارد. 🔸تا ۳۰ روز می‌توان بصورت تخمینی زمان واقعه را حدس زد. 🔸بیش از ۳۰ روز، تعیین زمان ازاله بکارت ممکن نیست. 🔸همچنین تا ۴۸ ساعت میتوان شخصی که موجب زوال بکارت شده است را مشخص کرد. 🔸اگر شخص باکره نباشد؛ در این حالت تشخیص تجاوز جنسی مشکل است، اما با یافتن آثاری از متجاوز مثل مو، لباس، ترشحات و... میتوان هویت وی را تعیین کرد. البته انجام این آزمایشات تا ۲ الی ۳ روز پس از وقوع حادثه امکان دارد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | کدام رؤسای‌جمهور آمریکا ۴ ساله شدند؟ 🔸ترامپ نیز با شکست مقابل بایدن، کاخ‌سفید را ترک و جزو ۴ ساله‌ها شد. @seraj1397 .
؛ 🔴 ایرانی‌ها کشور در دنیا که پیگیر انتخابات آمریکا هستند/ آمریکایی‌ها نهمین کشور 🔸‏رتبه سرچ "انتخابات امریکا ۲۰۲۰" در کشورهای مختلف جهان به این صورت است که ایرانی‌ها رتبه ۳ قرار دارند و در خود امریکا هم رتبه ۹ قرار دارد! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 | بزرگترین ارتش‌های جهان از سال ۱۸۱۷ میلادی تا ۲۰۲۰ 🔸ایــران در سال ۲۰۲۰ جایگاه هشتـم جهان قرار دارد. @seraj1397 .
🔴 و مقایسه‌ای از ادعاها و اظهارات میرحسین و ترامپ @seraj1397 .
🔴 | دموکرات‎ها با ایـران چـه کردنـد؟ @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️متن شبهه:👇👇 زنگ بیداری: حالا متوجه شدیم که صدقه ۷۰ نوع بلا رو دفع نمیکنه... حالا متوجه شدیم که بدون آخوند هم میشه جنازه دفن کرد... حالا متوجه شدیم که الکل نه تنها نجس نیست بلکه باعث ضدعفونیه... حالا متوجه شدیم که ضریح و مرقد و امام و امامزاده نه تنها شفا نمیدن بلکه خودشون باعث بیماری هستند... حالا متوجه شدیم که آخوندها فقط گوشه دنج لازم دارن تا عقل و فهمِ یه عده کم فهم رو بدزدن و سوارشون بشن... حالا فهمیدیم یه ویروس هم میتونه باعث بیداری و تفکر بشه و نیازی به خرافات و داستانهای محیرالعقول نیست... ‌پاسخ شبهه: 👇👇 🔻زنگ بیداری برای خوابزدگان: 🔸حالا متوجه شدید صدقاتی که در راه خدا انفاق کردید در این اوضاع کرونا چقدر به درد نیازمندان خورد. اگر به حرف کسانی که صدقات را مسخره می‌کردند گوش می‌کردیم الان باید فقرایی ما در صف های کیلومتری مانند کشورهای غربی در انتظار یک لقمه غذا بودند ولی الان به برکت این صدقات کمک ها را با احترام به در خانه هایشان می‌رسانیم. 🔸در دفن جنازه حضور روحانی لازم نیست و هر کسی که به آگاهی داشته باشد می‌تواند این کار را انجام دهد و اگر غالبا روحانیت این کار را انجام میدهند به خاطر اگاهی بیشتر از مسائل مربوط به دفن اموات است. در ایام بیشتر اموات به کمک روحانیون جهادی دفن شدند. 🔸اگر کسی اندکی سواد دینی داشته باشد می فهمد فرق بین خوردنی و طبی در نجاست در چیست. البته اگر به خود زحمت بدهند و به رساله ها قبل از شیوع کرونا مراجعه کنند می‌فهمند که حکمی شرعی فرقی نکرد اما لجاجت انسان‌ها ممکن است فرق کند. 🔸ضریح و مرقد شفا نمی‌دهند بلکه امام شفا می‌دهد و ضریح ناقل بیماری نیست بلکه فرد بیمار در مکان ویروس را منتقل می‌کند و قرار هم نیست در بیماری و ویروس حرم از سایر مکان‌ها استثنا شود، همانطور که بدن امام معصوم هم بیمار می‌شد و به طبیب مراجعه می‌کرد و در کنار آن دعا هم می‌نمود. 🔸برای تخریب روحانیت لازم نیست همه مردم را جاهل و نادان بدانید و خود را اهل فکر و دانش. روحانیت در طول تاریخ همیشه در میان مردم بوده‌اند و خواهند بود و حرف خود را با مردم به راحتی در میان می‌گذاشتند و نیازی به استوری و توئیت‌های سطحی و تسمخرآمیز ندارند. 🔸قحطی ماسک و دستکش مربوط به غرب است نه ایران. در اینجا پزشکان و پرستاران عزتمندانه از امکانات بالا استفاده کردند و بالاترین میزان درمان کرونا را در میان کشورهای مدعی به رخ جهانیان کشیدند و بودجه نظامی برای این است که تو با خیال راحت توئیـت بزنی و مسخره کنی و الان مجبور بودی زیر دست و پای داعش بردگی کنی. 🔸از آنجا که اعتقاد به معاد و حیات پس از مرگ نداری درک ضرورت نماز میت برایی تو دشوار است. در همه جای دنیا در خاکسپاری به اموات احترام می گذارند و برای مسلمان ها این نیز نوعی احترام است. 