🔴 این بیچاره چقدر دلشو صابون زده بود برای وزارت نفت حسابی پشم شده و این طوری داره سوزشش رو نشون میده 😂😂😂
🔥 @Moohem
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیای فردا؛ گفتمان بود یا موشک؟!😉
📺 طنز سیاسی آنتن
🔴 ببینید و منتشر کنید.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
May 11
محمدجواد #ظریف رسما استعفای خود از معاونت راهبردی دولت را اعلام کرد.
او در پستی اینستاگرامی، با انتقاد تلویحی از لیست وزرای پیشنهادی #پزشکیان نوشت که «ادامه راه را در دانشگاه رقم خواهد زد.»
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
به گفته #ظریف تنها ۳ نفر از ۱۹ نامزد معرفی شده توسط کمیته راهبری رو #پزشکیان انتخاب کرده و دلیل استعفاش هم همینه..
از اول هم معلوم بود از ظریف الممالک آبی برا کسی گرم نمیشه ولی این اختلاف داخلی اصلاحات سر سهم خواهی فاحش، اونها رو از چشم 16 میلیون مردم هم انداخت
💬 مرتضی توکلی
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
وقتی سهم خواهی بر روشنفکری غلبه می کند
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰
به گزارش صراط؛
🔸آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در سالها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر ِ سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود.
🔹کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت نشد.
🔹آقای ظریف ساعتی پیش هم اعلام کرد که از معاونت راهبردی دولت اقای پزشکیان استعفا داده است!
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
📸 امیدواریم ایران اسرائیل را بسوزاند..
پست فارسی کانال عربی غزه الان ( رسانه غزه):
▫️ما از خدا کمک می خواهیم و پس از آن ایران را فراموش نمی کنیم که در پرتو شکست و تسلیم عربی و اسلامی از حمایت مردم ما در مقاومت در برابر اشغالگری دست بر نمی دارد و همه امیدواریم که به اصطلاح اسرائیل را بسوزاند.
🔹و ما می خواهیم بقایای صهیونیست ها را در خیابان ها پراکنده ببینیم تا سگ های گرسنه بخورند و در پرتو ناامیدی عربی و اسلامی منتظریم و غزه چشم به برادران ما در ایران دارد.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
31.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | امام حسن مجتبی(ع)، احیاءکننده نهضت اسلام
روایتی از حضرت آیتالله خامنهای درباره دوران مبارزات امام حسن مجتبی علیهالسلام
🗓 انتشار به مناسبت هفتم صفر؛ سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیهالسلام
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 پیام تشکر رهبر انقلاب از کاروان ورزشی ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس
🔹با پایان کار کاروان وزرشی ایران در بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی در هامش نامهی گزارش رئیس کمیتهی ملی المپیک از ورزشکاران، رؤسای فدراسیونها و مربیان کشورمان تشکر کردند.
🖼 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسمه تعالی
از ورزشکاران عزیز و خوشروحیه و با اراده، و از رؤسای فدراسیونها و مربیان، و از کمیتهی ملی المپیک که در مسابقات اخیر مایهی شادی و سربلندی کشور را در صحنهی ورزش فراهم آوردند، صمیمانه سپاسگزارم. موفق باشید انشاءالله
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۵/۲۲
🔹کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس موفق به کسب ۱۲ مدال (۳ طلا، ۶ نقره و ۳ برنز) در رشتههای کشتی آزاد و فرنگی و تکواندو شد و در بین بیش از ۲۰۰ کشور شرکتکننده، در جایگاه ۲۱ قرار گرفت.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
35.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا تبدیل شدن به آلمان و ژاپن حسرت اصلاحطلبان است؟
📌چرا کشورهای قدرتمند دیگری الگوی توسعه جریان اصلاحات نیست؟
برنامه: روایت
روایتگر: سعید فتحی
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشخاص منافق یا به ما فحش میدن یا به خودشون😉
🎙امام روح الله
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
جدال سهمیه
#یادداشت_روز
دعوا و قهر در بین جریان اصلاحات بر سر سهمیه خواهی از دولت به اوج خود رسیده است.
🔹با انتخاب دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور، جریانات مختلف اصلاحطلب اعم از اعتدالیون و کارگزاران و طیف سنتی اصلاحطلب، بر سر سهم خود از دولت به اختلاف خورده اند و این اختلافات اکنون به فضای رسانه ای نیز کشیده شده است.
