فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فاطمیه
🔺 بیان قسمتی از وصیت حضرت امام #موسی_بن_جعفر علیهماالسلام به #هشام رحمهالله پیرامون:
چگونگی دستیابی به #غنا و رهایی از #حسد با استفاده از #تضرع به درگاه الهی
🔹 «قال رسول اللّه صلى اللّه عليه وسلم: فاطمة بهجة قلبي، و ابناها ثمرة فؤادي، و بعلها نور بصري، و الأئمة من ولدها أمناء ربي و حبله الممدود بينه و بين خلقه، من اعتصم به نجا، و من تخلّف عنه هوى.»
[ #فرائد_السمطین ج۲ ص۶۶ طبع مؤسسة المحمودی]
🔹وصية موسى بن جعفر علیهماالسلام لهشام بن الحكم رحمهالله:
«... يا هشام من أراد الغنى بلامال، وراحة القلب من الحسد، والسلامة في الدين فليتضرَّع إلى الله في مسألته، بأن يكمل عقله، فمن عقل قنع بما يكفيه، ومن قنع بما يكفيه استغنى، ومن لم يقنع بما يكفيه لم يدرك الغنى أبداً.
يا هشام إنَّ الله جلّ وعزّ حكى عن قوم صالحين أنّهم قالوا: ربّنا لا تزغ قلوبنا بعد إذ هديتنا وهب لنا من لدنك رحمةً إنّك أنت الوهّاب ( #آل_عمران :۸)»
[ #بحارالانوار ج۱ ص۱۳۹]
۸۹٫۲٫۲۷
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
✳️ به مناسبت اجرای استعماری حذف حجاب به دستور رضاخان ۱۳۱۴ ه ش
🔺 درسی بسیار آموزنده و مهم از سوره عنکبوت
🔹 بعضی از سور #قرآن هست که بسیار در ساختن #فکر و #قلب و درون #انسان نقش مهمی دارد که یکی از آنها سورهی مبارکهی "عنکبوت" است که اعلام #خطر میکند برای هر انسان #مسلمانی!.
چون با یک قاطعیتی میفرماید: «أحسب الناس»؛ مردم چنین فکر میکنند که دست از سرشان برداشته خواهد شد به صِرف اینکه ما گرایش به #اسلام پیدا کردیم، ما شیعهی #علی علیهالسلام هستیم، ما #کربلا میرویم، ما سینه میزنیم، #عزاداری میکنیم!.
این چیزها درست و همهاش هم خوب، ولی پایداری یک چیز دیگری است که وقتی مشکلات پیشآمد کرد، انسان همان باشد که بود و هیچ درونش تزلزلی پیدا نشود.
در وقتی که #رضاخان بخت برگشتهی ملعون به دستور ارباب #انگلیسی خودش حکم برداشتن #حجاب را در #ایران اجرا کرد؛ خب دیدیم که چه جلساتی تشکیل شد و چه افرادی خانوادههایشان، - #زنان و #دختران- خود را آوردند در آن مجالس و با وضع بسیار بیحیایی و خیلی دور از حمیّت و مردانگی؛ و شرفشان را زیر پا گذاشتند!.
این خطر بزرگی است. این را باید توی فکرش بیفتیم.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فاطمیه
🏴 اهمیت #توسل به ساحت حضرت فاطمه #زهرا صلوات الله علیها
۸۹٫۲٫۲۷
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
#فاطمیه
🏴 شهادت حضرت فاطمه زهرا صلواتاللهعلیها را به محضر مقدس و مطهر امام زمان علیه السلام و همه دوستان و شیعیان ایشان تسلیت عرض می نمائیم.
▫️ #مصائب حضرت #زهرا و #امیرالمؤمنین (صلوات الله علیهما) تنها #مظلومیت و خوردن در به پهلو نیست؛ بلکه باید دید ریشهی این مصائب کجاست؟ ریشهی این مصائبِ خاندان #پیامبر (علیهمالسلام)، این است که مردم #اسلام را نفهمیدند و در پی اصلاح #قلب نبودند!
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی رحمه الله تعالی
@seyedololama
علم واقعی-@seyedololama.mp3
1.83M
🔺 خدمات بسیار بالای #مرحوم_امام
🔹 مالکیت خدا؛ هر چه میبینیم او را میبینیم!
