هر چند وصفِ عشق تو اندازه ای نداشت
جز عاشقی، غزل ام حرف تازه ای نداشت
#حضرت_خدیجه سلاماللهعلیها
#وفات_حضرت_خدیجه سلاماللهعلیها
@sh_hosein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
[ •🌱☁️• ]
خدایی که اینجوری واسه یه دونه
بادوم ارزش قائله و وقت میذاره
و انقدر قشنگ و باحوصله لایهها
رو با ظرافت روی همدیگه میچینه
به نظرت تو رو فراموش میکنه:)؟
•
- خالق باسلیقه و مهربان من❤️...
@sh_hosein
📜شرح دعای ابوحمزه ثُمالی
📖فراز: بِكَ عَرَفتُكَ؛ «من به واسطه تو تو را شناختم؛ عرفان من به تو، به واسطه خود تو بود!»
و أنتَ دَلَلتَنى عَلَيكَ ودَعَوتَنى إليك؛ و تو بودی که مرا بر خودت دلالت و
راهنمایی نمودی و به خودت دعوت کردی!»
و لولا أنتَ لم أدر ما أنتَ؛ و اگر تو نبودی من به تو عرفان نداشتم و نمی دانستم تو که هستی و چه هستی!»
حضرت در اینجا محور این طلب و دعوت را عرفان به پروردگار میداند و می فرماید: «بِكَ عَرَفتُكَ وأنتَ دَلَلتَني عَلَيكَ ودَعَوتَني إِلَيكَ!»
چرا خدا ما را به خودش دعوت میکند؟ چرا ما باید به او معرفت پیدا کنیم؟
معرفت پیدا کردن به او برای انسان چه نتیجه ای دارد؟ حالا اگر انسان به خدا معرفت پیدا نکند، چطور میشود؟
یا اینکه می فرماید: «أَنتَ دَلَلتَنى عَلَيْكَ؛ تو مرا بر خودت دلالت کردی!» نمی فرماید مرا بر جنّتِ خودت دلالت کردی مرا بر نعیم خودت دلالت کردی.«کاف» دلالت بر خطاب میکند و خطاب هم در وهله اول بر ذات اطلاق می شود؛ یعنی تو مرا بر ذات خودت دلالت کردی این چه نفعی دارد و برای چیست؟ پس محوریت این عبارت شریف بر عرفان به پروردگار است. مسائلی حول و حوش این عرفان است.
حضرت در اینجا میفرماید: «این عرفان من به تو، به واسطۀ ذاتِ خود تو بود یعنی من برای عرفان به تو و شناخت تو، از غیر تو کمک و مساعدت نگرفتم فقط بك»! چرا باید این طور باشد، در حالی که ما در معرفتی که نسبت به اشیاء پیدا می کنیم چه بسا از غیر کمک می گیریم و با مساعدت شخص دیگری معرفت پیدا میکنیم؟
من باب مثال وقتی شما میخواهید زید را بشناسید که این آقا کیست اگر خودتان نمی توانید بشناسید سراغ رفیقش میروید و می گویید: «آقا، بیا برای من بگو که این زید چطور شخصی است؟ میخواهم با او معامله ای کنم، آیا انجام بدهم یا نه؟ آیا آدم خوبی است؟ در معامله غل و غش ندارد؟ چکها را به موقع اداء میکند یا اینکه از مسئولیتش فرار میکند؟ به وعده خود عمل میکند؟ امانت دار است؟ بر سر ما کلاه نمی گذارد؟» خلاصه وقتی میخواهیم با او معامله کنیم، تا آخر قضیه را می پرسیم این خیلی عجیب است الآن ما در اینجا کمک و مساعدت از غیر گرفتیم؛ اما حضرت می فرماید: «بِكَ عَرَفتُكَ؛ برای معرفت به تو، فقط تو وسیله و واسطه هستی!»
