هدایت شده از H Parsa
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیرمرد عارف شهر بابل مازندران میگفت: هر کس این دو دقیقه زمان رو گذاشت و کارش حل نشد، به من لعنت کنه. من نود سالمه، آخر عمرمه، الکی لعنت برا خودم نمیخرم
✔️به کانال ساعت ۰۰:۰۰ بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2792882744C3f5cd5b9ff
✨﷽✨
✅«أَنِ اشْكُرْ لِلَّهِ»
برخی گرفتار ظلمتی مخوف به نام وادی کفران نعمت اند! اصلا نعمتهایشان را نمیبینند! نقمت میبیند! ناراضی و افسرده و عقده ای و طلبکارند! خودشان را بدبخت میدانند!
برخی از این وادی بالا آمده و سرخوش و با نشاط از تنعمشان اند! کفران نمیکنند ولی در وادی تاریک دیگری به نام وادی کفر و غرور افتاده اند! اینکه انسان نداند این نعمتها از کجا آمده! تنعّم و خوشی اش را مبتنی بر استحقاق یا اتّفاق ببیند! نمیداند هنوز مبتلا به نوعی پنهان از کفران نعمت است!
ولی وقتی این نعمتها واقعا زیاد میشود و آن چهره ی دلربای نعمتی اش را نشان میدهد که انسان با کلید توحید قفل باطن نعمتها را گشوده و وارد وادی دل انگیز شکر شود. اینجاست که حقیقت «لئن شکرتم لأزیدنَّکم» برایش جلوه میکند.
اینجاست که با توجّه به هر نعمتی و نگاه به فقر خود و کرم و محبّت پروردگارش یک جذب و انجذاب لذیذ شیداگونه ای به عوالم ملکوت پیدا میکند!
گاهی وقتی سلامتی و فرزندان و رزق و دیگر نعمتها را میبیند اشک چشمانش را پر میکند و از آنها با سرعت نور به عالم دیگر وصل میشود. این نعمتها که قبلا مانع و تعلّق بودند اکنون برایش سکوهای پرش به ملکوت شده اند!
آری شکر راهی دیگر برای عبور از تعلّقات به جای زهد است. بلکه باطن شکر یک زهد نورانی لطیف حبّی است. آری خدا به شکر ما نیاز ندارد! این ماییم که برای عروج و صعود شدیدا نیازمند شکر اوییم: «وَ لَقَدْ آتَيْنا لُقْمانَ الْحِكْمَةَ أَنِ اشْكُرْ لِلَّهِ وَ مَنْ يَشْكُرْ فَإِنَّما يَشْكُرُ لِنَفْسِهِ وَ مَنْ كَفَرَ فَإِنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ حَمِيد»
🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🇮🇷🤚سلام، پگاه سه شنبه بیست و پنجمین روز دی ماه و سیزدهمین روز از ماه رجب، یکی از بهترین روزهای خدا، که مصادف است با میلاد امام المتقین حضرت علی(علیه السلام) و گرامیداشت مقام #مرد و روز #پدر و #مددکار مبارک .
🇮🇷🖋از باب ادب، سخن امروز مناسبتی است
🇮🇷🖋ای فاطمه بنت اسد! آن نوزاد را "علی" نام گذار زیرا او والا و برتر است و خدای علی اعلی میفرماید:
🇮🇷🖌من نامش را از نام خودم برگرفتم و به ادب خود او را ادب کردم و بر دشواری های علمم آگاهش ساختم. اوست که بت ها را در خانه ام(کعبه) خواهد شکست و اوست که بر فراز خانه ام بالا رفته اذان خواهد گفت و اوست که مرا بسیار تقدیس و تمجید کند.
🇮🇷📚"پس خوشا به سعادت کسی که او را دوست بدارد و اطاعتش کند و وای به حال کسی که او را دشمن بدارد و نافرمانیش کند".
🇮🇷🌺🇮🇷بار الها؛ بر محمد(صلی الله علیه و آله) و آل محمد(علیهم صلوات الله) درود فرست و ما را با عشق به علی و آل او زنده بدار و این خانواده را شفیع ما قرار ده و روح رفتار پدرانه و و یاری رساندن به دیگران را در وجود ما نهادینه گردان.