🔸 قسم دادن #صاحب_الزمان به جدهاش #فاطمه زهرا سلاماللهعلیهما
🔺 آبرومندی ظاهری و بیآبرویی باطنی!
🔹 شیخ و فاحشه؛ شیخی به فاحشهای گفت مستی ...؛ ( #خیام نیشابوری)
✅ مرحوم آیتالله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
#فاطمیه
#فدکیه
#حجاب
🔺 نمونهای از سیاست حضرت زهرا سلام الله علیها در برابر دشمنان
🔹 نوشتهاند که وقتی حضرت #ﺯﻫﺮا ﺳﻼﻡ اﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻬﺎ شنید که میخواهند #فدک را از دستشان بگیرند، نرفت حضرت #علی (علیه السلام) و بچههایشان را جمع کند و یک حالت تقابل ایجاد کند، بلکه خودش به تنهایی اقدام نمود و این خیلی پرمعنا است؛ پدرشان در بین مردم شاید بارها گفته بودند که:
#فاطمه پاره تن من است و هر کسیکه او را آزار بدهد و ناراضی کند، مرا ناراضی کرده و هر کسی من را ناراضی کند، خدا را از خود ناراضی کرده.
ایشان این #سیاست را به کار گرفت و کسی را با خودش همراه نکرد تا #دشمنان بهانه نداشته باشند که مثلاً شوهرت فلان کار را کرده، فلان کس را کشته و ما نمیتوانیم به حرفش گوش دهیم و نتوانند عذری بیاورند. این است که خودش به تنهایی پا میشود و به #مسجد میآید...
وقتی که حضرت زهرا به سمت مسجد حرکت میکند، همان پوشش همیشگی را به خود میگیرد. هم روسری و هم #چادر خودش را بر میدارد حتی به طوریکه در بین راه چادر به زیر پایش میرفته!
و این هم درسی است به زنهای فعلی ما که نگویند: حالا آن زمان یکطور بوده و این زمان یکگونهی دیگر است!.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ذکر دعای سفارش شده از مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی به نقل از مرحوم امام خمینی که به شاگردان خویش به جهت دفع بلا و مصیبت توصیه میفرمودند:
عصر و غروب #جمعه، به نیابت از تمام شیعیان عالم
ده مرتبه:
اللهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ وَ ادْفَعْ عَنَّا البَلاءَ المُبْرَمَ مِن السَّماءِ إنَّكَ عَلى کُلِّ شَئٍ قَدِیرٌ
خدایا صلوات فرست بر محمد و آل محمد و دفع بنما از ما بلائی را که حتمی شده است از آسمان، همانا تو بر هر امری قادر و توانائی
التماس دعا
📹 تصاویر مربوط به ماههای پایانی حیات شریف مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی، میباشد.
@seyedololama
⚠️ "للهِ الاَمر مِن قَبلُ و مِن بَعد"
🔺هر پیشامدی را که شما از آن مهم تر ندانید و فکر درباره اش نکنید، بدانید این یک پیشامدی است که قبل و بعدش را قدرت الهی، فرشتگان الهی، مأمورین الهی ردیف کرده و شما از آن غافلید. خیال می کنید که این ها دارد خودش می چرخد. فلان دولت وضعش این شد، فلان هیئت دولت این شد، فلانی ها استعفا دادند، فلانی ها هواپیمایشان سرنگون شد ... از حرکت یک مگس بگیر تا یک موشک فضاپیما و فلان.
🔺 این ها برای قدرت خدا فرقی نمی کند. همه ناشی از "للهِ الاَمر مِن قَبلُ و مِن بَعد" است .
🔺 و لذا بسم الله گفتن ما باید به این حساب باشد. ما که از خواب بیدار می شویم بسم الله الرّحمن الرّحیم می گوییم، باید بدانیم که الآن اول است، یک ساعت دیگر بعدش است. تا ظهر نمی دانیم چه می شود! تا شب زنده هستیم یا نیستیم معلوم نیست همه اش به دست اوست. با نام او، با فکر او، با توجه به او، با نماز صبح رو به او با سجده در مقابل او. این می شود اسلام.