پس چرا انسان در این راه سیر و سلوک به استاد نیاز دارد؟ حضرت که این
عدم منافات هدایت الهی و دعوت حق به سوی خود با بعثت پیغمبران و نیاز به استادرا دارد دفع می کند و میگوید بِكَ عَرَفتُكَ؛ من نیاز به کسی ندارم؛ معرفتی که دارم به واسطۀ خود توست! پس در اینجا استاد چه کاره است و چه نقشی را بازی می کند ؟
بعد حضرت می فرماید: و أنتَ دَللتني عليك؛ و تو بودی که مرا بر خودت دلالت کردی کسی نیامد تا مرا به این راه راهنمایی و هدایت کند و در گوش من بگوید: آقا، خدایی هم هست.
پس آیا اینکه پیغمبرانی آمدند و مردم را به خدا دعوت کردند با این فقره منافات ندارد؟ بالاخره پیغمبر بشری است دارای علم و شعور و ادراک و کشف حجب و اطلاع بر غیب و استفاده و استفاضه از الهام و وحی الهی، و او می آید و افراد را به توحید و رسالت و عرفان دعوت میکند؛ در حالی که حضرت سجاد می فرماید: «أَنتَ دَلَلتَنى عَلَیكَ؛ تو دلالت کردی پس پیغمبران چه کاره هستند؟! در خود آیات قرآن هم داریم:«وَمَا نُرْسِلُ الْمُرْسَلِينَ إِلَّا مُبَشِّرِينَ وَمُنذِرِينَ»؛ «ما پیغمبران را مبشر و منذر فرستادیم تا در صورت اطاعت به نعمات الهی بشارت بدهند و در صورت، مخالفت بندگان را انذار کنند و بترسانند و به عذاب الهی وعید بدهند و تخویف کنند.»
یا در آیه دیگری می فرماید:
طه * مَا أَنزَلْنَا عَلَيْكَ الْقُرْهَانَ لِتَشْقَى * إِلَّا تَذْكِرَةً لِمَن يَخْشَى؛ ما تو را با قرآن فرستادیم تا افراد را یادآوری کنی و آنها را بشارت بدهی!
با «أَنتَ دَلَلتَنى عَلَيْكَ» چه نسبتی پیدا می کند؟
صحيح است؛
اگر بگوییم این انبیاء الهی از طرف خداوند متعال آمده اند، نه از طرف شیطان. بنابراین با أنتَ دَلَلتَنى عَلَيك منافات ندارد یعنی، خدایا تو مرا به واسطه انبیائی بر خودت دلالت میکنی که آن انبیا هم از طرف تو هستند؛ پس همه از یک جا آمده اند و همه از یک منبع و یک منشأ نتیجه میگیرند. در اینجا حضرت سجاد می فرماید: «و أنتَ دَلَلتَنى عَلَيْكَ وَ دَعَوتَني إِلَيكَ؛ تو بودی که مرا بر خودت دلالت کردی یعنی خودِ تو بودی و مرا به سوی خودت دعوت کردی.» شاید منظور حضرت یک قدم بالاتر از این مرتبه ای باشد که ما در آن هستیم؛ یعنی در اینجا خودِ ذات پروردگار است که بر ذات خودش دلالت می کند.
#ابوحمزه_ثمالی
#دعای_ابوحمزه_ثمالی
@sh_hosein
شین حا الف...🇮🇷🇵🇸🇱🇧
چقدرحال قشنگیستمیان منوتو حرمتلیلیومندرپیآنمجنونم... #دلتنگی @sh_hosein
تمام آرزوهایم گره خورده به شش گوشه...
#دلتنگی
@sh_hosein
سخنرانی شب ۱۱ ماه رمضان ۱۴۰۳.mp3
27.86M
○| #فایل_صوتی_سخنرانی |○
🔊سخنرانی شبهای ماه رمضان
📜موضوع:
● خوانش وصیتنامه شهید مصطفی انجم افروز.
● شیطان چجوری آدم رو فریب داد؟
● قیام امام حسین برای حکومت بود یا...
🎙سخنران: حسین ابراهیمی
🔻خورموج، مسجد امام حسن عسکری عليهالسلام. ۲ فروردین ۱۴۰۳
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
شین حا الف...🇮🇷🇵🇸🇱🇧
حرم❤️ نیازی نیستحتی گُفتنِاوضاعدلتنگی...؛ بخوانازچشمهایمآرزوی یكزیارترا #دلتنگی @
أُريدك دائماً بِقُربي
میخواهم همیشه کنارم باشی...
