11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 به غروب نزدیکتر
‼️ بعد از افتضاح شکست نظامی و امنیتی رژیمصهیونیستی در عملیات طوفانالاقصی اعتراف به فروپاشی اقتصادی این رژیم نیز قابل تأمل است!
♨️ روزنامه اقتصادی فایننشالتایمز در تحلیلی نوشت: اقتصاد اسرائیل به دلیل جنگ، با رکودی مواجه است که یادآور وضعیت همهگیری کرونا است!
⭕️ این روزنامه در تحلیلش چنین آورده که؛ صدها شرکت اسرائیلی در معرض ورشکستگی قرار دارند و دولت حمایتی را که وعده داده بود، ارائه نکرده است، انجمن تولیدکنندگان اسرائیل میگویند دولت مردمش را رها کرده است، شرکتهای تولیدی غرامت نگرفتهاند و با شوک مالی مواجه شدهاند.
🔴 فایننشالتایمز تصریح کرد؛ جنگ غزه شوک بزرگی به اقتصاد ۴۸۸ میلیارددلاری اسرائیل وارد کرده است.
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
آیا مملکت مال حزباللهیهاست؟!
صدای حوزه نوشت:
🔹اگر منظور، تجویز «ویژهخواری» برای بخشی از مردم و اولویتدادن به آنان در استفاده از امکانات عمومی کشور است، حرف نادرستی است.
🔹همچنین اگر منظور، تجویز «انحصارگرایی» برای یک سلیقۀ سیاسی یا فرهنگی خاص و توجیه «تکصدایی» در فضای جامعه است، باز هم حرف نادرستی است.
🔻اما اگر منظور، این است که:
🔸مدیریت کلان کشور و مسئولیتهای حساس نظام، باید در اختیار نیروهای معتقد به انقلاب اسلامی قرار گیرد،
رمز بقای انقلاب و علاج مشکلات کشور، میداندادن به جوانان انقلابی است..
و در گذشتۀ انقلاب نیز اکثر موفقیتهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی و نظامی کشور، مرهون تلاش عناصر مؤمن و حزباللهی بوده است،
حرف کاملا درستی است!
🔹 «مملکت مال حزباللهیهاست»، چون پایداری و پیشرفت یک نظام سیاسی، جز با حمایت متقابل آن نظام و هوادارانش از یکدیگر حاصل نخواهد شد؛ و دقیقا به همین خاطر است که در هیچکدام از نظامهای سیاسی دنیا، زمام امر کشور را در اختیار نیروهای غیرمعتقد به بنیانهای فکری و ارکان هویتی آن نظام قرار نمیدهند.
🔸 در شرائطی که بسیاری از مراکز حساس مدیریتی کشور در اختیار غیرانقلابیهاست و قشر متدین جامعه، حتی برای استفاده از امکانات عمومی کشور مثل: پاساژها، پارکها، رستورانها، سینماها، ورزشگاهها و … در مضیقه است، عدهای بهخاطر «جهالت» و عدهای هم از روی «خیانت»، روایتی غلط از جملۀ «مملکت مال حزباللهیهاست» را در فضای رسانهای کشور غلبه داده و بر پایۀ همان روایت غلط، به جنجالآفرینی روی آوردهاند.
📌متن کامل
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مبارزی که پس از ۴۰ سال، تصمیم به صلح گرفت!
◾آیا صلح میتواند پایانی بر این مناقشه باشد یا مقاومت باید ادامه پیدا کند؟
#یادداشت_دوم
👤امیرحسین کاربخش، کارگردان «وداع با اسلحه» درباره نقش یاسر عرفات در روایت این مستند می گوید:
🔻ما دست روی سوژه #صلح میان اسرائیل و فلسطین گذاشتیم اما این صلح را از زاویه نگاه رهبر ملت فلسطین در آن مقطع یعنی یاسر عرفات روایت کردهایم.
◾عرفات در مقطعی رهبر جنبش فتح بود و همواره شعار و آرمانش آزادی فلسطین بوده است. عرفات برای رسیدن به این هدف، به مدت ۴۰ سال مبارزه میکند اما از جایی به بعد گویی نظرش تغییر میکند و به جای مبارزه، سراغ مذاکره میرود.
◽زندگی رهبر یک ملت هیچگاه از سرنوشت آن ملت جدا نیست. به همین دلیل گویی با بالا و پایین رفتن زندگی عرفات، سرنوشت مردم کشور فلسطین هم تغییر میکند.
◽عرفات در زندگیاش تصمیمات مهمی گرفته که برخی از آن تصمیمات برای ما عجیب بوده است. اینکه او در مقطعی تصمیم میگیرد با دشمن خونیاش صلح کند، تصمیم عجیبی است که روایت آن برای مخاطب امروز میتواند جذاب (و عبرت آموز) باشد.
◾رهبر ملت فلسطین در مقطعی تصمیم میگیرد صلح را با اسرائیل تجربه کند.
عرفات مسیر سخت و پرفرازونشیبی را طی کرد تا به این تصمیم برسد. عرفات در آن مقطع به طرف مقابل خودش اعتماد و فکر میکرد اگر به طرف مقابل حسن نیست نشان دهد، طرف مقابل هم با حسننیت با او مواجه میشود.
🔴 بعد از صلح اما اتفاقات دیگری رخ میدهد..
[ادامه یادداشت]
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
پایگاه تحلیلی صراط
مبارزی که پس از ۴۰ سال، تصمیم به صلح گرفت! ◾آیا صلح میتواند پایانی بر این مناقشه باشد یا مقاومت بای
مبارزی که پس از ۴۰ سال، تصمیم به صلح گرفت!
