⭕️ پروژه عنکبوتی، اسرار نخبهکشی و نفوذ فرهنگی
✍️ محمدصادق ابوالحسنی:
▪️جناب دکتر موسی نجفی؛ جزاکم الله خیر الجزاء
"عارفان هر دمی دو عید کنند
عنکبوتیان مگس قدید کنند"
🔹شعری که زیب مقال گردید، از جناب سنایی است و الحق که دلنوشته حضرتعالی(https://eitaa.com/serat_zanjan/1414) مرا به یاد آن انداخت.
🔸در اینجا بد نیست، بر بنیاد آیه ۴۱ سوره مبارکه عنکبوت، نکاتی را در تکمیل نوشتار شما به عرض برسانم:
🔻🔻
بخوانید؛
https://eitaa.com/serat_zanjan/1419
▪️پروژه عنکبوتی
🔻🔻
1️⃣ مردان عنکبوتی، برساخته صاحبان سیاست عنکبوتی (استعمارگران) هستند که هماره تار میتنند و به دنبال شکار و بلع فرزندان ایران زمینند. در این نوع از سیاست، تارهای عنکبوت، گاه از جنس فرهنگی، گاه سیاسی و نظامی و گاه اقتصادی و علمی است.
اگر نیک بنگریم، خط سیر استعمارگران غربی نیز کاملا عنکبوتی است (چرخشی و تارتنیدنی) یعنی مثلا دور ایران و کشور هدف تار میتنند. همان سیاستی که از سال ۲۰۰۰ به بعد بر گرد ایران به نمایش گذاشتند: سیطره بر افغانستان، عراق، کشورهای حاشیه خلیج فارس، حتی تا حدودی نفوذ و همپیمانی با ترکیه و آذربایجان... یعنی مثل عنکبوت ابتدا دام مینهند و بعد شکار را دور میزنند و دوباره بر او تار میتنند و همزمان از نیش خود استفاده میکنند و در پایان کار، شکار را کاملا محصور کرده و میبلعند.
پرتغالیها و انگلیسیها هم از همین خط سیر در جهان اسلام سود جستند؛ مخصوصا کارگزاران انگلیسی: ابتدا سلطه بر هندوستان و افغانستان، و امتداد آن نفوذ از آبهای گرم خلیج فارس و جنوب ایران و کشورهای حاشیهنشین عربی تا مصر و کانال سوئز و حتی در مقطعی جزیرهالعرب و همدستی با روسیه تزاری برای قیچی کردن ایران.
2️⃣ مردان هستهای با ایمان و آرمان مصممشان به ما آموختند که نقشه سیاستمداران و مردان عنکبوتی با همه پیچیدگیها و نهانروشیهای موجود، سست و آسیبپذیر است؛ و با عزم و ایمان راسخ میتوان آنها را در هم شکست:
"مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاءَ كَمَثَلِ الْعَنْكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتًا ۖ وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنْكَبُوتِ ۖ"
از این روی، عنکبوتیان چارهای جز حذف آنان ندارند چه آنکه، رمز جادوی آنان را فاش میسازند و همچون شهید چمران، سردار سلیمانی و شهید فخری زاده، رشتههای آنان را از هم میگسلند.
3️⃣ قرآن کریم هرچند ضعف و سستی عنکبوتیان را یادآور میشود ولی در مقام آسیبشناسی افراد و جوامعی که متاسفانه در دام عنکبوتیان گرفتار میآیند، یک مشکل بزرگ را هشدار میدهد:
پس از فراز : "وَ إِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنْكَبُوتِ ۖ" دست روی نقطه ضعف اصلی جوامع مسلمان میگذارد و تلویحا بیان میدارد که گرفتارآمدگان نوعا با ماهیت این سیاست شوم ناآشنایند:
لو کانوا یعلمون : اگر میدانستند [که متاسفانه نمیدانند]
همان نکتهای که به زیبایی و به صورت معکوس در یادداشت شما بازتاب یافت:
"در این میان یک معما و یا یک پرسش مهم آزار دهنده است و آن این است که چرا مردم ما مرد هسته ای و اصولا مردان هسته ای را درست نمی بینند و درست نمی شناسند ؟!"
4️⃣ عنکبوتیان، علیرغم زشتی و پلشتی اما بسیار خوش سلیقهاند و هیچگاه سراغ پخمهها نمیروند لذا انصافا انتخابهای عجیبی دارند. یعنی مهرههای کلیدی را از سر راه بر میدارند مثل قائم مقام فراهانی، امیرکبیر، شیخ شهید، شهید مدرس، رئیسعلی دلواری و...
لذا یک منورالفکر غربگرا یا لیبرال و سکولار بین ترورها نیست که بالعکس آنها را تبلیغ و ترویج نیز میکنند.