@sh_hosein
📸 #گزارش_تصویری
● برگزاری جلسه احکام و سخنرانی بین الصلاتین ظهر و عصر.
● به همراه پرسش و پاسخ از سخنرانی شب قبل و اهدا جوائز
● و تقدیر از موذنین و مکبرین خردسال
📌مسجد امام حسن عسکری علیه السلام خورموج
@sh_hosein
چه شبها من و آسمان تا دم صبح
سرودیم نم نم تو را دوست دارم...
@sh_hosein
Tahdir-joze11.mp3
4.07M
•| #نور |•
جزء یازدهم رو بخونیم.
بعد از ختم: دعا کنیم
عشق خدا تو دلمون زیادشه.
به همراه: ۱۰۰ مرتبه ذکر
«یا خیرَ حبیبٍ و محبوب!»
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
شین حا الف...🇮🇷🇵🇸🇱🇧
دارم یقین که روز وصال تو میرسد ذکر لبم شده که الهی ببینمت... #امام_زمان #نوروز @sh_hosein
ای کاش به افطارِ نگاهت برسانی دل من را...
#امام_زمان
@sh_hosein
سخنرانی شب ۱۲ ماه رمضان ۱۴۰۳.mp3
28.95M
○| #فایل_صوتی_سخنرانی |○
🔊سخنرانی شبهای ماه رمضان
📜موضوع:
● خوانش وصیتنامه شهید نادر مهدوی.
● چکار کنیم که مطیع امام و ولیّ جامعه بشیم؟
● اوج قله بندگی چی هست؟
🎙سخنران: حسین ابراهیمی
🔻خورموج، مسجد امام حسن عسکری عليهالسلام. ۳ فروردین ۱۴۰۳
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
تندخوانی جزء ۱۲ قرآن کریم.mp3
4.26M
•| #نور |•
جزء دوازدهم رو بخونیم.
بعد از ختم:
دعا کنیم که ما هیچ وقت
عامل شکستن دل دیگران نباشیم.
به همراه: ۱۰۰ مرتبه ذکر
«یا أرحَمَ الرّاحِمین»
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
خدای مهربون از جانب تو نوری میخوام؛
که من رو به سمتت هدایت کنه،
راه و روزهای من رو واسم روشن کنه.
@sh_hosein
سخنرانی بین الصلاتین ۱۳. ۴ فروردین ۱۴۰۳.mp3
7.82M
○| #فایل_صوتی_سخنرانی |○
🔊سخنرانی بین الصلاتین
📜موضوع:
۱. احکام مربوط لب و رطوبتهای دور لب.
۲. سه گروه دزد هستند.
🎙سخنران: حسین ابراهیمی
🔻خورموج، مسجد امام حسن عسکری عليهالسلام. ۴ فروردین ۱۴۰۳
⚠️بابت پایین بودن کیفیت صوت عذرخواهی میکنم.
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
💠 اخلاص
باید با نیت خالص وارد میدان شد. هر جا که شما ملاحظه می کنید توفیقاتی وجود دارد، با این اخلاص هاست و خدای متعال زود جواب می دهد؛ «و أنَّ الرّاحلَ إليك قريبُ المَسافة»؛ اگر انسان یک قدم برای خدا بردارد خدای متعال آن چنان زود جوابش را می دهد که خود انسان متحیر می شود. جواب الهی چیست؟ یک پاکت پول زیر متکای آدم؟ نه جواب خدا آن شوقی است که در دل شما می اندازد؛ آن نوری است که در دل شما میافروزد؛ آن قبولی است که آن را به شما حالی می کند؛ آن چهرهٔ نورانی الوهیتی است که آن را به دل و چشم باطن شما نشان میدهد.
#اخلاص
@sh_hosein
📜شرح دعای ابوحمزه ثُمالی
📖فراز: بِكَ عَرَفْتُكَ و أَنتَ دَلَلتَنى عَلَيك و دَعوتَني إليك، و لولا أنتَ لم أدر ما أنت.