🔹محمد جواد ظریف بر خلاف وعده خود در عدم حضور در دولت جدید، به محض اتمام انتخابات در جایگاه جدیدالتاسیس شورای راهبری نشست تا مهره های مد نظر خود را تقدیم رئیس جمهور کند.
🔹اما برخلاف تصورات ظریف، گویا قدرت خاتمی در دولت جدید بر ظریف چربیده و برخلاف انتظارها عارف بر صندلی مهم معاونت اولی نشست. همچنین طیب نیا که از منتقدین جدی ظریف بوده و در ایام انتخابات ظریف را ضعیف ترین وزیر خارجه انقلاب معرفی کرده بود، در جایگاه مشاور عالی رئیس جمهور قرار گرفت.
🔹اما اختلاف ها در این حد باقی نماند و بعد از مشخص شدن وزرای معرفی شده به مجلس از طرف رئیس جمهور، ظریف که دست آورد شورای راهبری خود در معرفی وزرا را در حد تقریبا هیچ برجامش دید، از سمت معاونت راهبردی دولت استعفا داد و عملا از دولت خارج شد.!
🔹اینک میتوان کم کم طیف های این تنازع درون اصلاح طلبان را شفاف تر دید.
🔹توییت اخیر حسام الدین آشنا از چهره های نزدیک به حسن روحانی در نقد تند به عارف، معاون اول رئییس جمهور که در فضای رسانه ای نماینده خاتمی در دولت پزشکیان تلقی میشود، پرده از اختلافات میان شخصیت های اصلاحطلب با شخص خاتمی برداشته است.
🔹به عقیده برخی از کارشناسان، استعفای ظریف از معاونت راهبردی نیز نتیجه دخالت های خاتمی از طریق عارف در چینش کابینه بوده است.
🔹تمام این سهم خواهی ها از دولت پزشکیان از جانب اصلاحطلبان، در حالی است که در انتخابات مجلس هیچ کدام از چهره های شاخص اصلاحطلب همچون نوبخت،علی رغم تمام حمایت ها نتوانستند وارد مجلس شوند و آقای دکتر پزشکیان نیز در طول ایام انتخابات ریاست جمهوری بارها در مناظرات و ... صراحتا جناحی بودن خود را تکذیب کرده بودند و بیشتر تحلیلگران نیز علت اصلی پیروزی ایشان در انتخابات را ویژگی های شخصیتی ایشان قلمداد کرده اند و نه جناح سیاسی ایشان.!
🔹هرچند در مورد استعفای ظریف سخن بسیار است اما گویا استعفا به یکی از علاقه مندی های ایشان تبدیل شده و شاید هم دچار سندرم استعفای بی قرار شده اند، به نحوی که اینک در فضای رسانه ای از ظریف به عنوان سلطان استعفا یاد میشود.!
✍️ سعید فتحی
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
🔻با اختلاف قهرمان/ کشورهای خاورمیانه چند مدال در المپیک کسب کردند؟
📌حاشیه صراط:
🔹پیشتازی ایران در بازی های المپیک با ۱۲ مدال رنگارنگ در میان کشورهای منطقه درحالی است که برخی از کشورهای منطقه با پول پاشی از دلارهای نفتی و خرید و تغییر تابعیت ورزشکاران کشورهای دیگر هم نتوانستند موفقیتی به دست بیاورند.
🔹️نکته جالب اینکه عربستان سعودی که از نظر سیاسی به صورت موروثی و قبیلهای اداره میشود و از نظر برخی از خودباختگان داخلی به عنوان الگوی توسعه یاد میشود در المپیک پاریس ناکام مطلق بود!
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شمشیر تو در نیام گل کرد..
شعر تقدیمی به امام حسن مجتبی(ع)
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
صلح امام حسن(ع) و تحلیل یک قضیه شرطیه
🔹فروکاستن سیره امام حسن در صلح همان قدر خطاست که محصور کردن سیره امام حسین(ع) در قیام.
جنگ و صلح و قیام و قعود این دو امام و هر امام معصوم دیگری تابع اصلی است که اهل تکلیف باید در پی اصطیاد آن باشند.
مراجعه به تاریخ گویای آنست که امام حسن بلا فاصله بعد از شهادت امیرالمومنین(ع) با بیان خطبه خود بر آن بود تا لشکری به سوی شام روانه کند. در این مرحله امام حسن(ع) اقدام برای جنگ با معاویه می کند.