عیدتان مبارک و التماس دعا
🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺
علامه حسن زاده آملی:
روايتی از امام نهم عليه السلام نقل شده است كه مى فرمايند:
در قيامت، بلا ديده ها و رنج كشيده ها مقاماتى دارند عالى و ارجمند. اينها كسانى هستند كه تسليم مشيت حق تعالى بوده اند و صبر داشته اند.
🔸 اينها كسانى هستند كه مى گويند:
▫️عاشقم بر لطف و بر قهرش به جد
▫️اى عجب! من عاشق اين هر دو ضد
▫️در بلايم مى چشم لذات او
▫️مات اويم ، مات اويم ، مات او
🔸يا به قول شاعر ديگر:
▫️هر كه در اين بزم مقرب تر است
▫️جام بلا بيشترش مى دهند.
📔فضایل و سیره چهارده معصوم
-----‐---------------------------------
✍آیت الله سید عزیزالله امامت کاشانی:
زیارت عاشورا دارای فضیلت های فراوانی است و سزاوار نیست کسی آن را ترک کند. خواندن و اهدای آن به روح مطهر حضرت صدیقه ی صغری زینب کبری (سلام الله علیها) برای برآورده شدن حاجت بسیار موثر است.
قرائت زیارت عاشورا و جامعه جهت رفع گرفتاری ها و نیل به مقاصد بسیار موثر است.
مداحی_آنلاین_ثواب_گریه_بر_حضرت_زینب_کبری_حجت_الاسلام_دارستانی.mp3
3.04M
ثواب گریه بر حضرت زینب(س)
حجت الاسلام👇
دارستانی🎙
سخنرانی 🔊
شهادت_حضرت_زینب(س)🏴
✨﷽✨
✅ حکایتی از آیتالله بروجردی که دلها را تکان میدهد
آیتالله بروجردی در اواخر عمر خود، با وجود خدمات بسیار، از خالی بودن دست خود در پیشگاه خدا ابراز نگرانی میکنند.
حکایتی تأملبرانگیز از آیتالله بروجردی (رضوان الله علیه) پرده از دغدغهای عمیق در دل یک عالم بزرگ برمیدارد. ایشان با وجود خدمات فراوان، همواره نگران خلوص اعمال خود بودهاند و در احوالات ایشان آمده است:
مرحوم آقای زاهدی که هم مباحثهی حضرت امام و آیتالله سید احمد زنجانی بودند و این چند نفر با هم رفیق بودند، میبینند مرحوم آقای بروجردی کنار کرسی زمستان نشستهاند و مغموم هستند.
خدمت ایشان عرض میکنند: چرا؟
ایشان میفرمایند که اواخر عمر من است و دستم خالی است و چیزی ندارم.
این آقایان عرض میکنند: آقا! شما اینهمه خدمات در ایران و خارج از ایران انجام دادید.
ایشان میفرمایند «وَأخْلِصِ الْعَمَلَ، فَإِنَّ النّاقِدَ بَصیرٌ بَصیرٌ»؛ آن کسی که بناست این اعمال را بپذیرد و ناقد این اعمال هست بصیر و دقیق است.
ناقد همان است که فلزات را بررسی و عیارش را مشخص میکند که چقدر ناخالصی دارد.
در روایات هست که گاهی اعمال انسان تا آسمان هفتم میرود، ولی ملائکهای که در آنجا هستند، آنها را به سبب ناخالصی که دارد، بر میگردانند. البته اینها مراتب عالیه هست و دشواری کار نباید ما را مأیوس کند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✍آیت الله جوادی آملی:
هر سحر فرشتهها میگویند : هل من تائبٍ؟
هل من داعٍ؟
اينها مأموران الهی اند و می گویند:
آيا کسی هست توبه کند، ما قبول کنيم؟ آيا کسی هست از ما چيزی بخواهد؟
در شب های طولانی زمستان سحرهای با فضیلتش را از دست ندهید که به هرکس هرچه دادند در سحرها دادند.