لازمه کمال انسانی علم است و علم است که انسان هیچ گاه بی نیاز و مستغنی از آن نیست. علم یعنی انکشاف واقع و هرچه انسان را به واقع میرساند. حالا این علوم بأنحائها و أقسامها و تفاوتِ كیفیاتِها چه جایگاهی دارند؟
پیغمبر اکرم می فرمودند:
اللهمّ إنّى أَعوذُ بكَ مِن علم لا يَنفَع؛
«خدایا، پناه میبرم به تو از علمی که نفع ندارد.»
این استعاذه و پناه بردن پیغمبر چه معنایی دارد؟ چه اشکال دارد که انسان به دنبال علمی برود که نفع نداشته باشد؟ مگر این علومی که افراد در این دنیا کسب می کنند، مفید است؟! بالأخره انسان عمرش را صرف می کند و علمی به دست می آورد؛ حالا آن علم خیلی مفید هم نباشد، نباشد!
کلام پیغمبر در اینجا دو توجیه می تواند داشته باشد:
👈توجیه اول: اینکه خداوند متعال به ما سرمایه ای داده است که عبارت است ازعمر؛ این عمر هم حدی دارد و بعد هم تمام میشود و میگویند: بفرمایید! حالا اگر انسان این عمر را صرف علم غیر نافع بکند چه چیزی را می تواند جایگزین این عمر از دست رفته بکند؟ هیچ چیزی نمی تواند جایگزین بشود و حسرتش در روز قیامت برای انسان می ماند که ما مدتی بودیم و این وقت و عمری را که میبایست صرف امور مفید کنیم صرف امور غیر مفید کردیم که عبارت است از علمی که نافع نیست. يَوْمَ يَجْمَعُكُمْ لِيَوْمِ الْجَمْعِ ذَلِكَ يَوْمُ التَّغَابُنِ؛ روز اظهار غبن و خسران، در روز قیامت است که انسان اظهار غبن می کند مثل اینکه در خیابان، حراجی با نصف قیمت یا ۳۰ درصد قیمت زده اند و شما رد می شوید و میبینید آن لوازمی را که احتیاج دارید، در این حراجی هست که با تخفیف ۳۰ درصد می فروشد. می گویید: حالا به منزل بروم، بعد بیایم و آن را بگیرم؛ وقتی برمی گردید، میبینید آن را خریده اند و برده اند، حراجی هم تمام شده و دیگر پول شما به مقدار خرید بازار نمیرسد و آن را به دست نمی آورید. این را غبن میگویند روز قیامت «يَوْمُ التَّغَابُنِ» است؛ یعنی افراد نگاه میکنند و میبینند که مبتلای به غبن شده اند، و این روزی که میبایست از این روز استفاده کنند، استفاده نکردند و از این سرمایه ای که می بایست از آن استفاده می کردند، استفاده نکردند و در آنجاست که فریاد از نهاد انسان بلند می شود، ولی دیگر فایده ای ندارد و این غبن برای همه افراد هست.
👈توجيه دوم: اینکه منظور از «اللهم إنى أعوذُ بكَ مِن علم لا يَنفَع» اين است که: خدایا، من به تو پناه میبرم از اینکه علمی را به دست بیاورم که نتوانم از آن بکنم، آن وقت با اختلاط به اهواء و آراء و نفس أماره در مسیر صحیح استفاده شيطنت و إغواء و انحراف بيفتد. آنجا دیگر خدا میداند که چه خبر است! چون علم اگر توأم با تزکیه نباشد، خدا میداند چه خبر است! علم اگر توأم با وجدان نباشد، خدا میداند چه خبر است و اینجا دیگر إلى ماشاء الله مورد دارد!
پس«بِكَ عَرَفتُكَ» یعنی آن تغییر و تحول ماهوی در ذات انسان که به واسطهٔ عنایت حضرت حق پیدا میشود، و لذا ذات انسان از مرحله تعین بیرون می آید و به لا تعیّن و لاحد می رسد. آنجا مقام، مقام فنا و مقام ذات است؛ و در آنجا وحدت، وحدت بالصرافه است؛ لذا حضرت می فرماید: «بِكَ عَرَفتُكَ به ذات تو من تو را شناختم.»