5️⃣ به این پرسش میتوان به گونهای دیگر نظر کرد که: چرا عنکبوتیان، رجال خبره و کاردان ما را بهتر از خود ما میشناسند ولی ما هنوز به سوداگران عنکبوتی عشق میورزیم و از آنها اسطوره ساختهایم؟! (از امثال ادوارد براون و کیسینجر بگیر تا...) و اصولا ما در دانش رجالشناسی، جریانشناسی و دشمن شناسی چه گمگوشهها و پیشنیازهایی داریم تا در دام عنکبوتیان نیفتیم و خود را در برابر آنان مسلح سازیم؟ بایستی تاریخپژوهان و کارشناسان علوم سیاسی پاسخی در خور بدین مسئله بدهند.
6️⃣ حتی یافتههای عرفانی نیز با همه تفاوتهای آن، برای ما خالی از فایده نیست. فی المثل شاعر نامی، جناب سنایی، در حدیقه الحقیقه، دنیاپرستان را به جانور و عنکبوت تشبیه کرده است که عنکبوتی بودن آنان ناشی از دنیاپرستی و مشغول بودن به تعلقات دنیوی و اغراض نفسانی است. و در جبهه روبرو، وارستگان رهیده از تعلقات دنیوی را ترسیم کرده که در هر دم، دو عید میکنند: یکی عید "بقا" و یکی "فنا" ... در معنی، ما نیز تا تعلقات دنیوی و دنیازدگی افراطی را واننهیم از خطر #سیاست_عنکبوتی و دام عنکبوتیان در امان نیستیم. (پس مشکل، تنها شناختی نیست بلکه انگیزشی نیز هست).
آری، عارفان هر دمی دو عید کنند/عنکبوتیان مگس قدید کنند؛ والله هو المستعان و الیه المصیر.
✍️ محمدصادق ابوالحسنی
@serat_zanjan
⭕️ کشورمان را رها کنیم کجا برویم ؟!
#فانوس
📌 همسر شهید شهریاری در پاسخ به پرسش خبرنگار میزان در مورد واکنش شهید شهریاری به درخواست ترک کشور و رفتن به کشورهای غربی :
👤 اصلا به هیچکدام جواب هم نمیداد. حتی من یک بار همین طوری - البته نه این که بگویم تفکرم این بود؛ نه، همین طور - گفتم چند سالی برویم از اینجا، از این هیاهوها دور باشیم. همین جوری گفتم، ایشان خیلی بهش برخورد که چرا خانمش این حرف را میزند؛ میگفت کشورمان را رها کنیم کجا برویم.
🗓 ۸ آذر ۱۳۸۹ سالروز ترور ناجوانمردانه دانشمند هستهای کشورمان شهید دکتر مجید شهریاری.
راه و مرامش همواره جاودان باد.🙏
@serat_zanjan
🔰اعتراض به ظلم، برکت یا نقمت؟!
➰«حرکت مردمی، پشتوانه حرکت عدالت طلبانه دولت اسلامی»
✍#تحلیل استاد عابدینی در خوانش حوادث اخیر
🔻🔻🔻
▪️https://eitaa.com/serat_zanjan/1424
پایگاه تحلیلی صراط
🔰اعتراض به ظلم، برکت یا نقمت؟! ➰«حرکت مردمی، پشتوانه حرکت عدالت طلبانه دولت اسلامی» ✍#تحلیل استاد
«حرکت مردمی پشتوانه حرکت عدالت طلبانه دولت اسلامی»
✍ #استاد_عابدینی ؛
بسم الله الرحمن الرحیم
رب یسر و لا تعسر
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
«... قَائِمُنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ يَمْلَؤُهَا قِسْطاً وَ عَدْلاً كَمَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً ...»
🔹️ از علائم نزدیک شدن #ظهور، رشد مردم در فهم و ادراک است، بالخصوص در میزان ادراک و حساسیت یافتن به #ظلم و #عدل.
🔺 هرچند شاید در برهه هایی از تاریخ، ظلم فراگیری در تمام عرصههای حیات انسانی اتفاق افتاده باشد، ولی آنچه که وضعیت قبل از ظهور را ممتاز میکند، ادراک و حساسیت مردم نسبت به ظلم و جور و قسط و #عدالت است، که البته ارتباط مستقیمی هم با #شفافیت و #شفاف_سازی دارد.
🔹️ وضعیت امروز مردم در حساسیت داشتن ایشان بر تحقق عدالت، و اعتراضشان به ظلم، از برکات #رشد_مردم است که البته دشمنان هم به دنبال ایجاد انحراف و سوء استفاده از آن میباشند. این درحالیست که اتفاقاً از جمله موفقیت های #دولت_اسلامی در به صحنه آوردن مردم و توجه به حساسیت آنها میباشد.
