فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بیژن عبدالکریمی: نگرش مردم ما تودهای و عوامانه است و گاهی مردم هذیان میگویند.
🗣 صراط:
فقط کافی بود کسی غیر از اصلاح طلبان، همچین نسبتی رو به مردم ایران می داد تا می دیدید چه قشقرقی به پا می شد ولی وقتی عبدالکریمی بگه، میشه روشنفکر و واقع گرا.
برا این بلوا حتما لازم نبود یک استاد مثل استاد ازغدی یا زرشناس این موضع رو بگیره..
حتی اگه یه آدم معمولی هم تو تلویزیون این حرف ها رو می گفت کار تموم بود.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طوفان صدق و غبار کذب
✍️ علی مهدیان
🔺یکی از آثار طوفان الاقصی در بعد معرفت شناختی است. این واقعه مهم تاریخی نشان داد غرب چگونه به صورت سیستماتیک ذهن بشر را در اختیار خود گرفته بود و راه نفوذ به واقعیت را بسته بود.
🔺ساختارهای حقوقی و نظام تصمیم گیری در دنیا یک نوع مهندسی اجتماعی فرهنگی را رقم میزند و آنگاه این فرهنگ شکل یافته بر فرآیند فهم و معرفت بشر سایه میاندازد و به این ترتیب انسانها برای یافت حقیقت با یک پرده ضخیم به نام فرهنگ و تمدن غرب مواجه میشوند.
🔺بگذارید مثال بزنیم، گوترش رییس سازمان ملل در سالگرد بمباران اتمی هیروشیما، هیچ نامی از آمریکا نبرد، از این جالبتر آنکه سیاستمداران ژاپنی نیز نامی از آمریکا نبردند و بلکه فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن در عوض نام روسیه را برد. همین خط را در انیمیشن مهم و پر بیننده «مدفن کرمهای شب تاب»، جناب ایسائو تاکاهاتا ببینید. او کارگردان انیمیشن های مهمی چون آنشرلی، باخانمان، هایدی و امثالهم است. او یک انیمیشن فوق العاده جذاب درباره جنگ ژاپن میسازد و جالب است در این فیلم احساسی، هیچ اشاره ای به کسانی که مردم را کشتند نمیکند بلکه کسانی را محکوم میکند که ابلهانه با دشمن جنگیدند.
🔺در همین ماجرای طوفان الاقصی نگاه کنید به استدلال نماینده اسراییل در سازمان ملل در مقابل همان جناب گوترش که حالا توضیح باید داد چرا اینجا کمی زبان به انتقاد گشوده. نماینده اسراییل میگوید ما یک کشور رسمیت یافته ایم و اینکه رفتار ما را ملامت میکنید نه حماس را یعنی لیاقت این سمت را ندارید.
📌 متن کامل
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
17.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
36.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایگاه تحلیلی صراط
🎥 بیژن عبدالکریمی: نگرش مردم ما تودهای و عوامانه است و گاهی مردم هذیان میگویند. 🗣 صراط: فقط کافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به بهانه سخنان اخیر بیژن عبدالکریمی
🎥 از روشنفکر ایرانی تا شبه روشنفکر امروز
✍️ محسن گودرزی
🔹سخنان بیژن عبدالکریمی در برنامه «به افق فلسطین» شبکه افق حرف و حدیثهای زیادی به راه انداخت. ایشان در این برنامه از یک طرف تودههای جامعه ایرانی را تبدار معرفی کرد که تحت فشارهای مختلف به هذیانگویی افتادهاند و از طرف دیگر بخش وسیعی از روشنفکران را به دلیل حمایت از اسرائیل مورد انتقاد قرار داد.
🔹عبدالکریمی نتوانست ناراحتی و عصبانیت خود از روشنفکران را پنهان کند، روشنفکرانی که دیگر باید بهعنوان یکی از اصلیترین مسائل معاصر جامعه ایرانی از آنها یاد کرد. اما این روشنفکران که عبدالکریمی به آنها انتقاد میکند، کیستند و چه مختصاتی دارند؟
⭕ روشنفکر امروز ایرانی قدرت تحلیل ندارد..
