"تخمیر"
امروزه #نان های تهیه شده از خمیر ترش كه به مدت ۸ ساعت كامل یا بیشتر تخمیر شده باشد به جز آشپزخانه های خانه های خودمان در جای دیگری یافت نمی شوند.
#نان های سریع پخته شده یكی از مخرب ترین عوامل در رژیم های غذایی مدرن می باشند. آماده نشدن كافی و هضم نشدن مناسب گندم مهمترین عامل در بروز مشكل جدید « بیماری عدم تحمل گلوتن » می باشد. چاقی، دیابت و برخی از بیماریها و عوامل آلرژی زا همگی می توانند از عوامل زمینه ساز بروز سرطان باشند.
فقط زمانی كه گلوتن گندم كاملاً تخمیر شده باشد برای مصرف مناسب است. یعنی تنها زمانی می تواند غذای سالم تلقی شود كه به اندازه كافی تخمیر شده باشد. گندم صحیح تخمیر شده شامل ۱۸ اسید آمینه(پروتئین) كربوهیدرات(یك منبع كارآمد انرژی) ویتامین آ، آهن، روی ، سلنیم، منیزیم و مالتاز می باشد.
@seza_sabkezendegi
تا قبل از سال ۱۹۵۰ بیشتر نانوایی ها به صورت دو شیفت كار می كردند زیرا خمیر نان در طول شب با یك فرآیند تخمیر طبیعی به آرامی ورمی آمد.
یكی از اولین مواضع مشترک نانواها برای افزایش سود مرسوم كردن نان سریع (۳ ساعت از شروع تا پایان پخت) بود كه نیاز به كارگران در شیفت دوم را كاهش می داد. در حالیكه این تصمیم ظاهراً بی ضرر در كاهش هزینه ها تاثیری باورنكردنی بر روی سلامتی خواهد داشت.
این تغییرات نامطلوب از روشهای نانوایی یک حادثه ناگوار بود كه با مقدار زیادی غفلت صورت گرفت. امروزه تعدادی از نانوایی ها برخی از نانها را فقط در مدت ۴۰ دقیقه از شروع خمیرگیری تا پایان پخته شدن آن تولید می كنند. عموم مردم به استفاده از نانهای تجاری سوق داده شده اند در حالیكه از فرآیندهای شیمیایی كه #نان از آن تاثیر می پذیرد بی اطلاع اند.
@seza_sabkezendegi
نانهای تهیه شده از خمیرترش دارای بوی خوش و مزه متمایز می باشند و به صورت طبیعی به وسیله یك استارتر تخمیر شده ورمی آیند.
امروزه در دنیا اقبال زیادی به محصولات پروبیوتیک وجود دارد،محصولات پروبیوتیک حاوی باکتری هایی هستند که برای تقویت دستگاه گوارش مفیدن.نانهایی که فرآیندتخمیر طولانی تری دارند بستر منلسبی برای فعالیت باکتریهای مفید برای بدن ما هستند.
@seza_sabkezendegi
سزا
نانهای تهیه شده از خمیرترش دارای بوی خوش و مزه متمایز می باشند و به صورت طبیعی به وسیله یك استارتر ت
وقتی میگم صنعت فشل غذا بپذیرید.
نانوایی هایی که رو محل عرضه سلامتی بود تبدیل کردن به کارخانه های تولید سرطان بعد با کلی سند علمی وپژوهش گفتن باید محصولات پروبیوتیک بخورید.
گفتیم از کجا بخریم؟
گفتن از کارخونه هایی که تکنولوژی ش رو از غرب وارد کردن😡😡
یکی پیدا نشد بگه ولله اون شاطری که ۴صبح خمیر می گرفت و ۷شروع میکرد با وضو وسلام وصلوات نون پختن بهترین محصول پروبیوتیک رو داره.
ای امان از این صنعت فَشل...
@seza_sabkezendegi
#نان های دارای خمیر ترش تاثیر بیشتری بر روی سلامت دارند.
در بیماری سرطان به جای درمان از راههای جراحی، شیمی درمانی یا سوزاندن غدد سرطانی می توان با تغذیه مناسب و بدست آوردن سلامت و بنیه قوی تر بر یک یا تعداد بیشتری از عوامل به وجود آورنده سرطان غلبه نمود.
اخیراً پژوهشی درخصوص مصونیت از سرطان در مركز پیترمك كالرم سرطان در ملبورن استرالیا نشان داد كه سیستم ایمنی انسان می تواند رشد تومورهای سرطانی را متوقف سازد. در حقیقت راههای طبیعی بسیاری برای افزایش مقاومت و تقویت سیستم ایمنی بدن وجود دارد.