🔸️ خود این فعالتر شدن مردم نسبت به امور، نشان دهنده این است که در این دوره از #دولت، به شنیده شدن حرفشان امیدوارتر شده اند، و نشان دهنده امید بالاترشان به #نظام_اسلامی است، چرا که در دوره دولت سابق به لحاظ عملکرد ضعیف و متکبرانه بعض مسئولین، موجب بی تفاوتی و نا امیدی مردم نسبت به عملکرد آنها شده بود.
🔹️ این دغدغه مندی و حساسیت عالی مردمی اگر درست مورد توجه قرار بگیرد، از اسباب تثبیت #مردم_سالاری_دینی و استقرار حاکمیت دینی میباشد، که از توان مغفول مانده مردمی در جهت اصلاح نقصها و رفع ظلمها و احقاق عدالت میتوان بهره برد و این خود، قدمی هم در راستای نزدیک شدن ظهور #منجی_موعود خواهد بود.
🔸️ استفاده از این توان عظیم مردمی در اصلاح #اجتماعی، هرچند ممکن است چالشهایی را هم در ابتدا ایجاد کند، ولی در صورت #شرح_صدر_مسئولان، و اقدام به موقع در حد مقدور و برخورد #صداقتآمیزشان، فرهنگی الهی را محقق میکند که برکات آن بسیار عظیم خواهد بود.
🔹️ در این #فرهنگ_الهی، مردم مَحرَمترین و محکمترین پشتوانه دولت اسلامی میشوند، که حتی اگر سختیهایی در انجام امور باشد، سختیها برای مردم صبور ما تحملپذیرتر شده، و بدانند که به دست خودشان برطرف میشود.
🔸️در هر صورت، مانند امام خمینی ره و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) قدر این مردم نجیب و صبور را باید دانست، و الحمدلله #رئیس_جمهور محترم دولت اسلامی هم با عزم بر خدمت جهادی، با ایمان و اقدام تخصصی به میدان آمده اند، و ان شالله حرکت همگانی در راه خدا و خدمت به خلقش، همه ما را به تحقق فرج و ظهور حجت الهی نزدیک بگرداند.
▪️جمعه ۵ آذرماه ۱۴۰۰ شمسی.قم
@serat_zanjan
27.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤شهریار زرشناس؛
⭕آقایون دروغگوی غربگرا بیاید پاسخ بدید
〽️وضعیت ترکیه چرا اینجوری شد؟
〽️وضعیت مصر چرا اینجوریه؟
〽️وضعیت مکزیک چرا اینجوریه؟
@serat_zanjan
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دانشمند هستهای: در مورد برجام به ما گفتند ساکت باشید!
👤 دکتر محمودرضا آقامیری (رئیس دانشکده هستهای دانشگاه شهید بهشتی):
🔹از زمانی که اراده برای بازسازی صنعت هستهای کشورمان به وجود آمده حدود ۷ تا ۸ ماه زمان میبرد تا احساس کنیم به دوره قبل از برجام برگشتهایم البته نه همه آن، مثلا اراک!
❌ تیم مذاکرهکننده هیچ مشورتی با ما (مجموعه علمی هستهای ایران) نکردند، فقط گفتند ساکت باشید.
❌هیچ آدم هسته ای که مفاهیم هسته ای رو بفهمه در اون زمان، (با تیم مذاکره کننده) ارتباطی نداشت.😱
@serat_zanjan
⭕ در مکتب اقتصادی اسلام نباید اختلاف فتاوا را مبنا قرار داد.
#خبر_تحلیلی
👤مصباحی مقدم، عضو تشخیص مصلحت نظام درکرسی علمی ترویجی «تعریف و روش کشف مذهب اقتصادی اسلام»:
🔹در مکتب اقتصادی اسلام نباید این قدر خرد شده و اختلاف فتاوا را مبنا قرار دهیم، حتی الامکان ارائه یک مکتب واحد اقتصادی از سوی فقهای شیعه و سنی بر اساس اصول کلی اسلام وجود دارد.
🔸️به نظر بنده، شهیدصدر در اختلاف آراء فقها خود را به زحمت انداخته، زیرا فقها در اصول با هم اختلافی ندارند، بنابراین موضوع اختلاف آراء فقها در فروع است و نه اصول؛ الان در کشورهای اروپایی و اسکاندیناوی، اصول سرمایهداری را پذیرفتهاند، اما همه این کشورها وضعیت متفاوت اقتصادی دارند و هیچ کسی نمیگوید کشورهای اسکاندیناوی، سوسیالیستی شده است.
🔰متن کامل:
▪️http://serat-zanjan.ir/post/124
@serat_zanjan| صراط زنجان
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۴۹ ثانیه درباره "نقد منطقی" و "استدلال تاریخی" روزنامه شرق به دکتر علی باقری😄
@serat_zanjan