⭕️ مصاحبه رئیس دانشگاه الاظهر با شبکه نیل
🔻ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺍﻻﺯﻫﺮ ﻣﺼﺮ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﮐﺰ ﺻﺪﻭﺭ ﻓﺘﻮﺍ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﻫﻞ ﺗﺴﻨﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔﺬﺍﺭ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﻋﻠﻤﯽ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﺍﺳﺖ .
🔹« ﺷﯿﺦ ﺍﺣﻤﺪ ﺍﻟﻄﯿﺐ » و و ﺭﺋﯿﺲ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺍﻷﺯﻫﺮ ﻣﺼﺮ، ﺩﺭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪﺍﯼ ﺑﺎ ﺷﺒﮑﻪ “ ﻧﯿﻞ ” ﺩﺭ ﻣﺼﺮ ﮔﻔﺖ ﻣﺬﻫﺐ ﺷﯿﻌﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﺬﺍﻫﺐ ﺍﺳﻼﻡ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﺷﮑﺎﻟﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﭘﯿﺮﻭﺍﻥ ﻣﺬﺍﻫﺐ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ، ﺷﯿﻌﻪ ﺷﻮﻧﺪ ﻫﻤﺎﻧﮕﻮﻧﻪ ﮐﻪ ﭘﯿﺮﻭﺍﻥ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﺬﺍﻫﺐ ﭼﻬﺎﺭﮔﺎﻧﻪ ﺍﻫﻞ ﺳﻨﺖ ﺑﻪ ﻣﺬﻫﺐ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻣﯽﺭﻭﻧﺪ.
🔻ﺭﺋﯿﺲ ﺍﻻﺯﻫﺮ ﺩﺭ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺑﺎ ﺷﺒﮑﻪ ﻧﯿﻞ ﻣﺼﺮ ﻣﻄﺎﻟﺒﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻋﻘﺎﯾﺪ ﺷﯿﻌﻪ ﻭ ﺳﻨﯽ ﻣﻄﺮﺡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻣﺘﻦ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺫﯾﻞ ﺍﺯ ﻧﻈﺮﺗﺎﻥ ﻣﯽﮔﺬﺭﺩ :
* ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﺮﺩ ﺁﯾﺎ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﻋﻘﺎﯾﺪ ﺷﯿﻌﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﻧﺪﺍﺭﺩ؟
– ﺷﯿﺦ ﻃﯿﺐ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﻧﻪ ﭼﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ، 50 ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﺷﯿﺦ ﺷﻠﺘﻮﺕ ﻓﺘﻮﺍ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﯿﻌﻪ ﻣﺬﻫﺐ ﭘﻨﺠﻢ ﺍﺳﻼﻡ ﻭ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻣﺬﺍﻫﺐ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺳﺖ .
* ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﮔﻔﺖ : ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺷﯿﻌﻪ ﺷﺪﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﭼﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﮑﻨﯿﻢ؟
– ﺷﯿﺦ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻮﻧﺪ ﻣﮕﺮ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﻣﺬﻫﺐ ﺣﻨﻔﯽ ﺑﻪ ﻣﺎﻟﮑﯽ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﺎ ﺍﺷﮑﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻣﯽﮔﯿﺮﯾﻢ؟ ﺧﻮﺏ ﺍﯾﻦﻫﺎ ﻫﻢ ﺍﺯ ﻣﺬﻫﺐ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺑﻪ ﻣﺬﻫﺐ ﭘﻨﺠﻢ ﺭﻓﺘﻪﺍﻧﺪ .
* ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﺎ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﻗﻮﻡ ﻭ ﺧﻮﯾﺸﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﻣﺎ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ .
– ﺷﯿﺦ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﭼﻪ ﺍﺷﮑﺎﻟﯽ ﺩﺍﺭﺩ، ﺑﯿﻦ ﻣﺬﺍﻫﺐ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺁﺯﺍﺩ ﺍﺳﺖ .
* ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﮔﻔﺖ : ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﻗﺮﺁﻧﺸﺎﻥ ﻓﺮﻕ ﻣﯽﮐﻨﺪ .
– ﺷﯿﺦ ﻃﯿﺐ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ : ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑﻫﺎ ﺧﺮﺍﻓﻪ ﭘﯿﺮﺯﻥﻫﺎ ﺍﺳﺖ . ﻗﺮﺁﻥ ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﺎ ﻫﯿﭻ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺭﺳﻢ ﺍﻟﺨﻄﺸﺎﻥ ﻧﯿﺰ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻗﺮﺁﻥ ﻣﺎ ﺍﺳﺖ .
* ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﮔﻔﺖ : 23 ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺍﺯ ﯾﮏ ﮐﺸﻮﺭ ( ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ) ﻓﺘﻮﺍ ﺩﺍﺩﻩﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﮐﺎﻓﺮﻧﺪ، ﺭﺍﻓﻀﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ .
– ﺷﯿﺦ ﮔﻔﺖ : ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺴﻠﻤﯿﻦ ﺟﻬﺎﻥ ﻓﻘﻂ ﺍﻻﺯﻫﺮ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﻓﺘﻮﺍ ﺩﻫﺪ ﻭ ﻓﺘﻮﺍﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ .
* ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﮔﻔﺖ : ﭘﺲ ﺍﯾﻦ ﺍﺧﺘﻼﻓﺎﺗﯽ ﮐﻪ ﺑﯿﻦ ﺷﯿﻌﻪ ﻭ ﺳﻨﯽ ﻣﻄﺮﺡ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ، ﭼﯿﺴﺖ؟
– ﺷﯿﺦ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ : ﺍﯾﻦﺍﺧﺘﻼﻓﺎﺕ ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﯿﻦ ﺷﯿﻌﻪ ﻭ ﺳﻨﯽ ﺍﺧﺘﻼﻑ ﺑﯿﺎﻧﺪﺍﺯﺩ .
* ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﺟﺪﯼ ﺩﺍﺭﻡ : ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﮐﻪ ﺍﺑﻮﺑﮑﺮ ﻭ ﻋﻤﺮ ﺭﺍ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽﮔﻮﯾﯿﺪ ﺍﯾﻦﻫﺎ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
– ﺷﯿﺦ ﻃﯿﺐ ﮔﻔﺖ : ﺑﻠﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﺍﻣﺎ ﻣﮕﺮ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺑﻪ ﺍﺑﻮﺑﮑﺮ ﻭ ﻋﻤﺮ ﺟﺰﻭ ﺍﺻﻮﻝ ﺩﯾﻦ ﺍﺳﻼﻡ ﺍﺳﺖ؟
ﻗﺼﻪ ﺍﺑﻮﺑﮑﺮ ﻭ ﻋﻤﺮ ﯾﮏ ﻗﺼﻪ ﺗﺎﺭﯾﺨﯽ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺑﻪ ﺍﺻﻮﻝ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺕ ﺭﺑﻄﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ .
ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺍﺏ ﺟﺎ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺖ : ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺁﻥ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ 1000 ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻫﻨﻮﺯ ﺯﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ .
– ﺷﯿﺦ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﺍﺩ : ﺧﻮﺏ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ، ﭼﺮﺍ ﻣﻤﮑﻦ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻭﻟﯽ ﺩﻟﯿﻠﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻣﺎ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ .
* ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺁﯾﺎ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻮﺩﮎ 8 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺑﺎﺷﺪ؟ ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﮐﻮﺩﮎ 8 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﻣﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ .
– ﺷﯿﺦ ﮔﻔﺖ : ﻭﻗﺘﯽ ﯾﮏ ﻃﻔﻞ ﺩﺭ ﮔﻬﻮﺍﺭﻩ ﭘﯿﻐﻤﺒﺮ ﺑﺸﻮﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﮏ ﮐﻮﺩﮎ 8 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﺍﻣﺎﻡ ﺑﺎﺷﺪ ﻋﺠﯿﺐ ﻧﯿﺴﺖ، ﻫﺮﭼﻨﺪ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﻣﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺍﻫﻞ ﺗﺴﻨﻦ ﺍﯾﻦ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﺭﺍ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ؛ ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﻪ ﺍﺳﻼﻡ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﺪﻣﻪﺍﯼ ﻧﻤﯽﺯﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﻨﺪ.