[ادامه مطلب]
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
پایگاه تحلیلی صراط
به بهانه سخنان اخیر بیژن عبدالکریمی 🎥 از روشنفکر ایرانی تا شبه روشنفکر امروز ✍️ محسن گودرزی 🔹سخن
از روشنفکر ایرانی تا شبه روشنفکر امروز
صفحه2 از 2
🔸روشنفکر امروز ایرانی قدرت تحلیل ندارد. عدهای از ایشان خستهاند؛ عدهای، حیا را خورده و آبرو را قی کرده و عدهای دیگر، عافیتطلب شدهاند.
اینان امروزه برجعاجنشین شدهاند و بریده از جامعه. بریده از درد ملت و منقطع از تاریخ.
🔸ایشان به هرچیز میمانند، مگر مردمانی آگاه و عالم. روشنفکر در جامعه ما رو به هر چیز نهاده، الا آبادانی و روشنایی. او نه میراثدار دردمندان تاریخ است و نه روشنیبخش و نویدبخش آزادگان و آیندگان. هیچ است؛ متوقف شده در انبوه اطلاعات، نظریهها و رویکردهای بیحاصل. هیچ است؛ فارغ از معرفت و عشق و مردانگی.
🔴 این کدامین رویکرد و فعل و انفعالات شیمیایی در ذهن است که روشنفکر ایرانی را به سکوت درباره جنایات غزه واداشته و این کدامین شرافت، مردانگی و تحلیل است که او را به حمایت از صهیونیستها روانه کرده است؟
🔸روشنفکر امروز ایرانی، نه جایی در تاریخ دارد و نه نشانی در سند مردانگی از خود برجای گذاشته است. همین روشنفکر است که به قول بیژن عبدالکریمی جامعه را تبدار کرده است. روشنفکری که باید در سمت درست تاریخ بایستد، ترجیح میدهد یا سکوت کند یا بیشرافتی و جهل را زمزمه کند. نقش چنین روشنفکرانی در تبداری جامعه، بیشتر از مشکلات اقتصادی و اجتماعی نباشد، کمتر نیست.
🔹خلاصه آنکه قاطبه روشنفکر امروز ایرانی دیگر روشنفکر نیستند؛ شبهروشنفکرانی، اختهاند! اینان نه راهی به رهایی میگشایند و نه فرازی به فردا دارند! اینان خستهتر و ناقصالخلقهتر از آنند که فکرش را میکردیم!/فرهیختگان
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۹ آبان؛ سالگرد تیرباران وزیر خارجهای که جرمش مخالفت با دخالت انگلیس بود!
🔹۱۹ آبان ۱۳۳۳، «حسین فاطمی» وزیر خارجه دولت دکتر مصدق، در شرایط بیماری، به دستور محمدرضا شاه تیرباران شد و به شهادت رسید. حسین فاطمی از نزدیکان مصدق بود که در دولت اول وی معاون پارلمانی و در دولت دوم، وزیر امور خارجه شد. در سال ۱۳۳۱ بهدنبال کشف مدارک جاسوسی از سفارتخانه انگلیس، آنجا را تعطیل و کارمندان آن را اخراج کرد و از جدیترین مخالفان استعمار و دخالت انگلیس در امور ایران بود. وی بعد از کودتای ۲۸ مرداد، مجبور شد مدتی زندگی مخفیانه داشته باشد اما نهایتاً دستگیر و بعد از محاکمه اعدام شد.
🔹بهدلیل اقدامات فاطمی علیه انگلستان و هواداری وی از قطع ید انگلیس از نفت ایران، «سام فال» دبیر شرقی سفارت انگلیس در تهران، اعدام بیرحمانه را بهترین راهحل برای فاطمی میدانست!محمدرضا پهلوی نیز که از فاطمی بهدلیل مطرح کردن جمهوری بهجای سلطنت کینه داشت، با اعدام وی موافقت کرد. فیلم فوق اظهارات سلطنت فاطمی خواهر دکتر فاطمی از نحوه تیرباران و جلوگیری از خاکسپاری پیکر اوست.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا