eitaa logo
سیر و سلوک
59 دنبال‌کننده
115 عکس
76 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✍آیت الله مجتهدی (ره) : وضو می‌گیری اما اسـراف می‌کنی! نماز میخوانی امـا با برادرت قطع رابطه می‌کنی! روزه می‌گیری اما غیبت می‌کنی! دست نگه دار باباجان! ثواب‌هایت رادر کیسه سوراخ نریز
- دريا باش مردى پيش بايزيد بسطامى آمد و گفت: ((چرا هجرت نكنى و از شهرى به شهرى نروى تا خلق را فايده دهى و خود نيز پخته‏تر گردى كه گفته‏اند: بسيار سفر بايد تا پخته شود خامى - - صوفى نشود صافى تا در نكشد جامى بايزيد گفت: (( در اين شهر كه هستم، دوستى دارم كه ملازمت او را بر خود واجب كرده‏ام . به وى مشغولم و از او به ديگرى نمى‏پردازم . )) آن مرد گفت: آب كه در يك جا بماند و جارى نگردد، در جايگاه خود بگندد.)) بايزيد جواب داد: (( دريا باش تا هرگز نگندى .)) ? چنان كه رابعه را از زنان عارفه بود، كسى گفت: از خلوت بيرون آى تا شگفتى‏هاى خلقت بينى . رابعه گفت: (( به خلوت در آى تا عجايب خالق بينى .))
✍آیت الله مجتهدی: چیزهایی که به درد شما نمی خورد را نگوئید. خیلی حرفها هست که ما می زنیم و به خاطرش نامه عمل مان را سنگین می‌کنیم. حرفهای بیهوده را ترک کنید.
علامه حسن زاده آملی (ره) نقل می کردند: در تعطیلات تابستان به آمل رفتم، خوابیده بودم بچه ها سر و صدا کردند و از خواب بیدار شدم و غضبناک شدم و بعد از آن ناراحت شدم که چرا من غضبناک شدم. آن قدر گریه کردم تا این که نتوانستم غذا بخورم، به تهران آمدم و راهی تبریز شدم تا سراغ طبیبم علامه طباطبایی(ره) رفتم.   به ایشان گفتم من حال نماز ندارم، بدون این که به ایشان جریان را بگویم گفت: بی خود غضبناک می شوی و انتظار هم داری که در نماز حال داشته باشی».
✅ ببرید بین مردم پخش کنید! ✍ در خامنه یک باغ آباواجدادی داشتند که داخلش یک چشمه بود. یک سال باغداری که به آن باغ رسیدگی می‌کرد، صندوق‌های سیبی را بار زد و آورد مشهد دم خانهٔ آقاسیدجواد که این‌ها سهم شماست. سیدجواد حال‌واحوال کرد و از اوضاع باغ و آبیاری پرسید. گفتند: «از آب چشمهٔ خودتان آبش دادیم؛ گاهی هم از جوی آب عمومی.» آقاسیدجواد گفت: «حالا که از آب عمومی استفاده کردید، بهتر است ببرید در حرم بین مردم پخش کنید.» نه اینکه استفاده از جوی عمومی اشکال شرعی داشته باشد، آقاسیدجواد خیلی اهل مراقبه و احتیاط بود. 📚 از کتاب زندگی اینجاست کوتاهه‌هایی از زندگی آیت الله سیدجواد خامنه‌ای📖 ص ۹۲
✍آیت الله مجتهدی تهرانی : بعد از نمازها دعا کنیم که خدایا، ما را از مستی بیرون بیاور.ما را بیدار کن. خدا کند که از خواب غفلت بیدار شویم. بفهمیم که کجا بوده ایم ، از کجا آمده ایم و به کجا می رویم.
🔴 پیشرفت زن ومرد درچیست؟ ✍حاج اسماعیل : از ، ادبِ صحبت کردن با فرزندان و شوهر و همسر را بیاموزید. وقتی می‌خواهید از منزل خارج شوید، اهل خانه را خشنود کنید و بیرون بیایید. وقتی هم خواستید وارد خانه شوید، بیرونِ در استغفار کنید و صلوات بفرستید، هر ناراحتی که دارید بیرون بگذارید و با روی خوش داخل [خانه] شوید. اهل خانه هم با روی خوش به استقبال شما بیایند.