(صفحه 2 از 2)
🔻بعد از صلح اما اتفاقاتی رخ میدهد که همه چیز برخلاف تعهدات طرف مقابل پیش میرود.
◾خود عرفات هم زمانی که نتایج این اقدامات را میبیند، پشیمان میشود و تصمیم میگیرد از مسیری که انتخاب کرده بازگردد و مجدد سلاح در دست بگیرد.
◽با در دست گرفتن سلاح است که کار نیمه تمام عرفات از سوی حماس به سرانجام میرسد و در سال ۲۰۰۶ منطقه غزه را آزاد کردند.
◽عرفات در اواخر زندگی خود به شعار «جهاد» باز میگردد و شاخه نظامی فتح را مجدد فعال میکند و همین تصمیمات نشان میدهد که از تصمیم قبلی خود برای صلح بازگشته است.
🔻این مستندساز درباره دیدگاه مردم فلسطین نسبت به عملکرد یاسر عرفات هم توضیح داد:
◾بخش عمدهای از مردم فلسطین با تصمیم یاسر عرفات برای صلح مخالف بودند اما طبیعتاً بخشهایی از مردم فلسطین بودهاند که از جنگ و درگیری خسته شده و فکر میکردند که با صلح میتوانند به آرامش در زندگی خود برسند. بخشی از نیروهای طرفدار عرفات هم طبیعتاً موافق این صلح بودند.
◽در آن مقطع هم در میان مردم فلسطین و هم در میان یهودیان مناطق اشغالی، این صلح موافقان و مخالفانی داشته است.
◾در اواخر عمر عرفات اما اکثر تجمعات فلسطینیان علیه عرفات است. در کشورهای دیگر هم تجمعاتی علیه سیاستهای اشتباه او در فرآیند مذاکرات شکل میگیرد. طرف اسرائیلی به ظاهر صلح کرده بود اما صلحی که خودش مدنظر داشت و مصداق همان دستکش مخملی بر روی پنجه فولادی بوده است.
┈┄┅══════┅┄┈
یادداشت اول: وقتی شهید نواب از یک طلبه فلسطینی یاسر عرفات ساخت
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اگر اصلاح طلبان اراده کنند یک موضوع در رسانه ها بزرگ شود، می شود؛ نمونه اش همین خانم معصومی/ حزب اللهی ها بلد نیستند از خودشان دفاع کنند
روزنامه جوان:
▫️حالا همه ماجرای این را که ایران «برای حزباللهیهاست»، میدانند. همه میدانند که فلان فعال سیاسی در شبکه قرآن سیما چنین حرفی زده و به حضور اصلاحطلبان در صداوسیما اعتراض کرده است. همه نه فقط میدانند که موضعگیری هم کردهاند و گفتهاند که حرف نادرستی بیان شده است.
🔹چرا برای دو دقیقه صحبت یک فرد در شبکه قرآن چنین جنجالی راه میافتد؟ آیا همه دغدغه تبیین اشتباه بودن یک موضع از فردی نه چندان مطرح و بدون جایگاه مدیریتی در اداره کشور را دارند؟
▫️چون جریان سیاسی و رسانهای اصلاحطلبان اراده کرده که این موضعگیری دیده شود و اصلاحطلبان در فضاسازی رسانهای و عملیات روانی آن قدر مهارت دارند که وقتی اراده میکنند یک موضوع دیده شود، محکوم شود، گوینده تخریب شود و کل موضوع، تبدیل به موضوع اول کشور شود، میشود.
🔹چرا محسن رهامی و حرف نادرست و سطحیاش که تئوریزه کردن رسمی خشونت در کف خیابان بود، موضوع اول کشور نشد؟ چون او یک اصلاحطلب بود و اصلاحطلبان ارادهای بر دیده شدن خطای فاحش او نداشتند، اصولگرا و انقلابی و حزباللهی هم که چندان کار رسانهای و فضاسازی و عملیات روانی بلد نیست!
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
21.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مملکت یا کشور؟!
فعلا تیتر این باشه..
⭕ شبکه قرآن و اینهمه چالش؟
کسی نداند فکر می کند چه شده است.
🔻خانمی در یک برنامه معمولی در یک شبکه کممخاطب، سخنی را پرانده است و یک جماعت، چند روز است کار و بارشان را رها کرده اند تا او را ادب کنند.
کسی نمی داند چرا؟ خودشان می گویند: این یک فرد نیست؛ این هویت انقلابی نماهاست.
🔹حالا همین افراد بقول ایشان انقلابی نما به مراتب از این روشنفکرنما ها😉 بیشتر نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و برائت جستند اما تاثیری ندارد..
🔹می گویند آب ریخته، جمع نمیشود و تا میخوری میزنیم..یکی از ریشه لغوی مملکت و تفاوتش با جمهوریت سخن می راند و دیگری از ریشه تاریخی تفاوت کشور و مملکت پرده بر میدارد.
⭕ که چه؟! میخواهید بگویید که حزب اللهی دنبال سلطنت است و مردم سرش نمی شود؟!
🔸لفاظی بکنید و طعنه بزنید ولی بدانید جمهوریت با این کارها به عرصه حکمرانی کشانده نمی شود.
🔸کسی که چهل سال است با همین حزب اللهی هایش، مردمسالاری را آنقدر به بوق و کرنا کرده که شما بواسطه همان گفتمان، امروز جایگاه مردم را مطالبه کنید؛ هنوز هم نه فقط در حرف، بلکه در عمل پایبند به نقش مردم است و لو اینکه در پایتخت مملکتی هم مستقر باشد.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