✨﷽✨
✅هیچ عملی را کوچک نشماریم
یکی از علمای اهل بصره میگوید: روزگاری به فقر و تنگدستی مبتلا شدم تا جایی که من و همسر و فرزندم چیزی برای خوردن نداشتیم. خیلی بر گرسنگی صبر کردم پس تصمیم گرفتم خانهام را بفروشم و به جای دیگری بروم. در راه یکی از دوستانم به اسم ابانصر را دیدم و او را از فروش خانه با خبر ساختم. پس دو تکه نان که داخلش حلوا بود به من داد و گفت: برو و به خانوادهات بده. به طرف خانه به راه افتادم در راه به زنی و پسر خردسالش برخورد کردم به تکه نانی که در دستم بود نگاه کرد و گفت: این پسر یتیم و گرسنه است و نمیتواند گرسنگی را تحمل کند چیزی به او بده خدا حفظت کند. آن پسر نگاهی به من انداخت که هیچگاه فراموش نمیکنم. گفتم: این نان را بگیر و به پسرت بده تا بخورد. به خدا قسم چیز دیگری ندارم و در خانهام کسانی هستند که به این غذا محتاجترند. اشک از چشمانم جاری شد و در حالی که غمگین و ناامید بودم به طرف خانه برمیگشتم. روی دیواری نشستم و به فروختن خانه فکر میکردم.
که ناگهان ابو نصر را دیدم که از خوشحالی پرواز میکرد و به من گفت: ای ابا محمد چرا اینجا نشستهای؟! در خانهات خیر و ثروت است! گفتم: سبحان الله! از کجا ای ابانصر؟ گفت: مردی از خراسان از تو و پدرت میپرسد و همراهش ثروت فراوانی است. گفتم: او کیست؟ گفت: تاجری از شهر بصره است. پدرت سی سال قبل مالی را نزدش به امانت گذاشت اما بی پول و ورشکست شد. سپس بصره را ترک کرد و به خراسان رفت و کارش رونق گرفت و یکی از تاجران شد و حالا به بصره آمده تا آن امانت را پس بدهد همان ثروت سی سال پیش به همراه سودی که به دست آورده. خدا را شکر گفتم و به دنبال آن زن و پسر یتیمش گشتم و آنان را بینیاز ساختم. در ثروتم سرمایهگذاری کردم و یکی از تاجران شدم مقداری از آن را هر روز بین فقرا و مستمندان تقسیم میکردم. ثروتم کم که نمیشد زیاد هم میشد. کم کم عجب و خودپسندی و غرور وجودم را گرفته بود و خوشحال بودم که دفترهای ملائکه را از حسناتم پر کرده بودم و یکی از صالحان درگاه خدا بودم. شبی از شبها در خواب دیدم که قیامت برپا شده و خلایق همه جمع شدهاند. و مردم را دیدم که گناهانشان را بر پشتشان حمل میکنند تا جایی که شخص فاسق، شهری از بدنامی و رسوایی را بر پشتش حمل میکند.
به میزان رسیدم که اعمال مرا وزن کنند. گناهانم را در کفهای و حسناتم را در کفه دیگر قرار دادند، کفه حسناتم بالا رفت و کفه گناهانم پایین آمد. سپس یکی یکی از حسناتی که انجام داده بودم را برداشتند و دور انداختند. چون در زیر هر حسنه (شهوت پنهانی) وجود داشت. از شهوتهای نفس مثل: ریا، غرور، دوست داشتن تعریف و تمجید مردم. چیزی برایم باقی نماند و در آستانه هلاکت بودم که صدایی را شنیدم. آیا چیزی برایش باقی نمانده؟ گفتند: این برایش باقی مانده! و آن همان تکه نانی بود که به آن زن و پسرش بخشیده بودم. سپس آن را در کفه حسناتم گذاشتند و گریههای آن زن را به خاطر کمکی که به او کرده بودم، در کفه حسناتم قرار دادند، کفه بالا رفت و همینطور بالا رفت تا وقتی صدایی آمد و گفت: نجات یافت. بله دوستان من، خداوند هیچ عملی را بدون اخلاص از ما قبول نخواهد کرد پس بکوشیم هیچ عملی را کوچک نشماریم و هر عبادت و کار خیری را خالصانه برای خدای تعالی انجام دهیم.
📚کتاب وحی القلم
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اين حسد از آن بدترين #بيماريها و ويروسهای درونی است كه اگر كسی آن را در اوايل درمان نكند معالجه اش در اواخر بسيار مشكل است.»
📚درس تفسیر سوره یوسف جلسه۸
✍میرزا اسماعیل دولابی :
دل معصوم است و خطا نکرده است؛ روی دل را آشغال گرفته است که در آخرالزمان آن آشغالها را هم خداوند با ابتلائات کنار میزند و روی دل و فطرت را تمیز میکند؛ امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف هم که میآید، معلّم فطرت است.