🔺 اما چیزهای دیگر در نظر امثال بنده خاطره را ، فکر را پر کرده و دلها را گرفته و مسخّر کرده.
🔺 این است این شرک ها و این دردهای بی درمان ما مسلمین که باید در فکرش باشیم و غمش را داشته باشیم، ناله اش را در خانه ی خدا بکنیم که قبل از این که ما بمیریم خدایا از اسلام به ما یک بهره ای بده.
۸۵٫۸٫۲۱
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
#فاطمیه
✅ انسان در این دنیا در دام دنیاپرستی و حجابِ دوری از حقایق بزرگ می شود و زندگی فردی کودکانه اش را به اجتماع می رساند مانند یک قطراتی که از کوه و از برف آب می شود و سرازیر می شود تا خودش را به رودخانه می رساند.
این مسیر کودکی همراه با جهل و نادانی و خودخواهی و خودپرستی است.
⁉️ اگر به اجتماعی وارد شود که [این اجتماع] او را اصلاح کند خوشا به حالش و اگر مانند خودش در اجتماع زیاد باشند این باعث می شود که از عمر خودش بهره ای نبرد.
🔴 و معنای مجاهده این است که وقتی انسان به تکلیف رسید و توانست بفهمد که کودک و نادان و اسیر مسائل حیوانی خودش بوده، حالا باید اصلاحاتی در خودش بکند و چون اجتماع هم مانند خودش تشکیل شده، این است که مجاهده پیش می آید.
❓ این مبارزه چگونه خواهد بود؟
✅ عمده ی آن در صفاتی است که انسان در خودش می بیند. می بیند که دنیا را برای خودش می خواهد. سودها را برای خودش می خواهد. از عبادات و مساجد و هیئات هم توقع این دارد که یک منافعی به او برسد. این را که در خودش حس کرد، علامت یک بیماری مزمن است، توجه به دنیا، علاقه به دنیا و غفلت از آتیه و اخری. این باعث می شود که دست به مجاهده بزند و با خودش و با نیروهای حیوانی خودش، به مخالفت اقدام بکند.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
سیدالعلماء
#فاطمیه ✅ انسان در این دنیا در دام دنیاپرستی و حجابِ دوری از حقایق بزرگ می شود و زندگی فردی کودکانه
▶️ مسئله از اول اسلام این بوده. تا حالا صدیقه طاهره علیهاالسلام مصیبتش همین بوده که یک خانواده سه چهار نفری بیشتر نبودند بقیه یا سکوت می کردند یا به سود حیوانیت خودشان اقدام می کردند.
🔼 همین که پدر بزرگوارش رحلت کرد، طغیان دنیاطلبی مردم مسلمان باعث ضربه خوردن به این خانواده شد.
ایشان به مسجد تشریف آورد و بیاناتی کرد که آن بیانات ضبط شد و خانواده رسالت و سادات آن موقع به بعد تاکنون آن بیانات را نگهداری کرده اند. بعد از قرآن کریم اهمیت کاملی به آن می دادند و حتی دستور می دادند که فرزندانشان این بیانات را حفظ کنند. منتهی از وقتی که فرهنگ استعماری در ایران و مصر و بغداد و نواحی اسلامی بر سر کار آمد و این دولت ضداسلام انگلستان مسلط شد همه این چیزها را از بین برد. وگرنه فرزندان ما الآن می دانستند که حضرت زهرا چه هدفی داشت و چه فرمود و آن فرمایشات او الآن هم در اجتماع ما محل خودش را دارد. باید پیروی بشود، باید سرمشق بشود، باید جمله به جمله اش تخته سیاه و درس و بحث و گفتگو بشود.
▶️ وقتی این چیزها پیدا شود و قدری اهمیت داده شود، قدری این دنیاپرستی پایین می آید.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
سیدالعلماء
▶️ مسئله از اول اسلام این بوده. تا حالا صدیقه طاهره علیهاالسلام مصیبتش همین بوده که یک خانواده سه چه
*تاثیر مراوده با نوع مردم بر تضعیف روحیات انسانی*
🔺 آن وقت چون اجتماع معمولاً پر از مردمانی است که در این فکرها نیستند و انسان هم به آن ها برخورد می کند، درنتیجه مرتباً سطحش پایین می آید و با سطح حیوانات معمولی نزدیک می شود.
