▪️🔹▪️🔸▪️🔹▪️🔸▪️
🥀اِنِّی اَتَقَرَّبُ اِلَی الله وَ اِلَی رَسُولِهِ...
وَ اِلَیْکَ بِمُوالاتِکَ وَ بِالْبَراَّئَةِ مِنْ اَعْداَّئِکُمْ🥀
🍃تولی و تبری از شروط تقرب به پروردگار عالم
در این فراز از زیارت عاشورا چنین زمزمه مینماییم:
🍃 ای امام حسین علیه السلام! من بوسیله پیروی کردن از شما و دوری گزیدن از منش و رفتار دشمنانتان، خودم را به خداوند متعال و رسول گرامیش و همچنین به حضرت علی و حضرت فاطمه و امام حسن علیهما السلام و شما نزدیک میسازم
🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀
▪️🔹▪️🔸▪️🔹▪️🔸▪️
🥀سؤال
🍃معنای تقرب به سوی خداوند متعال چیست؟
🍃 یقینا مراد از تقرب به پروردگار در اینجا، تقرب مادی و جسمانی نیست، چرا که خداوند جسمی ندارد که تقرب مکانی به او معنی پیدا کند. منظور از تقرب در این بند از زیارت، تقرب معنوی نسبت به خداوند متعال است.
🍃 به عبارت دیگر میتوان گفت که انسانها با رشد روحی و معنوی خود میتوانند خود را به خداوند نزدیک کرده عنایت خاص پروردگار عالم را متوجه خود کنند.
🍃 انسان از طریق تقرب به سوی پروردگار میتواند صفات خدایی پیدا کند، با چشم او ببیند، با گوش او بشنود و حتی هر گاه چیزی را
اراده نمود، آن چیز خلق یا حاضر گردد
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
[۱] بحارالانوار، ج ۱۰۲ ص ۱۶۶
🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀
MohamadReza Bazri - Masalan Toro Tab Midam (128).mp3
1.58M
مثلا تو رو تاب میدم ...
😭😭😭
▪️🔹▪️🔸▪️🔹▪️🔸▪️
🥀سوال
🍃 دوست داشتن امام حسین علت و دشمنی با دشمنان ایشان چه نقشی در تقرب به سوی پروردگار و پیامبر نایه و دیگر معصومین لی دارد؟
🍃در تفسیر آیه شریفه «إِلَّا بِحَبْلٍ مِنَ اللَّهِ وَحَبْلٍ مِنَ النَّاسِ»1 از امام باقر علیه السلام نقل شده است که ریسمان الهی قرآن است و ریسمان انسانی که شما انسانها را به خدا نزدیک میکند، علی بن ابیطالب علیه السلام (اهلبیت) میباشند. 2
🍃همچنین خداوند متعال از مسلمانان خواسته است تا با وسایلی که تعیین نموده به سوی او حرکت کنند تا راه راست را پیموده و از کجروی دوری نمایند «وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ» 3 .
🍃 از امام صادق علیه السلام نقل شده است که فرمودند: ما اهلبیت علیهم السلام وسیلههای تقرب به سوی پروردگار هستیم.4
امام حسین علیه السلام از اهل بیت پیامبر به هستند، لذا محبت و پذیرفتن ولایت ایشان و دشمنی با دشمنان این بزرگوار، در حکم چنگ زدن به ریسمان الهی بوده که انسان را به پروردگار خویش نزدیک میکند.
✨✨✨✨✨✨✨✨
1. آل عمران، ۱۱
2.بحارالانوار، ج ۲۴ ص ۸۴.
3. مائدة، ۳۵.
4. بحارالانوار، ج ۶۷ ص ۲۷۱
🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