سلام سلام
شما هم مثل خیلی از ایرانی ها،نهار جمعه تون آبگوشته؟
#آبگوشت رو چطور درست می کنید؟؟
مدل دکی.مامان رو امتحان کنید نظراتتون رو برامون بفرستید.
@seza_sabkezendegi
واما رسپی ویژه #آبگوشت سلامت👇
☘گوشت گردن یاراسته نیم کیلو
☘نخود ۲پیمانه
☘هویج دوعدد
☘بلغور گندم یک پیمانه
☘پیاز ورب ونمک وفلفل
وزردچوبه به دلخواه
☘کمی خولنجان
@seza_sabkezendegi
🔸آبگوشت رو از شب قبل یا صبح زود بار بزارید تا حسابی لطیف وخوش هضم بشه
🔸دنبه فقط برای جوانان و کسانی که فعالیت زیاد دارن
🔸همراهش ریحان سرو کنید تا هضم خوبی رو تجربه کنید
🔸پیاز خام و #سالاد گوجه خیار گند میزنه به خواص بی نظیر این آبگوشت
@seza_sabkezendegi
خواص:
❣خونساز این آبگوشت به شدت خونسازه
❣تقویت گوارش
❣ملین
#غذای_خوب
@seza_sabkezendegi
لیست مباحث حال حاضر کانال
#چهارده_گام_طلایی در جهت اصلاح سفره
#صبحانه_خوب
#غذای_خوب
#آداب_غذا
#غذا
#اثر_لقمه
#آداب_طبخ_غذا
#لقمه_باید_چطور_باشد
#سبک_زندگی_خوبان
#سرماخوردگی
#نزله
#زردی_نوزاد
#شیر_مادر
#قصه_نان
#نان
#آرد_کامل
#مفردات
#فروشگاه
#بعد_از_زایمان
#زایمان_آسان
#یبوست
#یبوست_بارداری
#تغذیه_بارداری
#کگل
#ورزش
#آبزن
#تقویت_سیستم_ایمنی
#ماء_العسل
#بادام
#خرفه
#کدو_حلوایی
#عسل
#سبوس_برنج
#برنج
با لمس هشتک ها به موضوع دلخواهتون دسترسی پیدا کنید.
دوستتون داریم....
@seza_sabkezendegi
May 11
لیست رسپی های سالم داخل کانال:
#آبگوشت
#نان_اَردَک
#نان_سنتی
#حلوای_بادام
#توپک_سویق
#شیر_سنجد
#خورشت_کدو_حلوایی
#کدو_عدسی
#سالاد
#کره_سیب
#سوپ_زردک
#خورشت_کدوحلوایی
#دسر_انار
#کیک_کدو_حلوایی
#میلک_شیک_انجیر
#فرنی_سیب
#کاچی
#خاگ_پیاز
#رولت_تخم_مرغ
#آش_خرفه
#کوکوی_خرفه
#املت_به
#فرنی_سویق_گندم
#حمص
#برانی یونجه و شبدر
با لمس هشتک ها به موضوع دلخواهتون دسترسی پیدا کنید.
دوستتون داریم....