یکی از راهای تقویت سیستم ایمنی استفاده از نان سالم بعنوان حیاتی ترین خوراکی انسان است.
#نان
@seza_sabkezendegi
سزا
#نان های دارای خمیر ترش تاثیر بیشتری بر روی سلامت دارند. در بیماری سرطان به جای درمان از راههای جراح
هی می گید چرا بچه هامون اینقدر مریض می شن
خوب نگاه کنید ببینید چی می خورن این طفلکیا؟؟؟!!!
سفرها تهی،یخچالا پر از دارو😔
نان و دیابت:
♦️طی یك بررسی در خصوص مقایسه اثرات نان تهیه شده از خمیر ترش و نان تجاری، پژوهشگران گزارش كردند كه نان تهیه شده از خمیر ترش به مقدار قابل ملاحظه ای گلوكز خون و واكنش های انسولین را كاهش داده و موجب رضایتمندی بیشتری نسبت به سایر نانها می شود. همچنین نتیجه گرفتند كه پختن و سایر مراحل تخمیر ممكن است خصوصیات تغذیه ای نشاسته را بهبود دهد اندیس گلایسمی نان تهیه شده از خمیر ترش ۶۸ است در حالیكه برای سایر نانها این اندیس ۱۰۰ می باشد.
غذاهایی كه اندیس گلایسمی كمتری دارند، مطلوب ترند زیرا از شیوع بیماریها و شرایط ناسالم كه باعث بروز دیابت در جامعه می شوند جلوگیری می كنند.
محققان در سوئد در دانشگاه لوند ملاحظه كردند كه فرآیند تخمیر در تولید خمیر ترش كاهش سطح كربوهیدرات های موجود در خمیر از طریق تغییر شكل دادن آن به اسید لاكتیك می باشد و این بدان معنی است كه نان تهیه شده از خمیر ترش می تواند مقدار گلوكز خون را همواره در حد معینی نگه داشته و به پیشگیری در مقابل بیماریهای مختلف به خصوص دیابت كمك نماید.
#نان
@seza_sabkezendegi
"تنور"
بهترین روش پخت،پخت آرام #نان است نان وقتی مغز پخت میشود هضم بهتر وآسانتری دارد.
تنور سفالی مانند آرام پز عمل میکند حرارت را درمدت زمان طولاتی تر به خمیر منتقل میکند به همین دلیل نان مغز پخت میشود
ما ساعتها وقت گذراندیم تا پخت روی سفال را برای نانهایمان فراهم کنیم.
سلامتی شما هدف ماست
╔═ .🍃🌸🍃. ════╗
@seza_market
╚════ .🍃🌸🍃. ═╝
هدایت شده از سبد مادرانه
❣تاحالا کلوچه با آرد کامل وروغن طبیعی و شیره انگور یاخرما میل کردید؟؟؟
❣طعم کلوچه های ما چشیدن داره😋
❣از دستت نره...
همین حالا سفارشتو ثبت کن👇
@zdehqani
╔═ .🍃🌸🍃. ════╗
@seza_market
╚════ .🍃🌸🍃. ═╝
بریم سراغ بقیه مطالب نان
فقط قبلش دوتا نکته:
_با نشر این مطالب آگاهی وسلامتی رو به دوستان تون هدیه بدید
_دوستانی که تمایل دارن در حوزه توزیع نان سالم بین دوستان وآشنایان فعالیت کنن حتما به ما پیام بدن
@Docimaman
👆اینجام تا بشنوم برای سالم سازی نان چی کار میتونی بکنی؟
#قصه_نان
@seza_sabkezendegi
"نان و دستگاه گوارش"
🔶یادتونه گفتم سبوس حاوی مقادیر زیادی ویتامین ب هست؟؟!!
🔸این ویتامین جزء ضروری ترین مواد برای فعالیت دستگاه گوارش ماست.
@seza_sabkezendegi
🥖نان عمل آمده به صورت طبیعی به دلیل وجود متابولیت های تخمیری مفید به آرامی جمعیت لاكتو با سیلوس های گوارشی مفید را مجدداً در ناحیه جذب روده افزایش می دهد. كه در نهایت منجر به بهبود هضم و دفع مناسب می گردد. در تحقیقات متعددی اثبات شد، افرادی كه میزان مصرف فیبر در آنها بیشتر بوده امكان بروز سرطان كلون در آنها بسیار پایین است.
#نان
@seza_sabkezendegi