🔺 این است که باید چاره جویی کند از برای این که خودش را نجات بدهد و لذا است که در حدیث کمیل حکمت شماره 139 نهج البلاغه، آنجا کمیل نقل می کند که حضرت علی علیه السلام دست مرا گرفت و مرا به جای خلوتی بیرون از شهر برد. آنجا با من شروع به صحبت نمود.
*توجه به اسباب غفلت*
🔺 همان فضا، همان اجتماع همان اشخاصی که آمد و شد می کنند با انسان سلام و علیک می کنند، تا برسد به افراد خانواده، رفیق، هم حجره، تمام این ها ممکن است اسباب غفلت انسان را فراهم آورده و سطح انسان را پایین بیاورند.
🔸 می گوید حضرت مرا بیرون برد آن جا که تنها شدیم - در صحرایی بود، بیابانی بود، کجا بود- یک آه سوزناکی کشید کأنّه از غفلت وضع اجتماعی، شدید ناراحت شده بود و هم نمی توانست به مردم آنچه را که در دل دارد بیان کند که سطحشان سطح حیوانی است، سطح انسانی نیست.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
▶️ سعدي در كليات سعدي در جامع بعلبك كه در مسجد سوريه، آنجا منبر مي رفته، نقل مي كند: كه من يک آيه اي را [یک کسی] داشت تفسير مي كرد كه من از خود بي خود شده بودم، ولي مي ديدم مشتري هايي كه (پای سخنش) نشستند خبري نيست. با خود گفتم: با حيوانات چقدر حرف مي زني؟! رهایشان كن.
*⃣ [پس معلوم مي شود كه عرفا و ادباي مانند حافظ و سعدي و مولوي و اين ها به امثال بنده به چشم انسان نگاه نمي كنند چون مي بينند يك آيه اي را خواندند يا يك شعري را خواندند يا يك خطبه اي را بيان كردند ... اصلا ما همانيم كه يك ساعت قبل بوديم، نه حركتي در ما پيدا شد، نه تغيير رنگي پيدا شد، نه به سجده افتاديم، نه به ذكر افتاديم، نه به استغفار افتاديم، مي فهمند كه اين ها حيوانند.]
⏺ بياييد يه كاري بكنيم كه به نظر اهل علم و عرفان از حيوانيت كم كم، رفته رفته، جدا بشويم، به انسانيتي كه آن ها به آن رسيده اند برسيم.
🔼 و علامتش در قرآن آمده: « اذا تليت عليهم آياته زادتهم ايمانا و علي ربّهم يتوكلون » يا اين كه درجاي ديگر مي فرمايد كه: پوست بدنشان تغيير پذير مي شود با شنيدن آياتِ ما، به خاك مي افتند، پيشاني به زمين مي گذارند.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
🔶 آیت الله حاج آقا مرتضی تهرانی نقل می کنند که از پدرم پرسیدم چرا شما این قدر به آشیخ مرتضی زاهد احترام می کنید؟
[آشیخ مرتضی یک پیرمرد بزرگواری بود که خیلی پیر شده بود و او را به دوش می کشیدند و به جلسات می بردند و بازاری های تهران از او استفاده می کردند.
و تا رسائل مکاسب هم بیشتر نخوانده بود. معنایش این است که رسائل را هم نخوانده است. یعنی فقط شرح لمعه و این ها را خوانده.
ولی به تور یک مربی می خورد که خدا خواسته او را نجات بدهد. ولی حالا اسمش را نیاورده که آن مربی چه کسی بوده و مسیرش عوض می شود.
از این رو می گفتند آسید مرتضی روضه خوان نه این که او را از علماء و این ها حساب بکنند.]
🔸 پدرم می فرمود- یعنی حاج میرزا عبدالعلی پدر حاج آقا مرتضی و حاج آقا مجتبی ره- پدرم می فرمود ایشان استاد من در تعلیم مخالفت با هوی نفس بود.