بعد از اقدام امام حسن(ع) حوادثی رخ داد که نشان می داد کسانی که با امام هستند قصد یاری او را ندارند و ناگوارترین این حوادث ترور امام حسن(ع) در شهر ساباط بود.
🔸جمع بندی نهایی امام حسن(ع) این بود که با وجود چنین لشکر بی انگیزه ای، جنگیدن با معاویه نه تنها ثمره ای نخواهد داشت بلکه منجر به از بین بردن همه امکانات انسانی و غیر آن خواهد شد.
ظاهرا تا اینجا مطلب عجیبی بیان نشده است، اما آنچه برای صاحب این قلم عجیب است، موج وسیعی از نوشتارهایی است که در فضای مجازی نمود یافته و همگی با تمسک به بیاناتی از امام حسن(ع)، صلح آن حضرت را از مقوله «تسلیم در برابر نظر مردم» دانسته اند.
🔻ایده محوری در این نوشتارها «عدم تحمیل جنگیدن بر مردم از سوی امام حسن(ع)» است. این در حالی است که حقیقت آنچه در حیات امام حسن(ع) رخ داد «تحمیل مصالحه بر امام حسن از سوی مردم» بود.
🔻جالب است این که در این قبیل نوشتارهای کم مایه، به جای آنکه مردم را نسبت به یاری رساندن به حاکم عادل تشویق کنند، حاکم عادل را به مصالحه دعوت می کنند. کار این جماعت مثل آنست که با یادآوری حادثه عاشورا، مردم را از قیام علیه باطل بازدارند. عبرت از ماجرای مصالحه امام حسن اقتضا می کند به یاری حاکم عادل بشتابیم تا مجبور به مصالحه با دشمن نشود.
🔹نکته جالب دوم در این باره آنست که در عموم این نوشتارها سعی می شود تا وانمود شود که «مردم جنگ را نمی خواهند».
و این یعنی حاکم عادل بداند وظیفه ای برای مقاومت ندارد و یا وظیفه اش مقاومت نکردن است.
مسلم انگاشتن این گزاره که «مردم جنگ را نمی خواهند» نویسندگان این گونه یادداشت ها را از بحث در این باره بی نیاز کرده است.
این در حالی است که اثبات این گزاره اساسی بسیار پیچیده و نیازمند راستی آزمایی های دشوار است.
🔸آنچه برای راقم سطور قابل توجه است شباهتی است که میان این نوشتار ها با رویه های اتخاذ شده در برابر امام راحل در دوران دفاع مقدس وجود دارد؛
سیل نامه ها و بیانیه ها و مواضع تعداد زیادی از مسئولان و کارگزاران عالیرتبه سیاسی، اقتصادی و نظامی که بر این موضع اتفاق داشتند که «مردم از جگ خسته شده اند» و نهایتِ آن شد قبول قطعنامه، که در حقیقت باید آن را «صلح تحمیلی» دانست. در نامه امام به مسئولان نظام به تاریخ (25 تیرماه 1367) به تأثیر این گزارشات در قبول قطعنامه تصریح شده است!
تاریخ در حال تکرار است تا به حاکم تکلیف مدار تحمیل کند که وظیفه ای برای مقاومت کردن ندارد و باید با دشمن مصالحه کند.
✍️ سعید احمدی فرد
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
نگویید جا ماندهایم!
آیت الله جوادی آملی: کسی که قلب و روحش رفته، جا مانده نیست. جا مانده کسی است که عشق و شور و طلب زیارت #اربعین به ذهنش هم نرسیده و علاقه ندارد. اگر به هر دلیلی اشتیاق رفتن هست و شرایطش نیست، خیری بوده و ثواب نیّت را بردهاید.
شاکر باشید و نگویید جا ماندهایم
*پژواک
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
#اسلاید|| جدال سهمیه
دعوا و قهر در بین جریان اصلاحات بر سر سهمیه خواهی از دولت به اوج خود رسیده است.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
پسر شهید هنیه: بیشترین چیزی که پدرم را بهشدت خشمگین میکرد، مواضع خائنانه بود.
🔹عبدالسلام هنیه در مصاحبه با المیادین: در خلال مراسم تشییع پدرم، رهبر ایران به ما تسلیت گفت. ایشان خیلی (از شهادت پدرم) متأثر بود. ایشان سر من و برادرم همام را بوسید.
🔹محبت خاصی بین پدرم و رهبر ایران بود و حتی در دیدار اخیرشان نیز این قابل مشاهد بود. او اعتقاد داشت که این رابطه (خوب با ایران) امت را متحد خواهد کرد.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1