@seza_sabkezendegi
سزا
#چهارده_گام_طلایی #گام_اول #کی_غذا_بخوریم؟ #اشتها @seza_sabkezendegi
سلام به همگی😁
بخاطر استقبالی که از مباحث #چهارده_گام_طلایی در اصلاح سفره شد، و اهمیت بالای مطالب، تصمیم گرفتیم دوباره این مطالب رو روزانه به صورت خلاصه مرور کنیم🤩
پس با ما همراه باشید🤗
@seza_sabkezendegi
سزا
#چهارده_گام_طلایی #گام_اول #کی_غذا_بخوریم؟ #عادت @seza_sabkezendegi
#چهارده_گام_طلایی
#گام_اول
#کی_غذا_بخوریم
قسمت اول، عادت
توجه به عادات در وعده های غذایی خیلی مهمه، به عنوان مثال، بعضی از افراد سرخود وعده ناهار رو حذف میکنند و دچار مشکلاتی مثل معده درد و سردرد میشن😕
ما باید به این دقت کنیم که اگر به چیزی عادت داریم نمی تونیم به همین راحتی بذاریمش کنار، باید کم کم شروع کنیم
هر تغییر سرعت ناگهانی، ما را آسیب پذیر میکند
پس برای تغییر عادت، باید با شیب ملایم پیش بریم.🎢
با یه قطره شروع کنیم💧
@seza_sabkezendegi
امام علی می فرماید:
من أراد ألا يضره طعام فلا يأكل، حتى يجوع وتنقى معدته، فإذا أكل فليسم الله وليجید المضغ وليكف عن الطعام وهو يشتهيه
هر کس می خواهد غذا به او ضرر نرساند تا گرسنه نشده نخورد و هنگام خوردن نام خدا ببرد و طعام را خوب بجود و در حالی که هنوز اشتها دارد دست از طعام بکشد.
ولادت آقامون امیرالمومنین و روز مرد خدمت همه بزرگواران مبارک باد😇
@seza_sabkezendegi
خوب خوب دوباره بریم سراغ بحث شیرین #نان
قبلش همه باهم تکرار کنیم☺️
✨نان سالم جان سالم
بعدش این جمله رو درقاب زیبای ذهنت جاساز کنید
✨چگونه اندیشیدن ما در گروی آنچیزیست که میخوریم
حالا بریم سراغ بحث قشنگون
بدوید بیاید🏃♂🏃♂🏃♂
@seza_sabkezendegi
تا حالا اسم بیماری سلیاک رو شنیدید؟؟؟
یا عدم تحمل گلوتن؟؟؟
🔺میدونید ۷۰۰هزار نفر در ایران مبتلا به سلیاک هستن؟؟؟
🔻بیماران سلیاکی درگیر علائمی چون یبوست،کم خونی،بی حالی،پوکی استخوان،نفخ،گاها نازایی و...هستند
🔸سلياك يك بيماري تازه است و بعد از جنگ جهاني دوم بود كه محققان متوجه شدند افرادي به #نان حساسيت دارند و با مصرف آن تغييراتي در روده آنها به وجود مي آيد.
@seza_sabkezendegi
حالا مطلب زیر رو با دقت بخونید👇
🌀رييس انجمن سلياك ايران اظهار كرد: اين بيماري در سال 1380 در ايران تشخيص داده شد، پيش از انقلاب تصور اين بود كه اين بيماري در كشور وجود ندارد و بعد از انقلاب مشخص شد كه يك درصد مردم ايران به اين بيماري مبتلا هستند
وي ادامه داد: سلياك جزو شايع ترين بيماري هاي ژنتيكي دنيا است
ملك زاده گفت: در پنج سال گذشته كه تحقيقات بر روي بيماري سلياك در كشور آغاز شد مشخص شد افرادي هستند كه اين بيماري را ندارند اما رژيم فاقد گلوتن حال آنها را بهتر كرده است بنابراين اين رژيم به نيم درصد مردم كمك مي كند تا حال بهتري داشته باشند، به عنوان مثال فردي كه نفخ مي كند مي تواند براي بهتر شدن از رژيم فاقد گلوتن استفاده كند، حتي برخي ها معتقدند اين رژيم براي لاغر كردن افراد هم مفيد است.
وي افزود: هدف انجمن بيماري سلياك اين است كه 70 هزار نفري كه داراي علائم هستند را شناسايي كند و تلاش كنيم تا صنعت غذايي فاقد گلوتن در كشور رونق يابد.
وي گفت: شناسايي بيماران مبتلا به سلياك در 20 نقطه از كشور آغاز شده است.