🔸حالا فهمیدیم کرونا باعث شده که نهایت جهالت و نادانی جماعت روشنفکر نما که ادعا می کنند دین را خوب فهمیدند مشخص شد کسانی که به غیر از تمسخر و حضور در فضای مجازی نه حقیقی نفع دیگری برای جامعه ندارد علاوه بر اینکه نفعی برای جامعه ندارند بلکه مانع خیرات دیگران هم می‌شوند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ متن شبهه: 👇👇 رهبری چرا فرمودند: این بلا یعنی کرونا آنچنان بزرگ و جدی نیست، ولی امار فـوتی‌ها بالا و زمانش هم طولانی شده؟!پاسخ: 👇👇 1⃣ اولاً ایشان جمله‌ی مذکور را در مقایسه با سایر بلاها گفتند؛ همین الان که آمار فوتی‌ها زیاد شده، به اندازه تصادفات یا به اندازه جنگ هم نشده است. درگذشته، بیماری‌هایی مانند طاعون و وبا، کل یک شهر یا روستا را نبود می‌کرد. 2⃣ مورد کرونا ایشون در همان ۱۳ اسفند هم تأکید بر رعایت توصیه‌ها و دستورالعمل‌های مسئولان در خصوص پیشگیری و جلوگیری از آلودگی داشتند و اگر مرادشان اینبود اصلا جدی نیست پس توصیه‌ها و رعایت کردن‌های خودشون رو چرا گفتند؟ ایشان حتی همون ۱۳ اسفندماه گفتند: از این دستورها نباید تخطی شود، چرا که خداوند ما را موظف کرده است در قبال سلامت خود و دیگران احساس مسئولیت کنیم. ایشان در همان ایام، نیروهای مسلح و دستگاه‌های مرتبط با دفتر رهبری را نیز جهت کمک به این کار موظف فرمودند. پس اگر طبق قول اینها بحث کرونا از همان اول جدی نبود چرا ایشون حتی به نیروهای مسلح دستور همکاری دادند؟ 3⃣ مضافاً اینکه پیش‌بینی خود متخصصان بهداشت و پزشکی هم اینقدر نبود. به طور نمونه رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اواسط اسفند سال گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود در موضوع کـرونــا دو سناریو داریم: یکی خوشبینانه است و دیگری بدبینانه؛ خوشبینانه آنکه کرونا تا پایان فروردین مهمان ماست و بدبینانه آنکه تا پایان خردادماه!! این در حالیست که این بیش از پنج ماه از حالت بدبینانه گذشته و گویا تازه کرونا جان گرفته است!! @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست ✅ اگر می‌خواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید: 1⃣- خبر را نوشته است؟ در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامه‌نگار واقعی، که قابل‌ پیگیری باشد به‌عنوان مرجع و منبع خبر گفته می‌شود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده‌ را در خبر می‌بینید حتماً سرگذشت او را نیز دنبال کنید. این‌گونه درمی‌یابید که آیا این «گزارش خبری» است و یک خبرنگار به‌قصد اطلاع‌رسانی آن را نوشته است یا یک «مقالهٔ فنی» است که یک کارشناس مطلع از موضوع خبر، آن را نوشته است و یا اینکه چیز دیگری از قبیل تبلیغات، شایعه و یا خبر ساختگی است! 2⃣- خبر می‌خواهد بگوید؟ خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولاً آن را به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابل‌پیگیری باشند، می‌گوید. درحالی‌که خبر ساختگی منبع دروغین، نشانی اینترنتیِ ساختگی، عنوان کلیِ غیرقابل‌ پیگیری، و یا با استناد به مطالب مشابه غلط‌انداز دیگر می‌گوید که با اندکی کندوکاو و ژرف‌نگری، نادرستی آن قابل‌تشخیص است. 3⃣- خبر منتشر شده است؟ حتماً به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمه‌های «خبر فوری» در خبر برمی‌خورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است. 4⃣- خبر منتشر شده است؟ خبر درست و مهم، حتماً در خبرگزاری‌ها و وبگاه‌های مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر می‌شود. اگر خبر را برای نخستین بار در شبکه‌های اجتماعی می‌بینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید. 5⃣- از خواندن خبر به شما دست می‌دهد؟ خبر ساختگی مثل همه‌ی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست‌کم در سه خبرگزاری و یا رسانه‌ی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست. اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید به‌تدریج سواد رسانه‌ای خود را افزایش می‌دهید. 🔔 عادتِ فـوروارد كردن مطالبي كه به دستمان می‌رسد را به حداقلِ ممكن برسانيم و اگر حوصله‌ی ارزيابي مطلبي را نداریم، «چرخه‌ی اخبارِ نامعتبر» را با فوروارد نکردن آن خبر قطع کنیم. 🔔 اگر توان ارزيابي نداريم از فوروارد كردن مطالب پرهيز كنيم، علی‌الخصوص «وُيس»های ادعائي افرادِ گوناگون را كه تشخيص صحت‌وسقم آن نزديك به صفر است. @seraj1397 .