🔸 یکی از رشته های بندگی این است که انسان نفس خودش را بشناسد. که دشمنی اش هم مارگونه است. مار گاهی خوابش می برد، حرکت نمی کند ولی اگر حرارت به او برسد کم کم خودش را می جنباند. معلوم می شود که زنده است.
🔸 بشناسیم که درون ما یک دشمن هست به نام #نفس اماره که این خودش را به این آسانی ها نشان نمی دهد.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فاطمیه
🔺 بیان قسمتی از وصیت حضرت امام #موسی_بن_جعفر علیهماالسلام به #هشام رحمهالله پیرامون:
چگونگی دستیابی به #غنا و رهایی از #حسد با استفاده از #تضرع به درگاه الهی
🔹 «قال رسول اللّه صلى اللّه عليه وسلم: فاطمة بهجة قلبي، و ابناها ثمرة فؤادي، و بعلها نور بصري، و الأئمة من ولدها أمناء ربي و حبله الممدود بينه و بين خلقه، من اعتصم به نجا، و من تخلّف عنه هوى.»
[ #فرائد_السمطین ج۲ ص۶۶ طبع مؤسسة المحمودی]
🔹وصية موسى بن جعفر علیهماالسلام لهشام بن الحكم رحمهالله:
«... يا هشام من أراد الغنى بلامال، وراحة القلب من الحسد، والسلامة في الدين فليتضرَّع إلى الله في مسألته، بأن يكمل عقله، فمن عقل قنع بما يكفيه، ومن قنع بما يكفيه استغنى، ومن لم يقنع بما يكفيه لم يدرك الغنى أبداً.
يا هشام إنَّ الله جلّ وعزّ حكى عن قوم صالحين أنّهم قالوا: ربّنا لا تزغ قلوبنا بعد إذ هديتنا وهب لنا من لدنك رحمةً إنّك أنت الوهّاب ( #آل_عمران :۸)»
[ #بحارالانوار ج۱ ص۱۳۹]
۸۹٫۲٫۲۷
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 ذکر دعای سفارش شده از مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی به نقل از مرحوم امام خمینی که به شاگردان خویش به جهت دفع بلا و مصیبت توصیه میفرمودند:
عصر و غروب #جمعه، به نیابت از تمام شیعیان عالم
ده مرتبه:
اللهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ وَ ادْفَعْ عَنَّا البَلاءَ المُبْرَمَ مِن السَّماءِ إنَّكَ عَلى کُلِّ شَئٍ قَدِیرٌ
خدایا صلوات فرست بر محمد و آل محمد و دفع بنما از ما بلائی را که حتمی شده است از آسمان، همانا تو بر هر امری قادر و توانائی
التماس دعا
📹 تصاویر مربوط به ماههای پایانی حیات شریف مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی، میباشد.
@seyedololama
سیدالعلماء
حل مسائل هم به اين است كه نگذاريم حركت بي بصيرتي از ما صادر شود. بينشمان را تار نكنند، ما را فريب ندهند.
حيوانات معمولا عادت ندارند در جايي بچرخند، بلکه ميخواهند حركت كرده و پيش بروند. بنابراین چشمهاي آنها را ميبستند تا نفهمند در حال در جا زدن هستند بلكه فكر كنند در بيابان و صحرا در حال طی کردن راهشان می باشند. به اين حرکت ميگويند حركت بدون بصيرت، بدون فكر و بدون بينش.
اگر چشم حیوان را باز كنند و تا اندازهاي بفهمد، ميايستد، چون ميبيند به همان زميني كه چند دقيقه پيش آنجا بود ميرسد. اين حرکت نیست، خلاف حركت است و سكونت است. به اين حالت ميگويند باركشي، استثمار از يك جاندار به وسيله بستن چشمهای او و گرفتن بينش او.
همين كار را بعضي از انسان نماها درباره هم نوعان خودشان انجام داده اند.
بدین صورت که مانع شده اند آن ها راه و چاه خودشان را بفهمند تا به سود آن ها كار بكنند. معناي استعمار همين است. حتی وزارتخانهای هم براي اين كار قرار دادهاند.
مثلا فرانسه در عين اين كه ميگويد من پيشواي آزادي خواهان جهان هستم وزارتخانه استعمار دارد.