@serat_zanjan
💻 #ویترین
⭕️ بازنشر منتخب مواضع روحانیون و طلاب فعال مجازی در هفته اخیر
👤محمد حاج ابوالقاسم دولابی، در رابطه با عدم کارآمدی واکسن کرونا "فایزر" و سکوت برخی مدعیان :
ایران با نزدن فایزر آبی شد اما آمریکا با زدن فایزر قرمز، حالا اگه برعکس بود خود تحقیرها میزدند وا مصیبتا اگه فایزر زده بودیم اینطور نمی شد.
👤محمد نظری، در واکنش به اظهارات نقویان در رابطه با فضیلت داشتن مجلس شراب بر عبادت کسانی که از جمع ها فاصله دارند:
کسی که از ولایت جدا شود فرقی ندارد سر سفره شراب یا محراب عبادتِ نفس باشد.
بلکه عبادت نفس گمراهکننده تر است.
این نمونهای از عاقبتِ بریدگان از ولایت است.
👤زین العابدین صفوی، در واکنش به تصادف زنجیره ای در بهبهان:
هر از چندی، چندین خودرو، شاخ به شاخ میشوند و یکدیگر را مُچاله میکنند بی آنکه حتی یک کیسه هوا باز شود.
نا امنی و کشتار، تنها با جنگ و ترور نیست. در کشورِ "موشک"ها که بیش از هرچیز به امنیتاش میبالند، ایکاش به "ماشین"ها هم نگاهی بکنند. خودروهایی که هر روز گرانتر میشوند وجانهایی که هر ساعت ارزانتر میشوند. ناظران گویی تنها مراقب قیمت "آدم"اند که مبادا بالا رود!
✍️کریم لاهوتی، در واکنش به صفوی:
انتقاد از ضعف ها مطلوب و در برخی مواقع موثر است اما نقطه ضعفی را چماقِ زدنِ نقطه قوت دیگری کردن بیشتر از آن که نقد ناصحانه باشد، نوشته ای مغرضانه است.
👤مجید نقیلو، به مناسبت سالگرد سردار دلها:
ساعت۱:۲۰ ....
۱۳دی۱۳۹۸....
فرودگاه بغداد....
امروز ورق دینداری برگشت تو فهماندی امروز دینداری جز با حضور در معرکه انقلاب اسلامی معنا ندارد.
👤محسن رهامی، در انتقاد از عملکرد مجلس یازدهم :
مجلس فعالیت چشمگیری در مبارزه با فساد نداشته است.
✍️حسین امامی، در پاسخ به رهامی:
جالبه که مدعیان اصلاحات در حالی داعیه شفافیت و مبارزه با فساد دارند که دولت مورد حمایتشان به «دولت محرمانهها» مشهور شد.
👤سعید غفاری، در ستایش اخلاص شهید سلیمانی:
حضرت صدیقه طاهره خطبه فدکیه را اینگونه آغاز
میکنند: "اشهد ان لا اله الا الله جعل الاخلاص تاویلها"
اخلاص تأویل عملی اعتقاد به توحید است نمود توحید
حاجقاسم عزیز اخلاصش بود.
اخلاص یعنی من در کار نباشد یعنی پررنگتر از نظام اسلامی نباشی یعنی راهی به غیر از صراط خمینی کبیر نگشایی.
👤رضا تاران:
آجرهای مشروعیت نظام یک به یک پوسیده می شوند. نظام های سیاسی پوسیده شدن این آجرها را جدی نمی گیرند و زمانی به خود می آیند که خانه شان ویران شده است.
✍️نیما شهبازی، در واکنش به تاران:
دقیقا مثل تفکرات و روحیات روشنفکران حوزوی که استحاله شدن فکر و روحیات خود را و گاها پوسیده شدنشان را متوجه نمی شوند؟!
👤بهروز قربانی، در مورد شفافیت حاکمیت با مردم:
چیزی که این روزها حاکمیت به شدت از آن غافل هست
موضوع مردم،شفافیت و اقناع عمومی است.
تا وقتی این موضوع به عنوان یک مسئله جدی در ایران
حل نشود،هیچ پیروزی از سوی حاکمیت برای مردم ایران شیرین نخواهد بود
پیروزی حاکمیت زمانی است که مردم شکست های آن را نیز پیروزی تلقی کنن وبا آن هم نوا شوند. این جز با شفافیت و صداقت حاصل نخواهد شد.به امید آنکه دیر از خواب بیدار نشویم.
@serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
⭕ من المحراب الی الباب 📍خاطره نگاری طلاب در ارتباط با مرحوم سید رضا موسوی ✍ میثم صحبتلو ◀️ مرداد س
⭕️ وظیفه شناسِ زبر دست
📍خاطره نگاری طلاب در ارتباط با مرحوم سید رضا موسوی
✍️محمد جواد تیموری
🔹سال ۱۳۸۵ دوره سربازی ام را در محضر استاد و فرمانده ام مرحوم حاج آقا رضا شروع نمودم، آن مرحوم رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان بودند و حقیر نیز سربازش، روزی از ایام وقتی وارد اتاق آن مرد بزرگ گشتم، صدایی را از زیر لبش شنیدم! "رحمتیغین اوغلو فکر ایلر آدام امام جومعه اولدو هر ایش گوربلر"، از ابهت و صلابت آن سید نورانی جرات پرسش از زمزمه زیر لبش را نیافتم، بعد از لحظاتی بر حقیر دستور داد شماره امام جمعه شهر ..... را بگیرم.
🔹بعد از سلام و احوال پرسی تذکری داد که پدرانه بود و آنهم در خصوص "تغییر نام شهر محل امامتش" بود، که " پسرم! امام جمعه وظیفه ای برای تغییر نام شهر ندارد، تنها وظیفه اش هدایت مردم است و لا غیر! سربرگ نامه های دفترت را تغییر ده" محترمانه خدا حافظی کرد، و آن امام نیز تا به آن لحظه که اصرار بر تغییر نام جغرافیای محل امامت خود را داشت، از کرده خود بازگشت و به احترام فرمانده تا پایان ماموریتش مردم آن شهر را هدایتگری نمود.
@serat_zanjan
👤محسن رهامی قیداری:
مجلس فعالیت چشمگیری در مبارزه با فساد نداشته است.
⚠️ پ.ن؛
❌آقای وکیل! یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به بقیه.
🔷 جالبه که مدعیان اصلاحات در حالی داعیه شفافیت و مبارزه با فساد دارند که دولت مورد حمایتشان به «دولت محرمانهها» مشهور شد؛ از محرمانههای هستهای! گرفته تا قراردادهای غیرشفاف و دور از دسترس عموم مانند واردات بنزین، معاملات نفتی، قرارداد با پژو و ایرباس و... حتی اجرایی نکردن مصوبه مجلس در مورد سامانه حقوق و مزایا!
از فسادشونم که دیگه نگم براتون...!
🔶 اصلاحطلبان که امروز به بهانه شفافیت؛ نوک پیکان حملات خود را به سوی مجلس یازدهم نشانه گرفتهاند و بر واقعیات موجود نعل وارونه میزنند، زمانی که رئیسجمهور {روحانی}، مصوبه مجلس در مورد سامانه حقوق و مزایا را اجرایی نکرد یا قانون مجلس مبنی بر لزوم گزارشدهی قوه مجریه به قوه مقننه را دور زد، صرفاً سکوت و حتی او را حمایت کردند.
@serat_zanjan
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قربان شهامت این زن!
#صراط_مدیا
⭕ جای زهرا، بعد زهرا، مثل زهرا، مادری
هرچه مادر هست، قربان چنین نامادری!
#مادر_ماه
#ام_البنین
#حضرت_ام_البنین
#فاطمه_بنت_حزام
@serat_zanjan
⭕️ مسئولان یاد بگیرند!
#یادداشت
✍️ مرتضی توکلی
💢اخیرا پس از آنکه #توئیتر یک پست رئیس جمهور نیجریه را حذف کرد، دولت این کشور، شبکه اجتماعی توئیتر را تعلیق کرد تا جایی که شرکت توئیتر حاضر شد نماینده ای در این کشور جهت همکاری با مقامات، مشخص و از قوانین مالیات نیجریه پیروی کند.
❗️این در حالی است که پس از شهادت سردار سلیمانی، شرکت فیسبوک در #اینستاگرام، فاحش ترین روش حذفی خود را نسبت به انتشار هر نوع نام و تصویر از سردار دلها در اکانت های مختلف انجام داده است.