✨﷽✨ 🔴تاثیر آخرین عمل انسان در لحظه مرگ ✍بدبختی این است که آخرین عمل انسان گناه باشد و در این حال بمیرد. وسعادت این است که انسان در حال عبادت بمیرد. مثلا در حال خواندن نماز شب سکته کند ، در راه مشهد و کربلا بمیرد. "حاج جواد اطمینان " به در خانه کسی رفت تا قباله بگیرد تا برای جهاز دختر آن خانواده قالی و یخچال تهیه کند، در همانجا سکته کرد ومرد. عمل آخری او کمک به بندگان خدا بود . این را در نامه عمل اومی نویسند. پس همیشه بعد از نمازهایتان از خدا بخواهید که : خدایا، عمل آخری ما را عمل خیر قرار بده بعضی ها هستند که وقتی به آنها نامه ای میدهید فقط اول وآخر نامه را می خوانند، لذا می گویند : این دعا را زیاد بخوانید :" اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا " 🌟اگر عربیِ این دعا را بلد نیستید ، بعد از هر نماز بگویید : " خدایا عاقبت ما را ختم به خیر کن ." یعنی آخرین عمل مرا عبادت قرار بده... 📚 از سخنان مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی (ره)
‍ ✅دستورالعمل مرحوم قاضی برای رفع مشکلات: ✍علاّمه انصاری لاهیجی که ازشاگردان مرحوم قاضی هستند ، فرمودند: روزی از ایشان پرسیدم که : در مواقع اضطرار و گرفتاری چه در امور دنیوی و چه در امور اخروی، و در بن بست کارها به چه ذکر مشغول شوم تا گشایش یابم؟ سید علی قاضی در جواب فرمودند: ”پس از پنج مرتبه صلوات و آیة الکرسی ، در دل خود بدون آوردن به زبان بسیار بگو: «اللّهُم اجعَلنی فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الّتی تََجعَلُ فیها مَن تَشاءُ»“. إن شاء الله گشایش یابد. علاّمه انصاری فرمودند:من در مواقع گرفتاری های صعب و مشکلات لاینحلّ به این دستور عمل کردم و نتیجه های عجیب گرفتم. 📚 مهر تابناک ص۲۶۰
🔴عارف فرزانه آیت اللّه بهجت (ره) می فرمود: مضمون زیارت عاشورا گواه و روشن کننده عظمت آن است، مخصوصاً وقتی آنچه در سند زیارت ملاحظه می کنیم که امام صادق علیه السلام به صفوان می فرماید: زیارت عاشورا را بخوان و در خواندن آن استمرار داشته باش، من به خواننده آن چند چیز را تضمین می کنم: زیارت او قبول، تلاشش مشکور و حاجت وی از جانب خداوند متعال بر آورده می شود و با دست خالی باز نخواهد گشت. ای صفوان! این را با ضمانتی از پدرم، و پدرم از امیرالمؤمنین علیه السلام و ایشان از حضرت رسول صلّی الله علیه وآله و رسول خدا از جبرئیل و جبرئیل از خداوند عزّوجلّ دریافت نموده، هر یک از آنها این زیارت را با این ضمانت تضمین نمودند، خداوند عزّوجل به ذات اقدس خود قسم خورده که هرکس زیارت کند حسین علیه السلام را به این زیارت از نزدیک یا دور و دعا کند به این دعا، زیارت و دعای او را قبول می کنم و خواسته اش هرچه باشد بر آورده سازم. پس از درگاه من با ناامیدی و زیان باز نگردد و او را به برآمدن حاجتش، و رسیدن به بهشت و آزادی از دوزخ خرسند و خوشحال می کنم و شفاعت او را در حق هر کس که شفاعت کند بپذیرم. 📗(زیارت عاشورا و داستان های شگفت آن، ص 56)
هدایت شده از زیارت
زیارت امام حسین علیه السلام ✍️ ملاحظه روایاتى که درباره فضیلت زیارت امام حسین(علیه السلام) آمده اند و مقایسه آنها با روایاتى که در باره فضیلت زیارت سایر افراد خاندان رسالت رسیده اند، به روشنى نشان مى‌دهد که زیارت امام حسین(علیه السلام)، بیش از دیگران، مورد تأکید قرار گرفته است . 👈 این روایات، نه تنها زیارت سید الشهدا(علیه السلام) را با فضیلت ترین کار و همانند زیارت خدا و پیامبر او توصیف مى‌نمایند، بلکه تصریح مى‌کنند که زیارت ایشان، بر هر مؤمنِ معترف به امامت اهل بیت(علیه السلام) لازم است و کسى که بتواند او را در کربلا زیارت کند و خوددارى نماید، حقّى از حقوق خدا و پیامبر(صلوات الله علیه و آله و سلم) را ترک کرده و با این جفاکارى، مورد عاقّ اهل بیت(علیه السلام) واقع مى‌گردد و بدین سان، از خیر و برکات فراوانى محروم مى‌شود و از ایمان و عمرش، کاسته مى‌گردد . 💚امام باقر علیه‌السلام فرمودند: 🍀 مروا شيعَتَنا بِزِيارَةِ قَبرِ الحُسَينِ عليه السلام؛ فَإِنَّ إتيانَهُ ... مُفتَرَضٌ عَلى كُلِّ مُؤمِنٍ يُقِرُّ لَهُ بِالإِمامَةِ مِنَ اللّهِ [ عَزَّ وجَلَّ ] . 🍃 پيروان ما را به زيارت قبر حسين عليه السلام، فرمان دهيد كه آمدن به آن جا . . . بر هر باايمانى كه امامت او را از سوى خداوند عزّ و جلّ باور دارد، واجب است . 📖 تهذيب الأحكام، ج۶، ص۴۲، ح۸۶. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج 🌺🌺🌺🌺 🕌 @ziaart