انسان تا فانی در خدا نشود، معنای «بِكَ عَرَفتُكَ» برایش روشن نمی شود. پس حضرت سجاد با این عبارت میخواهد بفرماید: من از صفات گذشتم، از نعوت گذشتم از اسماء ،گذشتم از افعال ،گذشتم همۀ مراتب توحید افعالی و صفات و اسماء را طی کردم و به «بِكَ عَرَفتُكَ» رسیدم و تو را به تو شناختم و به مقام ذات
رسيدم. «و أنتَ دَلَلتَنى عَليكَ؛ و تو خودت مرا دلالت کردی» یعنی ذات تو مرا به تو دلالت کرد ذات تو آمد و ذات مرا از من گرفت و یک ذات شد؛ و وقتی یک ذات شد، خدا شد؛ و وقتی خدا شد، مخاطب یکی شد و قائل و مقول یکی شد، و عارف و معروف یکی شد. «و دَعوتَني إليكَ؛ و تو خودت مرا به خود دعوت و طلب كردى.» «و لولا أنتَ لم أدر ما أنتَ؛ اگر تو نبودی من نمیدانستم که تو چه هستی.» یعنی پی بردن به خصوصیات، صفات اسماء و مقام ذات، فقط به واسطه وجود تو بود و به واسطه عنایت تو است. البته چون لازمۀ مقام امامت فناء در این مرتبه است و خود حضرت سجاد صلوات الله وسلامه علیه در این مقام هستند، همه را به این مقام دعوت میکنند این معنا در اینجا روشن است.
#ابوحمزه_ثمالی
#دعای_ابوحمزه_ثمالی
@sh_hosein
شین حا الف...🇮🇷🇵🇸🇱🇧
من سالمو تحویل تو میدم احوالمو تحویل تو میدم حسین جانم... #نوروز #لحظه_طلایی #تحویل_سال @sh_hosein
حرم❤️
به یک نگاه تو تطهیر می شود دلِ من...
@sh_hosein
سخنرانی شب ۱۳ ماه رمضان ۱۴۰۳.mp3
31.67M
○| #فایل_صوتی_سخنرانی |○
🔊سخنرانی شبهای ماه رمضان
📜موضوع:
● خوانش وصیتنامه شهید محمود حیدری پور.
● چه صفتی باعث میشود ما مقابل امام زمانمان بایستیم؟
● مشرکین در پاسخ صحبتهای پیامبر چه واکنش عجیبی انجام میدادند؟
🎙سخنران: حسین ابراهیمی
🔻خورموج، مسجد امام حسن عسکری عليهالسلام. ۴ فروردین ۱۴۰۳
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
دعای مجیر.pdf
637.6K
•| #زیارت_نامه |•
دعای مجیر برای ایام البیض
ماه مبارک رمضان توصیه شده
و برکات بسیار عجیبی داره🌱 !
معنی ایام البیض خیلی قشنگه...
«روزهایی که شبهایش سفید است»
این سه روز یعنی ۱۵،۱۴،۱۳ ماه قمری
اگه به آسمون نگاه کنید میبینید
ماه همه جا رو روشن کرده💛🌕 !
به اصطلاح بهش میگن: شب مهتابی.
این سه روز دعای مجیر رو روزی ۱ بار
بخونیم و از خدا بخوایم آسمون قلبمون
همیشه روشن و مهتابی باشه☁️❤️.
#دعای_مجیر
#ماه_رمضان
@sh_hosein
دعای مجیر دوست داشتنی
معنیش که خیلی قشنگه!
اینهمههم که برکت داره؛
حیفه کاممون با خوندنش
شیرین نشه🥰☁️✨.
#دعای_مجیر
#ماه_رمضان
@sh_hosein
منزل شهید مهربان پور. شب ۱۳ ماه رمضان ۱۴۰۳.mp3
10.91M
📜روایتگری
🔊عنوان: آدمهای زرنگ، در ماه آدم زرنگها
به همراه روضه حضرت صدیقه طاهره سلاماللهعلیها
🎙حسین ابراهیمی
📌منزل شهید محمد مهربانپور، خورموج
🗓۴ فروردین ۱۴۰۳
#ماه_رمضان
#روایتگری
#روایتگری_کوتاه
@sh_hosein
اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْرَ
و هر لحظه صبر دلم
با ندیدنت
امتحان میشود...