علاوه بر آن، اخیرا هم در دومین سالگرد شهادت این سردارمقاومت، حتی پست هایی که با هشتک های #رهبری و مشابه آن نشر داده میشد را محدود و حذف کرد.
🔸کار به جایی کشیده شد که رهبری بزرگوار، در دیدار اخیر خود با خانوده شهید سلیمانی به این نکته اشاره کرده و از تسامح مسئولین فضای مجازی #گلایه کردند. ایشان فرمودند:
«در دنیای امروز، فضای مجازی زیر کلید مستکبران است و این واقعیت باید مسئولین فضای مجازی کشور را نیز هوشیار کند تا بهنحوی عمل کنند که دشمن نتواند به هر شکل و هر جا که اراده کرد، در فضای مجازی برخورد کند.» (۱۴۰۰/۱۰/۱۰)
🔹این اولین بار نیست که رهبری نسبت به مساله ضرورت مدیریت و جلوگیری از سلطه دشمن بر فضای مجازی هشدار داده اند. در ۱۴ خرداد سال ۹۵ پس از رشد پهنای باند شبکه های اجتماعی بخصوص تلگرام در ایران، رهبری نسبت به مساله " #مهندسی_اطلاعات" توسط نظام سلطه اشاره نموده و فرموده بودند:
«امروز نظام سلطه بر روی این مسئله دارد کار میکند؛ همین مسئله مهندسی اطّلاعات، این ابزارهای جدیدی که وارد میدان شده است، برای تسلّط بر فرهنگ یک کشور. بنده نمیخواهم بگویم این ابزارها را از زندگی خودمان خارج کنیم؛ نه، اینها میتوانند مفید واقع بشوند امّا سلطه دشمن را از این ابزارها بایستی سلب کرد؛ (اینها) امروز در اختیار دشمن است.» «آنچه من روی آن تکیه میکنم اینست که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود.»
🔸آنچه از سایر بیانات ایشان به ذهن متبادر می شود اینست که چالش ما با دشمن در فضای مجازی، چالش عادی و ساده ای نیست، امروز «فضای مجازی، حقیقتا #قتلگاه جوانان و نوجوانان شده است».(۹۵/۸/۱۹) و «[دشمن] از لحاظ فضای مجازی، #آرایش_جنگی گرفته». (۹۸/۲/۱۱) به همین سبب است که «حوزه فضای مجازی به اندازه #انقلاب_اسلامی اهمیت دارد.»
🔹با اینکه رهبری فرموده بودند که این مساله جزء مسائل کلیدی و اولویت دار نظام است که باید در کوتاه مدت نسبت به آن اقدام شود ولی متاسفانه این بیانات حکیمانه هم مایه تنبه مسئولین ذی ربط واقع نشد تا جایی که ایشان دوباره نسبت به "پشت گوش انداختن" بیانات، توسط مسئولین اعتراض کرده و فرمودند:
«متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم، آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همه کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [در حالیکه] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این به هیچ وجه افتخار ندارد.» (۱۴۰۰/۱/۱)
✅جنبه های حقوقی این #ترک_فعل مسئولین را باید به نهادهای قضائی واگذار کرده و از آنجا مطالبه کرد اما در گفتمان سازی این مساله مبتلابه، همه مردم، بخصوص ما جوانان مسئولیت داریم و «نمی توانیم در مقابل مدیریت فضای مجازی توسط دشمن بیکار بنشینیم.»(۹۹/۶/۲)
🔰در بیانیه گام دوم انقلاب آمده است که: «شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصره تبلیغاتی باشید... این نخستین و ریشهایترین جهاد شماست... (جوانان) اجازه ندهند که جهنمیها مردم را با زور و فریب جهنمی کنند. ابزارهای #رسانهای پیشرفته و فراگیر (فضای مجازی)، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانونهای ضدمعنویت و ضداخلاق نهاده است و هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را بهچشم خود میبینیم...» (۹۷/۱۰۲۲)
⭕ آخر الکلام، فراموش نکنیم که تاریخ ما را بخاطر بی تفاوتی نسبت به این رهنمودِ آن حکیم فرزانه که: «امروز "قوت" در فضای مجازی "حیاتی" است» مواخذه خواهد کرد.
#فضای_مجازی
#ترک_فعل_مسئولین
@serat_zanjan