ما یادمان هست در چندین سال قبل الجزايريها ميگفتند ما میخواهیم مملكت مستقلی داشته باشیم اما آن ها با وجود ادعای متمدن بودنشان، زير بار نميرفتند و ميگفتند شما مال ما هستيد.
بنده يادم هست كه علامه طباطبايي (رحمه الله) همين عبارت فرانسويها را تكرار ميكرد و ميفرمود: ريس جمهور فرانسه ميگويد: فرانسه الجزاير را جزء خودش ميداند.
اين مغالطه و بستن چشم بشريت است. خر كردن بشر به معنای این است که بينش او را بگیرند تا به سود آن ها كار كند. منابع نفتي، گازي و ... را به آن ها بدهد، منابع انسانياش را به آن ها بدهد، زن و مردشان در اختیار آنها قرار بگيرد. براي آن ها، شخم بزنند، كشت و كار بكنند بعد بار کرده و با قطارهاي راه آهن به فرانسه بفرستند. اين معناي استعمار است.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فاطمیه
#فدکیه
🔺 مشاهدهی #نعمتهای بیشمار خدای متعال؛ الحمدلله علی ما انعم و له الشکر علی ما الهم
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
سیدالعلماء
حل مسائل هم به اين است كه نگذاريم حركت بي بصيرتي از ما صادر شود. بينشمان را تار نكنند، ما را فريب ن
"بصیرت واقعی مراقبه و توجه به احوال درون است"
🔺 ... در چنین شرائطی انبياء آمدهاند تا به ما بگويند:
شما چنين وضعي داريد که: گروهي ناديدني به نام شياطين تصميم دارند شما را در بند كنند و به زيان شما و به سود خودشان شما را به حركت در بياورند. اما خداوند به وسيله فرشتگان رحمتش شما را كمك ميكند. بياييد گوش بدهيد تا چشم بصيرتتان از شما گرفته نشود.
🔺 انسان وقتي وارد اين مسائل شد، يك دنياي جديدي برايش پيدا ميشود و كه شب و روزش هم دارای امتحان است. خوردن، خوابيدن، راه رفتن، حرف زدن، مطالعه كردن، همه اين ها ميتواند شيطاني باشد.
يك روزنامهای در جايي میبیند و میخواند، بدون این که بداند اين روزنامه همهاش صحيح است یا نه؟ يا يك گوينده كه سخنانش پخش ميشود يا يك كلاس و معلمي كه درباره او تحقيق نشده، همه اين ها ميتواند، آلت استثمار باشد.
🔹 در این صورت بینایی ما را ضعیف کرده، قوت تشخیص را از ما میگیرد و کار ما همانند گردش حیوانات به دور آسیاب میشود که فقط به سود شیاطین جن و انس است.
🔸 مثل یک الجزايري که به سود فرانسويها كار ميكرد یا هنديها که با فاصله چند هزار كليومتر، اسير انگليسيها شده بودند و به سود آن ها كار ميكردند. كشتي كشتي گندم و فلزات و طلا و… از هند به انگلستان که چند هزار كليومتر، آن طرف تر بود ميرفت، چون بصيرت را از آن ها گرفته بودند.
در تاريخ نوشتهاند: وقتي انگلسيها وارد هند شدند حتي از تدريس بعضی کتاب ها مثل گلستان سعدي هم جلوگيري كردند، چون بعضي از اشعارش به سود آن ها نبود ...
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فاطمیه
🔹عن الحسين بن عليّ عليهماالسلام قال:
قال رسول اللّه صلى اللّه عليه وسلم: فاطمة بهجة قلبي، و ابناها ثمرة فؤادي، و بعلها نور بصري، و الأئمة من ولدها أمناء ربي و حبله الممدود بينه و بين خلقه، من اعتصم به نجا، و من تخلّف عنه هوى.