ملك زاده ادامه داد: ممكن است اين بيماري با يك سري بيماري هاي ديگر مانند مشكلات پوستي، كوچك شدن طحال، تيروئيد و ديابت همراه باشد، بررسي ها نشان داده است نيمي از افرادي كه سلياك دارند دچار پوكي استخوان هستند كه با رژيم غذايي اين مشكل درمان و يا به حداقل مي رسد.
وي گفت: زماني كه طحال كوچك مي شود اين افراد را مستعد درگير شدن با برخي بيماري ها مي كند
معاون وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي افزود: توانستيم 20 مركز آندوسكوپي را در كشور تجهيز كنيم تا بتوانند آزمايش هاي لازم را بر روي افرادي سلياكي انجام دهند، دنبال اين هستيم كه مراكز تشخيصي بيشتري را در كشور تجهيز كنيم.
ملك زاده اظهار كرد: چون سلياك يك بيماري ارثي است بنابراين توصيه مي شود والديني كه به اين بيماري مبتلا هستند حتما فرزندان خود را مورد آزمايش قرار دهند.
وي تاكيد كرد: اگر فردي به بيماري سلياك مبتلا باشد اما درمان نكند در طولاني مدت ممكن است به بيماري هاي روده مانند لنفوم مبتلا شود كه احتمال ابتلا نسبت به افراد سالم سه برابر است.
رييس انجمن سلياك ايران به پراكندگي اين بيماري در دنيا اشاره كرد و گفت: در سوئد از هر 67 نفر يك نفر، ايرلند از 100 نفر يك نفر، اسكاتلند از 150 نفر يك نفر و در ايران از هر 100 نفر يك نفر به اين بيماري مبتلا هستند.
وي افزود: در ايران از ديرباز استفاده از گندم و نان به عنوان غذاي غالب رواج داشته است بنابراين اين بيماري سالها در جامعه بوده اما شناخته شده نبوده است.
ملك زاده به برنامه هاي تشخيصي اين بيماري در كشور اشاره كرد و گفت: بنا داريم هر فردي كه علائم اين بيماري را دارد شناسايي كنيم كه اين كار با انجام آزمايش امكان پذير است، يا افرادي كه در خانواده فرد مبتلا به سلياك دارند.
وي اظهار كرد: اخيرا جلسه اي در مورد اين بيماري با وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي داشتيم كه در آن جلسه وزير به معاونت غذا و دارو توصيه كرد تا كمك هاي لازم را به اين بيماران داشته باشد تا غذاهاي فاقد گلوتن در كشور را توليد و در اختيار اين افراد قرار گيرد.
ملك زاده گفت: البته گروهي هستند كه به رغم رعايت رژيم غذايي باز هم مشكل دارند و به آن سلياك مقاوم گفته مي شود كه تعدادشان هم بسيار كم است و اين افراد فقط با دارو درمان مي شوند.
به گفته وي افرادي كه دچار سلياك مقاوم هستند و رژيم غذايي را هم رعايت نمي كنند در معرض بروز بيماري هاي بدخيم قرار دارند.
وي با بيان اينكه برخي از بيماران سلياكي مي گويند نخوردن نان سخت است افزود: خبرهاي خوبي براي بيماران سلياكي در راه است، تحقيقاتي بر روي برخي آنزيم ها در حال انجام است كه با به نتيجه رسيدن آنها افراد مبتلا مي توانند با مصرف آنها در قالب قرص، نان حاوي گلوتن را هم مصرف كنند.
ملك زاده تاكيد كرد: يكي از مشكلات بيماران سلياكي اين است كه بر روي مواد غذايي موجود در بازار برچسب نصب نشده است بنابراين افراد نمي دانند كه اين مواد غذايي فاقد گلوتن هست يا خير كه از سازمان غذا و دارو درخواست كرديم تا از توليد كنندگان بخواهد بر روي مواد غذايي توليد شده برچسب بزنند.
وي گفت: روزانه 88 ميليون نفر در اينترنت اين نوع غذا را جستجو مي كنند، در برخي كشورها مانند آلمان مواد غذايي فاقد گلوتن وارد سوپر مارکت ها شده
@seza_sabkezendegi
سزا
تا حالا اسم بیماری سلیاک رو شنیدید؟؟؟ یا عدم تحمل گلوتن؟؟؟ 🔺میدونید ۷۰۰هزار نفر در ایران مبتلا
خلاصه مطلب بالا👇
🌀یه بیماری نوظهور که مرتبط با استفاده از #نان هست تو دنیا درحال رشد کردن و زیاد شدنه
🌀که هزینه های زیادی به کشورها برای تشخیص و درمان تحمیل میکنه
🌀تصمیم گیران بهداشت ودرمان دنیا به روال معمولشون به جای دیدن وکشف عامل ایجاد بیماری سعی در درمان بیماری اونهم از بیرون بدن گرفتن وپروتکل های درمان رو بر محدود کردن مصرف نان وگندم و مواد گوتن دار و ساخت داروهای مختلف کردن.
@seza_sabkezendegi
حالا مطلب زیر رو خوب بخونید👇
🔸بر اساس نظر والترلست، گلوتن هضم نشده در نانهای عمل آوری شده می تواند به طور جدی دیواره روده را ضعیف كند. و اثر آن روی پرزهای ویلی روده كوچك شبیه اثر كاغذ سنباده روی چوب است. در آزمایشهای انجام گرفته روی حیوانات نشان داده شد، قبل از اینكه پرزهای روده ای ویلی در تماس مكرر با پروتئین گندم قرار گیرند باریك و بلند بوده و پس از تماس ضخیم وكوتاه می شوند. در این حالت نه تنها جذب روده ای كند می شود بلكه با ایجاد آزردگی از طریق تاثیر سنباده ای تولیدات گلوتن، یك ماده لزج محافظتی روی دیواره روده ای را پوشش می دهد و باعث بروز اختلالاتی در عبور مواد مغذی از دیواره روده ای می شود. بدین ترتیب گلوتن و بخصوص گلوتن گندم در اختلالات جذب، ورم مفاصل، بیماریهای خود ایمنی، سرطان، دیابت و ...موثر است.
@seza_sabkezendegi
🔻رفقا متوجه شدید؟؟؟!!!
🔺گلوتن هضم نشده
🔹در تخمیر طولانی مدت گلوتن هضم میشه.نان هایی که با مخمر وحشی تولید میشن گلوتن هضم نشده نخواهند داشت.
@seza_sabkezendegi
🔻چندساله داریم گلوتن هضم نشده میخوریم؟؟؟؟
آیا با این وضع نان در کشورمون هر روز بیماران سلیاکی بیشتر نخواهند شد؟؟؟
✨آینده بچه هامون در گرو تصمیمات امروز ماست.
💫تا نان اصلاح نشه هر روز باید منتظر بیماریهای جدید باشیم
#نان
#گلوتن
@seza_sabkezendegi
📒بیماریهای مرتبط با نان زیادن
سعی میکنم شنبه ها وسه شنبه ها اختصاصی برای نان بنویسم
⏱من برای این مطالب وقت زیادی می زارم
💪امیدوارم بتونیم قدمی در جهت اصلاح نان بر داریم.
نان سالم جان سالم
⁉️شما برای اصلاح نان چه قدمی بر می دارید؟؟؟
❇️رفقا ما برای اینکه امام زمانمون رو طلب کنیم باید تمدن خودمون رو بسازیم
تمدن ما علم ش تقلیدی نیست،غذاش تقلیدی نیست....
باید همه با هم کار کنیم....
بیاید دست به دست هم بدیم غذامون رو اصلاح کنیم
@seza_sabkezendegi
کمترین کار اینه که مطالب کانال رو نشر بدید.
چرا همه مردم نباید این مطالب رو بدونن؟؟؟
#نان
#قصه_نان
@seza_sabkezendegi