#امام_زمان
@sh_hosein
سخنرانی بین الصلاتین ۱۴. ۵ فروردین ۱۴۰۳.mp3
12.84M
○| #فایل_صوتی_سخنرانی |○
🔊سخنرانی بین الصلاتین
📜موضوع:
۱. حکم قسم و دروغ در ماه رمضان.
۲. سه چیز همراه سه چیز است و اگر یکی نباشد دیگری پذیرفته نمیشود.
🎙سخنران: حسین ابراهیمی
🔻خورموج، مسجد امام حسن عسکری عليهالسلام. ۵ فروردین ۱۴۰۳
⚠️بابت پایین بودن کیفیت صوت عذرخواهی میکنم.
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
شین حا الف...🇮🇷🇵🇸🇱🇧
اسرائیل و حامیان غربیاش بخصوص آمریکا قصد دفنِ انسانیت در غزه را دارند! @sh_hosein
اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ
این روزها ما هستیم...
وقتی درد نداریم از این همه ظلم...
@sh_hosein
♦️روایت دردناک یک خبرنگار از جنایت دشمن صهیونیستی در بیمارستان شفا:
🔹 شوهر زن مورد تجاوز ارتش "اسرائیل" در بیمارستان الشفاء غزه می گوید:
سربازان به او دستور دادند لباسهایش را درآورد و شروع به کتک زدن کردند، سپس او به آنها گفت: «من پنج ماهه باردار هستم، مرا نزنید» اما متأسفانه به کتک زدن او ادامه دادند. بعد از ساعت ها همه زن ها را به جز زن باردار و فرزندانش بیرون آوردند، جلوی چشم شوهر و اقوام و فرزندانش بردند و به آنها تجاوز کردند. آنها به مردان دستور دادند که چشمان خود را نبندند وگرنه به آنها شلیک می کنند.
#غزه
@sh_hosein
تندخوانی جز ۱۳ - استاد معتز آقائی.mp3
3.97M
•| #نور |•
جزء سیزدهم رو بخونیم.
بعد از ختم:
دعا کنیم که خدا قلبمون رو
با عشقش نورانی و زلال کنه.🤍
به همراه: ۱۰۰ مرتبه ذکر
«یا نوراً فوقَ کُلِ نور.»
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
🌿اَللّهُمَّ اَشغَلْنَا بِذِكرِكَ وَ اَعِذْنَا مِنْ سَخَطِكَ…
خدایا ما را به ذكرت مشغول كن و از خشمت پناه ده
#دعای_مجیر
@sh_hosein
🌸مراسم جشن میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام
🎙 سخنران: حجتالاسلام حسین ابراهیمی
🎙مداح: کربلایی عبدالرسول بابلی
🎉همراه با اجرای گروه سرود و مسابقه
🕘 زمان: فردا شب (دوشنبه) ساعت ۲۱
📌مکان: حسینیه امام حسن عسکری علیه السلام. خورموج
#اطلاعیه_مراسم
@sh_hosein
سخنرانی شب ۱۴ ماه رمضان ۱۴۰۳.mp3
21.25M
○| #فایل_صوتی_سخنرانی |○
🔊سخنرانی شبهای ماه رمضان
📜موضوع:
● خوانش وصیتنامه شهید سید عبدالرسول پناه.
● خداوند در قرآن الگویی معرفی میکنند که اون شخص آرزو دارد الان جای کی باشد؟
● چرا بعد از مصائب در کربلا حضرت زینب گفتند ما رأیت الا جمیلا؟؟؟
🎙سخنران: حسین ابراهیمی
🔻خورموج، مسجد امام حسن عسکری عليهالسلام. ۵ فروردین ۱۴۰۳
#رمضان
#ماه_رمضان
@sh_hosein
میگفت: این بدترین رمضان تاریخ نیست
که بر مسلمانان جهان میگذرد
بلکه این بدترین مسلمانان تاریخ هستند
که رمضان بر آنها میگذرد...
#غزه
#فاجعه_بیمارستان_شفا
@sh_hosein