[ #فرائد_السمطین ج۲ ص۶۶ طبع مؤسسة المحمودی]
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
تقویت ایمان با کمک رویاهای صادقه-@seyedololama.mp3
712K
41.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سومین سالگرد ارتحال ملکوتی عالم ربانی، سیدالعلماء، مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی؛ (۲۲ #ربیع_الثانی ۱۴۳۸=۲ #بهمن ۱۳۹۵)
🔺کلیپ سالک الی الله
@seyedololama
سیدالعلماء
"بصیرت واقعی مراقبه و توجه به احوال درون است" 🔺 ... در چنین شرائطی انبياء آمدهاند تا به ما بگويند:
♻️ ... مرحوم امام نقل میکردند: يكي از صاحب منصبهاي انگليسي، صدایي به گوشش خورد. گفت: اين چيست؟ گفتند: اين صداي اذان مسجد است. گفت: به سود انگلستان است يا به ضرر انگلستان؟ گفتند: يك كار عبادي سنتي است، به شما ارتباطي ندارد. گفت: پس هر چه ميخواهند بگويند!
♻️ بنابراين هر كدام از ما بايد در اين فكر باشيم كه رفع موانع بينشي از خود بكنيم. و آن به اين است كه موانعی را كه تا به حال جمع شده کم کم بساييم و از بين ببريم، سوهان بزنيم.
✅ تنها با حرف زدن و صحبت و موعظه كار درست نمیشود. تا جايي انسان نياز به سوهان زدن دارد كه اسمش را «مجاهده» گذاشتهاند. مجاهده مثل جانبازي است، منتها جانبازي فكري، نه جانبازي ای که از ناحیه دست و پا باشد. آن جانبازي كه در جبهه جانباز شده وقتي برمیگردد، باید به او بگويند جانبازي روحيات تازه شروع شده است، حواست جمع باشد! چون ممكن است در همين حالي كه يك دست يا چشم يا پا از دست دادهاي و به سعادت رسيدهاي و ثوابش را برده اي و پرونده خوب هم داري، خدایی نکرده همه اين ها را خراب كني. چون ممکن است به خاطر بیبصيرتی مغرور شوی و از نصايح ائمه (عليهم السلام) بي بهره شوی و تحت تسخير شيطان در بيایي و به سود او كار كني.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فاطمیه
🔺 ... عن أخيه الحسن بن علي بن أبي طالب: قال: رأيت امي فاطمة قامت في محرابها ليلة جمعتها فلم تزل راكعة ساجدة حتى اتضح عمود الصبح وسمعتها تدعو للمؤمنين والمؤمنات وتسميهم وتكثر الدعاء لهم، ولا تدعو لنفسها بشئ، فقلت لها: يا اماه لم لا تدعين لنفسك كما تدعين لغيرك؟ فقالت: يا بني! الجار ثم الدار.
[ #بحارالانوار ج۴۳ صص۸۱-۸۲]
🔹 برداشتهایی از روایت امام #حسن علیهالسلام از #دعا کردن حضرت #زهرا علیهاالسلام برای #مؤمنین در شب #جمعه
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
✅ ما برای خود یک انسانیتی موهوم را در وجودمان مجسم کرده ایم- امثال بنده را عرض می کنم- که از این جهت هیچ وقت از خودمان این سؤال را نمی کنیم که آیا به انسانیت و بلوغ انسانی رسیده ایم یا نه؟ اما این غفلت بسیار مصیبت بار است. بیشتر از آن که زندگی در آب های آلوده مصیبتبار است، این غفلت خیلی بیشتر امروز مصیبت بار است.
✅ یک وقتی یک روحانی اهل لرستان به بنده می گفت که ما جوان که بودیم شجاعت و مردانگی را به این می دانستیم که بتوانیم یک گروهی را چپاول کنیم و اموال آن ها را بگیریم و آن ها را در بیابان رها کنیم. اتفاقاً به همین منظور و همین فکر وارد یک چادر شدیم. کتابی آنجا بود. آن کتاب را من برداشتم و نگاه کردم- اسمش معراج السعادة بود، تألیف مرحوم نراقی ـ قدری خواندم، کتاب را همان جا گذاشتم بیرون آمدم وسیله فراهم کردم و به نجف اشرف رفتم.
♻️ همین، غفلت را پاره کرد. زندگی را زیرورو کرد و بعد به قم آمده بود و یکی از یاران مرحوم آیت الله خوانساری شده بود که باران و جریان استسقاء و این ها را آن بزرگوار عمل کرد او هم از همراهان و دوستان ایشان بود.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama